Jump to content

zzaa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zzaa

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zzaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το ίδιο αντλήφθηκα κι εγώ εδώ και 10 μέρες , απλά επειδή η μπαταρία είναι 6 χρόνων , έχανε την δυναμή της , το είχα πάνω στο ρεύμα για να μπορώ να το λειτουργώ , θανατηφόρο πάντως το Viber και το Messenger , μια μπαταρία σε πολύ καλή κατάσταση , βγήκε σε 6 μήνες Off :cool:
  2. Υπάρχει κανένας οδηγός για να κάνω Back up όλα τις επαφές ( τηλέφωνα ) , μηνύματα και τα αρχεία του τηλεφώνου , για να κάνω Upgrade στα Windows 10 ; :cool:
  3. Όταν αλλάζω τις κάρτες δουλεύει μόνο η μια υποδοχή , η άλλη δεν δουλεύει ( δηλαδή δουλεύει και η Wind και η Cosmote ) αλλά μόνο στην μια από τις δυο υποδοχές , υπάρχει λύση ; :ninja:
  4. Με Hardware Reset δεν γίνεται τίποτα ; Ναι το ξέρω πως θέλει αλλαγή αλλά είμαι κολλήμενος με τα παλιά , τι μπορώ να δοκιμάσω ; :ninja: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να το ξέρω απλά είμαι κολλημένος με τις παλιές συσκευές , με Hardware Reset θα γίνει τίποτα ; Τι άλλο μπορώ να κάνω ; :ninja:
  5. Χθες μετά από πέσιμο δεν λειτουργεί η μια sim , δηλαδή δεν βλέπει καθόλου την μια , μπορώ να κάνω κάτι ; :cool:
  6. Οι κάρτες Sim πρέπει να κοπούν για να μπουν ; Το ρωτάω γιατί είναι λίγο περίεργες οι υποδοχές του τηλεφώνου , εαν θέλω να βάζω μνήμη πρέπει αν κατάλαβα καλά , να βγάλεις την μια Sim από επάνω ( για να μπει στη θέση της η μνήμη του τηλεφώνου ) , άρα να έχεις έναν τηλεφωνικό αριθμό ; :blink:
  7. Μου έφεραν το συγκεκριμένο κινητό PPTV KING 7 , το θέμα μου είναι πως δεν υπάρχει κανένα manual , πως μπορώ να βγάλω την θήκη για να βάλω την Sim μέσα ; Βρέθηκε , το παραθέτω σε όποιον το θέλει :cool:
  8. Καλά Χριστούγεννα , Έχω ένα παλιό Samsung duos , θέλω να μεταφέρω τις επαφές στον υπολογιστή μου , μετά να τις μεταφέρω σε καινούργιο κινητό με Microsoft , πως γίνεται ; :cool:
  9. Aν απαντάς σε εμένα , τελικά το βρήκα , ευχαριστώ πολύ :cool:
  10. Πως γυρνάω την αναζήτηση από incognito mode σε κανονική ρε παιδιά ; :cool:
  11. Καλησπέρα σας , γνωρίζεται αν είναι σωστή κίνηση να ανοίξεις ένα μαγαζί της Wind ; Το έχω ψάξει αλλά ακούω διαφορετικές απόψεις επί του θέματος , τι λέτε ; :cool:
  12. Ναι αλλά γιατί δεν το κάνει αυτόματα όπως πριν 2 μέρες ; :cool:
  13. Ναι αλλά εως χθες μου έκαναν κλήση στην γραμμη 2 και τους έπαιρνα πίσω καπάκι στην γραμμή 2 ενώ τώρα δεν παίρνει αυτόματα από την γραμμή 2 και πρέπει να αλλάξω χειροκίνητα την κάρτα από εκεί που είπες ( δίπλα στο ρολόι ) , άρα τι κάνω ; :cool:
  14. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , το βρήκα , τώρα άλλο κουφό έχω τις δυο κάρτες μέσα και εως χθες όταν μου έκαναν απάναντητη από την δεύτερη κάρτα τους έπαιρνα πίσω μέσω της δεύτερης κάρτας κανονικά , σήμερα μου κάνουν αναπάντητη από την δεύτερη κάρτα και όταν πάω να πάρω μου εμφανίζεται η πρώτη κάρτα , τι γίνεται ρε παιδιά ; :worry:
  15. Δημιούργησα κατά λάθος έναν φάκελο στην οθόνη και δεν ξέρω πως να το σβήσω , τι πρέπει να κάνω ; :cry:
×
×
  • Create New...