gathens0 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καλημερα σας και παλι !! Θα ηθελα να μου πειτε πως θα εκτελω screenshot υπαρχει καμια καλη ευκολη εφαρμογη; Βλεπω κατι στη οθονη του 640 xl μου,τσακ να το εφαρμοζω ως αποθηκευση φωτο Σε android οκ εδω σε αυτο;;; στο store δε βρισκω κατι! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καλημερα σας και παλι !! Θα ηθελα να μου πειτε πως θα εκτελω screenshot υπαρχει καμια καλη ευκολη εφαρμογη; Βλεπω κατι στη οθονη του 640 xl μου,τσακ να το εφαρμοζω ως αποθηκευση φωτο Σε android οκ εδω σε αυτο;;; στο store δε βρισκω κατι! Thanks εφαρμογή για screenshot..μα εφαρμογή για screenshot; Τα κουμπάκια power button +vol up + vol down τι τα έχουμε; ή οποιονδήποτε άλλον πιθανό συνδυασμό αυτών. Πατώντας τα παρατεταμένα πάντα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καλημερα σας και παλι !! Θα ηθελα να μου πειτε πως θα εκτελω screenshot υπαρχει καμια καλη ευκολη εφαρμογη; Βλεπω κατι στη οθονη του 640 xl μου,τσακ να το εφαρμοζω ως αποθηκευση φωτο Σε android οκ εδω σε αυτο;;; στο store δε βρισκω κατι! Thanks Εφαρμογή δεν ξέρω. Αν κρατήσεις πατημενο το power και το volume + ταυτόχρονα κανεις screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καλημερα σας και παλι !! Θα ηθελα να μου πειτε πως θα εκτελω screenshot υπαρχει καμια καλη ευκολη εφαρμογη; Βλεπω κατι στη οθονη του 640 xl μου,τσακ να το εφαρμοζω ως αποθηκευση φωτο Σε android οκ εδω σε αυτο;;; στο store δε βρισκω κατι! Thanks Screenshot μπορείς να πάρεις πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο έντασης με το πλήκτρο εκκίνησης. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Έχω πάρει το κινητό για την μάδερ και γενικά είναι vfm, το έχει περίπου 2μήνες μια χαρά όλα εκτός απο ένα πρόβλημα. Τώρα τελευταία στο άσχετο κάποιες φορές γκριζάρει όλη η οθόνη και κολλάει. Ξαναξεκινάει μόνο με κλείσιμο άνοιγμα κ μετά είναι οκ. Συμβαίνει κ σε άλλους; -Sorry αν έχει αναφερθεί πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Έχω πάρει το κινητό για την μάδερ και γενικά είναι vfm, το έχει περίπου 2μήνες μια χαρά όλα εκτός απο ένα πρόβλημα. Τώρα τελευταία στο άσχετο κάποιες φορές γκριζάρει όλη η οθόνη και κολλάει. Ξαναξεκινάει μόνο με κλείσιμο άνοιγμα κ μετά είναι οκ. Συμβαίνει κ σε άλλους; -Sorry αν έχει αναφερθεί πιο πίσω. Ναι εχει παρατηρηθει...μονο πες μας με w8.1 ή με τα 10 ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) Α ναι ξέχασα με 8.1 είναι.Έχει βρεθεί κάποια λύση; Edited October 30, 2016 by MotoFan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Α ναι ξέχασα με 8.1 είναι.Έχει βρεθεί κάποια λύση; Να πας στα 10..... Εκεί βέβαια θα χάσεις άλλα, όπως την σταθερότητα του λειτουργικού. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Να πας στα 10..... Εκεί βέβαια θα χάσεις άλλα, όπως την σταθερότητα του λειτουργικού. Έχει και η κοπελιά μου το 640 -οχι το xl- αρκετούς μήνες με 8.1 και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Οκ θα διαβάσω να δώ τι παίζει με τα 10, εφόσον είναι αυτή η λύση και θα τα περάσω. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 καλησπερα! Απορια μου,σε μΙα καφετερια που ημουν,εμπαινε η παρεα μου που ειχε android συσκευη,απο το wi fi εκει εμενα οχι,γιατι αραγε; ασφαλες οκ μα δε γινοταν η συνδεση.εχει να κανει με κανάλι κτλπ απο το router τους με Windows phone ; διοτι εκει και με tablet android οκ. Τι παιζει λοιπον να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 καλησπερα! Απορια μου,σε μΙα καφετερια που ημουν,εμπαινε η παρεα μου που ειχε android συσκευη,απο το wi fi εκει εμενα οχι,γιατι αραγε; ασφαλες οκ μα δε γινοταν η συνδεση.εχει να κανει με κανάλι κτλπ απο το router τους με Windows phone ; διοτι εκει και με tablet android οκ. Τι παιζει λοιπον να φταιει; Αν βλέπεις το ρουτερ με την αναζήτηση τότε δεν φταίει το κανάλι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 μου το έχει κάνει και το δικό μου XL σε καφέ. Δε ξέρω αν παίζει καμιά ασυμβατότητα,ούτε με soft reset δεν μπήκε στο wifi. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Τυχαίο είναι. Μου έχει τύχει σε λάπτοπ και μετά από επανεκκίνηση του ρούτερ , μπήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) παιδιά τυχαίο είναι στο ίδιο καφέ την πρώτη μέρα μπαίναμε (WP & andr) και την επόμενη μέρα μας πέταγε συνέχεια και όχι δεν είχε κόσμο , 3 νομάτοι ήμασταν πρέπει να είχε θέμα το router και το έχω παρατηρήσει στα router του ΟΤΕ να το κάνει Edited October 31, 2016 by nikolaos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 παιδιά τυχαίο είναι στο ίδιο καφέ την πρώτη μέρα μπαίναμε (WP & andr) και την επόμενη μέρα μας πέταγε συνέχεια και όχι δεν είχε κόσμο , 3 νομάτοι ήμασταν πρέπει να είχε θέμα το router και το έχω παρατηρήσει στα router του ΟΤΕ να το κάνει Εγώ πάλι στην δουλειά μου μια μέρα μπαίνω μια όχι, ενώ όλοι οι άλλοι μπαίνουν κάθε μέρα με Android. Είναι το δίκτυο ασφαλές. Νομίζω ότι είναι θέμα λειτουργικού. Το παθαίνω αυτό και σε καφετέριες. Στο σπίτι δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Θέμα λειτουργικού,λίγο δύσκολο να είναι. Το έχω πάθει και με android να μην μπαίνω εγώ και άλλη συσκευή δίπλα με την ίδια έκδοση android να μπαίνει κανονικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μετα την τελευταία αναβάθμιση του Viber δεν μου χτυπάει ουτε μου εμφανίζει banner ειδοποιησης........ολα τα έχω ανοιχτά στις ειδοποιησεις και απο την εφαρμογή και απο τις ρυθμίσεις του τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmoustaki Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 LUMIA 640XL 4G με 115ε η 3g με 98ε?Αξιζει η διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 LUMIA 640XL 4G με 115ε η 3g με 98ε?Αξιζει η διαφορά? Αν κρίνω πως παλιότερα είχαν 100€ διαφορά... Λογικά αξίζει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Καλησπέρα, σε ένα 640xl της συζύγου εμφανίζει συνέχεια μήνυμα ότι ή κάρτα μνήμης που έχει(transcend 16gb-4) δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο. Υπάρχει θέμα με την συσκευή;;;εχω κάνει παλαιότερα διαμόρφωση στην κάρτα μνήμης και μετά φόρτωσαν τις φωτογραφίες. Παίζει να χρειάζεται πάλι ή πρέπει να βάλω μία πιο καινούργια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 LUMIA 640XL 4G με 115ε η 3g με 98ε?Αξιζει η διαφορά? Το 3G είναι μάλλον dual sim. Το 4G είναι; Αν δεν σου χρειάζεται αυτή η δυνατότητα, προτιμάς το ακριβότερο. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 http://www.skroutz.gr/s/6297201/Microsoft-Lumia-640-XL-LTE-Dual-8GB.html μαλλον το ντουαλ εννοει σε αυτά τα λεφτα διοτι το μονοκαρτο είναι ακομη πιο κατω (LTE εκδοσεις). Εγω εχω το LTE Dual και να σου πω ποτε δεν εβαλα 2η καρτα και σπανια ως ποτε δεν βρισκω διαφορα από 3g σε 4g...ασε που στο 4τζι καις μπαταρια πιο γρηγορα. Κατά τη γνωμη μου ισως η 2καρτα σου λειψει (αναλογα με το στυλ σου χρηστη) αλλα το 4g δεν θα σου λειφτει...παντα θα κανεις την δουλεια σου ανετα και με 3g. Καλυτερα με τα χρηματα που θα σωσεις να παρεις καμμια θηκη πορτοφολι η γυαλακι με πισω πλατη σιλικόνης η καμμια εξτρα πλατη να φρεσκάρεις την εμφανιση κάθε τοσο...(η μπλε πλατη είναι πολύ ομορφη) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, σε ένα 640xl της συζύγου εμφανίζει συνέχεια μήνυμα ότι ή κάρτα μνήμης που έχει(transcend 16gb-4) δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο. Υπάρχει θέμα με την συσκευή;;;εχω κάνει παλαιότερα διαμόρφωση στην κάρτα μνήμης και μετά φόρτωσαν τις φωτογραφίες. Παίζει να χρειάζεται πάλι ή πρέπει να βάλω μία πιο καινούργια;; τη στιγμη που καποτε δουλευε η καρτα μαλλον το κινητο σου είναι συμβατο. Το ότι τωρα για καποιο λογο δεν την βλεπει η φταιει η καρτα η εχει τιγκαρει. Δοκιμασε να την φορμαρεις αλλα οι 10αρες καρτες πλεον είναι τζαμπα στα 8-16 γκιγκα. Μονο ΤΟΥΡΜΠΟΞ μην παρεις...δωσε 2-3 ευρω παραπανω Δεν την βλεπει ουτε μεσω του ΠΙΣΙ?...τουλάχιστον να παρεις ότι χρειαζεσαι από φωτο και μηντια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmoustaki Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 dual sim και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Καλησπέρα, σε ένα 640xl της συζύγου εμφανίζει συνέχεια μήνυμα ότι ή κάρτα μνήμης που έχει(transcend 16gb-4) δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο. Υπάρχει θέμα με την συσκευή;;;εχω κάνει παλαιότερα διαμόρφωση στην κάρτα μνήμης και μετά φόρτωσαν τις φωτογραφίες. Παίζει να χρειάζεται πάλι ή πρέπει να βάλω μία πιο καινούργια;; Το πιθανότερο είναι να έχει χαλάσει η κάρτα.Αν και τα κινητά μας έχουν βγάλει κάτι ασυμβατότητες με κάρτες κατά καιρούς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Καλησπέρα σας. Να αναφέρω ένα πρόβλημα μήπως και έχει τύχει και κανενός άλλου. Μου έδωσαν από τη δουλειά ένα 640xl LTE. Του πέρασα τα 10αρια. Σύνδεση cosmote. Όταν είμαι σε κλήση , είτε παίρνω εγώ είτε με καλούν, περίπου στα 20 δευτερόλεπτα χάνω την επαφή με αυτόν που μιλάω. Οι άλλοι μου λένε ότι συνεχίζουν να με ακούν, ωστόσο εγώ δεν ακούω τίποτα. Πρέπει να χτυπήσω ανοικτή ακροάση και παύση της για να ξανακούσω αυτόν με τον οποίο μιλάω. Έκανα hard reset, ωστόσο ξανασυμβαίνει. Όχι σε κάθε κλήση αλλά στις 2 στις 3 συμβαίνει. Απενεργοποίησα το wifi μήπως έχει να κάνει με αυτό, αλλά τίποτα. Φαντάζεται μήπως κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει. Μπορώ βεβαίως να ζητήσω να μου το αλλάξουν και να μου πάρουν android με συσκευή μέχρι 500 ευρώ αλλά δεν θέλω. Έχω βέβαια για προσωπικό το 950 xl όμως δεν θέλω το android. Το galaxy s7 edge το έχω δώσει στο γιο μου που προτιμάει το android για τα παιχνίδια που παίζει online με τους φίλους του κι όταν μου λέει αν το θέλω πίσω του απαντάω να το κρατήσει μακριά μου :lol: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts