Jump to content

DSLnet by Vivodi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thnx!

Gia tis trapezes eixa thn entypwsh oti htan oles kleistes kai gi'auto eixe ginei toso megalos panikos...

H alphabank kai h eurobank px. (pou synergazetai h vivodi) einai anoiktes dhl?

Tote tha paw aurio...

-To modem/router (Alcatel speedtouch 530 -nomizw legetai?- ) pou dinei h vivodi einai kalo?

-Se poses meres einai ola etoima?? (Moupan 15. isxuei? 'h borei na paei kai parapanw?)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

-To modem/router (Alcatel speedtouch 530 -nomizw legetai?- ) pou dinei h vivodi einai kalo?

-Se poses meres einai ola etoima?? (Moupan 15. isxuei? 'h borei na paei kai parapanw?)

-Πολύ καλό!

-Μην βάζεις και στοίχημα για την τήρηση του 15νθημέρου...

γυρισα σπιτι σημερα και βρισκω την συνδεση να σερνεται, μπαινω στο interface του Alcatel και τι βλεπω; το downstream κανονικα στα 2240 και το upstream στα 32.

εκανα reset και τωρα αρνειτε να ανβει παραπανω απο 256 :mad:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Thnx!

Gia tis trapezes eixa thn entypwsh oti htan oles kleistes kai gi'auto eixe ginei toso megalos panikos...

Tote tha paw aurio...

Γενική off-topic παρατήρηση:

Mου αρέσει που όλοι είναι έτοιμοι να βάλουν το εικονίδιο :mad: παρόλο που δεν έχουν καν διασταυρώσει αν ισχύει αυτό για το οποίο έχουν νεύρα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thnx!

Tote tha paw aurio...

να πας όντως αύριο (πέμπτη) γιατί νομίζω παρασκευύ απεργούν όλες τους.

γυρισα σπιτι σημερα και βρισκω την συνδεση να σερνεται, μπαινω στο interface του Alcatel και τι βλεπω; το downstream κανονικα στα 2240 και το upstream στα 32.

εκανα reset και τωρα αρνειτε να ανβει παραπανω απο 256 :mad:

και εγώ γύρισα πριν από λίγο, βρήκα ότι είχε γίνει διακοπή ρεύματος και είχε συγχρονιστεί στα 32, με ένα reset έγινε πάλι 320...

να ρωτήσω, reset στη γραμμή μέσω του interface γίνεται; γιατί εγώ πάω σε άλλο χώρο κάθε φορά να βγάλω το καλώδιο...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

molis gyrisa apo thn alphabank h opoia douleye mono gia sydaxiouxous klp... :(

tha perasw kai apo alles elpizw na ginei h douleia shmera kai na ta steilw epitelous!!

Για να ξυπνήσει λίγο το thread:

Την παρασκευή μου αναβάθμισαν τη σύνδεση από 256 σε 384 ενώ είχα ζητήσει από το e-mail τους να παραμείνω στο 256 (δεν χρειάζομαι γρηγορότερη, μόνο browsing κάνω). Ακολούθησε πληθωρική συνδιάλεξη με την υποστήριξή τους όπου μου ανακοίνωσαν ότι όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στο τέλος του μήνα, θα επαναφέρουν όσους δεν επιθυμούσαν την αναβάθμιση, στην παλιά ταχύτητα.

Λίγο ανάποδο ε;

Δε θα χρεωθώ το κόστος αλλαγής ταχύτητας δηλ. 15 ευρώ.

Το συνολικό μου μηνιαίο κόστος όμως θα ήταν 34,27 με το ΦΠΑ (για την 384).

Προτιμώ το 256 με 28,32 με το ΦΠΑ.

Θα μου πεις μικρή διαφορά τα 6 ευρώ για 128 Kbps αλλά εφόσον δεν τα χρειάζομαι γιατί να το κάνω; Εγώ έβαλα adsl για να μην πληρώνω αστικές κλήσεις και για ταυτόχρονη ομιλία σε pstn, όχι για να κατεβάζω ταινίες.

Γιατί να μη δώσω τα 6 ευρώ στο σινεμά να δω μια ταινία παραπάνω το μήνα; (που λέει ο λόγος). Στους χαλεπούς καιρούς που περνάμε.

ayto pou ennoousa itan pws enw se exoun paei se 384 apo 256 , kai enw thes na meineis sto 256, gia oses meres exeis 384, tha synexiseis na xrewnesai gia 256.....

Δε θα έπαιρνα όρκο για αυτό με τη Βιβόδι, αλλά έτσι είναι το σωστό.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

please merika erwtimatika?

1.o filos mou menei ilion kai thelei na balei adsl.den exei kombo i vivodi.ti kanei.

2.den exei oute kan arithmo ote.

3.pws tha mporesi na apoktisi to oneiremenw adsl?ti akribos prepei na kanei?

4.poso tha tou kostizi?

thanks

Μπορεί να βάλει vivodi αλλά μέσω ΟΤΕ.

Θα πρέπει να κάνει αίτηση για τηλέφωνο.

Ή πας στα γραφεία της βιβόδι ή μπαίνεις στο site και κατεβάζεις την αίτηση.

μετα απο δυο εβδομαδες συνεχες παραπονα στο CC για το Upload μου, και αφου μου ειπαν οτι ειναι σιγουροι οτι φταει η γραμμη στο εσωτεροκι του σπιτιου ηρθαν σημερα το πρωι να "μετρησουν" την γραμμη μου. Το πρωι που εφυγα απο το σπιτι δουλευε η γραμμη κανονικα, αλλα δια μαγειας απο την στιγμη που εφυγε ο "τεχνικος" τους το παπακι παραμενει κλειστο, και το μονο που εχω στα χερια μου ειναι ενα χαρτι που αναγραφει το εξης: "Μετηρθηκε η γραμμη απο τον κεντρικο κομβο Vivodi μεχρι την καταλήξη στον πελατη ( Modem ) και διαπιστωθηκε οτι υπαρχει προβλημα στην ζευξη του ΟΤΕ, πρεπει να αλαχθει απο τον ΟΤΕ".

απο της 4 που εφτασα σπιτι προσπαθω να πιασω γραμμη να μαθω τι ακριβως θα γινει αλλα τιποτα. Αυριο θα γινει πανηγυρι στην Vivodi

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

μετα απο δυο εβδομαδες συνεχες παραπονα στο CC για το Upload μου, και αφου μου ειπαν οτι ειναι σιγουροι οτι φταει η γραμμη στο εσωτεροκι του σπιτιου ηρθαν σημερα το πρωι να "μετρησουν" την γραμμη μου. Το πρωι που εφυγα απο το σπιτι δουλευε η γραμμη κανονικα, αλλα δια μαγειας απο την στιγμη που εφυγε ο "τεχνικος" τους το παπακι παραμενει κλειστο, και το μονο που εχω στα χερια μου ειναι ενα χαρτι που αναγραφει το εξης: "Μετηρθηκε η γραμμη απο τον κεντρικο κομβο Vivodi μεχρι την καταλήξη στον πελατη ( Modem ) και διαπιστωθηκε οτι υπαρχει προβλημα στην ζευξη του ΟΤΕ, πρεπει να αλαχθει απο τον ΟΤΕ".

απο της 4 που εφτασα σπιτι προσπαθω να πιασω γραμμη να μαθω τι ακριβως θα γινει αλλα τιποτα. Αυριο θα γινει πανηγυρι στην Vivodi

Περιμένουμε εξελίξεις!! :p

Apo simera eimai kai egw enas katoxos DSL by vivodi.

Foveri taxythta! (allagh apo 56k-->384 :D :D )

Mipws kserete kanena program pou na elegxw ana pasa stigmh thn taxythta mou akrivws download/upload ???

Apo simera eimai kai egw enas katoxos DSL by vivodi.

Foveri taxythta! (allagh apo 56k-->384 :D :D )

Mipws kserete kanena program pou na elegxw ana pasa stigmh thn taxythta mou akrivws download/upload ???

Καλωσόρισες στο κλαμπ των DSLάκηδων. :D

http://www.dumeter.com/

Είπε ποτέ η Vivodi ότι θα αναβαθμίσει δωρεάν και όσους είχαν ήδη 512?

Είχα 512 και δεν περίμενα καμμία αναβάθμιση αλλά ξαφνικά άνοιξα χθες τον υπολογιστή μετά από καιρό και είδα ότι έχω κάτι σε 700Κ :confused: :confused:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Είπε ποτέ η Vivodi ότι θα αναβαθμίσει δωρεάν και όσους είχαν ήδη 512?

Είχα 512 και δεν περίμενα καμμία αναβάθμιση αλλά ξαφνικά άνοιξα χθες τον υπολογιστή μετά από καιρό και είδα ότι έχω κάτι σε 700Κ :confused: :confused:

lol όλο εκπλήξεις αυτή η vivodi.

Στα 768kbps κλειδώνει το router?

Καλωσόρισες στο κλαμπ των DSLάκηδων. :D

http://www.dumeter.com/

Thanx!

Kati allo: yparxei kanena program (san to hamachi -to opoio mou den mou einai stathero-) to opoio na dhmiourgei syndesh me allo PC makria (san LAN)?

--Gia na mhn ginomai offtopic, exete na proteinete kanena ellhniko/kseno forum eidika gia DSL?

lol όλο εκπλήξεις αυτή η vivodi.

Στα 768kbps κλειδώνει το router?

Κουλό αλλά ναι.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...