Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑλησπέρα σας, στο κινητό μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα, μετά από περίπου 5 λήψεις φωτογραφιών, μου μένει αναμένω στην οθόνη το "' Αποθήκευση . . . ' και κολλάει η φωτογραφική εφαρμογή. Το κινητό στις άλλες λειτουργίες του δεν έχει πρόβλημα. Για να το ξεπεράσω πρέπει να κλείσω το κινητό και να το ανοίξω πάλι!!!

Έχω την έκδοση 1607 και έκδοση λειτουργικού 14393.82. Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, παρά τις αναβαθμίσιες που κάνω κατά καιρούς.

Στη κάρτα SD έχει γίνει διαμόρφωση!!!Υ

Υπάρχει άλλη εφαρμογή για τη φωτογραφική ?

Σε ριπη οι 5 φωτο;

ή πολυ γρηγορα;

Εχεις μηπως το HDR συνεχεια ανοιχτο;

Γιατι απο πισω αποθηκευονται κατι αρχειαρες .nar αρκετων MB...

Επισης παντα η sd ειναι πιο αργη απο τη μνημη του τηλ.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ριπη οι 5 φωτο;

ή πολυ γρηγορα;

Εχεις μηπως το HDR συνεχεια ανοιχτο;

Γιατι απο πισω αποθηκευονται κατι αρχειαρες .nar αρκετων MB...

Επισης παντα η sd ειναι πιο αργη απο τη μνημη του τηλ.

καλησπερα ποια ειναι η τελευταια εκδοση εχω την 10.0.14393.67 δευτερον η εφαρμογη gestures που ειχαμε στην 8.1 καταργηθηκε και τελος πως βρισκω την χωρα του κινητου ευχαριστω

καλησπερα ποια ειναι η τελευταια εκδοση εχω την 10.0.14393.67 δευτερον η εφαρμογη gestures που ειχαμε στην 8.1 καταργηθηκε και τελος πως βρισκω την χωρα του κινητου ευχαριστω

Η εφαρμογή gestures υπάρχει μεν, αλλά δεν λειτουργεί στα 10!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Κάποιες ρυθμίσεις των gestures πχ το να μην δέχεται κλησεις όταν το βάζεις με την οθόνη στο τραπέζι την έχουν βάλει στις ρυθμίσεις του touch.

ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση? απο τοτε που εβαλα την επετειακη εχω φοβερο battery drain δηλαδη ενω πριν η ματαρια με μικρη χρηση ανετα εβγαζε την ημερα πλεον φτανει στο 50 % για πλακα μετα κανει βουτια και μολις φτασει στο 20% κλεινει. Εννοειται οτι εχω κλεισει οσες περισσοτερες εφαρμογες παρασκηνιου ειναι δυνατον.

Εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?Καμια ιδεα?

ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση? απο τοτε που εβαλα την επετειακη εχω φοβερο battery drain δηλαδη ενω πριν η ματαρια με μικρη χρηση ανετα εβγαζε την ημερα πλεον φτανει στο 50 % για πλακα μετα κανει βουτια και μολις φτασει στο 20% κλεινει. Εννοειται οτι εχω κλεισει οσες περισσοτερες εφαρμογες παρασκηνιου ειναι δυνατον.

Κλείσε την συσκευή και βγάλε για μερικά δευτερόλεπτα την μπαταρία για να κάνει soft reset. Λογικά με αυτό θα στρώσει. Αλλιώς δυστηχώς πας για hard reset.

Εμένα μου συμβαίνει το αντίθετο, με την επετειακή η μπαταρία επανήλθε σε εποχές 8.1.

Ρε παιδες σε εμενα κάνει το εξης. Στην θέση 1 της sim είχα wind και στη θέση 2 cosmote. Όλη η οικογενεια σήμα καμπάνα wind εγώ καθόλου (μου εμφάνισε το 0) και στην cosmote (θέση 2) καμπανα. Για 2 ώρες 0 σήμα η θέση ένα sim (wind) μετά από επαννεκινησεις soft reset κλπ. Τελικά έκανα το εξης άλλαξα τις καρτες θέσεις και ξαφνικά απέκτησα φουλ σήμα στην wind. Και γενικά από την αρχή που το πήρα "εχανα" κλήσεις (ενώ απάνταγα δεν άκουγα και δεν με άκουγαν..........παιζει κάτι με την θέση 1 της sim??????

Κάποιες ρυθμίσεις των gestures πχ το να μην δέχεται κλησεις όταν το βάζεις με την οθόνη στο τραπέζι την έχουν βάλει στις ρυθμίσεις του touch.

Με αυτη την εφαρμογή στα 8.1 το έβαζα στο αυτί και απαντούσα κατευθείαν χωρίς να αγγίξω την οθόνη! Στα 10 δεν υπάρχει κάτι τέτοιο;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδιά με το τελευταίο Update που έγινε, παρατήρησε κανείς σας κάποιο πρόβλημα στον Edge; Εκεί που κάνω Scroll κάτω τσούυυυπ πάει πάνω πάλι και άντε από την αρχή....

Παιδιά με το τελευταίο Update που έγινε, παρατήρησε κανείς σας κάποιο πρόβλημα στον Edge; Εκεί που κάνω Scroll κάτω τσούυυυπ πάει πάνω πάλι και άντε από την αρχή....

στα 10 υπαρχει τροπος να βλεπω ποσους δορυφορους εχει κλειδωσει στο gps το κινητο μου?

Παιδια επειγουσα ερωτηση.Ειχα μια 32 αρα καρτα (samsung) στο κινητο και πηρα μια 128 gb .Το ερωτημα μου ειναι πως μπορω να μεταφερω τα apps απο την παλια καρτα στη νεα. Χωρος στο τηλεφωνο δεν υπαρχει και οτι μπορουσε να σβησει /μεταφερθει εχει ηδη γινει.

Να τονισω οτι εχω βγαλει φωτο βιντεο κτλ.

Οταν βαλω την παλια στον υπολογιστη δε δειχνει χωρο δεμευμενο (κατι mb) αλλα τοσο στο τηλεφωνο οσο και στα στοιχεια της καρτας δειχνει -10 γιγα.

Θα προτιμουσα λυση χωρις βαλε-βγαλε πολλες φορες τις καρτες μιας και φοβαμαι μηπως κανω και καμια ζημια.

Παιδια επειγουσα ερωτηση.Ειχα μια 32 αρα καρτα (samsung) στο κινητο και πηρα μια 128 gb .Το ερωτημα μου ειναι πως μπορω να μεταφερω τα apps απο την παλια καρτα στη νεα. Χωρος στο τηλεφωνο δεν υπαρχει και οτι μπορουσε να σβησει /μεταφερθει εχει ηδη γινει.

Να τονισω οτι εχω βγαλει φωτο βιντεο κτλ.

Οταν βαλω την παλια στον υπολογιστη δε δειχνει χωρο δεμευμενο (κατι mb) αλλα τοσο στο τηλεφωνο οσο και στα στοιχεια της καρτας δειχνει -10 γιγα.

Θα προτιμουσα λυση χωρις βαλε-βγαλε πολλες φορες τις καρτες μιας και φοβαμαι μηπως κανω και καμια ζημια.

Από ότι ξέρω δεν γίνεται μεταφορά apps. Αυτό που μπορείς να κάνεις,είναι αφού τοποθετήσεις την νεα σου κάρτα και επιλέξεις να μεταφέρονται οι εφαρμογές εκεί, να μπεις στο store ,να επιλέξεις"βιβλιοθήκη μου" και από εκεί να κατεβάσεις πάλι τις εφαρμογές που είχες.

Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται κα εχει το ιδιο θεμα.

Εβαλα τη νεα καρτα και τη φορμαρα.Φυσικα ολες οι εφαρμογες φαινονταν ανενεργες.Αν και μου εβγαζε τη δυνατοτητα στη βιβλιοθηκη των windows να τις επανεγκαταστησω, κατι τετοιο δεν ηταν δυνατον. Οποτε τις εσβησα ολες (πατωντας τη ¨"σκια" της ανενενεργους εφαρμογης) και τις επανεγκαθιστω.

Μολις τελειωσει η διαδικασια θα σας πω εντυπωσεις (αν ειναι ολα οκ δηλαδη).

Edited by cult

Κράτα πατημένο το Space και σύρε το προς τα δεξιά ή πάτα στο κουμπι που λέει 123 και επέλεξε μεσαία στοίχηση πληκτρολογίου.

Παιδια να κανω μια ερωτηση.

Συμφωνα με αυτο.

http://www.windowscentral.com/which-microsd-cards-work-microsoft-lumia-640

Ο,τι καρτα και να βαλουμε με 25 ΜΒ/sec θα γραψει.

Κατα συνεπεια δεν εχουν νοημα οι γρηγορες καρτες στο κινητο μας.

Καταλαβα σωστα?

Ερωτηση.

Οσοι αναβαθμισατε σε 10 η επετειακη μεσω ΟΤΑ χασατε το ραδιοφωνο;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ερωτηση.

Το ραδιοφωνο έφυγε σε όλους με την επετειακη . Δεν είναι θεμα συσκευής ή τρόπου αναβαθμισης

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ερωτηση.

Υπάρχει ως γνωστόν στο store ελληνική εφαρμογή. Κατέβασέ την αξίζει και με το παραπάνω.

Για τον φιλο με την κάρτα μνήμης,google it για κοινοποίηση κάρτας

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κλονοποιηση

KTLK

Το ραδιοφωνο έφυγε σε όλους με την επετειακη . Δεν είναι θεμα συσκευής ή τρόπου αναβαθμισης

Το πόσταρα και στο νήμα του 950 xl. Εφαρμογή ραδιόφωνο δεν υπάρχει , αλλά όταν συνδέω τα ακουστικά και παταω το volume, έχω κανονικά ραδιόφωνο. Μήπως είναι έτσι και στο 640.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160901/056a22ea1d1579acc1851522d9c8ec67.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

A ναι; Τότε θα κάτσω στην 8.1 μία χαρά είμαι εδώ.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

A ναι; Τότε θα κάτσω στην 8.1 μία χαρά είμαι εδώ.:)

Αν είναι μόνο αυτός ο λόγος την επομενη μέρα του anniversary update Έλληνας developer έβγαλε την εφαρμογη ράδιο που είναι άριστη και δουλεύει και με το ηχείο εδώ το link

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4t57f

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL