Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω συνδέσει εδώ και αρκετό καιρό τη συσκευή μου με υπολογιστή και μετά από soft reset για άλλο λόγο, εδώ και 1 μήνα (?) έχω το αποτέλεσμα την εικόνας.

προχθές έκανα στο 640..

ίσως στα 10 να μην πιάνει.

Xiaomi 12 Pro

ΠΩς στο καλο θα επισυναπσω ένα αρχειο word (doc) σε μηνυμα ?...οεοοοο

Από το office παρατεταμένο πάτημα στο αρχείο και κοινοποίηση

Από το office παρατεταμένο πάτημα στο αρχείο και κοινοποίηση

to εκανα και το στελενει share όπως ειπες, σαν email, ...εγω θελω να στειλω σε καποιον το DOC αρχειο, αλλα δεν ξερω το email του, αλλα μονο τον αριθμο τηλεφωνου του.

συγκεκριμένα μιλαω με καποιον για αγορα φωτογραφικης , εχω το νουμερο του, alla θελω να του στειλω αρχειο doc με προδιαγραφες που θελω/ αξεσουάρ/ σχολια/ διευκρινησεις και τα sms κοστιζουν....EMAIL του δεν μου δινει, παρολο που το ζητησα με μηνυμα.

Edited by ELTASSOS

όχι δεν καθαρίζουν.Και μέσω κινητού που δοκίμασα δεν...

Στον υπολογιστή με την μία.

σε πιο φακελο τα βρηκες στο pc;

NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER.

Για αποστολή αρχείου χωρίς email η λύση είναι η εξής. Ανεβάζεις το αρχείο στο OneDrive, πατάς "κοινοποίηση" και έπειτα αντιγραφή σύνδεσης. Μετά κανεις επικόλληση σε μήνυμα κειμένου SMS τον σύνδεσμο.

Καλησπέρα παιδιά, πήρα στην κοπέλα μου το DS, προσπαθώ να συνδεθώ με τα δεδομένα και δεν γίνεται, ξέρετε αν φταίει που η sim είναι παλιά;

Καλησπέρα παιδιά, πήρα στην κοπέλα μου το DS, προσπαθώ να συνδεθώ με τα δεδομένα και δεν γίνεται, ξέρετε αν φταίει που η sim είναι παλιά;

Καλησπέρα. Δοκίμασες να κλείσεις και να ανοίξεις πάλι το τηλέφωνο. Καμιά φορά όταν βάζεις μέσα καινούργια sim περνάει τις ρυθμίσεις μετά από το πρώτο restart.

Έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας?

Καλησπέρα. Δοκίμασες να κλείσεις και να ανοίξεις πάλι το τηλέφωνο. Καμιά φορά όταν βάζεις μέσα καινούργια sim περνάει τις ρυθμίσεις μετά από το πρώτο restart.

Να συμπληρώσω. Κάθε φορά.

@Chryssostomos

Παίζει να φταίνε οι drivers που λείπουν.

Huawei Nova 5T

Το προσπαθούμε κάνα μήνα οπότε έχει κάνει πολλές φορές restart, με την ίδια simστο προηγούμενο κινητό της είχε δεδομένα οπότε είναι ενεργοποιημένη από τον πάροχο. Μήπως φταίει που την έκοψα σε microsim; Edited by kkoletsis

Το προσπαθούμε κάνα μήνα οπότε έχει κάνει πολλές φορές restart, με την ίδια simστο προηγούμενο κινητό της είχε δεδομένα οπότε είναι ενεργοποιημένη από τον πάροχο. Μήπως φταίει που την έκοψα σε microsim;

Μήπως είναι παλιά η sim;

Huawei Nova 5T

Μήπως είναι παλιά η sim;

Είναι καμια 10ετια σίγουρα, αλλα στο προηγούμενο τηλέφωνο δούλευε, μάλλον αυτό θα είναι όμως, θα θέλει καινούργια sim.

Είναι καμια 10ετια σίγουρα, αλλα στο προηγούμενο τηλέφωνο δούλευε, μάλλον αυτό θα είναι όμως, θα θέλει καινούργια sim.

Γιατί στο είπα.

Είχα αλλάξει πέρσι την κάρτα μου σε micro sim 4g, με την προσφορά. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα στο 640.

Πριν περίπου 2 μήνες, σε μια φτηνή Κινέζικη συσκευή δεν την αναγνώριζε... Και την άλλαξα εκ νέου και την αναγνώρισε κανονικά...

Huawei Nova 5T

Και παλιά να μην είναι, σε πολλά τηλέφωνα, οι κομμένες κάρτες προκαλούν restart.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Γιατί στο είπα.

Είχα αλλάξει πέρσι την κάρτα μου σε micro sim 4g, με την προσφορά. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα στο 640.

Πριν περίπου 2 μήνες, σε μια φτηνή Κινέζικη συσκευή δεν την αναγνώριζε... Και την άλλαξα εκ νέου και την αναγνώρισε κανονικά...

Οκ έγινε ευχαριστώ, πάμε για αλλαγή..

Και παλιά να μην είναι, σε πολλά τηλέφωνα, οι κομμένες κάρτες προκαλούν restart.

Το έχω ακούσει και αυτό..

Kαλημερα σε ολους.

Επειδη σκεφτομαι να αγορασω το 640, μαζι μ'αυτο να παραγγειλω και ενα Tempered Glass ή δεν χρειαζεται;;;

Γιατι διαβαζω στις προδιαγραφες οτι διαθετει Gorilla Glass 3!

Καλησπέρα παιδιά,

έχω το lumia 640 περίπου 3 μήνες και αν εξαιρέσει κανείς το φτωχό windows store γενικά από το κινητό είμαι πολύ ικανοποιημένος...

Το τελευταίο δεκαήμερο όμως μου κάνει κάποια ''κόλπα'' η οθόνη.

Αρχικά και εντελώς ξαφνικά η οθόνη απέκτησε ένα ωχρό-θαμπό κίτρινο χρώμα.Την έκλεισα και την άνοιξα και επανήλθε στα κανονικά της.3-4 μέρες μετά μου έκανε το ίδιο αλλά σε κόκκινη απόχρωση.Πριν από λίγο και για τρίτη φορά απέκτησε η οθόνη ένα μπλε-θαμπό χρώμα.Κλείσιμο-άνοιγμα και επανέρχεται στα φυσιολογικά.

Ξέρεις κανείς που οφείλεται αυτό?

Το κινητό είναι αγορασμένο από το kaiserstore.Πρέπει να ανησυχώ??

Τι να κάνω?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω το lumia 640 περίπου 3 μήνες και αν εξαιρέσει κανείς το φτωχό windows store γενικά από το κινητό είμαι πολύ ικανοποιημένος...

Το τελευταίο δεκαήμερο όμως μου κάνει κάποια ''κόλπα'' η οθόνη.

Αρχικά και εντελώς ξαφνικά η οθόνη απέκτησε ένα ωχρό-θαμπό κίτρινο χρώμα.Την έκλεισα και την άνοιξα και επανήλθε στα κανονικά της.3-4 μέρες μετά μου έκανε το ίδιο αλλά σε κόκκινη απόχρωση.Πριν από λίγο και για τρίτη φορά απέκτησε η οθόνη ένα μπλε-θαμπό χρώμα.Κλείσιμο-άνοιγμα και επανέρχεται στα φυσιολογικά.

Ξέρεις κανείς που οφείλεται αυτό?

Το κινητό είναι αγορασμένο από το kaiserstore.Πρέπει να ανησυχώ??

Τι να κάνω?

Ευχαριστώ.

Αυτό το πρόβλημα με την αλλοίωση των χρωμάτων έχει αναφερθεί από τους περισσότερους εδω μέσα. Δεν χρειάζεται να κλείνεις το κινητό. Απλά πατάς το κουμπί που κλειδώνει και επανέρχεται. Εμένα μου το κάνει περίπου μία φορά τον μήνα.

TCL 40 NXTPAPER

Για αποστολή αρχείου χωρίς email η λύση είναι η εξής. Ανεβάζεις το αρχείο στο OneDrive, πατάς "κοινοποίηση" και έπειτα αντιγραφή σύνδεσης. Μετά κανεις επικόλληση σε μήνυμα κειμένου SMS τον σύνδεσμο.

ΕΙΝΑΙ μια λυση, δεν θα πηγαινε με τιποτα το μυαλο μου εκει. Ευχαριστω

Αυτό το πρόβλημα με την αλλοίωση των χρωμάτων έχει αναφερθεί από τους περισσότερους εδω μέσα. Δεν χρειάζεται να κλείνεις το κινητό. Απλά πατάς το κουμπί που κλειδώνει και επανέρχεται. Εμένα μου το κάνει περίπου μία φορά τον μήνα.

@kabel μην αγχώνεσαι, ακριβώς ότι είπε ο snapp.

οκ.ευχαριστώ

• The title was changed to Microsoft Lumia 640