Jump to content

Altair77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Altair77

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Altair77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Χμμμ οκ...Αλλα δεν εχουν διαφορα περα απο το multilang? (επισης τελικα αυτο ειναι το λινκ για την official stable την latest?)
  2. τελικα που βρισκουμε την τελευταια stable version? http://www.needrom.com/download/lenovo-k50-t5 αυτη ειναι και την κανουμε update με το latest μεσω ota (και μετα ροοτ κτλπ)? Επισεις η ρομ του ιταλου σε σχεση με την τελευταια stable εχει καμια διαφορα ή κατι καλητερο, περα απο τα ελληνικα που δεν με ενδιαφερουν? Βλεπω λετε οτι υπερθερμαίνεται με του ιταλου...
  3. η ρομ του ιταλου, εχει το προβλημα με τις διαφημισεις τελικα που ανοιγουν μαζι με τον browser ?
  4. εγω οταν κλεινω τα background apps και γραφει ποσο ram εχει μετα το swipe λεει σχεδον παντα 950-1050mb
  5. εμενα το κανει και σε αλλους browsers (mozilla,opera) μαλλον ειναι θεμα της 1511 του vickmall... Εχει κανεις λινκ για την τελευταια Stable version που υπαρχει γιατι βρισκω μονο dev?
  6. Εχει κανεις προβλημα με Ads? Καποιες φορες οταν ανοιγω καποιο broweser με πηγαίνει σε καποιες σελιδες απο μονο του( p0rn, εφαρμογες αλλες απο το playstore και τετοια) καμια ιδεα πως να το λυσω? επισης αυτο συνεβη πριν κανω φορματ (ετσι οπως ηρθε απο vickmall) αλλα και αφου του εκανα format και περασα παλι την ρομ... υποψιαζομαι οτι μπορει να φταιει η ρομ απο το vickmall ισως?
  7. φιλε μου εκανα την βλακεια και το εσβησα,μπορω να το βρω παλι καπως?
  8. Παιδιά βοήθεια έσβησα κάποια systems apps και τώρα δεν βρίσκω το tab "Apps" στα "Settings". Μπορεί κάποιος να κανει backup όλα τα system apps του με το titanium back up και να τα ανεβάσει για να κάνω restore??
  9. ναι φιλε μου εχει otg
  10. Λέω να το πάρω μαζι με εναν φιλο μου...απο που αξιζει πιο πολυ να το παραγγειλω?minideal? Αυτό με τα κινεζικα συμβαίνει σε όλα ή μονο έτυχε στον φίλο πιο πάνω? Eπίσης νομίζω ότι είδα ότι έχει στα power settings, "Ultra power saving mode" μπορεί κάποιος που το έχει να το κοιτάξει ποσο κρατάει με αυτό και να μας πει? Επίσης μπορεί κάποιος να ανεβάσει δείγματα από την front facing camera του κινητού? (Έχω βρει της back αλλα πουθενά της front)
  11. δεν μου πολυαρεσει το oneplus , αμα παθει κατι αντε να το πας για service, δεν περνει microSD + δεν ξερω τι παιζει με τα updates και αν θα ειανι up to date για καιρο
  12. ναιι αλλα το 32gb εχει σχεδον 400Ε :p¨, και τα βρισκω λιγο πολλα ... φημες λενε οτι με το Lollipop 5.0 το g3 δεν εχει καθολου lag , ισχυει? Με απασχολει αρκετα το performance σε αυτο το κινητο...
×
×
  • Create New...