Jump to content

mutsos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mutsos

  1. Φίλε μου δεν κοιτάω καν j7 κοιτάω j5. Υπάρχει περιορισμένο budget και δεν παίρνει μεταχειρισμένο. Από ότι κατάλαβα έχει αποφασίσει το j5 οποτε ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  2. Όπως ανέφερα επειδή είναι γυναίκα δε γίνεται συμβιβασμός στην κάμερα. Προτιμάει χαμηλότερα specs για την κάμερα. Ούτε με την 800 έχει θέμα αν η κάμερα είναι αρκετά καλή. Δε θέλει να περάσει τα 200 και για αυτό σκέφτεται το j5. Εγώ ρωτάω μήπως κάποιο από αυτά που ανέφερα αξίζει την υπέρβαση λόγω καλύτερης ποιότητας φωτογραφιών.
  3. Γεια σας παιδιά. Φίλη μου έχει Galaxy j5 2015 ψάχνει για νέο κινητό γύρω στα 200 ευρώ με κάμερα τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με αυτό που έχει τωρα και λέει να πάρει το j5 2017. Σκέφτηκα το mi5c, το honor 6x ή το Nova σαν εναλλακτικές αλλά δεν ξέρω πως είναι οι κάμερες τους. Δέχεται και άλλες προτάσεις.
  4. Όχι δεν εννοώ αυτό αλλά ευχαριστώ... Ενώ είχα κατεβάσει τα Ελληνικά και τα είχα σαν επιλογή, πατούσα alt+space για να αλλάξει γλώσσα και δεν άλλαζε. Πάντως βρήκα τρόπο και περίπου το εφτιαξα. Εβγαλα απο προεπιλογή το gboard και έβαλα της Samsung και στις ρυθμίσεις του physical keyboard έκανα και τις 2 γλώσσες Ελληνικά αντί για Ελληνικά και Αγγλικά και δούλεψε. Βέβαια όταν γράφω με Αγγλικά φαίνεται ότι έχει Ελληνικά και όταν γράφω Αγγλικά Ελληνικά αλλά αυτό δε με ενδιαφέρει... Αν όμως αλλάξω το πληκτρολόγιο της Samsung με το gboard πάλι σταματάει να δουλεύει οπότε έχω αφήσει το δικό του σαν προεπιλογή.
  5. Καλησπέρα παιδιά, Έκανα αναβάθμιση σε nougat και τώρα δε μου αλλάζει γλώσσα από το πληκτρολόγιο που είναι συνδεδεμένο στο mini USB. Ξέρει κανείς τι παίζει? Από ότι κατάλαβα το έχουν πάθει και άλλοι αυτό... Μπορώ να το επαναφέρω σε marshmallow? Αν κάνω system restore θα γίνει 6 η θα μείνει 7?
  6. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά θα πάρω το Motorola, λέω να αποφύγω τη αναμονή και του κινδύνους των τελωνείων και γενικά μου φαίνεται αρκετά καλή συσκευή.
  7. Το lemax το σκέφτηκα αλλά μου φαίνεται ότι ακούω γκρίνιες για φλασάρισμα, για άλλες ρομ, να μην το προτιμάμε άμα δε θέλουμε να το πειράξουμε πολύ.... Δεν ξέρω εδώ τα διαβάζω και είμαι λίγο διστακτικός επειδή δεν έχω όρεξη να κάθομαι να ασχολούμαι με τέτοια. Δε λέω όχι και για το le max, απλά ρωτάω. Από τα 3 προτιμώ το priv επειδή μου αρέσει πολύ αν όμως δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά από τα άλλα 2 πάω στο motorola ή το le max άνετα. Για το LG x mach τι λέτε? Έχει βγάλει bootloop ή retention?
  8. Πήρα πέρσι το Alcatel Flash Plus 2, το οποίο δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα απλά θέλω να το αλλάξω. Έχει το priv στο eglobalcentral με 280 περίπου και δεν ξέρω αν αξίζει να το πάρω. Θέλω κινητό με 2k οθόνη και το priv είναι ήδη πολύ ψιλά σε σχέση με αυτό που έχω στο μυαλό μου καθώς κάθε χρόνο αλλάζω συσκευή και δε θέλω να μπαίνω σε διαδικασίες αγοραπολησιών μεταχειρισμένων. Αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ του priv από έξω και το moto x play από σκρουτζ στα 230. Αξίζει η διαφορά για το priv? Μήπως πλέον δεν αξίζει κανένα από τα 2 και να πάω σε κάτι πιο καινούριο? Φωτογραφίες δε με ενδιαφέρουν πολύ. Βασικά για σερφάρισμα και e-mail χρειάζομαι το τηλέφωνο και καμιά φορά mortal combat το οποίο σε αυτό που έχω τώρα παίζει πολύ καλά, πολύ καλύτερα από ότι στο galaxy tab 10.1 2016 που έχω.
  9. Ναι εχετε δικιο οταν απελευθερωνω χωρο με αφηνει να κανω τα update. Ευχαριστω!!
  10. Εχω το 10,1 και εχω παρει μια απο αυτες τις θηκες με το πληκτρολογιο που συνδεεται στο mini usb. Επειδη βλεπω οτι με βολευει πολυ ετσι θα ηθελα να βαλω και ενα ποντικι με bluetooth. Το ποντικι πρεπει να ειναι συμβατα με android η παιρνω οποιοδηποτε και συνδεεται κανονικα?
  11. Το έχω κάνει και αυτό... Δεν έχει σημασία πόση διαθέσιμη μνήμη έχει μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα σε κάθε update εφαρμογής...
  12. Πάω να κάνω update εφαρμογές και ενώ έχω γύρω στα 500 MB στην εσωτερική μνημη ελεύθερα μου λέει συνέχεια ότι δεν επαρκεί ο αποθηκευτικός χωρος... Δεν έχω SD. Ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται αυτό?? Θα προτιμούσα να μην κάνω hard reset.
  13. Καλησπέρα, έχω 1 g2 με σπασμένη οθόνη. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή που να μπορώ να πάρω τις σημειώσεις ή άλλα αρχεία που είχα και να συνδέεται αυτόματα με το τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσω τη σύνδεση από τη συσκευή γιατί η οθόνη είναι τελείως σπασμένη?
  14. Όλα ειναι εντάξει απλα δε λαμβάνει δεδομένα από τη δεύτερη σιμ. Τέλος πάντων ευχαριστώ μάλλον θα το στείλω στο σερβις
  15. Σε W10 δε μου ανοίγουν τα δεδομένα της sim2 ξέρει κανεις γτ γίνεται αυτό?
  16. Έχω 2 διαφορετικές συσκευές lumia 640 και η 1, που έχει φτιαχτεί 1 μήνα νωρίτερα από την άλλη, έχει πολύ καλύτερη ποιότητα οθόνης. Τα χρώματα είναι πιο ζωηρά και η ανάλυση μου φαίνεται πολύ καλύτερη. Ξέρει κάποιος γτ μπορεί να γίνεται αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι για να φτιαχτεί?
  17. Έχω φέρει ένα λαπτοπ από Βουλγαρία που μάλλον έχει Βουλγαρικά windows και ενώ η γλώσσα εμφάνισης είναι Ελληνικά το σύστημα είναι Βουλγαρικά (πχ όταν εμφανίζονται σφάλματα ή η οθόνη εισαγωγής που ζητάει τον κωδικό πριν ανοίξει). Υπάρχει τρόπος να γίνουν ελληνικά?
  18. Μου ειπαν στο καταστημα οτι οι ανταπτορες sim δημιουργουν προβληματα. Ξέρεις κανεις τι παιζει με αυτά??
  19. Φίλε εγώ έχω ψωνίσει από Minya. Πήρα ένα Doogee και και το V7. Το Doogee μου έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη μίλησα με αυτούς αλλά τελικά δεν τους έστειλα για επισκευή για δικους μου λόγους. Πάντως δε μου φάνηκαν για απατεώνες. Στο V70 δεν ξέρω τι χρήση θέλεις να κάνεις αλλά εμένα μου δουλεύει καλά, (ιντερνετ, ελαφρα παιχνιδια,ταινιες) κάτι μικροκοληματάκια μερικές φορές αλλά όχι κάτι τραγικό. + είναι από τα πιο ωραία κινητά που έχω δει.
  20. Δε με ενοχλει ιδιαιτερα που δεν εχει 4g ούτε θελω να ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας. Σκεφτομαι αντι να παρω ενα ακριβο κινητο και να το πληρωσω πχ 500 ευρω να παιρνω ενα γυρω στα 100 το χρονο. Δε θελω να κανω καποια.ιδιαιτερη χρηση απλα με ενδιαφερει να ειναι γρηγορο μεχρι να το αντικαταστησω
  21. Γεια σε όλους! Μπορείτε να μου δώσετε αξιόπιστα e-shop με κινέζικα κινητά και να μου πει κάποιος τι παίζει με τα τελωνεία?
×
×
  • Create New...