geovoul23 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπερα παιδια και καλοριζικο να μου ειναι... το πηρα πριν μια ωρα (καλες ειδησεις να ακουω με αυτο) οι πρωτες μου ερωτησεις 1) Γινεται να φαινεται σε ποσοστο η μπαταρια παντα χωρις να τραβαω το notification? 2) Η διαταξη των (εικονικων) κουμπιων κατω αλλαζει? Καλορίζικο... Είχα και εγώ θέμα με το ποσοστό στην μπαταρία αλλά μετά από λίγο και δουλεύοντας το δεν μου κάνει αίσθηση να δω το ποσοστό της... Δεν με νοιάζει, δεν ασχολούμαι, το έχω ξεχάσει... Η μπαταρία σε μένα και με την ίδια χρήση από το προηγούμενο κινητό (xiaomi redmi) κρατάει διπλασια... Άνετα δυο μέρες!!! Στο δεύτερο ερώτημα σου δεν υπάρχει λύση... Δυστυχώς!!! Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) επανερχομαι παλι.... πρωτη φορα με windows και εχω χασει την μπαλα... 1) 24ωρη Ωρα δεν εχει? 2) απενεργοποιηση προτάσεων κατα την πληκτρολογηση? Edited September 9, 2015 by kinhtomania Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 επανερχομαι παλι.... πρωτη φορα με windows και εχω χασει την μπαλα... 1) 24ωρη Ωρα δεν εχει? 2) απενεργοποιηση προτάσεων κατα την πληκτρολογηση? 1)έχει στις ρυθμίσεις της ώρας. 2)αντίστοιχα στα μηνύματα στις ρυθμίσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Αν έβαζαν και στο 640 έναν Zeiss φακό όπως στο XL, θα ήταν ακόμα πιο άψογη vfm συσκευή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Αν έβαζαν και στο 640 έναν Zeiss φακό όπως στο XL, θα ήταν ακόμα πιο άψογη vfm συσκευή! Πιστεύω θα ανέβαινε 50€ η τιμή... Και στην Ελλάδα, άλλα 20€-30€. :lol: Πάντως, αυτά που δίνει στην τιμή του, είναι ήδη πολλά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ικανοποιητική είναι η κάμερα.Η μπροστά θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη βέβαια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ικανοποιητική είναι η κάμερα.Η μπροστά θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη βέβαια. Η μπροστινή, προσωπικά, είναι άψογη. Ειδικά μετά του 820, που (αν θυμάμαι καλά) δεν είναι καν 1MP.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Η μπροστινή, προσωπικά, είναι άψογη. Ειδικά μετά του 820, που (αν θυμάμαι καλά) δεν είναι καν 1MP.... άψογη δεν είναι μη τρελαθούμε. Δεν είναι από τα δυνατά χαρτιά του κινητού. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 άψογη δεν είναι μη τρελαθούμε. Δεν είναι από τα δυνατά χαρτιά του κινητού. Για 'μένα είναι. Δε θέλουμε όλοι 8MP μπροστινή κάμερα, με φλας, για "τέλεια" selfies... Παραδίδει αυτό που χρειάζομαι. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Για 'μένα είναι. Δε θέλουμε όλοι 8MP μπροστινή κάμερα, με φλας, για "τέλεια" selfies... Παραδίδει αυτό που χρειάζομαι. :) Μη μπερδεύεσαι,ούτε για σέλφι είπα ούτε τίποτα. Είπαμε καλό κινητό αγοράσαμε,αλλά ένα δυο πραγματάκια θα μπορούσαν να ήταν ένα κλικ καλύτερα.Ούτε φλάς ανέφερα,ούτε 8mp. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Εχω ενα 640 εδω και 2 βδομαδες, σφραγισμενο το πηρα απο αγγελια. Η κατασταση του κινητου ειναι αθλια, το κινητο τριζει ολοκληρο. Πολυ χαλια ποιοτητα κατασκευης. Αξιζει να το παω σε καποιο Nokia Care ή ειναι τζαμπα κοπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 για define τρίζει σε παρακαλώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 για define τρίζει σε παρακαλώ. Ειναι χαλια η συσκευη. 1)Το καπακι δεν εφαρμοζει αριστα και κουνιεται ευκολα. 2) Και το καπακι ομως να βγαλω, η συσκευη απο μεσα ειναι σαν χάρβαλο, λες και δεν εχει βιδωθει καλα. Γενικα οταν πχ χτυπαει για κληση ή παιζει δυνατα ηχο σαν να τρεμει τρεμει ολο το κινητο. Και στο κρατημα φυσικα η αισθηση ειναι χαλια. Το 1) ισως ειναι απόροια του 2) Το θεμα ειναι εχετε καλη εμπειρεια απο το service του Nokia Care, ειδικα απο αυτο της Νεας Σμυρνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Έχεις ελαττωματικό κομμάτι προφανώς,μόνο στο γεγονός πως το καπάκι είναι χαλαρό σχετικά θα συμφωνήσω.Αλλά είναι έτσι για να μπορείς να το βγάλεις. Στα υπόλοιπα που αναφέρεις,δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν έχει χρειαστεί να πάω σε Nokia Care,οπότε δεν έχω άποψη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μη μπερδεύεσαι,ούτε για σέλφι είπα ούτε τίποτα. Είπαμε καλό κινητό αγοράσαμε,αλλά ένα δυο πραγματάκια θα μπορούσαν να ήταν ένα κλικ καλύτερα.Ούτε φλάς ανέφερα,ούτε 8mp. Στις βιντεοκλήσεις αναφερόμουν. :) Έτσι όπως τιμολογούν το κάθε τι επιπλέον, θα ανέβαινε πολύ το κόστος απόκτησης.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ειναι χαλια η συσκευη. 1)Το καπακι δεν εφαρμοζει αριστα και κουνιεται ευκολα. 2) Και το καπακι ομως να βγαλω, η συσκευη απο μεσα ειναι σαν χάρβαλο, λες και δεν εχει βιδωθει καλα. Γενικα οταν πχ χτυπαει για κληση ή παιζει δυνατα ηχο σαν να τρεμει τρεμει ολο το κινητο. Και στο κρατημα φυσικα η αισθηση ειναι χαλια. Το 1) ισως ειναι απόροια του 2) Το θεμα ειναι εχετε καλη εμπειρεια απο το service του Nokia Care, ειδικα απο αυτο της Νεας Σμυρνης; Πήγαινε το να στο δουν επι τόπου και άσε τη γκρίνια :rolleyes: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Πιστεύω θα ανέβαινε 50€ η τιμή... Και στην Ελλάδα, άλλα 20€-30€. :lol: Πάντως, αυτά που δίνει στην τιμή του, είναι ήδη πολλά. Δεν νομίζω! Το XL που έχει 13αρα πίσω Zeiss και 5αρα μπροστά και έχει επιπλέον 0,7" παραπάνω οθόνη, ειναι μόλις 30€ ακριβότερο του απλού 640!!!! ;) ...μόνο στο γεγονός πως το καπάκι είναι χαλαρό σχετικά θα συμφωνήσω. Το μαύρο καπάκι που έχει μια φίλη μου στο 640 αντίθετα, ειναι καλά εφαρμοσμένο στη συσκευή και δεν τρίζει καθόλου! Στις βιντεοκλήσεις αναφερόμουν. :) Έτσι όπως τιμολογούν το κάθε τι επιπλέον, θα ανέβαινε πολύ το κόστος απόκτησης.. Κι εμένα η μπροστινή ειναι μόλις 0,9mp στο 830 και οι βιντεοκλησεις ειναι πολύ καλές σχετικά! Edited September 11, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δεν νομίζω! Το XL που έχει 13αρα πίσω Zeiss και 5αρα μπροστά και έχει επιπλέον 0,7" παραπάνω οθόνη, ειναι μόλις 30€ ακριβότερο του απλού 640!!!! ;) Κι εμένα η μπροστινή ειναι μόλις 0,9mp στο 830 και οι βιντεοκλησεις ειναι πολύ καλές σχετικά! Μα και γι' αυτό δεν έβαλε κάτι από αυτά στο απλό 640. Γιατί θα είχαμε "κανιβαλισμό" της τιμής. Όχι ότι τώρα δεν έχουμε, αλλά με τη διαφορά της οθόνης, που κάποιοι από μας δύσκολα πάμε σε phablet (εκτός από το 950XL :lol: ), μειώνεται αυτό το φαινόμενο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δεν νομίζω! Το XL που έχει 13αρα πίσω Zeiss και 5αρα μπροστά και έχει επιπλέον 0,7" παραπάνω οθόνη, ειναι μόλις 30€ ακριβότερο του απλού 640!!!! ;) To XL δεν αξιζει μια. Ηδη φαινεται στο μικρο η χαμηλη αναλυση, φανταζομαι πως θα ειναι η ιδια αναλυση στο μεγαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 To XL δεν αξιζει μια. Ηδη φαινεται στο μικρο η χαμηλη αναλυση, φανταζομαι πως θα ειναι η ιδια αναλυση στο μεγαλο. Μόνο full HD και 4K, να φανταστώ, είναι αποδεκτά, ε; :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 To XL δεν αξιζει μια. Ηδη φαινεται στο μικρο η χαμηλη αναλυση, φανταζομαι πως θα ειναι η ιδια αναλυση στο μεγαλο. τα εννοείς αυτά που λες; Η απλά επειδή σου έκατσε ελαττωματικό θα γκρινιάζεις δίχως τέλος; ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω! Το XL που έχει 13αρα πίσω Zeiss και 5αρα μπροστά και έχει επιπλέον 0,7" παραπάνω οθόνη, ειναι μόλις 30€ ακριβότερο του απλού 640!!!! ;) Το μαύρο καπάκι που έχει μια φίλη μου στο 640 αντίθετα, ειναι καλά εφαρμοσμένο στη συσκευή και δεν τρίζει καθόλου! Κι εμένα η μπροστινή ειναι μόλις 0,9mp στο 830 και οι βιντεοκλησεις ειναι πολύ καλές σχετικά! Βρε μια χαρά είναι το καπάκι.Χαλαρό το είπα από την άποψη,ότι βγαίνει εύκολα.:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ντροπή! :X Πλάκα κάνω. Πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα η Microsoft και μέσα σε αυτά προστίθεται και το σήμα. Πάντως, δεν έχω κάποιο παράπονο από τη συσκευή. Με το μαύρο δείχνει πολύ "επαγγελματική". Μου θυμίζει το Z10.. Για τα χρήματα που κοστίζει νομιζω δεν εχει αντίπαλο,το έχω δηλωσει επανελλημένα.Το λειτουργικό είναι μια χαρά,λίγο καλύτερη ποιότητα λήψης και ίσως λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής και θα άγγιζε το απόλυτο για τα χρήματα του πάντα.Έτσι κι αλλίως όμως βρίσκεται σε δική του κλαση στην τιμή που πωλέιται. Πρέπει η microsoft επίσης τις βασικές εφαρμογές που ζήτα ο κοσμος...FB κλπ να βρει ένα τρόπο να τις έχει στην "πένα" . Με σωστες τις βασικές εφαρμογές που ζητα ο πολυς κόσμος θα κάνει τρελλές πωλησεις ,θα αυξηθεί η βασή χρηστών με αποτέλεσμα καλύτερες και περισσότερες εφαρμογες από developers κλπ Αυτή η είναι η ταπεινή μου άποψη. Πάντως η συσκευή συστήνεται ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 To XL δεν αξιζει μια. Ηδη φαινεται στο μικρο η χαμηλη αναλυση, φανταζομαι πως θα ειναι η ιδια αναλυση στο μεγαλο. Εγώ έχω το XL και δεν έχω διαπιστώσει πουθενά μα πουθενά την χαμηλή ανάλυση. Δεν γνωρίζω, μπορεί άλλοι φίλοι που να είναι νεότεροι από εμένα και τα μάτια τους να είναι ξυράφια λέιζερ να μπορούν να το διαπιστώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Για τα χρήματα που κοστίζει νομιζω δεν εχει αντίπαλο,το έχω δηλωσει επανελλημένα.Το λειτουργικό είναι μια χαρά,λίγο καλύτερη ποιότητα λήψης και ίσως λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής και θα άγγιζε το απόλυτο για τα χρήματα του πάντα.Έτσι κι αλλίως όμως βρίσκεται σε δική του κλαση στην τιμή που πωλέιται. Πρέπει η microsoft επίσης τις βασικές εφαρμογές που ζήτα ο κοσμος...FB κλπ να βρει ένα τρόπο να τις έχει στην "πένα" . Με σωστες τις βασικές εφαρμογές που ζητα ο πολυς κόσμος θα κάνει τρελλές πωλησεις ,θα αυξηθεί η βασή χρηστών με αποτέλεσμα καλύτερες και περισσότερες εφαρμογες από developers κλπ Αυτή η είναι η ταπεινή μου άποψη. Πάντως η συσκευή συστήνεται ανεπιφύλακτα! Εννοείται ότι στην τιμή που είναι, καμία συσκευή δεν το "χτυπάει". Προσωπικά, η ποιότητα κατασκευής είναι άψογη και 2η σε ποιότητα, μετά τα Q10 και N8 που έχω. Αυτό ακριβώς. Οι βασικές εφαρμογές ΠΡΕΠΕΙ να είναι όσο καλύτερες γίνεται, γιατί αυτές είναι και διαφήμιση, πέρα από τις δυνατότητες του λειτουργικού. Όσο για το ότι συστήνεται. Ακόμα και κάποιοι "βαμμένοι" Android fans (όχι στο myphone) πήραν το 640, αφού το πήρα. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Αναβοσβήνει σε κάποιον η οθόνη; Το κάνει μόνο στον IE... :worry: Ναι μου χει συμβει μια δυο φορές και εμένα.Προφανώς είναι κάποιο "bug" του explorer που εμφανίζεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες... κάτι σαν αέναη προσπάθεια refresh μιας σελίδας , όταν βρώ- και αν βρώ χρονο- θα κοιτάξω να εντοπίσω το πως και που εμφανίζεται συγκεκριμένα. Παντως με πολυ βαρια χρήση μου έχει συμβει δυο φορές .Τίποτα τρομερό δλδ...με απλό ρησταρτ της εφαρμογης ολα επανέρχονται. Γενικά το χω ξεχασει ώς "πρόβλημα". Edited September 11, 2015 by rafalef1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts