Jump to content

Ταινίες/σειρές που ψάχνετε και δεν ξέρετε τον τίτλο

ckck20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να λες Μαρία της γειτονιάς.

Χμμ λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι...Η σειρά χαρακτηρίζονταν δραματική,προβάλλονταν το 1985 ή εκεί γύρω,εννοείται όχι παραγωγή δεκαετίας 90(με τίποτα)(Μαρία της γειτονιάς" είναι του 90 και "σαπουνόπερα") και ήταν εβδομαδιαία όχι καθημερινή,αν αυτό βοηθάει στην αναζήτηση..

Edited by x+y=z

• 2 weeks later...

Ψάχνω μια ταινια σχετικη με υπερθερμανση του πλανήτη.Για καποιο λογο ξαφνικα έκανε υπερβολικη ζεστη και πεθαναν ολοι εκτος απο ενα ζευγαρι....Το αντιθετο με την after the next day.....Πρέπει να ειναι 2005-2006.....

Ευχαριστω......

''Ολα ειναι δρόμos''

Sony Xperia L (4.2.2)

• 4 weeks later...
Παλιό κινούμενο σχέδιο, πιθανώς της Disney, όπου ήταν ένα γιγάντιο πουλί με χρυσά φτερά και κάποιοι κακοί προσπαθούσαν να το αιχμαλωτίσουν για να γίνουν πλούσιοι. Στην ιστορία εμπλέκεται και ένα μικρό παιδί που προσπαθεί να το σώσει, καθώς και διάφορα μικρά ζωάκια.
i8vv46-6.png

Παλιό κινούμενο σχέδιο, πιθανώς της Disney, όπου ήταν ένα γιγάντιο πουλί με χρυσά φτερά και κάποιοι κακοί προσπαθούσαν να το αιχμαλωτίσουν για να γίνουν πλούσιοι. Στην ιστορία εμπλέκεται και ένα μικρό παιδί που προσπαθεί να το σώσει, καθώς και διάφορα μικρά ζωάκια.

Μήπως αυτό;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

παιδια καλησπερα πριν καποιους μηνες ειχα ζητησει μια παλια σειρα αλλα δεν εχω παρει απαντηση ισως μπορει να μην διαβαστηκε τεσπα θα σας πω το στορυ γυρω στο 95 -96 δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι ειμουνα πολυ μικρουλα πεζοταν μια ξενη σειρα στον σκαι (αλφα)θα σας πω μερικα αποσπασματα απ την σειρα μηπως και ξερει καποιος. ηταν μια κοπελα που ηταν ηθοποιος παντρεμενη ειχε και ενα παιδακι και η κουνιαδα της την μισουσε και μια μερα τις εριξε δηλητηριο και ολοι νομιζαν πως ηταν νεκρη και την θαψανε ζωντανη βεβαια η κοπελα ξυπνησε τηην επομενη μερα και επαθε σοκ η κουνιαδα της της ειχε βαλει μεσα στο φερετρο ενα μικροφωνο και οξυγονο και την απειλουσε και τις ελεγε οτι σε τρεις μερες θα πεθανει εκει μεσα το παιδακι της οταν πηγενε στο κοιμητηριο ακουσε φωνες και ελεγε οτι η μητερα του ηταν ζωντανη αλλα κανεις δεν το πιστευε το λεει στον πατερα του και φυσικα οταν ο αντρας της την ακουσε επαθε πανικο φυσικα την βγαλανε μετα και η κουνιαδα βεβαια συνεληφθη .... βεβαια η σειρα συνεχιζοταν αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε γινει μετα αυτα τα αποσπασματα ομως τα θυμαμαι ακομα και σημερα συγνωμη που σας κουρασα αλλα αν ξερει κατι καποιος ας μου πει ποια ειναι γιατι δεν μπορω να την θυμηθω με τιποτα και παλι σας ευχαριστω εκ των προταιρων........

Δεν έχω ελπίδες να βρεθεί η συγκεκριμένη ταινία που ψάχνω αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.

Καταρχήν να σημειώσω ότι είχα ξαναρωτήσει παλιότερα αλλού και μου έλεγαν ότι είναι το The Thing, τονίζω ότι δεν είναι αυτό. Είναι επιστημονικής φαντασίας και το πιθανότερο είναι να είχε βγει τη δεκαετία του 90 ή το πολύ αρχές του 2000.

Ήταν μια ομάδα επιστημόνων και είχαν εγκατασταθεί στους πάγους (δεν θυμάμαι αν ήταν στον βόρειο ή στον νότιο πόλο), πιθανώς για γεωτρήσεις πετρελαίου ή για μελέτη των πάγων ή της προϊστορικής ζωής στους πάγους. Σε κάποια φάση βρίσκουν ένα διαστημόπλοιο και ελευθερώνουν τον εξωγήινο (εδώ είναι που κάποιοι το μπερδεύουν με το The Thing αλλά έχω δει και τα δύο -1982, 2011 - και σίγουρα δεν είναι κάποιο από αυτά).

Ο εξωγήινος αρχίζει να τρώει τους ανθρώπους. Σε κάποια φάση πιάνει μια γυναίκα και αντί να την φάει την φυλάει στο στόμα, της μεταδίδει κάτι και την αφήνει ελεύθερη. Γυρίζει στο εργαστήριο και της κάνουν εξετάσεις για να δουν τι της μετέδωσε. Διαπιστώνουν ότι έχει αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια στο αίμα (και κάτι άλλα διάφορα) για να δυναμώσει ο οργανισμός της ώστε να την φάει αργότερα που θα γίνει ποιο νόστιμη.

Σε κάποια φάση μπαίνουν στο διαστημόπλοιο και βρίσκουν ένα δωμάτιο όπου εκεί ο εξωγήινος αναπαρήγαγε ανθρώπινα μωρά με τεχνητό τρόπο, αλλά επειδή υποτίθεται ότι το διαστημόπλοιο ήταν θαμμένο για αιώνες στους πάγους, τα μωρά δεν ήταν σάπιεν αλλά ποια παλιά (νεάντερνταλ ίσως;). Διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι δεν εξελίχθησαν στην Γη αλλά μας έφερε αυτός ο εξωγήινος. Ποιο συγκεκριμένα ταξίδευε σε πλανήτες που μπορούσαν να συντηρήσουν ζωή και άφηνε μερικούς ανθρώπους ώστε να αναπαραχθούν και να πληθύνουν ώστε να γυρίσει μετά από χρόνια και να τους φάει. Όταν ήρθε στον δικό μας πλανήτη, άφησε κάποιους ανθρώπους και μετά πήγε στους πόλους για να τους διερευνήσει. Εκεί όμως είχε ένα ατύχημα και θάφτηκε στους πάγους. Έτσι δεν μας έφαγε και εξελιχθήκαμε όπως είμαστε σήμερα.

Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png

παιδια και παλι καλησπερα θα ηθελα να ζητησω να μου βρειτε και ενα κινουμενο σχεδιο αν μπορειτε δεν θυμαμαι χρονολογια νομιζω οτι ηταν μες στην δεκαετεια του 80΄στορυ εχει ως εξης: καποιον αντρα ο οποιος ειχε φυλακισμενη μια πολυ μικροσκοπικη κοπελα η οποια ζουσε μεσα σε ενα τριανταφυλλο και αυτος την ειχε φυλακισμενη μεσα σε μια γυαλα και νομιζω μια μερα ξαφνικα η γυαλα επεσε και εσπασε το κοριτσι μαλλον το λεγανε τριανταφυλλενια η τριανταφυλλια. δεν θυμαμαι το παρακατω γιατι ειμουνα πολυ μικρουλα αν γνωριζει καποιος κατι να μου πει για αυτο και για την σειρα που σας ανεφερα πιο νωρις συγνωμη αν σας κουρασα και παλι ευχαριστω εκ των προτερων...........

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια και παλι καλησπερα θα ηθελα να ζητησω να μου βρειτε και ενα κινουμενο σχεδιο αν μπορειτε δεν θυμαμαι χρονολογια νομιζω οτι ηταν μες στην δεκαετεια του 80΄στορυ εχει ως εξης: καποιον αντρα ο οποιος ειχε φυλακισμενη μια πολυ μικροσκοπικη κοπελα η οποια ζουσε μεσα σε ενα τριανταφυλλο και αυτος την ειχε φυλακισμενη μεσα σε μια γυαλα και νομιζω μια μερα ξαφνικα η γυαλα επεσε και εσπασε το κοριτσι μαλλον το λεγανε τριανταφυλλενια η τριανταφυλλια. δεν θυμαμαι το παρακατω γιατι ειμουνα πολυ μικρουλα αν γνωριζει καποιος κατι να μου πει για αυτο και για την σειρα που σας ανεφερα πιο νωρις συγνωμη αν σας κουρασα και παλι ευχαριστω εκ των προτερων...........

Γειά σας παιδιά.

Ψάχνω μια ταινία την οποία πρέπει να είχα δει την περίοδο 95-00. Η ταινία ήταν είτε μεταγλωτισμένη είτε ελληνική. Πρωταγωνιστής ήταν ένας αδέσποτος σκύλος που πρέπει να ήταν Τεριέ. Τα μόνα πράγματα που θυμάμαμαι είναι ότι σε κάποια φάση έμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και ότι υπήρχε κάποιο μαγαζί από το οποίο έκλεβε λουκάνικα.Το όνομα πρέπει να ήταν κάπως "Μπάρνευ","Μπάρκλευ" ή κάτι σχετικό (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι θυμάμαι καλά).

Ευχαριστώ για την βοήθεια :)

ΥΓ: Τόσους μήνες δεν είχα προσέξει ότι το forum έχει και τέτοιο topic. Θα προσπαθήσω από δω και μπρος να το παρακολουθώ για να βοηθήσω και εγώ :)

Γειά σας παιδιά.

Ψάχνω μια ταινία την οποία πρέπει να είχα δει την περίοδο 95-00. Η ταινία ήταν είτε μεταγλωτισμένη είτε ελληνική. Πρωταγωνιστής ήταν ένας αδέσποτος σκύλος που πρέπει να ήταν Τεριέ. Τα μόνα πράγματα που θυμάμαμαι είναι ότι σε κάποια φάση έμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και ότι υπήρχε κάποιο μαγαζί από το οποίο έκλεβε λουκάνικα.Το όνομα πρέπει να ήταν κάπως "Μπάρνευ","Μπάρκλευ" ή κάτι σχετικό (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι θυμάμαι καλά).

Ευχαριστώ για την βοήθεια :)

ΥΓ: Τόσους μήνες δεν είχα προσέξει ότι το forum έχει και τέτοιο topic. Θα προσπαθήσω από δω και μπρος να το παρακολουθώ για να βοηθήσω και εγώ :)

Εντελώς μαντεψιά, μήπως Benji;

https://www.google.com/search?q=Benji&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI3NSl2_2IyAIVCYgsCh1TigTh&biw=1280&bih=879#tbm=isch&q=benji+movies

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)

Αυτή έψαχνα.Έσπαγα το κεφάλι μου μερικές μέρες τώρα μπας και την θυμηθώ :P

Συγκεκριμένα, ήταν η For the Love of Benji (1977) http://www.imdb.com/title/tt0076044/?ref_=tt_rec_tt και η σκηνή που έλεγα ήταν αυτή https://youtu.be/_RIJrnoE4ek?list=PL301DC4997D55C302&t=508

Δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι ήταν τόσο παλιά ταινία. Και πάλι ευχαριστώ ;)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)

Αυτή έψαχνα.Έσπαγα το κεφάλι μου μερικές μέρες τώρα μπας και την θυμηθώ :P

Συγκεκριμένα, ήταν η For the Love of Benji (1977) http://www.imdb.com/title/tt0076044/?ref_=tt_rec_tt και η σκηνή που έλεγα ήταν αυτή https://youtu.be/_RIJrnoE4ek?list=PL301DC4997D55C302&t=508

Δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι ήταν τόσο παλιά ταινία. Και πάλι ευχαριστώ ;)

Είχες πολλή τύχη που κατάφερες και τη βρήκες από μια άσχετη σκηνή. Παίξε κανά Τζόκερ :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψάχνω να βρω μια ταινια που είχε παίξει παλιά στο ετ1. Το κονσεπτ είναι ένας επιστατης κινηματογραφου που δε μιλούσε και μια κοπέλα που κρύβεται εκεί και ερωτευονται, βλεπουν ταινιες εκει μαζι κλπ. Λιγα στοιχεία αλλα δε θυμαμαι άλλα :/

θα χαρώ πολύ να βρω επιτέλους την συγκεκριμένη ταινία...σίγουρα δεκαπενταετίας και στην κατηγορία των θρίλερ.Σε ενα αεροπλανο εν ώρα πτήσης μια λάβα ενα ανεξήγητο φαινόμενο τρώει όλους τους ανθρώπους...σίγουρα σώζονται οι ήρωες και τα σχετικά....χαρακτηριστικές εικόνες στο μυαλό μου αλλά μέχρι εκεί...τίτλος και περαιτέρω δεν υπάρχουν...δυνατή ταινία εφόσον την θυμάμαι μέχρι τώρα..και σίγουρα δεν ήταν τότε για την ηλικία μου.....:cry::cry:

θα χαρώ πολύ να βρω επιτέλους την συγκεκριμένη ταινία...σίγουρα δεκαπενταετίας και στην κατηγορία των θρίλερ.Σε ενα αεροπλανο εν ώρα πτήσης μια λάβα ενα ανεξήγητο φαινόμενο τρώει όλους τους ανθρώπους...σίγουρα σώζονται οι ήρωες και τα σχετικά....χαρακτηριστικές εικόνες στο μυαλό μου αλλά μέχρι εκεί...τίτλος και περαιτέρω δεν υπάρχουν...δυνατή ταινία εφόσον την θυμάμαι μέχρι τώρα..και σίγουρα δεν ήταν τότε για την ηλικία μου.....:cry::cry:

Δες μήπως είναι το The Langoliers

https://www.youtube.com/watch?v=JaILamlcOqw

Δεν την έχω δει αλλά την έχουν ζητήσει 2-3 φορές σε αυτό το thread.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δες μήπως είναι το The Langoliers

https://www.youtube.com/watch?v=JaILamlcOqw

Δεν την έχω δει αλλά την έχουν ζητήσει 2-3 φορές σε αυτό το thread.

Ναι μάλλον αυτή είναι.. Στίβεν Κινγκ.

Διαβασα σχεδόν όλα τα ποστ πριν ποστάρω - δεν είναι η συγκεκριμένη ταινία που ψάχνω...όλο το εργο γυρίστηκε στον αέρα στο αεροπλάνο και η ''λάβα'' ..αυτό το ον ήταν μέσα στο αεροπλάνο η οποία εξελίχθηκε σε ''τέρας''..:(

καλημέρα παιδιά. ψάχνω εδώ και καιρό μια ταινία και δε τη βρίσκω και θα σκάσω :rolleyes::rolleyes:

είναι σίγουρα πριν τοu 2010

είναι ένα ζευγάρι και από ότι θυμάμαι έχουν και παιδί. μπαίνει στη ζωή τους μια τρίτη γυναικα. και η σύζυγος παθαίνει εμμονη. νομίζει ότι βρίσκεται στο σπίτι τους συνεχεια, ότι της παίρνει τα πράγματα (θυμάμαι ένα κόκκινο φόρεμα που νόμιζε ότι της το πήρε αλλα τελικά ήταν στην ντουλάπα τις κλπ). η <τρελή> αυτή σύζυγος έχει έναν τεράστιο χώρο στο σπίτι όπου και ζωγραφίζει, k θυμάμαι χαρακτηριστικά άνοιξε ένα βάζο και πετάχτηκαν από μέσα μέλισσες

ξέρω είναι πολλές οι λεπτομέρειες και λίγη η ουσία αλλα ελπίζω στο θαύμα :ninja::ninja: cheers

Edited by PanosKavala

Σε ένα μικρό αεροπλάνο λες με μια παρέα?

Κάτι σαν καπνός/μια μαυρίλα τέλος πάντων κτλπ?

edit : αν και είδα τώρα ότι λες δεκαπενταετία άρα άκυρο.

Έμοιαζε με αυτό η περιγραφή Altitude

Edited by adversus

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ..ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΗΚΕ ΛΟΓΙΚΑ .ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ..ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ.Π.Χ ΘΑΡΡΟΣ ,ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΟΙΑ.ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΑΝΕ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ .ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ..Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ :p

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by impreza_sti