g90 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Το παρήγγειλα από e-shop και περιμένω. Ερώτηση, εγώ πήρα το DS. Πέρα των διαφορών, ότι το lte έχει nfc και 4G υπάρχει άλλη διαφορά σε specs και user experience? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Το παρήγγειλα από e-shop και περιμένω. Ερώτηση, εγώ πήρα το DS. Πέρα των διαφορών, ότι το lte έχει nfc και 4G υπάρχει άλλη διαφορά σε specs και user experience? όχι,καμία άλλη διαφορά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Στα 140 που λες,μάλλον όχι αλλά στα 160~170 που το έχουν οι μεγάλες αλυσίδες ναι υπάρχει. Ενημερωτικά και εγώ το 640 έχω.:lol: Στις μεγάλες αλυσίδες, οπως λες, δεν υπάρχει. Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Στις μεγάλες αλυσίδες, οπως λες, δεν υπάρχει. Μια χαρά υπήρχε πριν 2 εβδομάδες που το πήρα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Γεια χαρα. Χτες στα καλα καθουμενα το κινητο εβγαλε 4-5 καθετες ριγες σε ολη την οθονη με αλλοιωμενα χρωματα. Εκανα restart κλπ αλλα τελικα συνηλθε μονο του μετα απο κανενα μισαωρο. Τι μπορει να ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μια χαρά υπήρχε πριν 2 εβδομάδες που το πήρα. Πριν δύο εβδομάδες το πήρα κι εγώ και ανταγωνιστικό android, στην ίδια τιμή, δεν υπήρχε. Για μεγάλες αλυσίδες μιλάμε. Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Πριν δύο εβδομάδες το πήρα κι εγώ και ανταγωνιστικό android, στην ίδια τιμή, δεν υπήρχε. Για μεγάλες αλυσίδες μιλάμε. είμαστε offtopic αλλά κάπου μπερδεύεσαι. Σε μεγάλες αλυσίδες το 640 κοστίζει τόσο. όχι κάποιο android που κοντράρει για πλάκα την συσκευή μας. Είπαμε να ευλογάμε τα γένια μας αλλά όχι κ έτσι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλά, άστο, δε συνεννοούμαστε. Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Να γράφεις σωστά τότε,ή να κάνεις σωστές παραθέσεις.;) Θα ξαναπώ όμως ότι ήδη είμαστε πολύ offtopic. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g90 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Λίγο offtopic αλλά πήγα να παραλάβω από e-shop, το κινητό σε συσκευασία δώρου και ευτυχώς που η συσκευασία ήταν άθλια, το άνοιξα εκεί μπροστά και η ταινία του κουτιού ήταν κομμένη. Άκυρο στο e-shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Λίγο offtopic αλλά πήγα να παραλάβω από e-shop, το κινητό σε συσκευασία δώρου και ευτυχώς που η συσκευασία ήταν άθλια, το άνοιξα εκεί μπροστά και η ταινία του κουτιού ήταν κομμένη. Άκυρο στο e-shop. Δε φημίζεται για τον επαγγελματισμό του το e-shop.... Edited September 17, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εχω βαλει το google account μου και εχει περασει τις επαφες μου. Το θεμα μου ειναι οτι απο καθε επαφη εχει περασει μονο εναν τηλεφωνικο αριθμο, ενω εχω πολλες με 2. Το εχετε δει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εχω βαλει το google account μου και εχει περασει τις επαφες μου. Το θεμα μου ειναι οτι απο καθε επαφη εχει περασει μονο εναν τηλεφωνικο αριθμο, ενω εχω πολλες με 2. Το εχετε δει; Nαι... Δεν εχω βρει πως βάζει και τις 2. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε φημίζεται για τον επαγγελματισμό του το e-shop.... όχι δα...,αλλά αυτό είναι για άλλο τόπικ:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 όχι δα...,αλλά αυτό είναι για άλλο τόπικ:lol: χαχαχαχαχαχ έκλαψα :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εχω βαλει το google account μου και εχει περασει τις επαφες μου. Το θεμα μου ειναι οτι απο καθε επαφη εχει περασει μονο εναν τηλεφωνικο αριθμο, ενω εχω πολλες με 2. Το εχετε δει; Εμένα το 640XL (ίδιο τηλέφωνο και λογισμικό) μου τις πέρασε κανονικά χωρίς να κάνω τίποτα. Το μόνο που ήθελε προσοχή είναι το κινητό νούμερο της επαφής να είναι κατηγοριοποιημένο σωστά ως κινητό 1, κιν. 2 ... και όχι ως σταθερό γιατί όταν πας να στείλεις μήνυμα σου δίνει σαν επιλογή μόνο όσα έχουν κατηγοριοποιηθεί ως κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Δεν πρόλαβε να το χαρεί η κόρη μου το 640 της έπεσε και έσπασε η οθόνη :cry: Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα να αντικαθιστά οθόνες χωρίς να ζητάει όσο κάνει το τηλέφωνο για την επισκευή; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πάρε μια τιμή πρώτα από Nokia Care... Έχει διαφορά αν έχει σπάσει και εσωτερικά ή μόνο εξωτερικά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πάρε μια τιμή πρώτα από Nokia Care... Έχει διαφορά αν έχει σπάσει και εσωτερικά ή μόνο εξωτερικά...Μένω Ναύπλιο και δεν έχει Nokia Care εδώ. Πήγα σε κατάστημα που επισκευάζει κινητά και μου είπε 115€ :wacko: Δεν μου είπε αν έχει σπάσει εσωτερικά ή εξωτερικά ή οθόνη. Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Η οθόνη αποκρίνεται σε όλη την επιφάνειά της; Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g90 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ερωτήσεις: 1) Πότε περίπου για windows 10 ? 2) Το πήρα από kaiser, παρατήρησα ότι η συσκευασία δεν είχε την γκρι ταινία αλλά μία λευκή και από κάτω φαινόταν ότι μάλλον η γκρι είχε αφαιρεθεί. Το κινητό παρόλα αυτά φαίνεται καινούργιο και αχρησιμοποίητο. Είναι παραεισαγωγής προφανώς. Με την εγγύηση όλα καλά? Γενικά πολύ καλή εντύπωση πολύ smooth αξίζει τα λεφτά του και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Το μόνο που μου κακοφάνηκε, ο εσωτερικός χώρος είναι λίγος, κατέβασα και κάτι χάρτες και θα χρειαστεί κάρτα εξωτερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ερωτήσεις: 1) Πότε περίπου για windows 10 ? 2) Το πήρα από kaiser, παρατήρησα ότι η συσκευασία δεν είχε την γκρι ταινία αλλά μία λευκή και από κάτω φαινόταν ότι μάλλον η γκρι είχε αφαιρεθεί. Το κινητό παρόλα αυτά φαίνεται καινούργιο και αχρησιμοποίητο. Είναι παραεισαγωγής προφανώς. Με την εγγύηση όλα καλά? Γενικά πολύ καλή εντύπωση πολύ smooth αξίζει τα λεφτά του και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Το μόνο που μου κακοφάνηκε, ο εσωτερικός χώρος είναι λίγος, κατέβασα και κάτι χάρτες και θα χρειαστεί κάρτα εξωτερική. 1) Κατά τον Οκτώβρη. 2) Αν είναι ευρωπαϊκό, έχεις εγγύηση κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g90 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 1) Κατά τον Οκτώβρη. 2) Αν είναι ευρωπαϊκό, έχεις εγγύηση κανονικά. Πως βλέπω πως είναι ευρωπαϊκό? Αν και στο site τους λένε EU και η γλώσσα ήταν ευρωπαικής χώρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πως βλέπω πως είναι ευρωπαϊκό? Αν και στο site τους λένε EU και η γλώσσα ήταν ευρωπαικής χώρας. Ρυθμίσεις > Πρόσθετα+πληροφορίες και βλέπεις αν είναι ευρωπαϊκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g90 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ρυθμίσεις > Πρόσθετα+πληροφορίες και βλέπεις αν είναι ευρωπαϊκό. OK μπήκα. Τι το κάνει ευρωπαϊκό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Το παρήγγειλα και γω το 640ds από το eshop. Είχα δηλώσει παραλαβή από το κατάστημα. Σκισμένη και μένα η ταινία ασφαλείας . Το λέω στον υπάλληλο και το ανοίγουμε μαζί. Σκισμένο και με άσχημο τρόπο και το σακουλάκι που ήταν μέσα το τηλέφωνο αν και η συσκευή δε φαινόταν να έχει τίποτα με μια πρώτη ματιά. Του λέω δεν το παραλαμβάνω, θέλω σφραγισμένο . Κάνει νέα παραγγελιά. Μετά από μια ώρα τηλέφωνο από eshop κεντρικό. Μου λένε ότι ο προμηθευτής τους τα στέλνει έτσι ανοιγμένα, αν θέλω μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία, όπως και έκανα. Κατά τη γνώμη μου μάλλον πρόκειται για παραεισαγωγή και το ανοίγουν για να αλλάξουν γλώσσα στο μενού, αλλά εγώ προσωπικά δε το ρίσκαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts