mr_47 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Να σε ρωτησω απο που τα πηρες? ψαχνω το μαυρο ματ αλλα φαινεται να υπαρχει ελλειψη.. Nokia Care, στο Αιγάλεω. Σε βολεύει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Nokia Care, στο Αιγάλεω. Σε βολεύει; Έχει πολλά χρώματα; Και σχέδια; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Έχει πολλά χρώματα; Και σχέδια; Έχει όλα του 640. Το ξέρω, γιατί πήρα όσα μου έλειπαν. :lol: Τώρα, για σχέδια, νομίζω δεν έχει κάτι διαφορετικό, από τα μονόχρωμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Nokia Care, στο Αιγάλεω. Σε βολεύει; Σ'ευχαριστω πολυ, δεν ειμαι Αθηνα τωρα, θα το ψαξω σε καποιο Νokia Care εδω (Ιωαννινα), ελπιζω να βρω κατι :rolleyes: Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Έχει όλα του 640. Το ξέρω, γιατί πήρα όσα μου έλειπαν. :lol: Τώρα, για σχέδια, νομίζω δεν έχει κάτι διαφορετικό, από τα μονόχρωμα. Νομίζω το κυανόχρωμο είναι το καλύτερο Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Νομίζω το κυανόχρωμο είναι το καλύτερο Πιο εμφανίσιμο.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 πηρα το 640 lte Μεταχειρισμενο σημερα για δευτερη συσκευη αλλα και για να δοκιμασω τα windows 10.φραφτηκα στο insider preview και κατεβασα την εφαρμογη windows insider.τι κναω μετα για να εγκαταστησω την preview εκδοση?κατεβαζω μεσα απο την εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Νομίζω το κυανόχρωμο είναι το καλύτερο Όντως, μαζί με το λευκό είναι από τα πιο όμορφα. :D πηρα το 640 lte Μεταχειρισμενο σημερα για δευτερη συσκευη αλλα και για να δοκιμασω τα windows 10.φραφτηκα στο insider preview και κατεβασα την εφαρμογη windows insider.τι κναω μετα για να εγκαταστησω την preview εκδοση?κατεβαζω μεσα απο την εφαρμογη? Θα πρέπει να κάνεις εγγραφή του mail σου ως Windows Insider από το PC ή μέσα από το How-To της εφαρμογής που κατέβασες . Στη συνέχεια, πας στην εφαρμογή πατάς το Get preview builds, επιλέγεις slow ή fast ring αναλόγως το πόσο γρήγορα θες να παίρνεις τις ενημερώσεις και τα κατεβάζεις από την ενημέρωση λογισμικού. Περισσότερα όμως, στο επίσημο θέμα γιατί εδώ είμαστε off και θα έρθουν οι mods. :p Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ok ευχαριστω!!sorry για το offtopic! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ενημέρωση : Απογοήτευση - Νεκρώνει το δίκτυο. Μετά την αρχική χαρά ότι όλα πάνε καλά προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα με το κινητό (3 ημερών συσκευή). Αν το τηλέφωνο έχω να το χρησιμοποιήσω κάποιο χρονικό διάστημα π.χ. 1-2 ώρες πρακτικά νεκρώνει το δίκτυο και δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις ή μηνύματα. Ο μοναδικός μάλιστα τρόπος για να καταλάβω ότι έχει παγώσει είναι να προσπαθήσω να πάρω κάποιον τηλέφωνο όπου η κλήση δεν πραγματοποιείτε ποτέ και παράλληλα δε μπορώ να ακυρώσω τη κλήση από τον dialer. Έκανα upgrade σε Win 10 για να δοκιμάσω μήπως φταίνε τα Windows 8.1 update 2 αλλά τίποτα. Το ίδιο ακριβός πρόβλημα οπότε αναγκαστικά το απόγευμα θα πάω να το επιστρέψω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Νομίζω το κυανόχρωμο είναι το καλύτερο Πιο εμφανίσιμο.... Όντως, μαζί με το λευκό είναι από τα πιο όμορφα. :D Δεν ξέρω για εσάς, αλλά έχω "χαζέψει" με το πορτοκαλί. :happy: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ ,μόλις έβαλα δεύτερή sim για δεδομένα. έπειτα απο όλες τιες δοκιμες που μπορουσα να κανω αποτελεσμα κανενα. εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και απο τοτε οκ. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενημέρωση : Απογοήτευση - Νεκρώνει το δίκτυο. Μετά την αρχική χαρά ότι όλα πάνε καλά προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα με το κινητό (3 ημερών συσκευή). Αν το τηλέφωνο έχω να το χρησιμοποιήσω κάποιο χρονικό διάστημα π.χ. 1-2 ώρες πρακτικά νεκρώνει το δίκτυο και δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις ή μηνύματα. Ο μοναδικός μάλιστα τρόπος για να καταλάβω ότι έχει παγώσει είναι να προσπαθήσω να πάρω κάποιον τηλέφωνο όπου η κλήση δεν πραγματοποιείτε ποτέ και παράλληλα δε μπορώ να ακυρώσω τη κλήση από τον dialer. Έκανα upgrade σε Win 10 για να δοκιμάσω μήπως φταίνε τα Windows 8.1 update 2 αλλά τίποτα. Το ίδιο ακριβός πρόβλημα οπότε αναγκαστικά το απόγευμα θα πάω να το επιστρέψω πίσω. ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ ,μόλις έβαλα δεύτερή sim για δεδομένα. έπειτα απο όλες τιες δοκιμες που μπορουσα να κανω αποτελεσμα κανενα. εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και απο τοτε οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδια μια ερωτηση...εχω φωνητικη αναφορα παραδοσης σε μηνυματα.Δεν θυμαμαι καν πως μπηκε.πως το απενεργοποιω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδιά πόσο έχουν το μαύρο ματ καπάκι σε Nokia Care. Θέλω ενα οπωσδήποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 8 με 12 € Ανάλογα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Ευχαριστώ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 καλησπερα.πως μπορω να επιστρεψω απο windows 10 insider preview σε 8.1 ???γινεται?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 καλησπερα.πως μπορω να επιστρεψω απο windows 10 insider preview σε 8.1 ???γινεται?ευχαριστω. Γινεται με το recovery tool. Διαβασε οδηγιες στο λινκ https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλησπέρα, Και εγώ καινούριος χρήστης wp.Αγόρασα πριν μερικές ημέρες το 640 LTE και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω μερικές απορίες όμως και θέλω την βοήθεια σας 1) Πως μπορώ να εκτυπώσω αρχεία από το yahoo ασύρματα? Ο εκτυπωτής μου είναι HP.Πέρα από το yahoo πως εκτυπώνω απο το κινητό γενικα?? 2) Που αποθηκεύονται τα συνημμένα αρχεία από το yahoo mail?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Φίλε μου καλώς ορισες στην παρέα. Κάπου υπάρχει φακελος "download". Δες εκεί. Για εκτύπωση δεν ξέρω να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Κι όμως.... Δεν είναι ούτε στο downloads του τηλεφώνου ούτε σε αυτόν της SD.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Λεω αύριο να του βάλω τα 10άρια.....τα preview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Λεω αύριο να του βάλω τα 10άρια.....τα preview Η "καθημερινή" σου συσκευή είναι; Αν ναι, ούτε καν.. Πάντως, τα W10M τα τεστάρουν σε 640.. Edited January 30, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Η "καθημερινή" σου συσκευή είναι; Αν ναι, ούτε καν.. Πάντως, τα W10M τα τεστάρουν σε 640.. Μα τα 10αρια ειναι μακραν καλυτερα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts