Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σε ρωτησω απο που τα πηρες? ψαχνω το μαυρο ματ αλλα φαινεται να υπαρχει ελλειψη..

Nokia Care, στο Αιγάλεω. Σε βολεύει;

Huawei Nova 5T

Έχει πολλά χρώματα; Και σχέδια;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Έχει πολλά χρώματα; Και σχέδια;

Έχει όλα του 640. Το ξέρω, γιατί πήρα όσα μου έλειπαν. :lol: Τώρα, για σχέδια, νομίζω δεν έχει κάτι διαφορετικό, από τα μονόχρωμα.

Huawei Nova 5T

Σ'ευχαριστω πολυ, δεν ειμαι Αθηνα τωρα, θα το ψαξω σε καποιο Νokia Care εδω (Ιωαννινα), ελπιζω να βρω κατι :rolleyes:

Just donate some blood !!

Έχει όλα του 640. Το ξέρω, γιατί πήρα όσα μου έλειπαν. :lol: Τώρα, για σχέδια, νομίζω δεν έχει κάτι διαφορετικό, από τα μονόχρωμα.

Νομίζω το κυανόχρωμο είναι το καλύτερο

πηρα το 640 lte Μεταχειρισμενο σημερα για δευτερη συσκευη αλλα και για να δοκιμασω τα windows 10.φραφτηκα στο insider preview και κατεβασα την εφαρμογη windows insider.τι κναω μετα για να εγκαταστησω την preview εκδοση?κατεβαζω μεσα απο την εφαρμογη?

Όντως, μαζί με το λευκό είναι από τα πιο όμορφα. :D

πηρα το 640 lte Μεταχειρισμενο σημερα για δευτερη συσκευη αλλα και για να δοκιμασω τα windows 10.φραφτηκα στο insider preview και κατεβασα την εφαρμογη windows insider.τι κναω μετα για να εγκαταστησω την preview εκδοση?κατεβαζω μεσα απο την εφαρμογη?

Θα πρέπει να κάνεις εγγραφή του mail σου ως Windows Insider από το PC ή μέσα από το How-To της εφαρμογής που κατέβασες . Στη συνέχεια, πας στην εφαρμογή πατάς το Get preview builds, επιλέγεις slow ή fast ring αναλόγως το πόσο γρήγορα θες να παίρνεις τις ενημερώσεις και τα κατεβάζεις από την ενημέρωση λογισμικού. Περισσότερα όμως, στο επίσημο θέμα γιατί εδώ είμαστε off και θα έρθουν οι mods. :p

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ενημέρωση : Απογοήτευση - Νεκρώνει το δίκτυο.

Μετά την αρχική χαρά ότι όλα πάνε καλά προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα με το κινητό (3 ημερών συσκευή). Αν το τηλέφωνο έχω να το χρησιμοποιήσω κάποιο χρονικό διάστημα π.χ. 1-2 ώρες πρακτικά νεκρώνει το δίκτυο και δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις ή μηνύματα. Ο μοναδικός μάλιστα τρόπος για να καταλάβω ότι έχει παγώσει είναι να προσπαθήσω να πάρω κάποιον τηλέφωνο όπου η κλήση δεν πραγματοποιείτε ποτέ και παράλληλα δε μπορώ να ακυρώσω τη κλήση από τον dialer.

Έκανα upgrade σε Win 10 για να δοκιμάσω μήπως φταίνε τα Windows 8.1 update 2 αλλά τίποτα. Το ίδιο ακριβός πρόβλημα οπότε αναγκαστικά το απόγευμα θα πάω να το επιστρέψω πίσω.

Πιο εμφανίσιμο....

Όντως, μαζί με το λευκό είναι από τα πιο όμορφα. :D

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά έχω "χαζέψει" με το πορτοκαλί. :happy:

Huawei Nova 5T

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ ,μόλις έβαλα δεύτερή sim για δεδομένα. έπειτα απο όλες τιες δοκιμες που μπορουσα να κανω αποτελεσμα κανενα. εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και απο τοτε οκ.

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενημέρωση : Απογοήτευση - Νεκρώνει το δίκτυο.

Μετά την αρχική χαρά ότι όλα πάνε καλά προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα με το κινητό (3 ημερών συσκευή). Αν το τηλέφωνο έχω να το χρησιμοποιήσω κάποιο χρονικό διάστημα π.χ. 1-2 ώρες πρακτικά νεκρώνει το δίκτυο και δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις ή μηνύματα. Ο μοναδικός μάλιστα τρόπος για να καταλάβω ότι έχει παγώσει είναι να προσπαθήσω να πάρω κάποιον τηλέφωνο όπου η κλήση δεν πραγματοποιείτε ποτέ και παράλληλα δε μπορώ να ακυρώσω τη κλήση από τον dialer.

Έκανα upgrade σε Win 10 για να δοκιμάσω μήπως φταίνε τα Windows 8.1 update 2 αλλά τίποτα. Το ίδιο ακριβός πρόβλημα οπότε αναγκαστικά το απόγευμα θα πάω να το επιστρέψω πίσω.

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ ,μόλις έβαλα δεύτερή sim για δεδομένα. έπειτα απο όλες τιες δοκιμες που μπορουσα να κανω αποτελεσμα κανενα. εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και απο τοτε οκ.

καλησπερα.πως μπορω να επιστρεψω απο windows 10 insider preview σε 8.1 ???γινεται?ευχαριστω.

Γινεται με το recovery tool. Διαβασε οδηγιες στο λινκ

https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987

Καλησπέρα,

Και εγώ καινούριος χρήστης wp.Αγόρασα πριν μερικές ημέρες το 640 LTE και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχω μερικές απορίες όμως και θέλω την βοήθεια σας

1) Πως μπορώ να εκτυπώσω αρχεία από το yahoo ασύρματα? Ο εκτυπωτής μου είναι HP.Πέρα από το yahoo πως εκτυπώνω απο το κινητό γενικα??

2) Που αποθηκεύονται τα συνημμένα αρχεία από το yahoo mail??

Ευχαριστώ.

Λεω αύριο να του βάλω τα 10άρια.....τα preview

Η "καθημερινή" σου συσκευή είναι; Αν ναι, ούτε καν.. Πάντως, τα W10M τα τεστάρουν σε 640..

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Η "καθημερινή" σου συσκευή είναι; Αν ναι, ούτε καν.. Πάντως, τα W10M τα τεστάρουν σε 640..

Μα τα 10αρια ειναι μακραν καλυτερα

• The title was changed to Microsoft Lumia 640