al3x1k0 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εγώ πήρα nillkin που έχω προτιμήσει σε πολλές συσκευές και έχω μείνει ευχαριστημένος γενικά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εγώ πήρα nillkin που έχω προτιμήσει σε πολλές συσκευές και έχω μείνει ευχαριστημένος γενικά. Θα μπορούσες να μου πεις από ποιο κατάστημα την πήρες; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspan79 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 γεια χαρα σε ολους.πρωτη φορα γραφω σορυ για τα λαθη.απο την δευτερα κατοχος lumia640ds εχω παρατήρησή κοληματα στο τατσ μιπος υπαρχη καποιοσ με παρομιο προβλημα και αν υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 γεια χαρα σε ολους.πρωτη φορα γραφω σορυ για τα λαθη.απο την δευτερα κατοχος lumia640ds εχω παρατήρησή κοληματα στο τατσ μιπος υπαρχη καποιοσ με παρομιο προβλημα και αν υπαρχει λυση? Στο κάνει από την πρώτη μέρα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspan79 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 νομιζω πωσ ναι αλλα δεν ειμαι σιγουρος.ειναι και το πρωτο μου σμαρτφον και μπορι να μην το καταλαβα αμεσως. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα που το σκεφτομαι το εχω απο την τριτη το κηνιτο ,με πολυ λιγη χριση που να το καταλαβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 νομιζω πωσ ναι αλλα δεν ειμαι σιγουρος.ειναι και το πρωτο μου σμαρτφον και μπορι να μην το καταλαβα αμεσως. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα που το σκεφτομαι το εχω απο την τριτη το κηνιτο ,με πολυ λιγη χριση που να το καταλαβω. Θες να γράψεις ακριβώς το κόλλημα στην αφή; Επίσης, κάνε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα και περιέργαψέ τους το πρόβλημά σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Υπαρχουν καπακια για το κινητο μας απο ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Υπαρχουν καπακια για το κινητο μας απο ελλαδα; Βρήκα από κορυδαλλό σε Nokia care στα 6€. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Βρήκα από κορυδαλλό σε Nokia care στα 6€. Σε ολα τα χρωματα φιλε μου;Οχι θηκη το πισω καπακι λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalafan Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 το πηρα κι εγω σημερα για το γιο μου... υπαρχει καλυτερη εφαρμογη για την καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Σε ολα τα χρωματα φιλε μου;Οχι θηκη το πισω καπακι λεω Όχι θήκη. Καπάκι και στα 4 χρώματα.το πορτοκαλί και το μπλε είναι με την διαφανή σχεδόν επιφάνεια. Το μαύρο είναι ματ. Έχω πάρει και ελαστική διαφανή θήκη cellularline στα 10€. Edited June 19, 2015 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Τι φταίει και ακούω ηχώ της φωνής μου σε πολλές κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Τι φταίει και ακούω ηχώ της φωνής μου σε πολλές κλήσεις; Πολλές φορές αυτό γίνεται, επειδή έχεις κοντά σου κάποια άλλη πηγή ήχου (τηλεόραση, ραδιόφωνο). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλημερα!Αυτο το χουι με τις αναβαθμισεις με ακολουθει σαν φαντασμα...υπαρχει νεο update για τα lumia γενικα,μαλλον για το προβλημα με τις επανεκκινησεις που ειχαν καποια lumia.., Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εμένα μόλις τώρα μου έβγαλε ειδοποίηση για update και κατεβάζω.Γνωρίζει κανείς τι είδους update είναι; Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εμένα μόλις τώρα μου έβγαλε ειδοποίηση για update και κατεβάζω.Γνωρίζει κανείς τι είδους update είναι; Λογικά θα είναι αυτό το update που αναφέρει ο φίλος στο από πάνω πόστ. Καλημερα!Αυτο το χουι με τις αναβαθμισεις με ακολουθει σαν φαντασμα...υπαρχει νεο update για τα lumia γενικα,μαλλον για το προβλημα με τις επανεκκινησεις που ειχαν καποια lumia.., Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εμένα μόλις τώρα μου έβγαλε ειδοποίηση για update και κατεβάζω.Γνωρίζει κανείς τι είδους update είναι; Για τις επανακινησεις γράφουν κάποιοι. Όταν λαμβάνουμε κάποιο τραγούδι μέσω Bluetooth πως το αποθηκεύουμε για να το περάσουμε σε λίστα τραγουδιών; μόλις το λαμβάνω ενώ το ακούω δεν μου δίνει κάποια επιλογή αποθήκευσης. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Έχει glance screen και nfc ή μόνο στο xl υπάρχουν; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 μονο το πρωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εμένα μόλις τώρα μου έβγαλε ειδοποίηση για update και κατεβάζω.Γνωρίζει κανείς τι είδους update είναι; εμενα μου εγραψε οτι εγκατεστησε τα windows 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Το κινητό μας δεν έχει ασύρματη φόρτιση; Δοκιμάζω σε έναν ασύρματο που έχω και δεν παίρνει μπρος με τίποτα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 μου κάνει εντύπωση πάντως η συσκευή με τέτοια spect να παίζεις απλά παιχνίδια και να ζεστένετε έτσι . π.χ Plague Inc και 1-2 που είχα δοκιμάσει . σε tablet android που δεν είναι καν μάρκας τον 40 ευρώ παίζει 1 ώρα Plague Inc η κοπέλα μου και ούτε νιώθεις πως ανεβάζει θερμοκρασία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) μου κάνει εντύπωση πάντως η συσκευή με τέτοια spect να παίζεις απλά παιχνίδια και να ζεστένετε έτσι . π.χ Plague Inc και 1-2 που είχα δοκιμάσει . σε tablet android που δεν είναι καν μάρκας τον 40 ευρώ παίζει 1 ώρα Plague Inc η κοπέλα μου και ούτε νιώθεις πως ανεβάζει θερμοκρασία Σίγουρα είναι "εντάξει" η συσκευή σου; Γιατί η δική μου είναι η μοναδική που δεν ανεβάζει θερμοκρασία, από τις τόσες που έχω πάρει ανά τα χρόνια. Χτες ή προχτές κατέβασα το SBK15 και παίζοντας για μισή ώρα περίπου δε ζεστάθηκε καθόλου. Edit: Αναζήτηση εφαρμογής επεξεργασίας φωτογραφίας τέλος. :p Κατέληξα στην PicsArt, γιατί έχει το σχεδιασμό επάνω στη φωτογραφία, όπως και την προσθήκη κειμένου (μπορεί να έχει άδειες που δε μου αρέσουν καθόλου, κλείνουν οι περισσότερες όμως από τις ρυθμίσεις). Edited June 22, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Και εμένα μια από τα ίδια δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία και είχα πριν από αυτό το lumia 820 που έβραζε. Κάτι άσχετο που ήθελα να αναφέρω μακριά από MAT screen protectors χαλάνε πολύ την απόκριση της οθόνης. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Και εμένα το ίδιο καθόλου ζέσταμα και δεν το αφήνω από τα χέρια μου και σε παιχνίδια και σε άλλες χρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts