Jump to content

zzaa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zzaa

  1. Το ίδιο αντλήφθηκα κι εγώ εδώ και 10 μέρες , απλά επειδή η μπαταρία είναι 6 χρόνων , έχανε την δυναμή της , το είχα πάνω στο ρεύμα για να μπορώ να το λειτουργώ , θανατηφόρο πάντως το Viber και το Messenger , μια μπαταρία σε πολύ καλή κατάσταση , βγήκε σε 6 μήνες Off :cool:
  2. Υπάρχει κανένας οδηγός για να κάνω Back up όλα τις επαφές ( τηλέφωνα ) , μηνύματα και τα αρχεία του τηλεφώνου , για να κάνω Upgrade στα Windows 10 ; :cool:
  3. Όταν αλλάζω τις κάρτες δουλεύει μόνο η μια υποδοχή , η άλλη δεν δουλεύει ( δηλαδή δουλεύει και η Wind και η Cosmote ) αλλά μόνο στην μια από τις δυο υποδοχές , υπάρχει λύση ; :ninja:
  4. Με Hardware Reset δεν γίνεται τίποτα ; Ναι το ξέρω πως θέλει αλλαγή αλλά είμαι κολλήμενος με τα παλιά , τι μπορώ να δοκιμάσω ; :ninja: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να το ξέρω απλά είμαι κολλημένος με τις παλιές συσκευές , με Hardware Reset θα γίνει τίποτα ; Τι άλλο μπορώ να κάνω ; :ninja:
  5. Χθες μετά από πέσιμο δεν λειτουργεί η μια sim , δηλαδή δεν βλέπει καθόλου την μια , μπορώ να κάνω κάτι ; :cool:
  6. Οι κάρτες Sim πρέπει να κοπούν για να μπουν ; Το ρωτάω γιατί είναι λίγο περίεργες οι υποδοχές του τηλεφώνου , εαν θέλω να βάζω μνήμη πρέπει αν κατάλαβα καλά , να βγάλεις την μια Sim από επάνω ( για να μπει στη θέση της η μνήμη του τηλεφώνου ) , άρα να έχεις έναν τηλεφωνικό αριθμό ; :blink:
  7. Μου έφεραν το συγκεκριμένο κινητό PPTV KING 7 , το θέμα μου είναι πως δεν υπάρχει κανένα manual , πως μπορώ να βγάλω την θήκη για να βάλω την Sim μέσα ; Βρέθηκε , το παραθέτω σε όποιον το θέλει :cool:
  8. Καλά Χριστούγεννα , Έχω ένα παλιό Samsung duos , θέλω να μεταφέρω τις επαφές στον υπολογιστή μου , μετά να τις μεταφέρω σε καινούργιο κινητό με Microsoft , πως γίνεται ; :cool:
  9. Aν απαντάς σε εμένα , τελικά το βρήκα , ευχαριστώ πολύ :cool:
  10. Πως γυρνάω την αναζήτηση από incognito mode σε κανονική ρε παιδιά ; :cool:
  11. Καλησπέρα σας , γνωρίζεται αν είναι σωστή κίνηση να ανοίξεις ένα μαγαζί της Wind ; Το έχω ψάξει αλλά ακούω διαφορετικές απόψεις επί του θέματος , τι λέτε ; :cool:
  12. Ναι αλλά γιατί δεν το κάνει αυτόματα όπως πριν 2 μέρες ; :cool:
  13. Ναι αλλά εως χθες μου έκαναν κλήση στην γραμμη 2 και τους έπαιρνα πίσω καπάκι στην γραμμή 2 ενώ τώρα δεν παίρνει αυτόματα από την γραμμή 2 και πρέπει να αλλάξω χειροκίνητα την κάρτα από εκεί που είπες ( δίπλα στο ρολόι ) , άρα τι κάνω ; :cool:
  14. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , το βρήκα , τώρα άλλο κουφό έχω τις δυο κάρτες μέσα και εως χθες όταν μου έκαναν απάναντητη από την δεύτερη κάρτα τους έπαιρνα πίσω μέσω της δεύτερης κάρτας κανονικά , σήμερα μου κάνουν αναπάντητη από την δεύτερη κάρτα και όταν πάω να πάρω μου εμφανίζεται η πρώτη κάρτα , τι γίνεται ρε παιδιά ; :worry:
  15. Δημιούργησα κατά λάθος έναν φάκελο στην οθόνη και δεν ξέρω πως να το σβήσω , τι πρέπει να κάνω ; :cry:
  16. Η κοπέλα μου έχει το duo το απλό αλλά λόγω του dual sim η μπαταρία του αδειάζει στην μια μέρα χρήσης , όπως και ένας φίλος που πήρε το iphone5 έχει πρόβλημα με την μπαταρία , σε μια μέρα αδειάζει :cool: Συγγνώμη αλλά που είναι η ρύθμιση για την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων ; :cool:
  17. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά το βρήκα :cool:
  18. Δεν βλέπω καμία επιλογή για εισαγωγή / εξαγωγή , μπορείς να μου πεις πως το κάνω ; :cool:
  19. Καλά και πως το κάνω αυτό ; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :cool:
  20. Καλησπέρα , πήρα το εν λόγω κινητό Samsung Galaxy S duos , πως μπορώ να βάλω μια φωτογραφία σε έναν αριθμό τηλεφώνου ; Το ψάχνω και όσα τηλέφωνα έχω από την sim δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω edit , σε κάποια τηλέφωνα που αποθήκευσα τώρα μόνος μου μου δίνει την επιλογή για edit , τι μπορώ να κάνω ; Ευχαριστώ πολύ :cool:
  21. Μήπως πρέπει να κάνω format για να πάρει μπρος ; :blink:
  22. Καλημέρα παιδιά , είμαι νέος στο forum . Έχω ένα πρόβλημα επειδή φότρωσα το κινητό με μηνύματα και τώρα μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν μπαίνω στο μενού των μηνυμάτων message storage memory not ready εν το μεταξύ δεν μου δείχνει πόσα εισερχόμενα έχω και πόσα εξερχόμενα . Έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω , έχω ήδη κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν έγινε τίποτα . Ευχαριστώ πολή για την όποια βοήθεια . :(
×
×
  • Create New...