Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έφυγα αύριο να πάρω. Ωραίο το άσπρο αλλά από τα 530/535 το έχω βαρεθεί, μου έλειψε το πορτοκαλί του 930. :D

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μόλις το αγόρασα για τον πατέρα μου!! Lumia 640, Dual Sim, (όχι το LTE).

Πιστέυω για την απλή χρήση που το θέλει του είναι υπέραρκετο.

149Ε από Κωτσόβολο.

Τα παραμετροποιώ τώρα για να του το δώσω :)

Κανένα link για θήκη τύπου TPU και για προστασία οθόνης?

Ευχαριστώ!

Μόλις το αγόρασα για τον πατέρα μου!! Lumia 640, Dual Sim, (όχι το LTE).

Πιστέυω για την απλή χρήση που το θέλει του είναι υπέραρκετο.

149Ε από Κωτσόβολο.

Τα παραμετροποιώ τώρα για να του το δώσω :)

Κανένα link για θήκη τύπου TPU και για προστασία οθόνης?

Ευχαριστώ!

με γεια....Θα αρεσει και σενα

Καλησπέρα! Το τσίμπησα κι εγώ σήμερα το κινητό και τώρα το σετάρω. Έχω όμως μια απορία: το ολιγοσέλιδο φυλλάδιο οδηγιών είναι στα γερμανικά (μόνο) και στις πληροφορίες της συσκευής λέει σαν πάροχο "o2 de" καθώς και αρχική σελίδα στον Ε είναι το site της O2. Να υποθέσω πως update στα 10 θα πάρω επίσημα όταν το δώσει η Ο2? δεν είναι λίγο τραγικό, αφού το ΙΜΕΙ είναι ελληνικό (ξεκινάει με 35xxx) να είναι από γερμανικό πάροχο; Να υποψιαστώ κάτι για το μαγαζί που το πήρα;
Αυτά...

Από που προκύπτει αυτό?

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο...

Αυτή την εντύπωση είχα χρόνια τώρα...

Αυτά...

Τα video γιατί δεν συγχρονίζονται με το Dropbox όπως και στο androud? Μόνο οι φωτογραφίες ανεβαίνουν και δεν βρήκα επιλογή και για τα video. Ποιο cloud το κάνει? Edited by agriniopk

θελω να αλλαξω καρτα sd αλλα ενω αντιγραφω οτι φακελο υπαρχει,μαλλον κατι δεν παει στην καινουρια και οσες εφαρμογες ειχα στην sd δεν τις βρισκει στην καινουρια.:confused:

Χρόνια σας Πολλά! Καλά Χριστούγεννα!

Ευχαριστώ για τις info! Θα το ψάξω και θα επανέλθω :)

Μήπως κάποιος γνωρίζει γιατί ενώ πήρα το δικό μου από ελληνικό κατάστημα, είναι του παρόχου O2 της Γερμανίας; Το έχει και κάποιος άλλος αυτό; με τα updates τι θα γίνεται; θα τα λαμβάνω μόνο όταν θέλει να τα δώσει η O2?

Edited by niotheros
Αφαίρεση παράθεσης λόγω μεταφοράς
Αυτά...

Μήπως κάποιος γνωρίζει γιατί ενώ πήρα το δικό μου από ελληνικό κατάστημα, είναι του παρόχου O2 της Γερμανίας; Το έχει και κάποιος άλλος αυτό; με τα updates τι θα γίνεται; θα τα λαμβάνω μόνο όταν θέλει να τα δώσει η O2?

Για τα Windows 10 που θα παρεις ναι,μετα η Microsoft θα τα δινει σε ολους κατευθειαν χωρις να ειναι στην μεση οι παροχοι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ευχαριστώ! Κατέβασα το Insider για να ρίξω τα 10 που διαβάζω καλύτερα πράγματα :)

Χρόνια πολλά!

Αυτά...

Αν είναι από skroutz/bestprice, φυσιολογικό είναι.

Huawei Nova 5T

Η συζήτηση που αφορά Tempered Glasses και γενικότερα μεμβράνες προστασίας της οθόνης μεταφέρθηκε στο θέμα [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) όπου απεθυνόμαστε για ανάλογες συζητήσεις!

Χρόνια πολλά! :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παιδιά γίνεται να βγάλω την δόνηση απλά πατώντας το κατω πλήκτρο εντασης ώστε να το βάλω τελείως σιωπηλό; Edited by ampalos95
Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Παιδιά γίνεται να βγάλω την δόνηση απλά πατώντας το κατω πλήκτρο εντασης ώστε να το βάλω τελείως σιωπηλό;

Μειώνεις την ένταση και από το βελάκι που έχει πάνω δεξιά κλείνεις τη δόνηση.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Αν είναι από skroutz/bestprice, φυσιολογικό είναι.

@mr47

τι είναι φυσιολογικο? να εχει παροχο γερμανο ενώ βαζει καρτα ελληνικης κινητης? μαλλον κατι εννοεις αλλα δεν καταλαβα καλα. Αν θες αναλυσε το διοτι και το δικο μου ηταν από γερμανια αλλα δεν ειχε γερμανο παροχο μεσα, μονο κατι γερμανικες εφαρμογες ειδήσεων και συγκοινωνιες γερμανιας και ένα πρόγραμμα εφαρμογή για μπαλλα στη γερμανια αν θυμαμαι καλα.

@ Εσυ φιλος με το Ο2

πως καταλαβες ότι ειχε γερμανο παροχο ο2?..το βρίσκεις μεσω καποιου μενου? πες μου να τσεκαρω το δικο μου.

Μειώνεις την ένταση και από το βελάκι που έχει πάνω δεξιά κλείνεις τη δόνηση.

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

@mr47

τι είναι φυσιολογικο? να εχει παροχο γερμανο ενώ βαζει καρτα ελληνικης κινητης? μαλλον κατι εννοεις αλλα δεν καταλαβα καλα. Αν θες αναλυσε το διοτι και το δικο μου ηταν από γερμανια αλλα δεν ειχε γερμανο παροχο μεσα, μονο κατι γερμανικες εφαρμογες ειδήσεων και συγκοινωνιες γερμανιας και ένα πρόγραμμα εφαρμογή για μπαλλα στη γερμανια αν θυμαμαι καλα.

@ Εσυ φιλος με το Ο2

πως καταλαβες ότι ειχε γερμανο παροχο ο2?..το βρίσκεις μεσω καποιου μενου? πες μου να τσεκαρω το δικο μου.

Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Πληροφορίες -> βλέπεις στο "Πληροφορίες συσκευής" το "Πάροχος κινητής τηλεφωνίας". Τις ίδιες εφαρμογές/σαβούρες είχε και το δικό μου. Επίσης (στα 8.1 που είχα μέχρι πριν 1 ώρα) όταν στην αναζήτηση (Bing) πατούσα το μικρόφωνο, μου πετούσε ένα pop-up στα γερμανικά με δύο κουμπιά και επειδή δεν το κατέχω, πάτησα το Back button. Επίσης, στον ΙΕ ήταν καρφωτό σαν home page το mobile website της Ο2.

Αυτά...

Παιδιά μια ερώτηση ακόμη.

Το έβαλα να φορτίσει.

Έφτασε 100%.

Η απορία μου είναι η εξής.

Πώς καταλαβαίνω ότι η φόρτιση είναι πλήρης;

Όταν φτάνει στο 100% ή περιμένω να αλλάξει το εικονίδιο της μπαταρίας;

Παιδιά μια ερώτηση ακόμη.

Το έβαλα να φορτίσει.

Έφτασε 100%.

Η απορία μου είναι η εξής.

Πώς καταλαβαίνω ότι η φόρτιση είναι πλήρης;

Όταν φτάνει στο 100% ή περιμένω να αλλάξει το εικονίδιο της μπαταρίας;

Όταν φτάσει στο 100%...

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Όταν φτάσει στο 100%...

Ο.Κ. φίλε

Ευχαριστώ.

Πάντως οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές για το λειτουργικό και για το κινητό συνολικά

Το μόνο που με ξενερώνει είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποιου είδους εφαρμογές σε δωρεάν έκδοση χωρίς διαφημίσεις.

Για παράδειγμα δε μπορώ να βρω μια εφαρμογή να παίζει την μουσική από τους φακέλους όπως τα έχω στην κάρτα μνήμης χωρίς διαφημίσεις.

Ο.Κ. φίλε

Ευχαριστώ.

Πάντως οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές για το λειτουργικό και για το κινητό συνολικά

Το μόνο που με ξενερώνει είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποιου είδους εφαρμογές σε δωρεάν έκδοση χωρίς διαφημίσεις.

Για παράδειγμα δε μπορώ να βρω μια εφαρμογή να παίζει την μουσική από τους φακέλους όπως τα έχω στην κάρτα μνήμης χωρίς διαφημίσεις.

Δοκίμασε αυτήν εδώ: https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/folder-play/9wzdncrdz11l

Καλημερα και χρονια πολλα!η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου φαινεται παραξενο που δεν εχει μια εφαρμογη για να κοβει τις διαφιμησεις οπως πχ το adfree στα αντροιντ...υπαρχει κατι τετοιο?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

@mr47

Είναι φυσιολογικό, όταν παίρνουμε συσκευές από skroutz, να είναι από άλλες χώρες. Έτσι βγάζουν κέρδος τα συγκεκριμένα καταστήματα. Τώρα, το τι θα έχει μέσα η κάθε συσκευή είναι στην ευχέρεια του κάθε παρόχου. Κάποιος μπορεί να βάλει και boot logo, κάποιος άλλος όχι. Π.χ., είχα πάρει Γαλλικό Lumia 820 και είχε μόνο κάποια Γαλλικά apps. Και (η ειρωνεία) σε ένα Ελληνικό Omnia, η vodafone είχε βάλει. :lol:

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Microsoft Lumia 640