Jump to content

chatasos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chatasos

  1. Καλησπέρα, Θα επισκεφτώ σύντομα την Αμερική (Florida) με κάποιον φίλο μου για δουλειές (για 10 μέρες) και ψάχνω να βρω τι παίζεται με την κινητή τηλεφωνία εκεί. Διαβάζοντας τα διάφορα θέματα εδώ (δυστυχώς είναι αρκετά παλιά τα περισσότερα), μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες: 1) Το Nokia 3410 είναι tri-band? Στο user-guide αναφέρεται σαν dual-band, αλλά εδώ και σε αρκετά άλλα sites αναφέρεται σαν 900/1800/1900.:wacko: 2) Γιατί ο Γερμανός και η Cosmote είπαν στον φίλο μου ότι με το 3410 θα μπορεί μόνο να δεχτεί κλήσεις και όχι να κάνει? :confused: 3) Το 90% της επικοινωνίας θα είναι μεταξύ μας (δηλαδή εντός της ίδιας πολιτείας). Συμφέρει να αγοράσουμε 2 κάρτες από εκεί και να χρησιμοποιούμε αυτές για την μεταξύ μας επικοινωνία? 4) Αν ενεργοποιήσουμε το roaming για τα κινητά μας από εδώ, μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους ίδιους αριθμούς εκεί? Συμφέρει από άποψη χρέωσης για τις μεταξύ μας κλήσεις? 5) Κάπου έχω δει ότι μπορείς να νοικιάσεις κινητό για κάποιες μέρες. Το έχει δοκιμάσει κάνεις? Συμφέρει?
  2. Όσο αληθεύει ότι τα έχεις με την κοπελιά στην υπογραφή σου :wacko:
  3. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10009513 Η υπηρεσία διατίθεται σε όλη την Ελλάδα, στην ταχύτητα του 1Mbps. Ειδικά, για τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet, μπορείτε να απολαύσετε στην ίδια τιμή, broadband internet σε ταχύτητα έως 10Mbps, ενώ παράλληλα αποδεσμεύεστε πλήρως από τα πάγια τέλη ΟΤΕ. Οι περισσότεροι συνδρομητές βλέπουν πάνω από 8. Πίστεψέ με. Για την βλάβη και το τεχνικό προσωπικό έχεις δίκιο, αφού ο ΟΤΕ παραμένει (όπως ορίζει η νομοθεσία) ο κύριος υπεύθυνος της γραμμής.
  4. Η ταχύτητα και η ενεργοποίηση είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Στην ταχύτητα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρεις (εκτός αν αναφέρεσαι σε 2play πάνω από το δίκτυο του ΟΤΕ). Στην ενεργοποίηση όμως έχεις δίκιο, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν όντως μεγάλες καθυστερήσεις.
  5. Αν δεν χρησιμοποιείς demo λογαριασμό (2 Mbps), έλεγξε την ταχύτητα σύνδεσης στο modem σου.
  6. Από την αρχή θα είσαι στα 10Mbps (ή στο max που μπορεί να πιάσει η γραμμή σου αν δεν πιάνει τα 10).
  7. Υπήρχε πρόβλημα στο δίκτυο του ΟΤΕ εκείνες τις ώρες.
  8. Αυτό αφορά την υπηρεσία "ADSL Time/Volume".
  9. Στην πλευρά του συνδρομητή δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με την κλασσική τηλεφωνία του ΟΤΕ. Οπότε ναι, η συγκεκριμένη τηλεφωνία χρησιμοποιεί διαφορετικές συχνότητες για την φωνή.
  10. Δυστυχώς είναι κάτι που θα πρέπει να το δοκιμάσεις. Πάντως αρκετά fax δουλεύουν οκ.
  11. Θα πρέπει να έρθεις σε προσωπική επαφή με κάποια εταιρία...
  12. Υπάρχουν τεχνικοί λόγοι που δεν υποστηρίζεται (για την ώρα) το isdn.
  13. νέο λογότυπο...http://www.forthnet.gr/_images/header_logo_new.gif :wacko: :blink: :wacko: :blink:
  14. http://www.forthnet.gr/templates/corporatePartnersSearch.aspx?c=10007488
  15. Απενεργοποίησε το compression και θα δεις τα πραγματικά σου νούμερα...
  16. Πρόβλημα του ΟΤΕ είναι. Δεν έχει σχέση το τι είχες πριν με το τι έχεις τώρα από την στιγμή που έχεις αλλάξει πόρτα/ταχύτητα.
  17. Οι υπηρεσίες θα αλλάξουν μετά το τέλος των αναβαθμίσεων του ΟΤΕ, οπότε και ο ΟΤΕ θα βγάλει τα καινούργια τιμολόγια προς τους παρόχους... Μέχρι τότε τεχνικά θα έχεις 2048, λογιστικά θα έχεις 1024 και πρακτικά θα έχεις όσο σου δίνει ο ΟΤΕ.
  18. Ο φίλος αναφέρεται σε kbits/sec, οπότε τα 302 είναι λογικό (σίγουρα όμως όχι και το καλύτερο) νούμερο για 2048 σύνδεση...
  19. Σε ήδη πιταρισμένες γραμμές τα προγράμματα που ανοίγουν πολλές συνδέσεις (π.χ. p2p) ή/και χρησιμοποιούν πολλά πακέτα, δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
  20. Η συγκεκριμένη σελίδα δείχνει την υπηρεσία που έχεις αγοράσει προ της αναβάθμισης. Κάποια στιγμή θα αλλάξει και εκεί...
  21. Όσο γνωρίζουν τι γίνεται γύρω τους τα υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη, άλλο τόσο γνωρίζουν και του ΟΤΕ:ninja:
×
×
  • Create New...