Jump to content

stapap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    199
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stapap

  1. Λοιπόν πέρασε ένας χρόνος συμβίωσης με το s6 μου και σκέφτομαι να το πουλήσω. Είναι σε καλη κατάσταση. Έχει κουτί,απόδειξη και την θήκη της Samsung που πιανει τις γωνιες και δεύτερη tpu. Υπολογίζω γύρω στα 300 να το δώσω πάνω κάτω(αυτό θα το συζητήσουμε). Πριν το βάλω στις αγγελίες είπα μήπως ενδιαφέρεται κάποιος εδώ.
  2. Αν το ρυθμίσεις να κλειδώνει η οθόνη δεν λειτουργεί το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα. Μπορείς όμως να το ρυθμίσεις μόνο να κλείνει η οθόνη και στις ρυθμίσεις του κινητού να να ρυθμίσεις το κλείδωμα να γίνεται 5sec μετά το κλείσιμο της οθόνης. Έτσι θα λειτουργεί το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα.
  3. Google backup... τι μου θύμησες τώρα.... το έχω κλείσει και σε όλους τους γνωστούς μου.... ακόμα και σε αυτούς που δεν είχαν πρόβλημα. χεχε.
  4. xef. δεύτερη αν δεν κάνω λάθος ενημέρωση ασφαλείας μέσα στον Οκτώβρη. δεν πρόλαβα να δω ακόμα διαφορές αλλά από την προηγούμενη αναβάθμιση έχω την εντύπωση ότι τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία. ας ελπίσουμε ότι από σήμερα θα στρώσει.
  5. Και το μικρή μπαταρία είναι σχετικό. Πιστεύω οι περισσότεροι βγάζουν ανέτα την μέρα. Το θέμα με το battery drain λυνεται κλείνοντας το Google back up. Θεωρώ πως στα 350 που είναι τώρα είναι πολύ καλή αγορά.
  6. Δεν είπα κάτι. Σχολίασα απλώς ότι είναι λάθος να συγκρίνουμε μεταξύ μας τη διάρκεια της μπαταρίας γιατί εξαρτάται από την χρήση που κάνουνε.
  7. Σήμερα μου ήρθε καινούρια αναβάθμιση xef. 40+ mb. Ενημερώσεις ασφαλείας έλεγε.
  8. Το δικό μου μια χαρά τα πάει
  9. Παίζει μεγάλο ρόλο η χρήση που κάνεις. Είναι λάθος να να βλέπουμε μόνο χρήση οθόνης. Εγώ πχ μια φορα έβγαλα το κινητό από την Μπριζα και δεν το άφησα από τα χέρια μου για να δω πόσο θα μου βγάλει. Με όλα ανοιχτά και συνέχεια βίντεο στο YouTube έφτασε 7 ώρες (έχω και screenshot). Συνήθως όμως παίζω στις 3-4 ώρες οθόνης. Τώρα αν κάποιος έχει 2 ώρες οθόνης τοτε ή δεν το δουλεύει πολύ και το φορτίζει στις δύο μέρες ή κάποια εφαρμογή καταναλώνει πολύ μπαταρία. Φυσικά βέβαια παίζουν ρόλο και οι ρυθμίσεις φωτεινότητας κτλ.
  10. Όταν είναι στον ήλιο ανεβάζει πάνω απ την φουλ ένταση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα το κάνει αυτο από την αρχή με την 5αρα ακόμα.
  11. Εγώ έχω την xef με ότι update έχει βγει. ιδιαίτερες βελτιώσεις δεν έχω δει σε απόδοση. Όσον αφορά στην μπαταρία και ενώ όλα πήγαιναν καλά στο θέμα drain κάποια στιγμή είδα αυξημένη κατανάλωση από system Android και Google services και τα έκλεισα πάλι χωρίς να το πολύ ψάξω.
  12. Σήμερα άνοιξα και εγώ το google backup. Αντε να δούμε. Μια ερώτηση. Έχετε ανοιχτά και τα δύο backup ( Google και Samsung) ή είναι περιττό και τζάμπα κατανάλωση μπαταρίας;
  13. Καινούρια αναβάθμιση ασφαλείας σε xef. Άντε να δούμε αν στρώσει το θέμα με το Google backup.
  14. Παρ'το. Πετάει. Και με την mm που πήρε δουλεύει σαν ιφον.
  15. Και εμένα ελβετικό είναι και μέσω odin πέρασα την γαλλική xef. Μια χαρά. Στο sammobile έχει και τις οδηγίες.
  16. Το fix που αναφέρει ούτε εγώ το δοκίμασα. Αλλά όπως λέει στην αρχή είναι θέμα του backup. Πράγμα που πρέπει να ισχύει γιατί εγώ που το έκλεισα ανάμεσα σε όλα τα άλλα δεν έχω πλέον drain. Και κάποιος ακόμα σε κάποιο post νωρίτερα το ανέφερε. Δοκίμασε οπότε να κλείσεις τα backup της Google και αν θες πες μας τι έγινε.
  17. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66954589&postcount=1354 Για όσους έχουν θέμα με το battery drain τα καλά νέα είναι ότι έχει βρεθεί το πρόβλημα. Λογικά κάποια στιγμή θα λυθεί. Εγώ από τότε που έκανα downgrade δεν έχω πρόβλημα. Από τότε κάποια στιγμή το αναβαθμίσα και είμαι με τις τελευταίες ενημερώσεις και πάλι δεν έχω πρόβλημα. Αυτό τελικά συμβαίνει γιατί στην πρώτη εγκατάσταση που έκανα είχα κόψει και τα backups. Βέβαια για καλό και για κακό κρατάω χωρίς ενημερώση κάποιες εφαρμογές της Google.
  18. Και εγώ κάποιο συγχρονισμό εφαρμογής υποψιάζομαι γιαυτό δεν αναβαθμίσα αυτές τις εφαρμογές. Επειδή εστρωνε μετα απο restart και το έχω να συγχρονίζει τις φώτο και κάποια άλλα μόνο όταν το φορτίζω.
  19. Εγώ νομίζω ότι έχω γλιτώσει από το drain. 3-4 μέρες έχω αναβαθμίσει το Android αλλά έχω αφήσει χωρίς ενημέρωση ότι προεγκαταστημενη εφαρμογή της Google και της Samsung είχε. Πιο πιθανό θεωρώ το drive να δημιουργεί το θέμα ή το webview . Έτσι αυτές τις μέρες η μπαταρία είναι οκ. Εφαρμογές που δεν ενημέρωσα είναι... Βιβλια, ταινίες, webview ,κείμενο σε ομιλία, περίπτερο, briefing for Samsung ,Google now, drive ,+ ,και print service. Από Google ενημέρωσα χάρτες,gmail,photos, και Chrome.
  20. S6 δαγκωτό. Και για το s7 δεν χρειάζεται πολύ στεναχωρια γιατί το s6 πετάει. Προσωπικά η sd και το αδιάβροχο δεν μου λείπουν. Αντίθετα θεωρώ χρήσιμο το ir. Η κάμερα του s7 όμως δεν παίζεται.
  21. Τις λύσεις τις ξέρω. Απλά επειδή το έχω γυρίσει στην πρώτη 6.01 και έχω κόψει τις αναβαθμίσεις ρωτάω αν έχει στρώσει για να το αναβαθμίσω.
  22. Υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του drain ή συνεχίζει η λύση του restart?
  23. Παίζει με τον πόνο μας...
×
×
  • Create New...