Jump to content

DSLnet by Vivodi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανένας αν η Vivodi έχει δικά της DSLAMs ή αν υπενοικιάζει από τον ΟΤΕ;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο δίκτυο; Πώς συνδέεται με τα υποστατικά των πελατών και το δίκτυο πυρήνα; Λογικά θα πρέπει να χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΟΤΕ, έτσι;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Απο δίκτυο; Πώς συνδέεται με τα υποστατικά των πελατών και το δίκτυο πυρήνα; Λογικά θα πρέπει να χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΟΤΕ, έτσι;

Προφανώς.

Μόνο ο ΟΤΕ έχει δίκτυο. Η Vivodi νοικιάζει από τον ΟΤΕ τον τοπικό βρόγχο των πελατών της.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να καταλαβω...Θελω να "κοψω" την οτενετ ως isp και να βαλω vivodi (DSLnet) στα 384.Ποσο ερχεται το μηνα?Ειναι οκ ή θα εχω προβληματα με τις ταχυτητες (γιατι εστω και με οτενετ ειμαι με 40αρια σταθερα... :) )

βρε κάτσε εκεί που είσαι :) όταν γίνονται ανατιμήσει συνήθως ακολουθούν σε μικρό χρονικό διάστημα όλες οι εταιρίες για να είναι ανταγωνιστικές,έτσι λέει ο νομος τις αγοράς ;) και εγώ με 40αρια μπαίνω από οτε,γιατί να ρισκάρω? θα το έκανα αν κάναν και σε εμάς την αναβάθμιση σε 512 τότε ναι.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Για να καταλαβω...Θελω να "κοψω" την οτενετ ως isp και να βαλω vivodi (DSLnet) στα 384.Ποσο ερχεται το μηνα?Ειναι οκ ή θα εχω προβληματα με τις ταχυτητες (γιατι εστω και με οτενετ ειμαι με 40αρια σταθερα... :) )

€ 20 / μήνα με ΦΠΑ. ;)

Βασικα οτενετ εχω το economy 1000 και μου ερχεται 35-40€ το μηνα(10€ παγιο).Οπως βλεπετε δεν με συμφερει ΚΑΘΟΛΟΥ!Μεσω πιστωτικης δεν θελω να πληρωνεται ο ισπ αλλιως θα εβαζα φορθνετ.Η αμεσως καλυτερη επιλογη ειναι η vivodi αλλα δεν ξερω τι γινεται με τις ταχυτητες..

offtopic:arfi σε εχω χασει ρε...Που εισαι!!? :p

offtopic2:Ειχα ακουσει οτι θα κανει και ο οτε αναβαθμισεις των γραμμων απο 384 σε 512.Εχετε ακουσει κατι σχετικο?Θα γινει?Λογικα με αυτη την κινηση της βιβο ο οτε θα χασει τα αυγα και τα πασχαλια οποτε πιστευω θα αντιδρασει συντομα...Μακαριιι!! :D

€ 20 / μήνα με ΦΠΑ. ;)

ΜΕ ΦΠΑ είναι τα 20€ (16,9€ χωρίς ΦΠΑ).

Σόρι που το ξανατονίζω, απλά για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

greg δεν είχα internet ρε συ 5 μήνες..πάντως δε συμφέρει το economy ρε συ με 60 το μηνα έχω κανονική...κοίτα το λογικό είναι ότι ο οτε θα προχωρήσει και αυτός σε ανατιμήσεις και παρόμοιες λύσεις,ας περιμένουμε λιγάκι ;) γιατί στην τελική με 40e για 1gb μονο economy δεν είναι :lol:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Οντως χαλι μαυρο ειναι..Να ρωτησω.Κατεβασα την αιτηση.Πρεπει να τη συμπληρωσω και να τη στειλω εγω?Το λεω επειδη δεν ξερω τι να συμπληρωσω... :p

Οντως χαλι μαυρο ειναι..Να ρωτησω.Κατεβασα την αιτηση.Πρεπει να τη συμπληρωσω και να τη στειλω εγω?Το λεω επειδη δεν ξερω τι να συμπληρωσω... :p
Ενδιαφέρεσαι μόνο για DSLnet;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξανασκεψου το πριν κανεις αυτο το λαθος :rolleyes:

Θα ριξουν και οι αλλοι τις τιμες και μετα θα χτυπιεσαι που πιθανον να εχεις 56Κ αντι για 384.

γιατί 56κ ;

Εμένα μια χαρά μου πάει η συνδεσούλα μου.

384 έχω και πάω για 512 μετά την τρομερή προσφορά!

Πληρώνω 49 για 384 και τώρα 32 για 512!

Ε ρε γλέντια!

γιατί 56κ ;

Εμένα μια χαρά μου πάει η συνδεσούλα μου.

384 έχω και πάω για 512 μετά την τρομερή προσφορά!

Πληρώνω 49 για 384 και τώρα 32 για 512!

Ε ρε γλέντια!

Δεν αμφιβαλω οτι καποιοι δεν εχουν προβληματα, αλλα και ολοι να μην εχουν κανενα προβλημα μακρια και αγαπημενοι! Τετοιες συμπεριφορες απο "εταιριες" πρεπει να κατακρινονται, αλλα τα θελει ο ποπος μας. Ηθελα να ηξερα αν ηταν σε αλλη χωρα η βιβοδι σε ποσες μερες θα ειχε κλεισει.

Παροτι 3 μηνες ειχατε ισως και λιγοτερο απο 56Κ λογω μερικων ευρω λιγοτερα θα ερθουν και αλλοι τωρα, γιατι σιγουρα οι τιμες ειναι πολυ καλες, το καλοκαιρι θα εχουμε γλεντια παλι. Αλλα εγω παλι το ιδιο θα λεω "καλα να παθετε" :w00t:

Λογικά όμως για να προχωρούν σε τέτοιες προσφορές , θα έχουν υλοποιήσει και τις απαιτούμενες υποδομές.Αλλά επειδή η λογική δεν εμφανίζεται και συχνά στην Ελλάδα και δη στα τεχνολογικά θέματα , ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί.

Προτιμώ την βιβόντι (ή βιβόδι -όπως θέλετε το λέτε-) πάντως από τον ΟΤΕ που έχει πάει την χώρα 10 χρόνια πίσω τηλεπικοινωνιακά.

lewton ναι μονο για DSLnet παω.Αφου ρε παιδια ειναι αοριστου.Εαν δω οτι παει χαλια την κοβω.Ετσι απλα :p Απλα δεν ξερω τι να συμπληρωσω στην αιτηση :( Βεβαια θε περιμενω μεχρι μεσα Ιουνιου να δω και καμια κινηση απο τους αλλους isp's.Που ξερετε?Ισως ανακοινωσει και ο ΟΤΕ αναβαθμιση γραμμων :p :lol:

edit:θελω να πιστευω οτι αυτο ειναι καλο:

DSLnet by vivodi ΚΙΑΤΟ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

(μέσω DSL πρόσβασης OTE)

@gregorisvas

Αφού δεν ξέρεις πως να συμπληρώσεις την αίτηση, γιατί δεν τηλεφωνείς στο 13880 χωρίς χρέωση να σου εξηγήσουν; :)

Δεν έχει σχέση το ότι παρέχεται στο Κιάτο, αφού η DSLnet παρέχεται πανελλαδικά, όπου υπάρχει πρόσβαση είτε από ΟΤΕ είτε από Vivodi.

Δεν έχει σχέση το ότι παρέχεται στο Κιάτο, αφού η DSLnet παρέχεται πανελλαδικά, όπου υπάρχει πρόσβαση είτε από ΟΤΕ είτε από Vivodi.

Έτσι ακριβώς. ;)

Παρακαλώ μη μπερδεύεστε σε αυτό!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μερικες αποριες:

-Αν ο ΟΤΕ ειχε κανει το 1/4 απο αυτα ποσα δις προστιμα θα ειχε φαει απο την ΕΕΤΤ in the blink of the eye?

-Η Vivodi εχει φαει οποιοδηποτε προστιμο ολο αυτο το διαστημα που ειχε τα προβληματα?

-Ειχε δειξει την ελαχιστη υπευθυνοτητα να σταματησει εγγραφες μεχρι να λυσει τα προβληματα της?

-Εκανε επισημες ανακοινωσεις στο τυπο για τα προβληματ και τη λυση τους με τον ιδιο ζηλο που μας ενημερωνε για τη κυρια Πaπαριζου και το χαζο τραγουδακι της?

rtyrty ( καλως ηρθες στο myphone by the way!) κρατησε μας παρακλαω ενημερους για τις εξεληξεις και τις οποιες απαντησεις παρεις.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Οι απαντήσεις:

Η Vivodi λέει ότι δεν έχει πάρει ποτέ e-mail μου. Από Αθήνα καμία απάντηση, προχθές πήγα στα γραφεία τους στο Ηράκλειο και τους έβαλα τις φωνές (λυπάμαι που το λέω, γιατί στο κάτω κάτω οι άνθρωποι εδώ δε φταίνε σε τίποτα). Προσφέρθηκαν -από τεχνικό μέχρι περιφερειακό διευθυντή να βοηθήσουν- και τα αποτελέσματα (για όλα τα προβλήματα) είναι:

1) Την επόμενη μέρα η αναβάθμιση τελειώσε! (εντάξει, εντελώς τυχαίο εννοείται) Επιτέλους INTERNET και τηλέφωνο!!

2) Δωρεάν ο επόμενος μήνας (με τις μειωμένες τιμές)

3) Επιστροφή του τέλους ενεργοποίησης γραμμής, που διπλοπλήρωσα (ήταν η χρεώση χωρίς λογαριασμό)

4) Επιστροφή του τέλους ενεργοποίησης DSLPhone λόγω λάθος ενημέρωσης

5) Αναμονή επιτέλους λειτουργεί σωστά και στις 2 γραμμές

6) FAX ακόμα δε μπορώ να λάβω/στείλω από καμία γραμμή. Οι τεχνικοί λένε ότι είναι ΟΚ. Εξακολουθούν να "το κοιτάνε"

7) Αναγνώριση λειτουργεί μόνο μεταξύ DSLPhone. Οι τεχνικοί λένε ότι είναι ΟΚ. Εξακολουθούν να "το κοιτάνε"

8) Η εξερχόμενη κίνηση του Internet εκμεταλλεύεται και το bandwidth του DSLPhone (με αποτέλεσμα αυτό να μη λειτουργεί όταν στέλνω data). Οι τεχνικοί επιτέλους αναγνώρισαν ότι υπάρχει πρόβλημα (μέχρι πρότινος ήταν ιδέα μου) αλλά δε μπορούν να βρουν τι φταίει. Εχουμε δοκιμάσει τα πάντα εκτός από Ultrex...

9) Κλήσεις προς onephone/freephone πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν...

Αυτά νομίζω... Ξέχασα κάτι; Δεν ξέρω... Βαρέθηκα πλεον να ασχολούμαι... Ευτυχώς που υπάρχει το κινητό (πού καταντήσαμε)

Υ.Γ.: Τελικά ακόμα και μέσα στη Vivodi πρέπει να βάλεις "μέσο" για να λύσεις τα προβλήματά σου και να σε πιστέψουν ότι κάτι δε δουλεύει. Φαντάσου να γίνει και μεγαλοεταιρία σαν τον ΟΤΕ... Μόλις τελειώσει το 6μηνο μου έφυγα πάντως. Λυπάμαι, γιατί το Customer "Care" και το τεχνικό τμήμα της συγκεκριμένης εταιρίας πάσχει πολύ άσχημα.

6) FAX ακόμα δε μπορώ να λάβω/στείλω από καμία γραμμή. Οι τεχνικοί λένε ότι είναι ΟΚ. Εξακολουθούν να "το κοιτάνε"

Fax μπορείς να στείλεις μόνο από τη μία γραμμή, αυτή που αντιστοιχεί στη θύρα PHONE 1 του ΑΤΑ. Και εγώ αρχικά δε μπορούσα να λάβω/στείλω fax, και χρειαζόταν μία ρύθμιση που είχαν ξεχάσει να κάνουν από πριν οι τεχνικοί της vivodi στο ATA (και μπορούν να σου την κάνουν από την αθήνα, αφού γίνεται από το web configuration του ΑΤΑ). Ωστόσο ακόμα πολλές φορές τα fax τα λαμβάνω μισά ή δεν τα λαμβάνω, ενώ στην αποστολή πηγαίνουν με πολλά στοιχεία να λείπουν... δηλαδή η υπηρεσία δε δουλεύει σωστά. :mad:

Fax μπορείς να στείλεις μόνο από τη μία γραμμή, αυτή που αντιστοιχεί στη θύρα PHONE 1 του ΑΤΑ. Και εγώ αρχικά δε μπορούσα να λάβω/στείλω fax, και χρειαζόταν μία ρύθμιση που είχαν ξεχάσει να κάνουν από πριν οι τεχνικοί της vivodi στο ATA (και μπορούν να σου την κάνουν από την αθήνα, αφού γίνεται από το web configuration του ΑΤΑ). Ωστόσο ακόμα πολλές φορές τα fax τα λαμβάνω μισά ή δεν τα λαμβάνω, ενώ στην αποστολή πηγαίνουν με πολλά στοιχεία να λείπουν... δηλαδή η υπηρεσία δε δουλεύει σωστά. :mad:

Λογικο να μη δουλευει σωστα με τοση συμπιεση που υπαρχει στο VoIP.

Λογικο να μη δουλευει σωστα με τοση συμπιεση που υπαρχει στο VoIP.

Τα πράγματα που δε δουλεύουν, δε δουλεύουν για κάποιο λόγο. Αν οι τεχνικοί βαριούναι να καθίσουν να διαβάσουν αυτά που πρέπει (και ναι, είναι πολλά) τότε δεν πρόκειται να δουλέψουν από μόνα τους.

Εν ολίγοις, το ATA υποστηρίζει αποστολή/λήψη FAX και από τις δύο θύρες, καθώς επίσης και ασυμπίεστη επικοινωνία με το κέντρο (οπότε εφόσον παίζει επάνω σε ιδιόκτητο δίκτυο με QoS τα FAX δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα, αν είναι σωστά στημένο). Αναλαμβάνει να αναγνωρίσει αν λειτουργεί fax και αντιστοίχως να κάνει relay με ασυμπίεστη σύνδεση. Οπως επίσης και το πρόβλημα με τον κωδουνισμό στα ασύρματα λύνεται με τις σωστές ρυθμίσεις (τουλάχιστον στο δικό μου ασύρματο). Στραβώθηκα 6 ώρες, διάβασα ένα κάρο τεχνικές αναφορές, έκανα τις ρυθμίσεις και δουλεύει (το φαξ βαριέμαι να το δοκιμάσω, αλλά οι ρυθμίσεις ήταν λάθος ούτως ή άλλως). Α, ρύθμισα και τους τόνους σε UK στυλ για να γουστάρω! :up:

Αυτά. Δεν το ξαναπιάνω στα χέρια μου. Όταν πάρουν το ΑΤΑ πίσω, να ξεστραβωθούν να το συνεφέρουν (άλλωστε λάθος ρυθμισμένο μου ήρθε) ή ας το στείλουν στον επόμενο με αλλ'αντ'άλλων ρυθμίσεις... λες και τα κοιτάει κανείς. Εγώ τη δουλειά μου πλέον την κάνω.

Τώρα θα με προσλάβουν στη Vivodi? :confused:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...