ParafronGR Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Υπάρχει πληκτρολόγιο swipe για ελληνικά; Με τα Windows 10 Mobile θα έρθει. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα κάπου και έτσι θα ρωτήσω τώρα. Δεν μου λειτουργεί ή περιστροφή οθόνης. Πως μπορώ να το ρυθμίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα κάπου και έτσι θα ρωτήσω τώρα. Δεν μου λειτουργεί ή περιστροφή οθόνης. Πως μπορώ να το ρυθμίσω; Ρυθμίσεις-> Σύστημα-> Περιστροφή οθόνης. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Χαιρεται σε ολους σε αυτο το φορουμ!!! Πριν λιγες μερες αγορασα το Lumia 640 dual sim (3G) και το εκανα ενημερωση σε 8.1 update 2 version 8.10.15148.160 (τελευταια). Ενω εχω προσθεσει κανονικα το λογαριασμο Microsoft μορφης outlook.com.gr και ολα στη συσκευη δουλευουν αψογα, εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη email. Συγκεκριμενα, δεν υπαρχει η εφαρμογη Outlook προεγκατεστημενη και δεν μπορω να την βρω ουτε στο store (αυτο μαλλον λογικο ειναι!). Οταν κανω κλικ στο εικονιδιο αλληλογραφιας μου εμφανιζει μια λιστα με παροχους για να προσθεσω λογαριασμο email. Εκει περα βαζω το λογαριασμο Microsoft αλλα στη συνεχεια παιρνω το μηνυμα οτι ο λογαριασμος υπαρχει ηδη. Γνωριζω απο windows phone μιας και ειχα Lumia 520 για δυο χρονια. Παραθετω και μια εικονα για βοηθεια. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον/οποια μπορει να με βοηθησει... http://fud.community.services.support.microsoft.com/Fud/FileDownloadHandler.ashx?fid=14055c5a-bd1d-444e-908d-613264c3d340 Soft reset έχεις κάνει, φαντάζομαι... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Επειδή ξαφνικά το αριστερό ακουστικό της Samsung παίζει πιο χαμηλά από το δεξί υπάρχει ρύθμιση στο κινητό για να ρυθμίσω το balance του ήχου ώστε να παίζουν και τα 2 το ίδιο; Έχω την εντύπωση ότι το είχα δει κάπου παλιότερα αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Με άλλα ακουστικά παίζει μια χαρά το κινητό. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oust_alex Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Soft reset έχεις κάνει, φαντάζομαι... Φυσικα και το εω δοκιμασει. Αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Δεν μπορω να εξηγησω τι συμβαινει Παράθεση Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αθλιότατη ποιότητα στα πλαστικά του. Το βαζωβγάζω στην τσέπη προσεκτικά χωρίς κλειδιά, κέρματα κλπ, δεν έχει πέσει ποτέ και έχει γεμίσει γύρω από την οθόνη με "φαγώματα" το πλαστικό. Απαράδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 δεν παίζει αυτό που λες. εγώ το βάζω σε τσέπες με κέρματα και κλειδιά δεν έχει γρατσουνιές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ό,τι βλέπω λέω. Έχω το μαύρο ματ LTE ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 δεν παίζει αυτό που λες. εγώ το βάζω σε τσέπες με κέρματα και κλειδιά δεν έχει γρατσουνιές. Συμφωνώ απόλυτα. Κάτι κάνει λάθος.. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ό,τι βλέπω λέω. Έχω το μαύρο ματ LTE ds Παρομοίως. Βέβαια έχω το άσπρο καπάκι. Αλλά και πάλι είσαι ο πρώτος(μάλλον)που το αναφέρει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αθλιότατη ποιότητα στα πλαστικά του. Το βαζωβγάζω στην τσέπη προσεκτικά χωρίς κλειδιά, κέρματα κλπ, δεν έχει πέσει ποτέ και έχει γεμίσει γύρω από την οθόνη με "φαγώματα" το πλαστικό. Απαράδεκτο. Είσαι σίγουρος ότι είναι original η συσκευή σου; Μου έχει πέσει με την οθόνη προς τα κάτω, χωρίς το tempered glass που έχω βάλει τώρα, στο πεζοδρόμιο και δεν έχει ούτε 1 σημάδι. Έχει πέσει με την πλάτη κάτω, από τραπέζι σε μάρμαρο, με δύναμη, έχουν φύγει μπαταρία-καπάκι και πάλι κανένα σημάδι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Είσαι σίγουρος ότι είναι original η συσκευή σου; Moυ έστειλε μαϊμού η Microsoft Γαλλίας. http://i.imgur.com/aKlz3ln.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 ότι το γδάρσιμο αυτό πάνω δεξιά(όπως βλέπουμε)έγινε σε τσέπη; Και χωρίς άλλα πράγματα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) ότι το γδάρσιμο αυτό πάνω δεξιά(όπως βλέπουμε)έγινε σε τσέπη; Και χωρίς άλλα πράγματα; Έλα ντε. Αυτό μοιάζει να πέρασε αυτοκίνητο από πάνω περισσότερο παρα από τσέπη. Προφανώς κάπου κάνει λάθος. Η ποιότητα των πλαστικών είναι πολύ καλή και δεν σημαδεύεται εύκολα το κινητό. Edited January 11, 2016 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τι να σας πω ρε παιδιά. Αυτό που συνέβη ακριβώς σας περιγράφω και σας δείχνω. Προφανώς το πλαστικό στο δικό μου έχει κάποιο ελλάτωμα, να το πω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Κι εμένα μου φαίνεται παράξενο. Ίσως να είχε θέμα η παρτίδα. Ευτυχώς αλλάζει φθηνά αν και υπάρχει και η λύση της flip book case της Microsoft που δεν απαιτεί το πίσω καπάκι. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Να προσθέσω κι εγώ με την σειρά μου πως με άσπρη πλάτη ούτε γρατσουνιές ούτε τίποτα. Μήπως πέρασε από καμια επιφάνεια που προξένησε την βλάβη και δεν το κατάλαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 μεταξύ 730-735 (ποια η διαφορά τους) και 640 τι πρωτείνεται και γιατί; μέχρι 200€ και όχι παραπάνω απο 5 ίντσες που να πάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Moυ έστειλε μαϊμού η Microsoft Γαλλίας. http://i.imgur.com/aKlz3ln.png Ναι, μάλιστα... Πάντως, αυτό είναι γερό χτύπημα. Όχι κλειδιά η κέρματα. Σου έχει πέσει "όρθιο" κάπου; Θα βγάλω φωτογραφία και το δικό μου. Πάντα χωρίς θήκη το χρησιμοποιώ. Αλλά, ποτέ κλειδιά, κέρματα ή οτιδήποτε άλλο στην ίδια τσέπη. Πάντα μόνο του. Κι εμένα μου φαίνεται παράξενο. Ίσως να είχε θέμα η παρτίδα. Ευτυχώς αλλάζει φθηνά αν και υπάρχει και η λύση της flip book case της Microsoft που δεν απαιτεί το πίσω καπάκι. Πλάκα κάνεις... Σε όσα καταστήματα ρωτούσα δεν ήξεραν να μου το απαντήσουν αυτό και δεν έπαιρνα ποτέ τη θήκη. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 μεταξύ 730-735 (ποια η διαφορά τους) και 640 τι πρωτείνεται και γιατί; μέχρι 200€ και όχι παραπάνω απο 5 ίντσες που να πάω; Το 730 είναι dual dim και 3g ενώ το 735 μονοκατοικία και 4G για το 640 το μόνο που γνωρίζω ότι έχει είναι περισσότερα pixel η κάμερα του!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονοκατοικία. ..χάχα. μονοκαρτο ήθελα να γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ναι, μάλιστα... Πάντως, αυτό είναι γερό χτύπημα. Όχι κλειδιά η κέρματα. Σου έχει πέσει "όρθιο" κάπου; Θα βγάλω φωτογραφία και το δικό μου. Πάντα χωρίς θήκη το χρησιμοποιώ. Αλλά, ποτέ κλειδιά, κέρματα ή οτιδήποτε άλλο στην ίδια τσέπη. Πάντα μόνο του. Πλάκα κάνεις... Σε όσα καταστήματα ρωτούσα δεν ήξεραν να μου το απαντήσουν αυτό και δεν έπαιρνα ποτέ τη θήκη. :lol: Aν ρωτήσεις σε κατάστημα θα σου πέσουν τα μαλλιά.30 ευρώ την έχουν. Εγώ πήρα μία προχθές στην λαϊκή με 5 ευρώ και μπαίνει όλο το κινητό μέσα.μια χαρά είναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Πλάκα κάνεις... Σε όσα καταστήματα ρωτούσα δεν ήξεραν να μου το απαντήσουν αυτό και δεν έπαιρνα ποτέ τη θήκη. :lol: 19,90 την έχει το nok-shop. Βγαίνει το πίσω καπάκι και μπαίνει το κινητό στην θήκη. Προσωπικά δεν την προτιμώ γιατί με τις λοιπές θήκες "κάθεται" η κάμερα λίγο πιο μέσα και είναι λιγότερο πιθανό να γρατσουνιστεί το τζαμάκι της... --------- @alekan_1 Τώρα που ξανακοιτάω την φωτογραφία μήπως οι γρατζουνιές έγιναν κατά την προσπάθεια αφαίρεσης της πλάτης; Γιατί, όντως, στο 640 είναι κάπως δύσκολο να αφαιρέσεις το καπάκι μιας και αγκαλιάζει το σώμα του κινητού... Edited January 12, 2016 by cna Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 μεταξύ 730-735 (ποια η διαφορά τους) και 640 τι πρωτείνεται και γιατί; μέχρι 200€ και όχι παραπάνω απο 5 ίντσες που να πάω; Για ανάλογες απορίες μπορείς να απευθυνθείς στην ενότητα Επιλογή συσκευής γιατί εδώ είμαστε off topic! :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Aν ρωτήσεις σε κατάστημα θα σου πέσουν τα μαλλιά.30 ευρώ την έχουν. Εγώ πήρα μία προχθές στην λαϊκή με 5 ευρώ και μπαίνει όλο το κινητό μέσα.μια χαρά είναι. :blink: :X Και με 24€ πήρα όσα χρωματιστά καπάκια μου "έλειπαν"... 19,90 την έχει το nok-shop. Βγαίνει το πίσω καπάκι και μπαίνει το κινητό στην θήκη. Προσωπικά δεν την προτιμώ γιατί με τις λοιπές θήκες "κάθεται" η κάμερα λίγο πιο μέσα και είναι λιγότερο πιθανό να γρατσουνιστεί το τζαμάκι της... Καλά, μη νομίζεις ότι έχει και τόσο πρόβλημα. Πάντα χωρίς θήκη και οι φωτογραφίες είναι πεντακάθαρες. Έχει ένα μικρό πλαστικό πλαίσιο που εξέχει γύρω από την κάμερα και το γυαλί της δεν ακουμπάει κάτω, σε επίπεδες επιφανείες τουλάχιστον. Το ίδιο και η οθόνη μπροστά. Edited January 12, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts