Teo010 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Αλλά δεν έχει ούτε τ9 στη πληκτολόγιση μνμ πέρα του καταλόγου επαφών Κι ήθελα να αποφύγω να κατεβάσω αλλή εφαρμογή... Και σε μενα δν ειχε Τ9 και κατεβασα την εφαρμογη SwiftKey https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=el. Aυτα τα μικροπροβληματακια θα λυθουν με το επομενο update, αποτι βλεπω στο βιντεο του vickmall το κινητο εχει την 1511, στο δικο μου Α806 πηραμε την ρομ απο το vickmall που του την εστειλαν σε εναν φιλο. Αλλα θελει root. Εχεις δοκιμασει να το κανεις root με το kingo root για παραδειγμα? Υπαρχουν βιντεο στο youtube για το kingo root. Edited April 29, 2015 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μετα απο μηνες ψαχνοντας για κινεζοκινητο μεχρι 200 ευρω ειχα καταληξει αναμεσα στα jiayu s3, meizu m1 και huawei honor 3c ομως μετα τις πρωτες εντυπωσεις που γραφετε εχω μπριζωθει ωστε να το παραγγειλω.. Μιας και ειμαι ακομα με το 3ετιας neo v μου λιγα πραγματα ζηταω. Να ειναι σχετικα αξιοπιστη εταιρεια Καλη μπαταρια Μεγαλη οθονη Χαμηλο sar... Περιμενω περισσοτερες εντυπωσεις για να κανω την παραγγελια! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Και σε μενα δν ειχε Τ9 και κατεβασα την εφαρμογη SwiftKey https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=el. Aυτα τα μικροπροβληματακια θα λυθουν με το επομενο update, αποτι βλεπω στο βιντεο του vickmall το κινητο εχει την 1511, στο δικο μου Α806 πηραμε την ρομ απο το vickmall που του την εστειλαν σε εναν φιλο. Αλλα θελει root. Εχεις δοκιμασει να το κανεις root με το kingo root για παραδειγμα? Υπαρχουν βιντεο στο youtube για το kingo root. Το Τ9 το έλυσα με την εφαρμογη SwiftKey που μου συνέστησες. Δε μου πολυ αρέσει αλλά τέλος πάντων θα ζήσω με αυτό. Και το avg pro το έλυσα Τωρα για root σήμερα το παρέλαβα και φοβάμαι να το κάνω να πώ την αλήθεια και δεν ξέρω τί θα συμβεί..Το Cydia Impactor συνηθως χρησιμοποιώ (έχω mac os) αλλά διστάζω. Αλλά πές πώς το τολμω και πετυχαίνει.Μετά πώς το λύνω; Εδικά οι εφαρμογές που είναι στα κινέζικα; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τη διάρκεια της μπαταρίας ΄τωρα στο 100% το Battery saver μου λέει 17ωρες και 27 λεπτά με θερμοκρασία στους 27C. Edited April 29, 2015 by untitle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Για να διαγραψεις κινεζικες εφαρμογες πας ρυθμισεις > εφαρμογες > , εκει πατας μια-μια πανω στις κινεζικες εφαρμογες που δεν θες να βλεπεις και επιλεγεις ''απεγκατασταση''. Με προσοχη το τι θα κανεις απεγκατασταση Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Παιδιά ξέρετε μήπως αν η δερματινη θήκη με το παραθυρο λειτουργεί και σαν "εξυπνο παραθυρο" οταν ανοίγεις το κινητό; Επίσης όποιος μπορεί ας βάλει και καμία φωτό δείγμα, ημερας, απογευμα και βραδυνη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelastinja Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μόλις το παρέλαβα και γω... Παιδιά το κινητό είναι ΤΡΕΛΑ!!! 4g έπιασε αμέσως έχει 1-2 εφαρμογές στα κινέζικα αλλά σίγουρα θα βρούμε τρόπο να τις βγάλουμε :) Μπαταρία έπεσε στο 35% από το 40% που ήταν μετά από 3 ώρες full λειτουργίας.... Ακόμα το ψαχουλεύω τα νεότερα εν καιρώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Αλλά πές πώς το τολμω και πετυχαίνει.Μετά πώς το λύνω; Εδικά οι εφαρμογές που είναι στα κινέζικα; Ενταξει και root να μην ειναι το κινητο αυτη την στιγμη δεν ειναι προβλημα. Απλα οταν βγει επομενη εκδοση θα πρεπει να ειναι root για να την περασεις, μεχρι τοτε υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Τα χρωματα της οθονης ειναι τοσο χαλια οσο φαινονται σε καποια βιντεο συγκριτικα με αλλα κινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μόλις το παρέλαβα και γω... Παιδιά το κινητό είναι ΤΡΕΛΑ!!! 4g έπιασε αμέσως έχει 1-2 εφαρμογές στα κινέζικα αλλά σίγουρα θα βρούμε τρόπο να τις βγάλουμε :) Μπαταρία έπεσε στο 35% από το 40% που ήταν μετά από 3 ώρες full λειτουργίας.... Ακόμα το ψαχουλεύω τα νεότερα εν καιρώ!! Αν εννοείς πράγματι αυτό που γράφεις αυτό είναι bug των στατιστικών της μπαταρίας. Πες μας και για τα χρώματα και γωνίες θέασης της οθόνης αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 παιδια αν μπορει κανενας κατοχος να ανεβασει κανα δειγμα απο τις φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα βιντεο η οθόνη φαινόταν άθλια και ειδικά από πλαγια αλλά ίσως να ήταν κομμάτια προπαραγωγής γιατί στα τελευταία βίντεο που κυκλοφορούν δε φαινεται κάτι τέτοιο . Εδώ ένα πλήρες review ενός Ρώσου, το είδα ολόκληρο με αγγλική μετάφραση. Έχει άμεσα σύγκριση οθόνης με το jiayu s3 και με το ecco όπως καταλαβαινώ μετά το 2.10 και οι οθόνες φαίνονται όμοιες σχεδόν και σαν φωτεινότητα και σε γωνίες θέασης ειδικά με το s3, ίσως το ecco ένα κλικ πιο φωτεινό. Γενικά σαν μπαταρία ο τύπος λέει ότι πάει περίφημα και είναι εντυπωσιασμένος λέει αφού έβγαλε 5:32 συνεχόμενα λεπτά λειτουργίας (προφανώς εννοεί με ανοιχτή οθόνη). Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 εγω αυτο το βιντεο ειδα και ξενερωσα λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altair77 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Λέω να το πάρω μαζι με εναν φιλο μου...απο που αξιζει πιο πολυ να το παραγγειλω?minideal? Αυτό με τα κινεζικα συμβαίνει σε όλα ή μονο έτυχε στον φίλο πιο πάνω? Eπίσης νομίζω ότι είδα ότι έχει στα power settings, "Ultra power saving mode" μπορεί κάποιος που το έχει να το κοιτάξει ποσο κρατάει με αυτό και να μας πει? Επίσης μπορεί κάποιος να ανεβάσει δείγματα από την front facing camera του κινητού? (Έχω βρει της back αλλα πουθενά της front) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Η μπροστινή κάμερα μάλλον έχει ένα αισθητήρα που στη φωτογραφία εκτιμά την ηλικία σου .Με έκανε 7 χρόνια νεώτερο..χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ναι το εχει και στο vibe x2..Παντως σε μενα μεσα πεφτει χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelastinja Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Αν εννοείς πράγματι αυτό που γράφεις αυτό είναι bug των στατιστικών της μπαταρίας. Πες μας και για τα χρώματα και γωνίες θέασης της οθόνης αν θες. Όντως ήταν bug γιατί ξαφνικά έπεσε στο 18% :lol: Τα χρώματα φαίνονται μια χαρά και προσωπικά δεν εντοπίζω να υστερεί σε κάτι σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Πολύ όμορφη metal frame case . http://www.aliexpress.com/item/Original-MSVII-Metal-Frame-Case-For-Lenovo-K3-Note-Cell-Phone-Ultra-Thin-Luxury-Aluminum-Hard/32322619400.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μια καλή SD κάρτα 64gb απο έδω έχει να προτέινει κανείς; http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1311.R1.TR7.TRC2.A0.H0.Xmicro+sd+card+.TRS0&_nkw=micro+sd+card&_sacat=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μια καλή SD κάρτα 64gb απο έδω έχει να προτέινει κανείς; http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1311.R1.TR7.TRC2.A0.H0.Xmicro+sd+card+.TRS0&_nkw=micro+sd+card&_sacat=0 Στο ebay κυκλοφορουν πολλες fake. Χθες αγορασα αυτη http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mg64da-eu-64gb-micro-sdxc-pro-class-10-adapter-p-PER.576919 Θα ελεγα να ψαξεις τιμες στα Ελληνικα καταστηματα, οι τιμες ειναι αρκετα ανταγωνιστικες με τα εκτος Ελλαδας καταστηματα και σε περιπτωση που χρειαστεις εγγυηση πας στο καταστημα αγορας και βγαζουν αυτοι το φιδι απο την τρυπα. Στο ebay αν χρειαστεις εγγυηση.... καλα κρασια.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μένω στην Αγγλία.....να πάω σε μαγαζί καλύτερα λές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μένω στην Αγγλία.....να πάω σε μαγαζί καλύτερα λές; Αν μενεις Αγγλια, με κλειστα ματια απο αμαζον uk. (ή μαγαζι, οχι ebay) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Πρότεινε μου μια 64gb http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_4_19?url=search-alias%3Dcomputers&field-keywords=micro%20sd%20card%2064%20gb&sprefix=micro+sd+card+64+gb%2Ccomputers%2C132 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 να ρωτησω κατι ασχετο. ενας φιλος ψαχνει αποκλειστικα κινητο με πενακι.. εχετε ιδεα απο τα κινεζοκινητα ποιο βγαινει με γραφιδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Πρότεινε μου μια 64gb http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_4_19?url=search-alias%3Dcomputers&field-keywords=micro%20sd%20card%2064%20gb&sprefix=micro+sd+card+64+gb%2Ccomputers%2C132 ...αυτή που σου πρότεινε ήδη (Samsung MB-MG64DA/EU) είναι κορυφαία σε αξιοπιστία, ταχύτητα και εγγύηση. Έχει από τις υψηλότερες ταχύτητες εγγραφής πέραν από ανάγνωσης (σημαντικό σε χωρητικότητες άνω των 32GB). Μέχρι 50-55 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή. Προσοχή και στο Amazon.uk έχουν αναφερθεί αρκετές fake (ωστόσο σε καλύπτει λογικά η εγγύησή τους). Edited April 29, 2015 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Αυτή δηλαδή http://www.amazon.co.uk/Samsung-MB-MG64DA-EU-SAMSUNG-MICRO-SD/dp/B00VPK50HC/ref=sr_1_fkmr0_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1430352945&sr=1-1-fkmr0&keywords=SAMSUNG+MB-MG64DA%2FEU+64GB+MICRO+SDXC+PRO+CLASS+10+%2B+ADAPTER Price £58.96 + £2.50 delivery Κάπου ξεφύγαμε στη τιμή..... Αλλά γιατί εδώ λέέι ι οτι δέχεται κάρτα μέχρι 32 GB ; http://www.gsmarena.com/lenovo_k3_note-7147.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts