Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμισεις>Δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας

και απενεργοποιεις την δημιουργεια αντιγραφων ασφαλειας απο samsung account

Και λογαριασμο google.

:ninja:

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οσοι εχετε προβλημα με battery drain δοκιμαστε να απενεργοποιησετε το αυτοματο backup στην google και samsung στις ρυθμισεις αντιγραφων ασφαλειας και μετα καντε ενα restart.

Λενε οτι τρωει καποιο κολλημα το τηλεφωνο γιαυτο και το συστημα android ειναι τοσο ψηλα.

Εγω το εκανα σημερα και παει πολυ καλα η μπαταρια, ελπιζω να ειναι αυτο που φταιει και να το διορθωσουν γρηγορα.:worry::cool:

Θύμισε μας από το μενού πως πάμε να απενεργοποιησουμε το back up?

Ευχαριστώ

Ρυθμισεις>Δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας

και απενεργοποιεις την δημιουργεια αντιγραφων ασφαλειας απο samsung account

Και λογαριασμο google.

Ενημερωτικα, στο oneplus one που τραβαει τα ιδια ζορια, παρολο που δεν εχω ενεργοποιημενο το αντιγραφο, εχει παλι θεμα.

Ποτε χανεται και ποτε εμφανιζεται ξανα το drain.

Οταν ειμαι σε μία επαφή εχω την δυνατότητα να κανω κλήση ή να στειλω μνμ ενω σε άλλα μοντέλα υπάρχει και το εικονίδιο τής βιντεοκλησης Σε μας δεν υπάρχει?

Οταν ειμαι σε μία επαφή εχω την δυνατότητα να κανω κλήση ή να στειλω μνμ ενω σε άλλα μοντέλα υπάρχει και το εικονίδιο τής βιντεοκλησης Σε μας δεν υπάρχει?

Εξαρτάται με την rom που φοράει που είναι άμεσα συνυφασμένη με τη χώρα προέλευσης , τηλεπικοινωνιακο παροχο . Γενικά σαν επιλογη πάντως υπαρχει

Υπογραφή....

Προς το παρόν με την σημερινή αναβάθμιση το πρόβλημα με την μπαταρία δείχνει να έχει διορθωθεί. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και screenshots.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαρτάται με την rom που φοράει που είναι άμεσα συνυφασμένη με τη χώρα προέλευσης , τηλεπικοινωνιακο παροχο . Γενικά σαν επιλογη πάντως υπαρχει

Σε ευχαριστω για την απάντηση αλλά και το δικό μου s6 και τής γυναίκας μου j5 ειναι vodafoneitaly και εδώ έχουμε το ίδιο δίκτυο (vodafone) και αυτή έχει την επιλογή βιντεοκλησης ενώ εγώ με το s6 οχι

Εγώ νομίζω ότι έχω γλιτώσει από το drain. 3-4 μέρες έχω αναβαθμίσει το Android αλλά έχω αφήσει χωρίς ενημέρωση ότι προεγκαταστημενη εφαρμογή της Google και της Samsung είχε. Πιο πιθανό θεωρώ το drive να δημιουργεί το θέμα ή το webview . Έτσι αυτές τις μέρες η μπαταρία είναι οκ.

Εφαρμογές που δεν ενημέρωσα είναι...

Βιβλια, ταινίες, webview ,κείμενο σε ομιλία, περίπτερο, briefing for Samsung ,Google now, drive ,+ ,και print service.

Από Google ενημέρωσα χάρτες,gmail,photos, και Chrome.

Edited by stapap

Εγώ νομίζω ότι έχω γλιτώσει από το drain. 3-4 μέρες έχω αναβαθμίσει το Android αλλά έχω αφήσει χωρίς ενημέρωση ότι προεγκαταστημενη εφαρμογή της Google και της Samsung είχε. Πιο πιθανό θεωρώ το drive να δημιουργεί το θέμα ή το webview . Έτσι αυτές τις μέρες η μπαταρία είναι οκ.

Εφαρμογές που δεν ενημέρωσα είναι...

Βιβλια, ταινίες, webview ,κείμενο σε ομιλία, περίπτερο, briefing for Samsung ,Google now, drive ,+ ,και print service.

Από Google ενημέρωσα χάρτες,gmail,photos, και Chrome.

Εγώ με τα πάντα ενημερωμένα προς το παρόν δεν βλέπω battery drain. Βέβαια θα το παρακολουθώ γιατί είναι νωρίς ακόμα.

Εγώ με τα πάντα ενημερωμένα προς το παρόν δεν βλέπω battery drain. Βέβαια θα το παρακολουθώ γιατί είναι νωρίς ακόμα.

Και εγώ κάποιο συγχρονισμό εφαρμογής υποψιάζομαι γιαυτό δεν αναβαθμίσα αυτές τις εφαρμογές. Επειδή εστρωνε μετα απο restart και το έχω να συγχρονίζει τις φώτο και κάποια άλλα μόνο όταν το φορτίζω.

Σε ευχαριστω για την απάντηση αλλά και το δικό μου s6 και τής γυναίκας μου j5 ειναι vodafoneitaly και εδώ έχουμε το ίδιο δίκτυο (vodafone) και αυτή έχει την επιλογή βιντεοκλησης ενώ εγώ με το s6 οχι

προφανως για καποιο λογο δεν εχουν βαλει την επιλογη βιντεοκλησης για το s6. Δεν ειναι παραξενο καθοτι σε καποιες χωρες σε εκδοσεις Lollipop ενω υπήρχε η επιλογη βιντεοκλησης με τον ερχομο του Marshmallow αφαιρεθηκε. Νομιζω συνεβει και στις ελληνικες rom με cosmote αν δεν κανω λαθος.

Υπογραφή....

Καλημερα...σας εχω ξαναμηλισει για το προβλημα που εχω που δεν μ εχει ερθει η αναβαθμιση..εκανα φορματ μ το προγραμμα smarr switch κ παλι δενν μ εβαλε την προσφατη ενημερωση..τι πιστευετε οτι πρεπει να κανω?να το στειλω στην samsung?εχω εγγυηση..ευχαριστω πολυ..

Τελικά με την τελευταία αναβάθμιση δεν επιδιορθωθηκε το battery drain από το system android (σήμερα το πρωί ενώ το ειχα σε αναμονή είχε ποσοστό 79%) και εκτός αυτού μας απενεργοποίησε και το δακτυλικό αποτύπωμα αφού πλέον λειτουργεί μόνο αν έχεις κλειδώσει με το power button και όχι με double tap από κάποιον launcher. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με κάθε αναβάθμιση το κινητό χάνει σε λειτουργικότητα και αυτονομία πιστεύουν ότι έτσι θα μας ωθήσουν να πάμε στο s7 ; Το ποιο πιθανό είναι να μας ωθήσουν σε άλλη εταιρία! Πάντως κάποια στιγμή η samsung πρέπει να κάνει κάτι με την κακή υλοποίηση του λειτουργικού της από την στιγμή που θέλει να είναι και πρωτη. Είναι απαράδεκτη με τέτοια τιμολόγηση συσκευών να έχουμε συνέχεια μια προβληματική συσκευή. Αν ήθελα να συμβιβαστώ με κάποια συσκευή η οποία δεν θα δουλεύει τελείως σωστα θα πήγαινα σε κάποια κινεζική με τα μισά λεφτά, όταν όμως πληρώνω για κάτι κορυφαίο θέλω αν όχι να είναι τουλαχιστον να δουλεύει σωστά! Συγνώμη για το μεγάλο μνμ.

Τελικά με την τελευταία αναβάθμιση δεν επιδιορθωθηκε το battery drain από το system android (σήμερα το πρωί ενώ το ειχα σε αναμονή είχε ποσοστό 79%) και εκτός αυτού μας απενεργοποίησε και το δακτυλικό αποτύπωμα αφού πλέον λειτουργεί μόνο αν έχεις κλειδώσει με το power button και όχι με double tap από κάποιον launcher. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με κάθε αναβάθμιση το κινητό χάνει σε λειτουργικότητα και αυτονομία πιστεύουν ότι έτσι θα μας ωθήσουν να πάμε στο s7 ; Το ποιο πιθανό είναι να μας ωθήσουν σε άλλη εταιρία! Πάντως κάποια στιγμή η samsung πρέπει να κάνει κάτι με την κακή υλοποίηση του λειτουργικού της από την στιγμή που θέλει να είναι και πρωτη. Είναι απαράδεκτη με τέτοια τιμολόγηση συσκευών να έχουμε συνέχεια μια προβληματική συσκευή. Αν ήθελα να συμβιβαστώ με κάποια συσκευή η οποία δεν θα δουλεύει τελείως σωστα θα πήγαινα σε κάποια κινεζική με τα μισά λεφτά, όταν όμως πληρώνω για κάτι κορυφαίο θέλω αν όχι να είναι τουλαχιστον να δουλεύει σωστά! Συγνώμη για το μεγάλο μνμ.

Μα δεν μας σπρωχνουν στο S7 και σ'αυτο το ίδιο συμβαίνει. Εντελώς χαζό όμως. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πέτυχαν στη Samsung μ'αυτο.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Πήρα το ρίσκο να αναβαθμίσω το καινούργιο update και διαπιστώνω ότι χαμηλώσανε την ένταση στην δόνηση στα 2 κουμπιά δίπλα από το κεντρικό κουμπί. Μπορώ με κάποιο τρόπο να την δυναμώσω πάλι?
:respect:

Είχα έντονο πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση(δε με ακούγανε), μετά από κάποιες μέρες επιδιορθώθηκε μόνο του εντελώς.

Υπέθεσα ότι μπορεί να ήταν και θέμα κάποιας ενημέρωσης του λογισμικού, εφόσον θεραπεύτηκε μόνο του και εντελώς.

Πέρασαν λίγες μέρες, τσουπ και άλλο πρόβλημα. Στο δαχτυλικό αποτύπωμα για ξεκλείδωμα της συσκευής.

Ξυπνάω σήμερα, βάζω το δάχτυλο στο πλήκτρο μηχανικά για να ξεκλειδώσω την συσκευή, ΤΙΠΟΤΑ.

Ούτε καν το χοροπηδηχτό που κάνουν τα γράμματα(που γράφουν Χρήση δαχτ. αποτ. για ξεκλείδ.) και σου λένε ξαναπροσπάθησε.

Απλά δεν αντιδράει καθόλου. Λέω μήπως χάλασε ο αισθητήρας, μπαίνω στις ρυθμίσεις στη χρήση δαχτυλικού αποτυπώματος διαγράφω το παλιό, αποθηκεύω καινούργιο και στις ρυθμίσεις ο αισθητήρας δείχνει ότι δουλεύει κανονικά αφού ανταποκρίνεται κανονικά στην αποθήκευση νέου αποτυπώματος, κάνω κανα-δύο επανεκκινήσεις το κινητό.

Δοκιμάζω ξανά στην οθόνη κλειδώματος, ΤΙΠΟΤΑ. Το πρόβλημα είναι εκεί στην οθόνη και μόνο που δείχνει σαν να μην βάζω καν το δάχτυλο και δεν αντιδράει καν. Στις ρυθμίσεις όλα καλά ο αισθητήρας δείχνει ότι δουλεύει κανονικά. :X

Και λέω πάλι εγώ, εφόσον φαίνεται σαν αισθητήρας να μην έχει πρόβλημα, μήπως είναι πάλι κάποιο θέμα ενημέρωσης;

Το έχει κάνει και σε κάποιον άλλον;

υγ.(6 μήνες το έχω το s6 και δεν έχω παράπονο κάθε μήνα μου βγάζει και από ένα θέμα, κρίμα γτ ξαναήρθα στην σάσμσουνγκ μόνο και μόνο γιατί με το s2 4 ολόκληρα χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα.)

ΕDIT1: Μόλις διαπίστωσα και άλλο σχετικό πρόβλημα. Όταν πατάω 2 φορές συνεχόμενες το κεντρικό πλήκτρο για να ανοίξει την κάμερα δεν το κάνει. Η ρύθμιση είναι κανονικά ενεργή και αυτό δε το κάνει. Βέβαια το πλήκτρο όταν είμαι στο μενού και θέλω να πάω πίσω στην κεντρική οθόνη και το πατάω δουλέυει κανονικά. Ότι να ναι.

Edited by tsou

Παιδια ας μου απαντησει καποιος αν ξερει..εχω τo sammsung galaxy s6 ..το πηρα το δεκεμβριο που περασε..κ η αναβαθμιση..δεν μ εχει ερθει ,η τελευταια..!τι μπορει ν συμβαινει..εχω την εκδοση λογισμικου 5.1.1 ενω επρεπε ν εχω την 6..ξερετε τ μπορει να γινετε?ευχαριστω

Ποιας χωρας ειναι η ρομ που φοραει;με το phone info η με το imei σου τηλεφωνο στην samsung!
I Want To Believe

Είχα έντονο πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση(δε με ακούγανε), μετά από κάποιες μέρες επιδιορθώθηκε μόνο του εντελώς.

Υπέθεσα ότι μπορεί να ήταν και θέμα κάποιας ενημέρωσης του λογισμικού, εφόσον θεραπεύτηκε μόνο του και εντελώς.

Πέρασαν λίγες μέρες, τσουπ και άλλο πρόβλημα. Στο δαχτυλικό αποτύπωμα για ξεκλείδωμα της συσκευής.

Ξυπνάω σήμερα, βάζω το δάχτυλο στο πλήκτρο μηχανικά για να ξεκλειδώσω την συσκευή, ΤΙΠΟΤΑ.

Ούτε καν το χοροπηδηχτό που κάνουν τα γράμματα(που γράφουν Χρήση δαχτ. αποτ. για ξεκλείδ.) και σου λένε ξαναπροσπάθησε.

Απλά δεν αντιδράει καθόλου. Λέω μήπως χάλασε ο αισθητήρας, μπαίνω στις ρυθμίσεις στη χρήση δαχτυλικού αποτυπώματος διαγράφω το παλιό, αποθηκεύω καινούργιο και στις ρυθμίσεις ο αισθητήρας δείχνει ότι δουλεύει κανονικά αφού ανταποκρίνεται κανονικά στην αποθήκευση νέου αποτυπώματος, κάνω κανα-δύο επανεκκινήσεις το κινητό.

Δοκιμάζω ξανά στην οθόνη κλειδώματος, ΤΙΠΟΤΑ. Το πρόβλημα είναι εκεί στην οθόνη και μόνο που δείχνει σαν να μην βάζω καν το δάχτυλο και δεν αντιδράει καν. Στις ρυθμίσεις όλα καλά ο αισθητήρας δείχνει ότι δουλεύει κανονικά. :X

Και λέω πάλι εγώ, εφόσον φαίνεται σαν αισθητήρας να μην έχει πρόβλημα, μήπως είναι πάλι κάποιο θέμα ενημέρωσης;

Το έχει κάνει και σε κάποιον άλλον;

υγ.(6 μήνες το έχω το s6 και δεν έχω παράπονο κάθε μήνα μου βγάζει και από ένα θέμα, κρίμα γτ ξαναήρθα στην σάσμσουνγκ μόνο και μόνο γιατί με το s2 4 ολόκληρα χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα.)

ΕDIT1: Μόλις διαπίστωσα και άλλο σχετικό πρόβλημα. Όταν πατάω 2 φορές συνεχόμενες το κεντρικό πλήκτρο για να ανοίξει την κάμερα δεν το κάνει. Η ρύθμιση είναι κανονικά ενεργή και αυτό δε το κάνει. Βέβαια το πλήκτρο όταν είμαι στο μενού και θέλω να πάω πίσω στην κεντρική οθόνη και το πατάω δουλέυει κανονικά. Ότι να ναι.

ξαφνικά και από μόνο του πάλι επιδιορθώθηκε. :confused:

δε μπορώ να καταλάβω τι επίμονα κολλήματα τρώει το S6.

Παιδια ας μου απαντησει καποιος αν ξερει..εχω τo sammsung galaxy s6 ..το πηρα το δεκεμβριο που περασε..κ η αναβαθμιση..δεν μ εχει ερθει ,η τελευταια..!τι μπορει ν συμβαινει..εχω την εκδοση λογισμικου 5.1.1 ενω επρεπε ν εχω την 6..ξερετε τ μπορει να γινετε?ευχαριστω

Φίλε κατέβασε το application "phone info" απο το Google Play για να δεις όλες τις πληροφορίες για το τηλέφωνό σου για να ξερεις τι παίζει. Από πού το αγόρασες; Καινούριο ή μεταχειρισμένο; Έπειτα πάρε ένα τηλέφωνο στη Samsung και ρώτα τους τι συμβαίνει και δεν έχεις Marshmallow (Android 6.0).

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιας χωρας ειναι η ρομ που φοραει;με το phone info η με το imei σου τηλεφωνο στην samsung!

Βλέπεις ότι το παιδί δεν το'χει. Έτσι όπως του απάντησες περιμένεις να βγάλει άκρη;;;

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Ρε φιλαρακι μια ερωτηση εκανα..αν το εχω η οχι ειναι δικο μ προβλημα..κ προσεχε πως μιλας..το forum γιαυτο υπαρχει για να μας ενημερωνει κ ν μας λυνει καποιες αποριες μας..αν δεν θες ν βοηθησεις δεν υπαρχει προβλημα..απλα μαθε ν σεβεσαι..ευχαριστω

Ρε φιλαρακι μια ερωτηση εκανα..αν το εχω η οχι ειναι δικο μ προβλημα..κ προσεχε πως μιλας..το forum γιαυτο υπαρχει για να μας ενημερωνει κ ν μας λυνει καποιες αποριες μας..αν δεν θες ν βοηθησεις δεν υπαρχει προβλημα..απλα μαθε ν σεβεσαι..ευχαριστω

φιλε μου κατεβασε την εφαρμογη sammobile,εχει λειτουργια check.το πατας και ελεγχει ποια ειναι η τελευταια εκδοση για τησ συσκευη σου.αν δεις οτι γραφει καποια 5.1 τοτε απλα δεν την εχει βγαλει ακομα η σαμσουγκ

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Φιλε τ εκανα αυτο που μ ειπες..κ μ βγαζει την εκδοση..5.1.1.... οσοι γνωστοι μ.εχουν την ιδια συσκευη..εχουν παρει ολοι τις ενημερωσεις..επισης λεει οτο η συσκευη ειναι απο βιετναμ..

Βιετναμ ειναι η χωρα παραγωγης του κινητου, δες το csc τι λεει και googlare το, αν το τηλεφωνο ειναι ελβετικο ειναι νομιζω η μονη που δεν εχει δωσει ακομα την εκδοση 6.
:ninja:

Πρωί πρωί μου έβγαλε update ενώ έχω κλείσει την αυτόματη ενημέρωση... Γιατι; Το update ήταν 217.17ΜΒ και είναι από Ιταλία το κινητο!! Ξέρει κανένας γιατί έγινε αυτο αφού εχω κλείσει τις ενημερώσεις και εν τω μεταξύ έλεγε έλεγχος και δεν έφευγε από την μπάρα ειδοποιησεων αν δεν πατήσεις πάνω.. Πάτησα και τώρα μου έχει το εικονίδιο για την ενημέρωση και δεν φεύγει καν από κει και φαίνεται σπαστικό!!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει οριστικα; Θέλουν ντε και καλά να βάλω τα update για να βγάλει και άλλα προβλήματα; Edited by Giannis_95
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)