Jump to content

Dimisa13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dimisa13

  1. Ήρθε και το πρώτο OTA update για τη σταθερή έκδοση της Bliss Rom http://downloads.blissroms.com/Bliss/Official/ham/ Bliss-6.4-ham-OFFICIAL-20161708-1627 :D
  2. Μετά απο περίπου 5 ημέρες με τη Bliss Rom έχω να πω τα καλύτερα. http://forum.xda-developers.com/zuk-z1/development/rom-bliss-rom-6-4-team-bliss-t3410901 Η συγκριση γίνεται με τη προηγούμενη CM13 Stable που είχα cm-13.0-20160418-SNAPSHOT-ZNH0EAO2NN-ham.zip Αρχικά η μπαταρία του είναι πολύ καλύτερη και κρατάει σε νορμαλ χρήση 2 ημέρες Το GPS κλειδώνει και μένει χωρίς να το χάνει καθε 2 λεπτά Η απόδοση στα παιχνίδια και τις θερμοκρασίες είναι εξαιρετική Δουλεύει το Double Tap2Wake και κανονικά το tap2sleep Έχει αρκετές παραμέτρους μεσα απο το Bliss Settings Ξεκλειδώνει άμεσα μεσα απο το fingerprint scan Ο ήχος του μεσα απο ακουστικα μου φάνηκε επίσης εξαιρετικός Η καμερά του είναι σφαίρα και υπέροχης ποιότητας Επίσης λένε για OTA updates (ακόμα δεν εχω λάβει ειδοποίηση για νεα). :)
  3. Δοκίμασες να το επαναφέρεις μήπως και καταλάθος το αφαίρεσες; Πάτα το εικονίδιο με το γρανάζι - παρατεταμενα -(ρυθμίσεις) στο dropdown menu για να σου ανοιξουν τα εικονίδια.
  4. Απλά είπα να πάω στα σίγουρα (stable) να δω πως θα παει. Μάλλον θα παίξω με τη Bliss μπας και καταφέρω να γράψω κανα review και για τους αλλους Zukers. :happy: Διαβάζω γενικά στο XDA οτι είναι αρκετά σταθερή και καλή... Ίδωμεν
  5. Εχει δομικάσει καποιος τη BLISS ROM που ειναι βασισμένη σε CM13? http://www.blissroms.com/ Είμαι με τη CM13 τη stable και εχω 2 θεματα.. Η μπαταρία σε νορμαλ χρηση πεφτει σε 1 μερα, το GPS μου κανει κοψίματα ενω δουλέυει και τελος ζεσταίνεται πολυ με παιχνίδια...:(
  6. Ας πάρουμε την εκδοχή οτι σταματάει την αναπτυξη του λογισμικου για android phones η Cyanogen. Η λογική και βάση του ελεύθερου κώδικα android (aosp), θα υπάρξουν έστω για κάποια διάστημα τα άτομα που δούλευαν πάνω στην εταιρεία και θα φτιάξουν μια αντίστοιχη έκδοση. Έστω και με κάποιο paypal fee σαν δωρεά. Αρκεί να υπάγεται στη λογική να είναι lightweight και να υποστηρίζει έστω και συγκεκριμένες μεγάλες συσκευές. Απο την άλλη ας πάρουμε οτι πλεον είναι μαγαζί γωνία και κάποιος άλλος θα πάρει τα ηνία. Έστω και σαν οικονομική υποστηρίξη. Απλά περιμένουν την ευκαρία να γονατίσει μια εταιρεία και να τα κάνουν όλα σχεδόν τσάμπα. Όπως και να έχει πιστεύω λύση θα υπάρξει. Ειδικά για μια συσκευή τόσο γνωστή με CM και Hardware πακετο Value for money.
  7. Απο προσωπική εμπειρία ενός έτους με το κινητάκι, το μόνο που έχω να πω είναι: ΚΟΡΥΦΗ για τα χρήματά του... Το είχα απο την αρχή με του Ιταλού και τώρα επίσης με marshmallow 6.0 custom του Cuoco92 (Ιταλού) και απλά δεν παίζεται. Απλά λόγω ζαχαρώματος εδώ και αρκετούς μήνες του ZUK Z1 (και βασικό λοφω της CM) το αγόρασα και άφησα στην ακρη το μικρό τερατάκι K3 Note. Προετείνω λοιπόν πριν κάποιος πει, με τις κινεζικες ρομ, αρνητικά σχολια για το K3 να βάλει άφοβα τη ρομ του Ιταλού και να ξαναποστάρει. :happy: Cuoco92 K3 Mod forum και βάλτε της ΜΜ_6.0_1611
  8. δες αυτόν εδω
  9. παίδες με αντάπτορα OTG που ήρθε στα χέρια μου και με το πρόγραμμα ES File Explorer δουλεύω κανονικά τα εξωτερικά USB. Είμαι με την CM13 Stable (13.0-20160418-SNAPSHOT-ZNH0EAO2NN-ham)
  10. Όποιος έχει παίξει πάντως και με τις 2 ρομ (CM13 & Zui) ας μας δώσει ένα mini vs να δούμε τις διαφορές και τα πλεονεκτηματα /μειονεκτηματα . Θα βοηθήσει πολλούς για την επιλογή της ρομ. ☺️ Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
  11. Για δοκίμασε να κανεις μια απενεργοποίηση του σηματος με flight mode και ξανα ενεργοποίησε το αμεσα. Έπειτα δες το σήμα σου. 2 SIM εχεις μεσα; Δεν ξέρω αν υποστηρίζει και στις 2 θέσεις 4G η rom.
  12. Έχεις κάνει την επιλογή για 4G απο το κινητό; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κάποιος καταφέρει να αλλάξει γλώσσα στο VIBE UI Lock που εχει τα magazines? Επίσης δεν έχω ενδείξεις σε μηνυματα η κλήσεις με το μαμα locker. Είμαι με την Cuoco92 MM_1611_3.54.1_ROW VibeUI 3.5
  13. Παιδιά καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει να κάνει κάποιος με τη rom του cuoco92 update της lenovo που δίνει η συσκευή; Μου έχει δωσει τη τελευταία VIBEUI_2.8_1542_7.282.1_DEV_K50-T5 Δεν αναφέρομαι στο SystemUpdate της rom αλλά τη μαμά αναβάθμιση. Ξέρετε αν θα χάσω τα αρχεία μου (τα προγράμματα, οχι αυτα της καρτας SD) ; Ευχαριστώ!
  14. Έχουμε καμία λύση στο update της ROM του Ιταλού μέσα απο την εφαρμογή του στο κινητό; Εμένα συνεχίζει και κολλάει όταν κατεβάζω το update και μετα πατάω install.
  15. Ουτε εμένα δουλεύει το OTA update του Ιταλου για αναβαθμιση του vibe 1.2 -> 1.3 Με το λεω install στο "Install Zip" δεν κανει τίποτα. Λογικα επρεπε να κανει restart και να ξεκινησει. μετα απο λιγο μου βγαζει το σφαλμα "not responding"
  16. Έχουμε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ROM? Η απο καποιο ξενο forum με μεταφραση;:rolleyes:
  17. Dimisa13

    Doogee DG800

    Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.... Έχω πάρει το κινητό στη γυναίκα μου και ξαφνικά πριν κανα 2 ημερες έκανε κατι γραμμές η οθόνη και μετά έκλεισε. Απο τότε δεν ξανανοιξε ποτε... Μήπως το έχετε συναντήσει αυτό? Το έβαλα σε φόρτιση, τίποτα. Έβγαλα μπαταρία, την ξανα έβαλα αλλά τίποτα.
  18. Τα update που δίνει το κινητό τα κάνουμε κανονικά; έχω δει 1 της Lenovo και 1 από Ιταλό; να τα βάλω;
  19. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι με τη ρομ του Ιταλού κάνει app2sd?
  20. Σε μια εβδομάδα λειτουργίας του κινητού με την rom του Italian μπορώ να πω οτι το κινητό πραγματικά είναι αστέρι. Έχω δοκιμάσει φωτογραφίες, gps (offline με Here Maps), hotspot, ποιότητα μπαταρίας, οθόνη, ταχύτητα με 4G (Cosmote). Όλα μα όλα πηγαίνουν φισέκι και το κινητό ζεστάθηκε μόνο μετα απο 2 ώρες και κάτι ανοιχτό με GPS και όχι να ζεματάει. Απλά ζεστάθηκε. Για τα λεφτά του τα αξίζει και με το παραπάνω! Επίσης φοράω το tempered glass του vickmall και προσωπικά το θεωρώ αρκετά καλό. Η αφή είναι άψογη και επίσης δεν φαίνεται άσχημο ή χοντρό. Ερώτηση; Τις εφαρμογές τις περνατε στη κάρτα SD? Εγω δεν μπορώ.. :confused: Τελος έχω διαθέσιμη μια Frosted Nillkin case black. details με PM.
  21. Το ίδιο ανέφερα και εγώ σε προηγούμενα post. Δεν βρήσκω πουθενα αυτη την επιλογή. Δεν ξέρω όπως και με τα sms και το handset αν με άλλο πρόγραμμα λύνεται. Ισως μια δοκιμή να μας πείσει. Τα application μπορείτε να τα περάσετε στην SD? Εγω επίλογη (αν και με app2SD) δεν έχω.
  22. Επίσης παρατήρησα με την Ιταλική ρομ ότι όποιον νεο εκκινητή και να βάλεις βγαζει σφάλμα στα widgets. "Settings has stopped working" Τις εφαρμογές τις περάσατε στην εξωτερική SD? εμένα δεν μου δίνει επιλογή τέτοια.
  23. Του Italian guy εχω. Δεν μπορώ να βρω το more features and settings. Το εχω στα Αγγλικά
  24. Έχει κάποιος άποψη την αναγνώριση των αριθμών στις κλήσεις και τα μηνύματα; Έχω αριθμό χωρίς +30, βλέπω αναγνώριση κλήσεων αλλα δεν βλέπω όνομα στα μηνύματα. Βάζω +30 σε μερικούς έρχεται η αναγνώριση κλήσεων, σε άλλους οχι αλλα έχω μηνύματα με ονόματα... :confused: Αν το έχει δει κάποιος και το σεταρε ας μας πει και μας.
  25. Το κινητο ηρθε μεσα σε 3 εβδομαδες. Με NL post. Πολυ γρηγορα. Θα δω και το 4G της cosmote για να ενημερωσω πως παει το κινητο
×
×
  • Create New...