katsiletra Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Άλλη μια ερώτηση. Με τα 8.1 είχαμε qr σκαναρισμα πατώντας το κάτω δεξιά κουμπί της οθόνης. Τώρα με τα 10 πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή; Κατέβασε αυτό: https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh08m95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παιδια υπαρχει τροπος η εφαρμογη για ηχογραφηση κλησεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παιδια υπαρχει τροπος η εφαρμογη για ηχογραφηση κλησεων? Στα 8.1 όχι απ' ότι ξέρω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Εχω κανει αναβαθμιση σε 10αρια. Απο οτι διαβασα υπαρχει σαν επιλογη, ΜΟΝΟ ομως στα κινητα που τα εχουν τα 10αρια pre-installed. Fail. Ουτε καποιο app υπαρχει? Στο store δεν παιζει κατι αξιολογο. Σε καποια sites ειδα οτι παιζουν καποια αλλα φοβαμαι λιγο να τα κατεβασω, δεν μου φενονται πολυ legit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepa Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται αποκλεισμός κλήσεων σε συγκεκριμένο Νο? Μου έγινε σε κάποιο νούμερο αποκλεισμός χωρίς να έχω κάνει εγώ τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδιά η .420 τι λέει ? Κανένα σοβαρο bug ή αναβαθμιζω άνετα ? 640 dual sim 3g τελικα το αναβαθμισες ολα ενταξει να το κανω κ γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Η .420 είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Πώς απενεργοποιείται η δόνηση όταν πατάς το home button ή το "πίσω"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Πώς απενεργοποιείται η δόνηση όταν πατάς το home button ή το "πίσω"; Αν θυμάμαι καλά, Settings -> Extras -> Touch Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 τελικα το αναβαθμισες ολα ενταξει να το κανω κ γω Ναι, όλα καλά πήγαν. Ξεχασα να σχολιασω γιατί δεν ειδα καμια μεγάλη διάφορα :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Τη θες να πεις μεγάλη διαφορά,έχει διάφορα σίγουρα εκτός αν περιμένεις να γίνει από κινητό αεροπλάνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutsos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Σε W10 δε μου ανοίγουν τα δεδομένα της sim2 ξέρει κανεις γτ γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Δεν μπορείς να έχεις ανοιχτά και των δύο σιμ τα δεδομένα,επιλέγεις μια από τις δυο να είναι ανοιχτή η κάνεις αλλαγές πότε τη μια και πότε την άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Σε W10 δε μου ανοίγουν τα δεδομένα της sim2 ξέρει κανεις γτ γίνεται αυτό? Δες μήπως σου έχασε τις ρυθμίσεις ίντερνετ Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutsos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Όλα ειναι εντάξει απλα δε λαμβάνει δεδομένα από τη δεύτερη σιμ. Τέλος πάντων ευχαριστώ μάλλον θα το στείλω στο σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Πως διαγράφω το παλιό email και να βάλω νέο? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 αν εννοεισ τον μαικροσοφτ λογ/σμο μονο με ολικο ρησετ...οποτε κανεισ εγγραφη με νεο λογ/σμο σαν να ειναι καινουργιο το τηλ. Οι αλλοι λογ/σμοι yahoo gmail etc δινουν επιλογη διαγραφης Μονο ο Μσοφτ δεν δινει....(αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου) Δεν ξερω αν μπορεις να δημιουργησεισ και β λογ/σμο Μσοφτ οποτε ισωσ σου δινεται η δυνατοτητα να σβησεισ τον παληο...τσεκαρισε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 αν εννοεισ τον μαικροσοφτ λογ/σμο μονο με ολικο ρησετ...οποτε κανεισ εγγραφη με νεο λογ/σμο σαν να ειναι καινουργιο το τηλ. Οι αλλοι λογ/σμοι yahoo gmail etc δινουν επιλογη διαγραφης Μονο ο Μσοφτ δεν δινει....(αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου) Δεν ξερω αν μπορεις να δημιουργησεισ και β λογ/σμο Μσοφτ οποτε ισωσ σου δινεται η δυνατοτητα να σβησεισ τον παληο...τσεκαρισε το σωστά κατάλαβες. Όπως και εγώ ότι πρέπει να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή. Μου φαίνεται αδιανόητο και λάθος να μη σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 NFC εχουμε στο απλό dual sim? Δεν έχω βρεί κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 NFC εχουμε στο απλό dual sim? Δεν έχω βρεί κάτι... Όχι....... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) Καλημέρα Πιο πρόγραμμα προτείνετε για backup του 640 sto PC ? Edited July 14, 2016 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 σωστά κατάλαβες. Όπως και εγώ ότι πρέπει να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή. Μου φαίνεται αδιανόητο και λάθος να μη σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε κανένα κινητό δεν μπορείς από όσο ξέρω να αλλάξεις το account σου καθώς σε αυτό είναι περασμένο οι αγορές που έχεις κάνει και οι συγχρονισμοί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 σωστά κατάλαβες. Όπως και εγώ ότι πρέπει να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή. Μου φαίνεται αδιανόητο και λάθος να μη σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό αρκεί να μην είναι ο κύριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Σε κανένα κινητό δεν μπορείς από όσο ξέρω να αλλάξεις το account σου καθώς σε αυτό είναι περασμένο οι αγορές που έχεις κάνει και οι συγχρονισμοί... Aυτό ακριβώς.οι αγορές,πάνε με τον λογαριασμό,όχι με την συσκευή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλημέρα Πιο πρόγραμμα προτείνετε για backup του 640 sto PC ? Δεν χρειάζεται κάτι άλλο από το one drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts