Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλη μια ερώτηση. Με τα 8.1 είχαμε qr σκαναρισμα πατώντας το κάτω δεξιά κουμπί της οθόνης. Τώρα με τα 10 πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή;

Κατέβασε αυτό: https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh08m95

Παιδια υπαρχει τροπος η εφαρμογη για ηχογραφηση κλησεων?

Στα 8.1 όχι απ' ότι ξέρω!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εχω κανει αναβαθμιση σε 10αρια. Απο οτι διαβασα υπαρχει σαν επιλογη, ΜΟΝΟ ομως στα κινητα που τα εχουν τα 10αρια pre-installed.

Fail.

Ουτε καποιο app υπαρχει? Στο store δεν παιζει κατι αξιολογο. Σε καποια sites ειδα οτι παιζουν καποια αλλα φοβαμαι λιγο να τα κατεβασω, δεν μου φενονται πολυ legit.

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται αποκλεισμός κλήσεων σε συγκεκριμένο Νο? Μου έγινε σε κάποιο νούμερο αποκλεισμός χωρίς να έχω κάνει εγώ τίποτα!

Παιδιά η .420 τι λέει ? Κανένα σοβαρο bug ή αναβαθμιζω άνετα ? 640 dual sim 3g

τελικα το αναβαθμισες ολα ενταξει να το κανω κ γω

Πώς απενεργοποιείται η δόνηση όταν πατάς το home button ή το "πίσω";

Αν θυμάμαι καλά, Settings -> Extras -> Touch

Huawei Nova 5T

τελικα το αναβαθμισες ολα ενταξει να το κανω κ γω

Ναι, όλα καλά πήγαν. Ξεχασα να σχολιασω γιατί δεν ειδα καμια μεγάλη διάφορα :-P

Τη θες να πεις μεγάλη διαφορά,έχει διάφορα σίγουρα εκτός αν περιμένεις να γίνει από κινητό αεροπλάνο.

Δεν μπορείς να έχεις ανοιχτά και των δύο σιμ τα δεδομένα,επιλέγεις μια από τις δυο να είναι ανοιχτή η κάνεις αλλαγές πότε τη μια και πότε την άλλη

Σε W10 δε μου ανοίγουν τα δεδομένα της sim2 ξέρει κανεις γτ γίνεται αυτό?

Δες μήπως σου έχασε τις ρυθμίσεις ίντερνετ

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

αν εννοεισ τον μαικροσοφτ λογ/σμο μονο με ολικο ρησετ...οποτε κανεισ εγγραφη με νεο λογ/σμο σαν να ειναι καινουργιο το τηλ. Οι αλλοι λογ/σμοι yahoo gmail etc δινουν επιλογη διαγραφης Μονο ο Μσοφτ δεν δινει....(αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου) Δεν ξερω αν μπορεις να δημιουργησεισ και β λογ/σμο Μσοφτ οποτε ισωσ σου δινεται η δυνατοτητα να σβησεισ τον παληο...τσεκαρισε το

αν εννοεισ τον μαικροσοφτ λογ/σμο μονο με ολικο ρησετ...οποτε κανεισ εγγραφη με νεο λογ/σμο σαν να ειναι καινουργιο το τηλ. Οι αλλοι λογ/σμοι yahoo gmail etc δινουν επιλογη διαγραφης Μονο ο Μσοφτ δεν δινει....(αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου) Δεν ξερω αν μπορεις να δημιουργησεισ και β λογ/σμο Μσοφτ οποτε ισωσ σου δινεται η δυνατοτητα να σβησεισ τον παληο...τσεκαρισε το

σωστά κατάλαβες. Όπως και εγώ ότι πρέπει να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή. Μου φαίνεται αδιανόητο και λάθος να μη σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό.

Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σωστά κατάλαβες. Όπως και εγώ ότι πρέπει να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή. Μου φαίνεται αδιανόητο και λάθος να μη σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό.

Ευχαριστώ.

Σε κανένα κινητό δεν μπορείς από όσο ξέρω να αλλάξεις το account σου καθώς σε αυτό είναι περασμένο οι αγορές που έχεις κάνει και οι συγχρονισμοί...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ευχαριστώ.

Σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό αρκεί να μην είναι ο κύριος.

Σε κανένα κινητό δεν μπορείς από όσο ξέρω να αλλάξεις το account σου καθώς σε αυτό είναι περασμένο οι αγορές που έχεις κάνει και οι συγχρονισμοί...

Aυτό ακριβώς.οι αγορές,πάνε με τον λογαριασμό,όχι με την συσκευή.

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to Microsoft Lumia 640