Jump to content

Kostasfdg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kostasfdg

  1. Hacked έχεις βγάλει την ζελατίνα που έχει στις επαφές της μπαταρίας?
  2. Έχοντας βάλει και εγώ από εχθές την rom του Ιταλού, να παραθέσω κάποιες διαπιστώσεις σε σχέση με την multi 2521 που φορούσα απο t2c. Με την 2521 (rootαρισμένο απο εμένα και απαλλαγμένη από όλες τις κινεζιές) είδα μεγαλύτερο score στο antutu (47000 έναντι κοντά στο 44000 με την 1522), καλύτερη διαχείριση Ram (αν και με το αναξιόπιστο Clean Master), ίδια smooth λειτουργία launcher και στις 2 rom ενώ με την 1522 είδα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια φόρτισης) και σαφώς καλύτερο customizing λειτουργίας. Και στις 2 rom η μετάφραση των Ελληνικών ήταν κατά 99% ίδια. H εγκατάσταση της 2521 έγινε με CWM και της 1522 με TWRP και εννοείται πως και στις 2 περιπτώσεις το set up ήταν ακριβώς το ίδιο! ΥΓ 1.Κάπου σε κάποιο πόστ διάβασα για καλιμπράρισμα μπαταρίας, πώς το κάνουμε αυτό ωρε παλικάρια? 2. Να ευχαριστήσω όλους σε αυτό το πόστ για τις υπερπολύτιμες πληροφορίες και τον Σάκη για τα tips στο στήσιμο της 1522!
  3. Θαινκς Σάκη :)
  4. Σάκη μήπως μπορείς να ξαναβάλεις το link του TWRP γιατί μου βγάζει file not found στο dropbox?
  5. Δοκίμασε αν θές και το Hi_locker!
  6. Φίλε μου είχα παρόμοια θήκη σε άλλο κινητό και δεν είχα πρόβλημα, την συγκεκριμένη όμως την λεχω παραγγείλει και την περιμένω απο μέρα σε μέρα!Μόλις έρθει και την δοκιμάσω θα σου πώ αν αξίζει :)
  7. Δεν είμαι σίγουρος πως είναι θέμα τύχης, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κάποια άποψη. Η , πολύ μικρή, εμπειρία μου μου έχει δείξει πως είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπίσεις πρόβλημα όσο περισσότερο το "σκαλίζεις" και "μπερδεύεις" την Rom! :(
  8. Γειά σας και απο εμένα Φίλε μου έχω το κινητό 1 μήνα τώρα , το rootαρα με βάση αυτόν το οδηγό http://www.chinasmartphonereview.com/lenovo-lemo-k3-note-recovery-google-service/ , πέταξα όλες τις κινέζικες εφαρμογές και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. έμεινα στην 2511 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα!
×
×
  • Create New...