peritos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Περασα τα αγγλικα ως γλωσσα στο κινητο αλλα δεν εχω την κορτανα.πρεπει να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Περασα τα αγγλικα ως γλωσσα στο κινητο αλλα δεν εχω την κορτανα.πρεπει να κανω κατι? Πρεπει η ρυθμιση περιοχης (region) και γλωσσας (language) να ειναι ιδια (english us). Μετα θα εχει και λινκ cortana στις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 μπορεις να μου πεισ πως ρυθμιζω την περιοχη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πως στο ραδιόφωνο επιλέγουμε μια συχνότητα που θέλουμε ;; Βαζωντας το χέρι στην μπάρα με τις συχνότητες είναι στο 99.1 πάει 99.3 , 99.5 99.7 99.9 και όχι 99.1 99.2 99.3 . Τι μίζερο ραδιόφωνο ρε σεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πως στο ραδιόφωνο επιλέγουμε μια συχνότητα που θέλουμε ;; Βαζωντας το χέρι στην μπάρα με τις συχνότητες είναι στο 99.1 πάει 99.3 , 99.5 99.7 99.9 και όχι 99.1 99.2 99.3 . Τι μίζερο ραδιόφωνο ρε σεις. Σε εμένα πάει κανονικά 99,1. 99,2 κτλ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Και σε εμενα.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Νομίζω φταίει το region που εχεις για το ραδιόφωνο . απότι θυμάμαι στην Usa είναι οι συχνοτητες στα fm ανά κάποια kHz στάνταρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Πως καθαριζουμε το άλλα στην κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Πως καθαριζουμε το άλλα στην κάρτα μνήμης? Μεσω υπολογιστη,με καλωδιο usb. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Μεσω υπολογιστη,με καλωδιο usb. Όταν συνδεθεί μέσω USB δε φαίνονται στους φακέλους στον υπολογιστή.... και η πλάκα είναι πως στο 930με τα ιδια ακριβώς αρχεία δεν έχω "αλλα" ! Μάλλον πιστεύω πως είναι θέμα λειτουργικού .... Edited March 14, 2016 by docofmobile Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Πως καθαριζουμε το άλλα στην κάρτα μνήμης? Γιατί έχω την εντύπωση ότι με soft reset καθαρίζουν; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Εκανα επαναφορα και δεν καθαρισε.και το αλλο θεμα μου ειναι οτι δεν μου ανανεωνει την εικονα απο το bing.εχω το 4g dual.και για να μην ξεχασω,στον explorer δεν μου δινει δυνατοτητα για google.mono bing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Θα πληκτρολογισεις στον explorer (google.gr) και θα την σελιδα θα την αποθηκευσεις στα αγαπημενα. Μετα θα πας στις ρυθμισεις του browser και θα δεις οτι θα σου εχει και το google σαν επιλογη εκτος απο το bing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 ΠΩς στο καλο θα επισυναπσω ένα αρχειο word (doc) σε μηνυμα ?...οεοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Γιατί έχω την εντύπωση ότι με soft reset καθαρίζουν; όχι δεν καθαρίζουν.Και μέσω κινητού που δοκίμασα δεν... Στον υπολογιστή με την μία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 όχι δεν καθαρίζουν.Και μέσω κινητού που δοκίμασα δεν... Στον υπολογιστή με την μία. Δεν έχω συνδέσει εδώ και αρκετό καιρό τη συσκευή μου με υπολογιστή και μετά από soft reset για άλλο λόγο, εδώ και 1 μήνα (?) έχω το αποτέλεσμα την εικόνας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Δεν έχω συνδέσει εδώ και αρκετό καιρό τη συσκευή μου με υπολογιστή και μετά από soft reset για άλλο λόγο, εδώ και 1 μήνα (?) έχω το αποτέλεσμα την εικόνας. προχθές έκανα στο 640.. ίσως στα 10 να μην πιάνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 ΠΩς στο καλο θα επισυναπσω ένα αρχειο word (doc) σε μηνυμα ?...οεοοοο Από το office παρατεταμένο πάτημα στο αρχείο και κοινοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Από το office παρατεταμένο πάτημα στο αρχείο και κοινοποίηση to εκανα και το στελενει share όπως ειπες, σαν email, ...εγω θελω να στειλω σε καποιον το DOC αρχειο, αλλα δεν ξερω το email του, αλλα μονο τον αριθμο τηλεφωνου του. συγκεκριμένα μιλαω με καποιον για αγορα φωτογραφικης , εχω το νουμερο του, alla θελω να του στειλω αρχειο doc με προδιαγραφες που θελω/ αξεσουάρ/ σχολια/ διευκρινησεις και τα sms κοστιζουν....EMAIL του δεν μου δινει, παρολο που το ζητησα με μηνυμα. Edited March 14, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 όχι δεν καθαρίζουν.Και μέσω κινητού που δοκίμασα δεν... Στον υπολογιστή με την μία. σε πιο φακελο τα βρηκες στο pc; Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Για αποστολή αρχείου χωρίς email η λύση είναι η εξής. Ανεβάζεις το αρχείο στο OneDrive, πατάς "κοινοποίηση" και έπειτα αντιγραφή σύνδεσης. Μετά κανεις επικόλληση σε μήνυμα κειμένου SMS τον σύνδεσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πήρα στην κοπέλα μου το DS, προσπαθώ να συνδεθώ με τα δεδομένα και δεν γίνεται, ξέρετε αν φταίει που η sim είναι παλιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πήρα στην κοπέλα μου το DS, προσπαθώ να συνδεθώ με τα δεδομένα και δεν γίνεται, ξέρετε αν φταίει που η sim είναι παλιά; Καλησπέρα. Δοκίμασες να κλείσεις και να ανοίξεις πάλι το τηλέφωνο. Καμιά φορά όταν βάζεις μέσα καινούργια sim περνάει τις ρυθμίσεις μετά από το πρώτο restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 σε πιο φακελο τα βρηκες στο pc; στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πήρα στην κοπέλα μου το DS, προσπαθώ να συνδεθώ με τα δεδομένα και δεν γίνεται, ξέρετε αν φταίει που η sim είναι παλιά; Έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts