lewton Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Μαματο :w00t: . Εγω δεν καταλαβα ενα πραγμα. "1) Προχώρησε σε αναβάθμιση της χωρητικότητας, της Ιnternet διασύνδεσης, κατά 155Μbps και αντίστοιχης χωρητικότητας για τη διασύνδεση με το ADSL δίκτυο του ΟΤΕ (ΟΚΣΥΑ)" Τι σημαινει αυτο;;; :confused: Η internet διασύνδεση είναι εμφανές τι σημαίνει. Η διασύνδεση με τον ΟΤΕ είναι το σημείο όπου η γραμμή φτάνει στο κέντρο του ΟΤΕ και συνδέεται με το δίκτυο του ISP. Αυτό γίνεται σε 2 σημεία: Αθήνα και θεσσαλονίκη. Δε διευκρινίζουν αν η αναβάθμιση αφορά και τα 2 αυτά σημεία. Προφανώς αυτό αφορά μόνο όσουςε συνδέονται μέσω ΟΤΕ. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Bλεπω μια μικρή βελτίωση στην ταχύτητά μου. Αρχιζει απο 40-60 και σιγα σιγά πέεεεφτει... Μπορεί να σταθεροποιηθεί στα 15 μπορεί όμως και στα 5. vivodi είναι αυτή!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Εγώ βρε παιδιά έχω προσέξει το εξής παράλογο... έχω 384... Οι σελίδες σέρνονται... μέσο download 4k... Μέσο upload ας μην το σχολιάσω. Το περίεργο είναι όμως ότι αν ανοίξω 3-4 downloads ταυτόχρονα κατεβάζουν όλα με 4κ. Πως γίνεται αυτό; Έλεγα μήπως δεν στέλνει ποιό γρήγορα ο server απ'τον οποίο κατέβαζα, αλλά εδώ και κάνα μήνα αυτό γίνεται, δεν μπορεί όλοι οι servers Να έχουν πρόβλημα. Αν όμως είναι θέμα bandwidth πως γίνεται 1x4 = 4x4?? Δεν θα έπρεπε αφού το 1 κατεβαίνει με 4k τα 4 να κατεβαίνουν με 1k?? Είμαι Άνω Κυψέλη... by the way βρε παιδιά, έχει καλέσει κανείς με dsl phone σε άλλο dsl phone? Όσες φορές έχω καλέσει 211 μηλάει! Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 έχει καλέσει κανείς με dsl phone σε άλλο dsl phone? Όσες φορές έχω καλέσει 211 μηλάει! Δεν είναι όλα τα 211 dsl phones! Για Αθήνα μόνο τα 211-75.... Η Vivodi δεν έχει διασύνδεση με τα 211 των άλλων εταιρειών. :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioazon Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Καταραμένο Aroxol, εμένα μου πήγαινε κάπως καλύτερα η Βιβόδι από αρχές Μάρτη, είχα αξιοπρεπή σύνδεση δλδ και ξαφνικά από την Δευτέρα πάλι παίρνω τα @@ μου και μου λένε οτι η αναβάθμιση [που ο "υπεύθυνος dsl" ορκίζεται ότι έχει ολοκληρωθεί] θα ολοκληρωθεί στις 29/3. Κ Α Τ Α Ρ Α Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Καταραμένο Aroxol, εμένα μου πήγαινε κάπως καλύτερα η Βιβόδι από αρχές Μάρτη, είχα αξιοπρεπή σύνδεση δλδ και ξαφνικά από την Δευτέρα πάλι παίρνω τα @@ μου και μου λένε οτι η αναβάθμιση [που ο "υπεύθυνος dsl" ορκίζεται ότι έχει ολοκληρωθεί] θα ολοκληρωθεί στις 29/3. Κ Α Τ Α Ρ Α Aφιερωμενο...από ποστ μου στο thread "Vivodi telecom : Βελτίωση των παραχόμενων υπηρεσιών της" Αρχικό Μήνυμα από rigasnic Αν τώρα ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με την όλη συμπεριφορά της Vivodi απλά ας την αλλάξει! Απαντηση christ-k Το θέμα είναι πως η συμπεριφορά της vivodi διακατέχεται από ένα μοναδικό χαρακτηριστικό το οποίο όμως χαρακτηρίζει την εν γένη συμπεριφορά της : Την Α Ν Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ι Α. Καμιά στα χρονικά εταιρεία δεν θα έκανε ποτέ αναβάθμιση αν δεν ήξερε τα χρονικά όρια αυτής και φυσικά την καταληκτική της ημερομηνία. Δεν μπορεί μια εταιρεία να μιλά για αναβάθμιση που υποτίθεται θα τέλειωνε τέλη Δεκέμβρη, να έχουν περάσει τρείς μήνες, μπαίνουμε στον τέταρτο και να λέει πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί...Είναι πασιφανές πως η αναβάθμιση είναι το κερασάκι σε μιά τούρτα που κανένας δεν γνωρίζει τα υλικά παρασκευής της, όμως σύντομα θα μάθουμε... Ακούγονται ιαχές για το θριαμβευτικό μέλλον της συγκεκριμένης εταιρείας και τις τεχνολογικές πρωτοπορείες της. Εγώ πάλι λέω πως βρίσκεται ένα βήμα πριν το κλείσιμο. Αυτός φαίνεται πως είναι και ο μοναδικός λόγος άλλωστε που οι αναβαθμίσεις παίζουν τον ρόλο των μόνιμων άλλοθι, όπως και το γεγονός πως την ενδιαφέρει το "μπάτε σκύλοι,αλέστε και αλεστικά μη δίνετε". Είμαι περίπου τρεις μήνες, δηλώνω πως δεν έχω συνειδητά πληρώσει μία και δεν έχω λάβει μια ειδοποίηση γι αυτό. Αν ήταν η vodafone ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή εταιρεία, μέχρι δεκαπέντε ημέρες μετά την προγραμματισμένη πληρωμή θα με έπαιρναν τηλέφωνο, θα μου έστελναν επιστολή και παει λέγοντας, κατά τα συνηθισμένα....Φυσικά δεν με ενοχλεί το γεγονός της μη ειδοποίησης, είναι όμως εκδηλωτικό του πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη εταιρεία, κάτι που φαίνεται επίσης από τον τυχάρπαστο τρόπο που αντιμετωπίζονται και τα προβλήματα των συνδρομητών (στο σημείο αυτό που "γειώνονται" αναμένοντας τηλέφωνο υπεύθυνου τομέα) Τέλος όσον αφορά την "μοναδική" προσφορά των δωρεάν μηνών, να υποθέσω πως η συγκεκριμένη εταιρεία δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί να προστατέψει ούτε τα ίδια της τα κερδη;;; Όταν λοιπόν δεν μπορέι να προστατέψει στοιχειωδώς και με δικιά της υπαιτιότητα τον ίδιο της τον εαυτό, πώς είναι δυνατόν ποτέ να επωμιστεί ξένα φορτία στις πλάτες της, τις απαιτήσεις δηλ. των πελατών της για ποιοτικές υπηρεσίες;;; Όλα λοιπόν δείχνουν πως η συγκεκριμένη αναξιοπιστία δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα ενός παζλ, συνδυασμού κακιάς λειτουργίας δημοσιονικού τύπου και παραδοσιακού ωχαδελφισμού, που απ ότι φαίνεται την χαρακτηρίζουν...Και όλα αυτά με θύματα μικρά ή μεγάλα τους αποδέκτες αυτού του ιδιότυπου δικτύου της, που γινόμαστε καθημερινά "μάρτυρες" αυτής της ιδιάζουσας και όζουσας πρακτικής...Το μόνο προφανές είναι τα διαφημιστικά κονδύλια προς άγρα νεων πελατών, που πιστέυω εκεί να είναι πιό συνεπής από ότι φέρεται στον ίδιο της τον εαυτό και τους αφελείς πελάτες της... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Αφού σας έχει βασανίσει τόσο πολύ η Vivodi γιατί δεν την αλλάζετε; (plz μην αρχίστε να μου λέτε πάλι οτι προωθώ την tp. Υπάρχουν πολλές εταιρίες που παρέχουν dsl) Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioazon Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Αφού σας έχει βασανίσει τόσο πολύ η Vivodi γιατί δεν την αλλάζετε; (plz μην αρχίστε να μου λέτε πάλι οτι προωθώ την tp. Υπάρχουν πολλές εταιρίες που παρέχουν dsl) Γιατί ρε αδερφέ με 54 €υρόπουλα το μήνα συνολικά έχω -dsl [υποθετικά πάντα] -τηλεφωνάκι [500λεπτά τσαμπέ που δεν τα μιλάω με τίποτα] και επειδή σε μια πρόσφατη έρευνα αγοράς που έκανα το συνολικό κόστος σε άλλη εταιρεία αποτελείται από 50€υρόπουλα για τον πΟΤΕ και 50€υρόπουλα για τον provider, οπότε δε λέει [σύνολο 100€υρόπουλα το μήνα]. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Aφιερωμενο...από ποστ μου στο thread "Vivodi telecom : Βελτίωση των παραχόμενων υπηρεσιών της" Ζωγραφίζει ο christ-k... :lol: Λες να αφήσω κι εγώ απλήρωτη τη Vivodi μέχρι να βάλει λουκέτο, οπότε και δε θα υπάρχει περίπτωση να μου τα ζητήσουν? :yahoo: Τι να πω... Εγώ είμαι από τους τυχερούς, καθώς δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τη Vivodi. Στην αρχή (Φεβρουάριο) μου έκανε κάτι τρελά, όπως να νεκρώνεται το σταθερό (DSLphone) ή να έχω τρομερά χαμηλά pings, αλλά πλέον όλο το Μάρτιο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα pings θέλουν μόνο λίγη δουλειά ακόμα. Και λιγάκι οι ταχύτητες για να λέω ότι έχω πραγματική 384. Λογαριασμός βέβαια δε μου έχει έρθει καθόλου, κι ας έχουν περάσει 2 μήνες από όταν μου το συνέδεσαν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioazon Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Flamenerve, τι περιοχή είσαι αλήθεια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Χαλάνδρι είμαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Γιατί ρε αδερφέ με 54 €υρόπουλα το μήνα συνολικά έχω -dsl [υποθετικά πάντα] -τηλεφωνάκι [500λεπτά τσαμπέ που δεν τα μιλάω με τίποτα] και επειδή σε μια πρόσφατη έρευνα αγοράς που έκανα το συνολικό κόστος σε άλλη εταιρεία αποτελείται από 50€υρόπουλα για τον πΟΤΕ και 50€υρόπουλα για τον provider, οπότε δε λέει [σύνολο 100€υρόπουλα το μήνα]. Αφού έχεις "υποθετική" dsl πεταμένα λεφτά δεν είναι τα 54 ευρώ; Νομίζω πως ακόμα και μέσω ΟΤΕ η DSL δεν φτάνει τα 100 ευρώ (για 384 μιλάμε). 19,90 είναι τα τέλη ΟΤΕ και άλλα 30,25 (πχ me con-x), βάλε και 11 ευρώ την γραμμή ΟΤΕ πάς στα 61,15 ευρώ. Αν δεν θές να μπλέξεις πάλι με OTE η tp παρέχει sDSL + τηλ με 55 ευρώ. (Αρκεί να έχεις κάλυψη βέβαια...) Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 καλά ένα γενικό πρόβλημα στη vivodi δεν το πήρε χαμπάρι κανείς το πρωί; Όλοι κοιμόσασταν από ξενύχτι; :p [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 οταν λες πρωι; Γιατι εμενα απο χτες το βραδυ που ηταν ανοιχτο μεχρι τωρα δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 οταν λες πρωι; Γιατι εμενα απο χτες το βραδυ που ηταν ανοιχτο μεχρι τωρα δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα....δεν ξέρω τι ώρα ξεκίνησε, αλλά 12 τελειωσε, και το cs έλεγε ότι ήταν κάτι γνωστό. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 δεν ξέρω τι ώρα ξεκίνησε, αλλά 12 τελειωσε, και το cs έλεγε ότι ήταν κάτι γνωστό. Έτσι λένε πάντα. Επίσης λένε "οι τεχνικοί μας δουλεύουν για να το διορθώσουν". :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Κλισέ απαντησεις...πάντα ο πελάτης έχει δίκιο, ακόμα και αν δεν υφίσταται πρόβλημα... :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 βρε δε λέτε πάλι καλά που το διορθώσαν... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Ένας φίλος έχει Shared LLU vivodi και δεν του δουλεύει. Θέλει να μου δώσει το account του για να το δοκιμάσω εγώ, που έχω πρόσβαση από ΟΤΕ, θα δουλέψει; Αν ναι τι πρωτόκολλο χρησιμοποιώ και σε τι μορφή είναι το username; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Στο άλλο θέμα έγραψε κάποιος ότι στο Ψυχικό δεν είχαν ποτέ πρόβλημα. Είναι αλήθεια. Επί 1,5 χρόνο στο DSLam Ψυχικού ήμουν και είχα Full LLU 512 και στην κυριολεξία "ξύριζε". Από τα Χριστούγεννα που έχω μετακομίσει στην Καλογρέζα και είμαι στον κόμβο Ηρακλείου ...χάλια μαύρα. Ξεκινώντας να πω ότι με 512 σύνδεση , έχω ΜΑΧ 384... Πήρα χθες τηλέφωνο και άκουσα την κασέτα Νο 9 που λέει : "Μέχρι τις 29 Μαρτίου θα έχει διορθωθεί η κατάσταση. Δεν θα χρεωθείται για τον καιρό που είχατε πρόβλημα." Που θα πάει...Μία εβδομάδα έμεινε. Θα σας ξαναπώ την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη πως πάει. Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Ένας φίλος έχει Shared LLU vivodi και δεν του δουλεύει. Θέλει να μου δώσει το account του για να το δοκιμάσω εγώ, που έχω πρόσβαση από ΟΤΕ, θα δουλέψει; Αν ναι τι πρωτόκολλο χρησιμοποιώ και σε τι μορφή είναι το username; Δεν είμαι σίγουρος... αλλά νομίζω ότι μέσω ΟΤΕ δε θα "δουλέψει" ... κάνε ένα test... PPPoA 8.35 username@dsl_service.vivodi Γιατί δε δουλεύει το service? Δε συγχρονίζεται η γραμμή του με το DSLAM της Vivodi μήπως? Να τηλεφωνήσει στο 13880 και να ζητήσει να κάνουν "reset" στη γραμμή του... αν δε δει φως... το πρόβλημα μπορεί ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ να το διορθώσει... οπότε περιμένει την ειδοποίηση από τη Vivo. To έχει "δώσει ως βλάβη" στο 13880 να το κοιτάξουν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Στο άλλο θέμα έγραψε κάποιος ότι στο Ψυχικό δεν είχαν ποτέ πρόβλημα. Είναι αλήθεια. Επί 1,5 χρόνο στο DSLam Ψυχικού ήμουν και είχα Full LLU 512 και στην κυριολεξία "ξύριζε". Από τα Χριστούγεννα που έχω μετακομίσει στην Καλογρέζα και είμαι στον κόμβο Ηρακλείου ...χάλια μαύρα. Ξεκινώντας να πω ότι με 512 σύνδεση , έχω ΜΑΧ 384... Πήρα χθες τηλέφωνο και άκουσα την κασέτα Νο 9 που λέει : "Μέχρι τις 29 Μαρτίου θα έχει διορθωθεί η κατάσταση. Δεν θα χρεωθείται για τον καιρό που είχατε πρόβλημα." Που θα πάει...Μία εβδομάδα έμεινε. Θα σας ξαναπώ την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη πως πάει. Το Ψυχικό είναι Ψυχικό κύριε... Γιατί έφυγες? :lol: Δεν αλλάζω το Ψυχικό με τπτ! Ούτε με Εκάλη, ούτε Κηφισιά... :alien: 30/3 εαν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα "reply" εδώ... γιατί μου φαίνεται περίεργο να έχεις FULL LLU & να έχεις προβληματικό service. ( Ζήτα ένα reset @ your own risk :O ) Ενημερωτικά... ο κόμβος των Ιωαννίνων (DSLnet access) προσωρινά δε "δέχεται" νέους συνδρομητές... μέχρι νεοτέρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Πήρα χθες τηλέφωνο και άκουσα την κασέτα Νο 9 που λέει : "Μέχρι τις 29 Μαρτίου θα έχει διορθωθεί η κατάσταση. Δεν θα χρεωθείται για τον καιρό που είχατε πρόβλημα." Που θα πάει...Μία εβδομάδα έμεινε. Θα σας ξαναπώ την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη πως πάει. Την ίδια κασσέτα άκουσα κι εγώ σήμερα που κάλεσα επειδή είχα πρόβλημα με τη σύνδεσή μου (αναβόσβηνε το παπάκι πράσινο-πορτοκαλί και δεν έμπαινε στο νετ). Τι να πω.... από Γενάρη που την έβαλα (384), dowloading πάνω από 10 δεν έχω δει :( Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 γιατί να μη δουλεύουν οι συνδρομές μας over adsl by οτε ;;; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Πάνω που πάμε να πούμε ότι κάτι γίνεται, ξαφνικά έχουμε πισωγυρίσματα. Από DSLAM Αλεξάνδρας που είμαι η ταχυτήτα παίζει μεταξύ 90 - 130 Kbps . Με FULL LLU 384/128 σύνδεση το θεωρώ απαράδεκτο. Ήμαρτον. Ας βγάλουν επιτέλους και μια λεπτομερή ανακοίνωση στο site τους για το πότε τελειώνει η περίφημη αναβάθμιση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts