Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι και κάποιος άλλος το ανέφερε,σε 640 από σκρουτζ με γερμανικό κωδικό 000-de δεν είναι εφικτή η αναβάθμιση. Το upgrade advisor βγαζει το μηνυμα ότι συνεργάζονται με τον παροχο κινητής για να γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση....

Το έχω αναφέρει και εγώ αλλά δεν έχω βρει/διαβάσει κάποια λύση...

Το έχω αναφέρει και εγώ αλλά δεν έχω βρει/διαβάσει κάποια λύση...

δεν υπάρχει ακόμα λύση,πέρα από αυτό που σας γράφει.

Xiaomi 12 Pro

Η καλύτερη λύση για αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν hard reset για να χάσουν τις ρυθμίσεις, αλλά και να έχουν σταθερό λειτουργικό είναι να πάνε πίσω στα 8.1 μέσω του RT, να μην κατεβάσουν καμία ενημέρωση εφαρμογής συστήματος παρά μόνο τον Βοηθό Αναβάθμισης και στη συνέχεια να πάνε σε 10 για να τα έχουν όσο πιο καθαρά γίνεται.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Παιδιά, σχετικά με τις δυνατότητες που έλειπαν από τα πρόσθετα εφόσον γίνονταν hard reset μετα το update σε 10αρια, όταν έκανα στο store έλεγχο για ενημερώσεις μου έβγαλε και σε αυτά ενημέρωση και τώρα υπάρχουν τα πάντα.

Τώρα απο άποψη χρήσης το τηλέφωνο είναι πιο αργό και η μπαταρία φεύγει όντως πιό γρήγορα.

επεστρεψα με recovery tool στα 8.1 και θα παραμεινω εδω,ωραια τα 10,καινουρια επιφανεια εργασιας και σαν τον υπολογιστη τα εικονιδια αλλα απο τη στιγμη που σαν μεσος χρηστης δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες αναμεσα στα δυο λογισμικα,γυριζω σ αυτο που θεωρω περισσοτερο ελαφρυ!ευχομαι μη φαω κραξιμο,αλλα αποψεις λεμε =)) Edited by giannisg23

επεστρεψα με recovery tool στα 8.1 και θα παραμεινω εδω,ωραια τα 10,καινουρια επιφανεια εργασιας και σαν τον υπολογιστη τα εικονιδια αλλα απο τη στιγμη που σαν μεσος χρηστης δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες αναμεσα στα δυο λογισμικα,γυριζω σ αυτο που θεωρω περισσοτερο ελαφρυ!ευχομαι μη φαω κραξιμο,αλλα αποψεις λεμε =))

Κανένα κράξιμο! Άλλοι ακόμα δουλεύουν windows XP Για τον ίδιο λόγο. Όπως τη βρίσκει ο καθένας :D

- There is no place like 127.0.0.1 -

Απο χθες έχω τα 10αρια ...προερχόμενος απο 8.1 χωρίς insider. Το λειτουργικό πετάει..δυο θεματακια μόνο με αγγλικό μενού και κορτανα οι χάρτες της Microsoft μου δίνουν πλοήγηση στα αγγλικά μόνο και με μια ηλιθία φωνή...στα here maps είχα ελληνική πλοήγηση.Εμενα δεν με πειράζει άλλοι όμως που μπορεί να χρησιμοποιήσουν οδηγώντας την συσκευή δεν το χουν με τα αγγλικά..υπαρχει κάτι που δεν κάνω καλά ? Και το άλλο θέμα..δεν μπορώ να βάλω οθονη κλειδώματος που να δείχνει αλλαγές φόντου ανάλογα με τον καιρό..τι στο καλο ξεχνάω κατι..έχω πια το τηλ με ελληνικό μενού..και έχασα και την κορτανα.Πάντα είχα Αγγλικά στις συσκευές μου..καποια βοηθεια ?

Έκανα και hard reset...είναι εμφανές το πόσο αργεί...όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι από το store στην κάρτα, απλά αργεί απίστευτα. Τις ίδιες εφαρμογές της είχα κάνει εγκατάσταση και στα 8.1.

Επιστρέφοντας σε 8.1, κάνοντας update με τον advisor και μετά hard reset, η sd κάρτα μου δείχνει να έχει στρώσει και δεν βλέπω καθυστερήσεις.

H κάρτα φταίει.Εμένα από/προς την κάρτα φορτώνει σφαίρα.

Τελικά, να κάνω το update; :lol: :lol: :lol:

Huawei Nova 5T

Τι εννοείς; Ακόμα δεν το έχεις κάνει; :lol:

TCL 40 NXTPAPER

Κάνε ρε σιγά.Τώρα σε μάθαμε τι γκρίνιας είσαι.:lol:

(χιούμορ κάνω έτσι; )

Xiaomi 12 Pro

Τι εννοείς; Ακόμα δεν το έχεις κάνει; :lol:

Με αυτά που διαβάζω; Όχι! :lol:

Κάνε ρε σιγά.Τώρα σε μάθαμε τι γκρίνιας είσαι.:lol:

(χιούμορ κάνω έτσι; )

χαχαχαχαχα :lol: (το ξέρω, μην αγχώνεσαι. κι εγώ για πλάκα το έγραψα)

Huawei Nova 5T

Κανε μωρε και αν το μετανιώσεις....

εγώ δε ξέρω τίποτα,είμαι από χωριό.:ninja:

:lol::lol:

Xiaomi 12 Pro

Κανε μωρε και αν το μετανιώσεις....

εγώ δε ξέρω τίποτα,είμαι από χωριό.:ninja:

:lol::lol:

Να ενθαρρυντικό μήνυμα, για να κάνει κάποιος το update. :rotfl:

Huawei Nova 5T

Λοιπόν,πέρα από τον χαβαλέ.

Είμαι τόσο καιρό με τα 10,με τα στραβά που είχαν στην αρχή,με τις ελλείψεις με με με...

Αλλά ήρθαν επιτέλους και τα καλά τους στοιχεία.Κινητό να δουλεύει τόσο καλά χωρίς firmware είχε να με εντυπωσιάσει πολύ καιρό.

όχι δεν έγινε android.Δόξα τον θεό δηλαδή γιατί θα έπρεπε να βάλουμε 42gbram για να τρέχει:lol:

Σαφώς έχει ελλείψεις,αλλά αυτό είναι κυρίως θέμα εφαρμογών.

όλα πάνε καλά και αν το τρέξει η Μικρομαλακή το θέμα πιστεύω πως θα είμαστε ευτυχισμένοι. :happy:

Xiaomi 12 Pro

Λοιπόν,πέρα από τον χαβαλέ.

Είμαι τόσο καιρό με τα 10,με τα στραβά που είχαν στην αρχή,με τις ελλείψεις με με με...

Αλλά ήρθαν επιτέλους και τα καλά τους στοιχεία.Κινητό να δουλεύει τόσο καλά χωρίς firmware είχε να με εντυπωσιάσει πολύ καιρό.

όχι δεν έγινε android.Δόξα τον θεό δηλαδή γιατί θα έπρεπε να βάλουμε 42gbram για να τρέχει:lol:

Σαφώς έχει ελλείψεις,αλλά αυτό είναι κυρίως θέμα εφαρμογών.

όλα πάνε καλά και αν το τρέξει η Μικρομαλακή το θέμα πιστεύω πως θα είμαστε ευτυχισμένοι. :happy:

Λοιπόοοοον... Η ώρα της ανάκρισης. :lol:

1. Οι επαφές έχουν συγχρονιστεί σωστά; "Έρχονται" όλες στη συσκευή και με τους συνδυασμούς (αριθμοί,facebook κλπ.) που έχουν δίνει ήδη στα 8.1; Ή γίνεται ο κακός χαμός;

2. Τα bookmarks μεταφέρονται στον edge ή θα γράφω έναν-έναν από την αρχή;

3. Η μπαταρία έχει τραγικά μικρότερη διάρκεια;

4. Επίσης, από υπερθερμάνσεις τι ισχύει;

5. Σκέφτομαι να μην κάνω hard reset.

6. Το maps της Microsoft λειτουργεί ικανοποιητικά ή θα ψάχνουμε να εγκαταστήσουμε με πλάγιους τρόπους το Here Maps;

7. Στην οθόνη κλειδώματος, μπορούμε να βάλουμε κάποιο app; Π.χ., στα 8.1 έχω μόνιμα το Prognoza.

8. Η γενικότερη καθυστέρηση που γράφουν πολλοί ότι βλέπουν σε όλο το λειτουργικό, υφίσταται;

Huawei Nova 5T

Λοιπόοοοον... Η ώρα της ανάκρισης. :lol:

;

1)Ναι κανονικά τα πάντα και με ενημερώσεις στην καρτέλα νέα.

2)Δεν το δοκίμασα.Μου την έδινε ο explorer και δεν είχα βάλει bookmarks.

3)Εχει μικρότερη διάρκεια ναι.Τώρα το τραγική είναι υποκειμενικό.Μέρα βγάζει πχ.

4)Τίποτα.ότι και με τα 8.1

5)Αν δεν κολλάει κάτι,δεν θα κάνεις.;)

6)Τον ίδιο χάρτη έχουν.Εγώ καλό το βρήκα.

7)Εμένα ου λέει τον καιρό πχ...

8)όχι,είναι το ίδιο γρήγορα τα 10άρια χαλαρά.

Αυτά από μένα,με βάση πάντα την δική μου εμπειρία και προτίμηση.

Xiaomi 12 Pro

1)Ναι κανονικά τα πάντα και με ενημερώσεις στην καρτέλα νέα.

2)Δεν το δοκίμασα.Μου την έδινε ο explorer και δεν είχα βάλει bookmarks.

3)Εχει μικρότερη διάρκεια ναι.Τώρα το τραγική είναι υποκειμενικό.Μέρα βγάζει πχ.

4)Τίποτα.ότι και με τα 8.1

5)Αν δεν κολλάει κάτι,δεν θα κάνεις.;)

6)Τον ίδιο χάρτη έχουν.Εγώ καλό το βρήκα.

7)Εμένα ου λέει τον καιρό πχ...

8)όχι,είναι το ίδιο γρήγορα τα 10άρια χαλαρά.

Αυτά από μένα,με βάση πάντα την δική μου εμπειρία και προτίμηση.

Thanks!! :)

Θα περιμένω λίγο για τα bookmarks, γιατί χτες τελείωσα το πέρασμά τους σε άλλη συσκευή και δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε... :lol:

Huawei Nova 5T

Thanks!! :)

Θα περιμένω λίγο για τα bookmarks, γιατί χτες τελείωσα το πέρασμά τους σε άλλη συσκευή και δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε... :lol:

Για το 2 που ρωτάς βλέπω το εξής. Στο pc έχω τα 10. Στο κινητό είχα τα 8.1. Με την αναβάθμιση στα 10 βλέπω ότι πήρε ότι είχα στα αγαπημένα στον edge στον υπολογιστή και επίσης βλέπω ότι κάποια ειναι διπλά. Πχ την σελίδα του skroutz την έχει με το εικονίδιο(το καπέλο) μπροστά και πιο κάτω με το αστεράκι των αγαπημένων μπροστά. Αυτό βλέπω ειναι και σε άλλα που είχα προσθέσει. Όποτε λογικά κράτησε αυτά που είχα συν αυτά που είχε ο edge στον υπολογιστή.

TCL 40 NXTPAPER

Για το 2 που ρωτάς βλέπω το εξής. Στο pc έχω τα 10. Στο κινητό είχα τα 8.1. Με την αναβάθμιση στα 10 βλέπω ότι πήρε ότι είχα στα αγαπημένα στον edge στον υπολογιστή και επίσης βλέπω ότι κάποια ειναι διπλά. Πχ την σελίδα του skroutz την έχει με το εικονίδιο(το καπέλο) μπροστά και πιο κάτω με το αστεράκι των αγαπημένων μπροστά. Αυτό βλέπω ειναι και σε άλλα που είχα προσθέσει. Όποτε λογικά κράτησε αυτά που είχα συν αυτά που είχε ο edge στον υπολογιστή.

Για το Edge οντως αυτο εγινε που ειπες.Γενικα τα 10 ειναι τελεια,και στον υπολογιστη ειναι αντιστοιχα των 7.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Για το Edge οντως αυτο εγινε που ειπες.Γενικα τα 10 ειναι τελεια,και στον υπολογιστη ειναι αντιστοιχα των 7.

Και εμένα μου αρέσουν πολύ τα 10! Λες και πήρα νέο κινητό! Βέβαια όλο απορίες είμαι άλλα ας είναι καλά τα παιδιά εδώ που μας βοηθάνε.

TCL 40 NXTPAPER

• The title was changed to Microsoft Lumia 640