Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα μηνύματα που αφορούσαν τις εφαρμογές πλοήγησης μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο τόπικ:

Εφαρμογές Πλοήγησης για Windows Phone 8

Συνεχίζουμε στο θέμα μας :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έχετε βάλει τα 10αρια στο κινητό μας ,είναι σταθερά ,υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τα απλά (κλησεις viber κ.α.), εννοώ βέβαια μέσω windows insider.

Σκέφτομαι να τα περάσω τι λέτε ?

Έχω 1 GB για ένα μήνα. Πάω στις ρυθμίσεις ενεργοποιώ τα δεδομένα στην κάρτα 1 και περιμένω να συνδεθώ. Μου βγάζει το Η πάνω αλλά καμία σύνδεση δε βλέπω.

Τι δεν κάνω καλά ή μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ;;

Έχω 1 GB για ένα μήνα. Πάω στις ρυθμίσεις ενεργοποιώ τα δεδομένα στην κάρτα 1 και περιμένω να συνδεθώ. Μου βγάζει το Η πάνω αλλά καμία σύνδεση δε βλέπω.

Αν είναι Qcard να ενεργοποίησης την περιαγωγη .

Κανονικά θα έπρεπε να συνδεθεί. Κάνε μια επανεκκίνηση.

TCL 40 NXTPAPER

Έχετε βάλει τα 10αρια στο κινητό μας ,είναι σταθερά ,υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τα απλά (κλησεις viber κ.α.), εννοώ βέβαια μέσω windows insider.

Σκέφτομαι να τα περάσω τι λέτε ?

Το αυτο.

Σκεφτομαι να τα περασω.

Το αυτο.

Σκεφτομαι να τα περασω.

Εδώ και αρκετές μέρες με 10αρια και το τηλ δουλεύει απροβλημάτιστα. Σήμερα βγήκε και αναβάθμιση οπότε όσοι το σκέφτεστε δοκιμάστε τα.

Εδώ και αρκετές μέρες με 10αρια και το τηλ δουλεύει απροβλημάτιστα. Σήμερα βγήκε και αναβάθμιση οπότε όσοι το σκέφτεστε δοκιμάστε τα.

Tην βαζω ηδη.

Αντε να δουμε!!

Να υπενθυμίσω ότι για συζητήσεις σχετικά με την technical preview έκδοση των Windows 10 Mobile υπάρχει ξεχωριστό θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program) στο οποίο και πρέπει να απεθυνόμαστε μιας και στο παρόν θέμα είμαστε off topic.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Γνωρίζει κανείς,πότε θα ειναι διαθέσιμα τα Windows mobile 10 official για τα 640;
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Γνωρίζει κανείς,πότε θα ειναι διαθέσιμα τα Windows mobile 10 official για τα 640;

Για Δεκέμβριο λένε.

TCL 40 NXTPAPER

Μπορω να αποθηκευσω μια καινουργια επαφη στην καρτα sim? Και αν ναι πως? γιατι μου δινει επιλογη μονο στο outlook.

Το έψαχνα παλιότερα και δεν βρήκα κάτι. Μάλλον δεν γίνεται στα windows :wacko:

TCL 40 NXTPAPER

Μπορω να αποθηκευσω μια καινουργια επαφη στην καρτα sim? Και αν ναι πως? γιατι μου δινει επιλογη μονο στο outlook.

Ούτε εγώ έχω βρει κάτι..

Καλησπέρα παιδιά

Ενας συνάδελφος πήρε το 640 αλλά επειδη εχουμε στην υπηρεσια static ip και πρέπει να την περάσω για να μπαίνει στο wifi αλλά δεν βρίσκω τρόπο .Υπάρχει κανένας τρόπος η δεν γίνεται αυτο στα windows.Στο IOS και Android γίνεται

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά

Ενας συνάδελφος πήρε το 640 αλλά επειδη εχουμε στην υπηρεσια static ip και πρέπει να την περάσω για να μπαίνει στο wifi αλλά δεν βρίσκω τρόπο .Υπάρχει κανένας τρόπος η δεν γίνεται αυτο στα windows.Στο IOS και Android γίνεται

Ευχαριστώ

Ναι υπαρχει εφαρνογη που γινεται...

Τις ζωντανές εικόνες τις βλέπουμε μόνο μέσα από την εφαρμογή Lumia camera;Στο pc και σε άλλο κινητό δεν κινούνται.

TCL 40 NXTPAPER

Καλησπέρα, ερώτηση σε όσους έχουν το δικαρτο η έχουν αντιμετωπισει το εξής πρόβλημα με watch up cosmote.

Στην δευτερη κάρτα που έχω στο τηλ. μου και είναι της κοσμοτε είχα κανονικά 4Gσημα .

Σήμερα έβαλα μια καινούργια καρτα ,άλλαξα , πάλι της κοσμοτε και μου βγάζει μόνο Η σήμα.

Γνωρίζει κανείς κάτι;

Ρυθμίσεις όλα κανονικά δεν πείραξα κάτι.

http://m.windowscentral.com/deal-alert-att-lumia-640-just-39-microsoft-store?utm_campaign=trueAnthem:+New+Content+(Feed)&utm_content=56533184b398ae000660d59e&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook

:blink: :X :blink: :X

Huawei Nova 5T

http://m.windowscentral.com/deal-alert-att-lumia-640-just-39-microsoft-store?utm_campaign=trueAnthem:+New+Content+(Feed)&utm_content=56533184b398ae000660d59e&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook

:blink: :X :blink: :X

δεν είναι μόνο η προσοφρά το θέμα....

κανονική τιμή 60 ντάλλαρς;:cry::wacko:

Xiaomi 12 Pro

δεν είναι μόνο η προσοφρά το θέμα....

κανονική τιμή 60 ντάλλαρς;:cry::wacko:

Άσε... Το μόνο ελαφρυντικό που βρίσκω είναι πως η Αμερική είναι η "πατρίδα" των Windows.. Αλλά και με αυτό, "χτυπάει" κάπως το 140άρι που έδωσα εδώ........ :X

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Microsoft Lumia 640