Samps Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Sorry που δεν απάντησα άμεσα. Μάλλον θα πάνε για αναβάθμιση σε 10ρια μόλις βρω χρόνο. Προσωρινή λύση είναι browser + "άνοιγμα σε νέα καρτέλα" για τις ενημερώσεις κλπ @cameranek : Σωστός, είναι το 530 γι αυτό είναι σε 8ρι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Και γω αρχισα και το σκεφτομαι σοβαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzaa Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Υπάρχει κανένας οδηγός για να κάνω Back up όλα τις επαφές ( τηλέφωνα ) , μηνύματα και τα αρχεία του τηλεφώνου , για να κάνω Upgrade στα Windows 10 ; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω για αλλαγή μπαταρίας, πρέπει να προσέξουμε κάτι? Αν υπάρχει κάποια πρόταση απο αξίοπιστο μαγαζί ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 (edited) Παιδιά αύριο το παραλαμβάνω για τον πατέρα μου. Υπάρχει ευκολός τρόπος να το αναβαθμίσω κατευθείαν στα τελευταία windows? ΥΓ: παιδιά facebook και instagram δεχεται κανονικά ή δεν θα τα τρέχει; Edited April 29, 2018 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 (edited) Παιδιά αύριο το παραλαμβάνω για τον πατέρα μου. Υπάρχει ευκολός τρόπος να το αναβαθμίσω κατευθείαν στα τελευταία windows? ΥΓ: παιδιά facebook και instagram δεχεται κανονικά ή δεν θα τα τρέχει; Το θέμα δεν είναι να τρέχει αλλά και πώς τρέχει. Διάβασε λίγο πιο πάνω, αναφέρεται πώς (δεν) τρέχει το facebook. Edited April 30, 2018 by Brousko Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Το θέμα δεν είναι να τρέχει αλλά και πώς τρέχει. Διάβασε λίγο πιο πάνω, αναφέρεται πώς (δεν) τρέχει το facebook. Εννοείς αυτό με το flow for facebook? Αν καταλαβα καλά, αυτή είναι μια third-party εφαρμογη που την επιλεγουν για πιο smooth εμπειρία όσοι έχουν μάπα κινητό; Επίσης με το instagram τα ίδια θα συμβαίνουν; Εγώ για λίγο καιρό θα περάσω με το κινητό, έπειτα θα το δώσω στον πατέρα μου..Αυτές τις 2 βδομάδες θέλω να με εξυπηρετήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Εννοείς αυτό με το flow for facebook? Αν καταλαβα καλά, αυτή είναι μια third-party εφαρμογη που την επιλεγουν για πιο smooth εμπειρία όσοι έχουν μάπα κινητό; Επίσης με το instagram τα ίδια θα συμβαίνουν; Εγώ για λίγο καιρό θα περάσω με το κινητό, έπειτα θα το δώσω στον πατέρα μου..Αυτές τις 2 βδομάδες θέλω να με εξυπηρετήσει. Θα έχεις αρκετά bugs, αρκετές καθυστερήσεις και ίσως να σε πετάνε που και που οι εφαρμογές. Γενικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο οι συσκευές εφαρμογές και γενικά και ειδικά στο 640 (και στο λέω γιατί το έχω ακόμα και το χρησιμοποιώ που και που με αυτές τις εφαρμογές). Για τα Windows 10, μπαίνεις στο Store φτιάχνοντας έναν λογαριασμό, ψάχνεις για https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/upgrade-advisor/9nblggh0f5g4 την εφαρμογή, πατάς ΟΚ, πας στο "Ενημέρωση Τηλεφώνου" μέσα από το μενού της συσκευής και τα περνάς από 'κει. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Θα έχεις αρκετά bugs, αρκετές καθυστερήσεις και ίσως να σε πετάνε που και που οι εφαρμογές. Γενικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο οι συσκευές εφαρμογές και γενικά και ειδικά στο 640 (και στο λέω γιατί το έχω ακόμα και το χρησιμοποιώ που και που με αυτές τις εφαρμογές). Για τα Windows 10, μπαίνεις στο Store φτιάχνοντας έναν λογαριασμό, ψάχνεις για https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/upgrade-advisor/9nblggh0f5g4 την εφαρμογή, πατάς ΟΚ, πας στο "Ενημέρωση Τηλεφώνου" μέσα από το μενού της συσκευής και τα περνάς από 'κει. Ακόμα λειτουργεί αυτή η εφαρμογή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Πήρε κανείς σας το τελευταίο update ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Πήρε κανείς σας το τελευταίο update ; Ναι :D Δεν έχω δει κάποια διαφορά, αν αυτό ρωτάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Απλά δεν έχω λάβει ακόμα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έκανες έλεγχο για ενημέρωση; δοκίμασε μερικές φορές και θα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έκανα και σήμερα αλλα τζίφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Περίεργο. Για δοκίμασε να μπεις insider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Άσε εχω δοκιμάσει τα πάντα.... δεν γίνεται τίποτα...που έλεγε και η γνωστή παλαιά διαφήμιση :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Άσε εχω δοκιμάσει τα πάντα.... δεν γίνεται τίποτα...που έλεγε και η γνωστή παλαιά διαφήμιση :lol::lol::lol: Χάχα πάρε Ultrex..... :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Κάνε ρισέτ και θα δεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Soft reset ? Έχω κανει αλλα δεν βρίσκει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Όπως σας είπα ακομα δεν εχω λάβει τίποτα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Μια μεγάλη βοήθεια! Μπορείτε να μου πείτε ένα-ένα τα βήματα για την ενεργοποίηση της αναμονής κλήσεων (δίκαρτο αλλά χρησιμοποιείται μια κάρτα); Δυστυχώς η μητέρα μου είναι άσχετη και δεν μπορώ να την βοηθήσω εξ αποστάσεως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Μια μεγάλη βοήθεια! Μπορείτε να μου πείτε ένα-ένα τα βήματα για την ενεργοποίηση της αναμονής κλήσεων (δίκαρτο αλλά χρησιμοποιείται μια κάρτα); Δυστυχώς η μητέρα μου είναι άσχετη και δεν μπορώ να την βοηθήσω εξ αποστάσεως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάντως για μονόκαρτο πας ρυθμίσεις > πρόσθετα > υπηρεσίες δικτυου > SIM. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ευχαριστώ πολύ! Δεν μπόρεσα να βρω κάπου για τα ακριβή βήματα κι ότι έβρισκα ήταν για τα 8.1. Μετά από τόσους μήνες ξέχασα εντελώς το μενού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Καλημέρα. Έχει υπόψη κανείς link για φορτιστή γνήσιο; Αυτός; https://www.skroutz.gr/s/9148512/Nokia-micro-USB-Wall-Charger-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-AC-20E-Retail.html?from=account_favorites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Για ποιον λογο τον δικο του γνησιο και οχι καποιον αλλον? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts