nickgt7 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Τι εννοείς ότι απλά θα υπάρχει και θα μεγαλώνει χωρίς δυνατότητα διαγραφής?τι μπορεί να περιέχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Τι εννοείς ότι απλά θα υπάρχει και θα μεγαλώνει χωρίς δυνατότητα διαγραφής?τι μπορεί να περιέχει? Δεν ξέρω τι περιέχει. Σε 7 μήνες σε εμένα είναι στα 630mb. Με hard reset πιστεύω θα διαγραφούν. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δεν ξέρω τι περιέχει. Σε 7 μήνες σε εμένα είναι στα 630mb. Με hard reset πιστεύω θα διαγραφούν. Μήπως ξέρει κάποιος να μας απαντήσει. Γίνεται να διαγραφούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Μήπως ξέρει κάποιος να μας απαντήσει. Γίνεται να διαγραφούν? Το λέει μέσα, πως μπορείς να διαχειριστείς αυτά τα αρχεία συνδέοντας στον υπολογιστή το τηλέφωνο. Δεν το εχω κάνει ακόμα γιατί εγώ είμαι μόλις στα 207 mb χώρο που μου πιάνει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Αν θυμάμαι καλά πρέπει να αλλάξεις ημερομηνία στο κινητό σου (πχ έχα χρόνο πριν ή μετά) και να κάνεις soft reset (μετά εννοείται πως επαναφέρεις την κανονική ημερομηνία)... Δοκίμασε το... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Weekend offer στο Πλαίσιο στα 179€ το Dual Sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Το λέει μέσα, πως μπορείς να διαχειριστείς αυτά τα αρχεία συνδέοντας στον υπολογιστή το τηλέφωνο. Δεν το εχω κάνει ακόμα γιατί εγώ είμαι μόλις στα 207 mb χώρο που μου πιάνει. Εγω που το συνδεσα δεν μου δειχνει τον φακελλο other . Εσας τον δειχνει ? Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Εγω που το συνδεσα δεν μου δειχνει τον φακελλο other . Εσας τον δειχνει ? Δεν υπάρχει φάκελος με αυτό το όνομα. Σαν other ομαδοποιεί όλους τους φακέλους που δεν μπορεί να τους κατατάξει σε άλλη κατηγορία και δείχνει την χωρητικότητα που πιάνουν. http://s23.postimg.org/57e3977nf/unspecified.png πχ σε εμενα ως other βγαζει τους παραπανω φακελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συσκευή μιας και το βρήκα στο Kaizer Store πολύ φθηνά. Θα ήθελα να μάθω αξίζει η συσκευή; Αξίζει να την πάρω από το Kaizer Store; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Φυσικά και αξιζει το εξ ελ! Μονο το παρών τοπικ να διαβασεις φτάνει. Παρτο απ οπου θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ωραία ευχαριστώ το σκεφτόμουν καιρό η αλήθεια είναι δεν ξέρω τι με κράταγε από το να αγοράσω αυτό το κινητό. Ίσως επειδή είναι windows phone; Δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αν θυμάμαι καλά πρέπει να αλλάξεις ημερομηνία στο κινητό σου (πχ έχα χρόνο πριν ή μετά) και να κάνεις soft reset (μετά εννοείται πως επαναφέρεις την κανονική ημερομηνία)... Δοκίμασε το... Με το soft reset χάνω κατι; τι περιέχει ο φακελος που δεν μπορώ να δω. Ένας φίλος λέει ότι είναι διάφοροι φάκελοι που δεν μπορούν να αναγνωριστούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Με το soft reset χάνω κατι; τι περιέχει ο φακελος που δεν μπορώ να δω. Ένας φίλος λέει ότι είναι διάφοροι φάκελοι που δεν μπορούν να αναγνωριστούν Με soft reset δεν χάνεις τίποτα. Μονο η ώρα χάνεται! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Τα 10αρια πότε αναμένονται στο 640 xl; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Τα 10αρια πότε αναμένονται στο 640 xl; Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο..Έχουν πει πως θα είναι από τις πρώτες συσκευές που θα πάρουν τα 10.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Δεν υπάρχει φάκελος με αυτό το όνομα. Σαν other ομαδοποιεί όλους τους φακέλους που δεν μπορεί να τους κατατάξει σε άλλη κατηγορία και δείχνει την χωρητικότητα που πιάνουν. http://s23.postimg.org/57e3977nf/unspecified.png πχ σε εμενα ως other βγαζει τους παραπανω φακελους Εσύ πως έχεις μόνο 1,40mb. Μπορείς να μας γραψεις τον τρόπο να διαγράψουμε κάποια απο αυτά τα αρχεία. Δηλαδή πως τα κατατάσσει και πως μπορούμε να τα βρούμε για α τα διαγραψουμε. Εγώ πάντως ειμαι με 10 ημέρες. Στα 420mb. Απίστευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 διαφορές μεταξύ απλής έκδοσης και LTE ; επίσημες ή ανεπίσημες (αν κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι στην πράξη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Η μόνη διαφορά είναι στις ταχύτητες... Το ένα πιάνει 3G και άλλο 4G... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 γεια σας παιδια,μπορουμε να προσθεσουμε και αλλες ειδοποιησεις στη μπαρα εκτος απο τις 4 επιλογες και αν ναι πως γινεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 γεια σας παιδια,μπορουμε να προσθεσουμε και αλλες ειδοποιησεις στη μπαρα εκτος απο τις 4 επιλογες και αν ναι πως γινεται αυτο; Δεν γίνετε πανω από 4 στα 8.1! Μονο στα 10 γίνετε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ για την απαντηση την ώρα που φαίνεται στην οθόνη αναμονής μπορούμε να βλέπουμε και ημερομηνία και έχω παρατηρήσει ότι μετά από λίγο σβήνει και αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ για την απαντηση την ώρα που φαίνεται στην οθόνη αναμονής μπορούμε να βλέπουμε και ημερομηνία και έχω παρατηρήσει ότι μετά από λίγο σβήνει και αυτή Έτσι γίνετε σε όλα που έχουν glance! Δεν ειναι πρόβλημα αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ναι αυτό λεω αν μπορώ να επιλέξω να φαίνεται και η ημερομηνία μαζί με την ώρα επίσης τι άλλο μπορω να βλέπω σε αυτή την οθόνη γενικά αν μπορεί να παραμετροποιηθει το glance που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 η λειτουργία αυτή υπάρχει στα windows 10 Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ναι αυτό λεω αν μπορώ να επιλέξω να φαίνεται και η ημερομηνία μαζί με την ώρα επίσης τι άλλο μπορω να βλέπω σε αυτή την οθόνη γενικά αν μπορεί να παραμετροποιηθει το glance που έχει Δυστυχώς στα 8.1 δεν γίνετε! Έψαξα κι εγώ να βρω αν μπορώ να βάλω και ημερομηνία και καιρό σε ένα απλό 640lte μιας φίλης μου και δεν μπόρεσα! Μονο την ώρα δείχνει! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts