Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά 2 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω..ισχυει το θέμα με το χαμηλής έντασης ηχείο;;επίσης στο store υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή του android που να μετράει αποστάσεις καθώς τρέχεις η περπατας;;

Έχουν διαφορές οι συσκευές που είναι για ευρωπη με αυτές τις ελληνικές?

Σκέφτομαι να πάρω απο σκρουτζομάγαζο γιαυτό ρωτάω.

Έχουν διαφορές οι συσκευές που είναι για ευρωπη με αυτές τις ελληνικές?

Σκέφτομαι να πάρω απο σκρουτζομάγαζο γιαυτό ρωτάω.

Απλά δεν είναι ελληνικής εισαγωγής, αλλά "ευρωπαϊκής", το ίδιο κινητό που προοριζόταν για άλλη χώρα. Έχεις κανονικά εγγύηση, είναι σαν να το πήρες από μεγάλη αλυσίδα, οπότε προχωράς άφοβα στην αγορά της συσκευής

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου, μια χαρα ειναι....Ναι υπαρχει εφαρμογη

Εντάξει δεν είπαμε να κανει και πάταγο η ενταση απλα να το ακούς.δηλαδη δεν θα έχω θέμα.μπορείς επίσης να μου πεις πως ονομάζεται η εφαρμογή;;

Παιδιά 2 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω..ισχυει το θέμα με το χαμηλής έντασης ηχείο;;επίσης στο store υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή του android που να μετράει αποστάσεις καθώς τρέχεις η περπατας;;

Το ηχείο έχει δυνατό ήχο και καθαρό! Το θέμα είναι οτι εκεί που το έχουν τοποθετήσει αν ακουμπάει το κινητό με την πλάτη σε μια επιφάνεια δεν ακούγεται δυνατά γιατί δεν μπορεί να βγει ο ήχος. Εγώ προσωπικά το αφήνω λίγο λοξά ακουμπώτας το κινητό με την άκρη του πάνω σε κάποιο άλλο αντικείμενο πχ στιλό. Επίσης αν υπάρχουν συνδεδεμένα ακουστικά η ένταση του ηχείου μειώνεται.

TCL 40 NXTPAPER

Αρα αν ξεχαστεις και το αφήσεις όπως συνήθως κανονικά υπάρχει περιπτωση να μην το ακουσεις;;επίσης θα μπορούσες να μου πεις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται κατα την διαρκεια τρεξίματος η απλού περπατηματος;;

Αρα αν ξεχαστεις και το αφήσεις όπως συνήθως κανονικά υπάρχει περιπτωση να μην το ακουσεις;;επίσης θα μπορούσες να μου πεις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται κατα την διαρκεια τρεξίματος η απλού περπατηματος;;

Αν έχει θόρυβο εκεί που είσαι ίσως να μην το ακούσεις. Μέσα στο σπίτι πάντως μια χαρά το ακούω ακόμα και έτσι. Για εφαρμογές που ψάχνεις δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω.

TCL 40 NXTPAPER

Για προτάσεις εφαρμογών υπάρχει το κατάλληλο τόπικ που μπορεις να απευθυνθείς:

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

Powerd by OnePlus 7 Pro

Απλά δεν είναι ελληνικής εισαγωγής, αλλά "ευρωπαϊκής", το ίδιο κινητό που προοριζόταν για άλλη χώρα. Έχεις κανονικά εγγύηση, είναι σαν να το πήρες από μεγάλη αλυσίδα, οπότε προχωράς άφοβα στην αγορά της συσκευής

Σ'ευχαριστω πολύ.

Όταν πατήσω το κουμπί του ήχου και στη συνέχεια το βελάκι κάτω για να βγει το μενού του ήχου κλήσης και ήχων εφαρμογών μου βγάζει το παρακάτω.

Πως γίνεται να επανέλθει όπως ήταν πριν ;;

http://i61.tinypic.com/2mc6rtf.jpg

Edited by niotheros
αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας

Όταν πατήσω το κουμπί του ήχου και στη συνέχεια το βελάκι κάτω για να βγει το μενού του ήχου κλήσης και ήχων εφαρμογών μου βγάζει το παρακάτω.

Πως γίνεται να επανέλθει όπως ήταν πριν ;;

http://i61.tinypic.com/2mc6rtf.jpg

Φεύγει αν σβήσεις τη συσκευή, αν δεις κάποιο βίντεο στο browser (δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό) ή αν έχεις κάποια εφαρμογή με τη συγκεκριμένη λειτουργία. Προσωπικά, έχω τον Core Player, που έχει την επιλογή Stop & Exit, που κλείνει την εφαρμογή και σβήνει και τη μπάρα.

Edited by niotheros
αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας από την παράθεση
Huawei Nova 5T

Έκλεισα τη συσκευή και την άνοιξα και έφυγε αυτό.

Υπάρχει εφαρμογή που να εξάγει τις επαφές σε αρχείο excel;;

Έκλεισα τη συσκευή και την άνοιξα και έφυγε αυτό.

Υπάρχει εφαρμογή που να εξάγει τις επαφές σε αρχείο excel;;

ΑΝ Το συγχρονισεισ με outlook sto πισι σου με τον microsoft account σου. (hotmail.com / outlook.com). Eγω εχω hotmail. Οταν μπαινω απο το πισι μου δειχνει τις επαφες που εφερε απο το κινητο. Καπου εκει υπαρχει δυνατοτητα σε εξαγωγη csv που το Εξελ το βλεπει/ανοιγει. Μολις το δεις σωστα σωσε το σαν xl.

δεν ειναι εφαρμογη αλλα κανεις τη δουλεια σου

Καλησπέρα σας. Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια . 1 έχει χρονόμετρο; 2 πως μπορούμε να δούμε τις επαφές από την 2 η sim? 3 πως μπορούμε να το βάλουμε στο αθόρυβο ; Υ.Γ. ΤΟ κινητό φυσάει και ειναι παρά πολύ γρήγορο.Επισης το λειτουργικό αν σου κόβει λίγο το μυαλό το μαθαίνεις σε λιγότερο από μια ώρα.

Καλησπέρα σας. Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια . 1 έχει χρονόμετρο; 2 πως μπορούμε να δούμε τις επαφές από την 2 η sim? 3 πως μπορούμε να το βάλουμε στο αθόρυβο ; Υ.Γ. ΤΟ κινητό φυσάει και ειναι παρά πολύ γρήγορο.Επισης το λειτουργικό αν σου κόβει λίγο το μυαλό το μαθαίνεις σε λιγότερο από μια ώρα.

1. Κατεβάζεις εφαρμογή.

2. Δε μπορείς να τις δεις. Ούτε και της πρώτης κάρτας. Η λίστα που βλέπεις είναι από το βασικό σου Outlook λογαριασμό, από το facebook (αν έχεις) και από όποιο άλλο λογαριασμό ή social media λογαριασμό έχεις. ΑΛΛΑ, μπορείς να κάνεις εισαγωγή και από τις 2 κάρτες στο mail σου. Επαφές -> Ρυθμίσεις -> Εισαγωγή από sim. Εκεί διαλέγεις από ποια από τις 2 sim θα αντιγράψεις τις επαφές και σε ποιο λογαριασμό mail θα τις περάσεις.

3. Πλήκτρο έντασης -> Επιλέγεις το βελάκι στη μπάρα που εμφανίζεται. Εκεί έχεις 2 μπάρες, 1 για την ένταση των ήχων και των ειδοποιήσεων και 1 για τα μουσική/βίντεο και εφαρμογές. Πατώντας αντίστοιχα στα σύμβολα (κουδούνι και νότα), αλλάζεις ανάμεσα στην ένταση που έχεις επιλέξει και στο αθόρυβο.

Huawei Nova 5T

ΑΝ Το συγχρονισεισ με outlook sto πισι σου με τον microsoft account σου. (hotmail.com / outlook.com). Eγω εχω hotmail. Οταν μπαινω απο το πισι μου δειχνει τις επαφες που εφερε απο το κινητο. Καπου εκει υπαρχει δυνατοτητα σε εξαγωγη csv που το Εξελ το βλεπει/ανοιγει. Μολις το δεις σωστα σωσε το σαν xl.

δεν ειναι εφαρμογη αλλα κανεις τη δουλεια σου

Από ποια επιλογή το κάνεις αυτό ;;;

Το βρήκα αλλά τις επαφές στα ελληνικά τις βγάζει όπως να'ναι...

Edited by georgefocus

εννοεις οτι κανει λαθος το σορταρισμα η οτι σου βγαζει αλαμπουρνεζικα? αν ειναι το σορταρισμα μηπως να γυρναγεσ το OUTLOOK στα ελληνικα?...μηπως καμμια γραμματοσειρα για τα αλαμπουρνεζικα? ΑΝ ΣΤΑ ΒΓΑΖΕΙ κομμενα/ανακατεμενα ανοιξε το πεδιο καθε κολωνασ στο εξελ. και σβησε αυτες που δεν χρειαζεσαι να ειναι κομψο.

ΑΝ Απο το OUTLOOK στο πισι σου αφου βλεπεισ τις επαφες σου, sto FILE εχει επιλογη να κανεις εξαγωγη σε διαφορα φορματ & εξελ

Edited by ELTASSOS

Πως μπλοκάρουμε έναν συγκεκριμένο αριθμό στα wp ;;

Από το ιστορικό των κλήσεων τον κρατάς πατημένο και επιλέγεις αποκλεισμός αριθμού από το μενού που θα εμφανιστεί.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Το μενού που εμφανίζεται έχει 1.λεπτομέρειες 2.διαγραφή και 3. προσθήκη στις ταχείες κλήσεις

Το μενού που εμφανίζεται έχει 1.λεπτομέρειες 2.διαγραφή και 3. προσθήκη στις ταχείες κλήσεις

Πήγαινε ρυθμίσεις>φίλτρο κλήσεων+SMS και ενεργοποίησέ το αν είναι ανενεργό.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Υπάρχει τρόπος όταν μας καλεί κάποιος με ένα πάτημα ή τελοσπάντων με κάποιο γρήγορο τρόπο να σιγάζουμε το τηλέφωνο; (το flip είναι ένας τρόπος αλλά για εμένα δεν είναι βολικός)
Sent neither from iphone nor android phone

Υπάρχει τρόπος όταν μας καλεί κάποιος με ένα πάτημα ή τελοσπάντων με κάποιο γρήγορο τρόπο να σιγάζουμε το τηλέφωνο; (το flip είναι ένας τρόπος αλλά για εμένα δεν είναι βολικός)

Δοκίμασε το Volume -

Οταν πατησεις το κουμπι ON OFF μια φορα γρηγορα την στιγμη που δεχεσαι την κληση σταματαει να χτυπαει...

• The title was changed to Microsoft Lumia 640