iPap Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Κι εγώ το ίδιο, πήρα ένα power bank και ξεμπερδεψα! Κι εγώ το ψήνω για bank αν και την ημέρα τη βγάζει άνετα τουλάχιστον μέχρι τις 8 το απόγευμα με πολλή χρήση. Ποιο bank πήρες;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Κι εγώ το ψήνω για bank αν και την ημέρα τη βγάζει άνετα τουλάχιστον μέχρι τις 8 το απόγευμα με πολλή χρήση. Ποιο bank πήρες;; Xiaomi mi 10400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Xiaomi mi 10400 Κάνει fast charging κιολας;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Όποιος έχει PHE ήρθε από χθες το update Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Όποιος έχει PHE ήρθε από χθες το update σε μένα δεν ήρθε τίποτα αφεντικό... http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/PHE/ α, καλά, το edge έχεις... :( Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Κάνει fast charging κιολας;; Πήρα εγώ πριν μια βδομάδα powerbank με quick charge από Amazon. Της aukey 16000mah. Χωρίς τα μεταφορικά έχει περίπου 25€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Κάνει fast charging κιολας;; Σχετικά γρήγορα φορτίζει είμαι ευχαριστημένος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Κάνει fast charging κιολας;; Πάρε το 10000, είναι πιο καινούργιο μοντέλο. Φορτίζει αρκετά γρήγορα, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει το fast charging. (Δηλαδη 50% σε μισή ώρα) Αλλά δεν φορτίζει αργά, όπως π.χ. από pc. Δίνει 2Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 http://www.gsmarena.com/telus_delays_marshmallow_updates_galaxy_note5-news-17076.php Τραγικό! 13 Απριλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 http://www.gsmarena.com/telus_delays_marshmallow_updates_galaxy_note5-news-17076.php Τραγικό! 13 Απριλίου. Οσοι προλαβαν, δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ερωτηση ασχετου: απο που βλεπουμε αυτους τους κωδικους που αντιστοιχουν στη χωρα προελευσης; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ερωτηση ασχετου: απο που βλεπουμε αυτους τους κωδικους που αντιστοιχουν στη χωρα προελευσης; Google play: phone info :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Πάρε το 10000, είναι πιο καινούργιο μοντέλο. Φορτίζει αρκετά γρήγορα, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει το fast charging. (Δηλαδη 50% σε μισή ώρα) Αλλά δεν φορτίζει αργά, όπως π.χ. από pc. Δίνει 2Α. Για να υποστηρίζει quick charge 2.0 θα πρέπει να έχει το powerbank προδιαγραφή για έξοδο 9V/1.67A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Για να υποστηρίζει quick charge 2.0 θα πρέπει να έχει το powerbank προδιαγραφή για έξοδο 9V/1.67A 5V/2Α είναι οι προδιαγραφές του powerbank. Σε πραγματικές συνθήκες, τα 3000 του note edge τα χει φορτίσει σε 1.5h, αλλά το 50% δεν το πετυχαίνει σε 35΄(30΄θεωρητικά λέει η samsung). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Εγώ έχω το romoss sailing 5. Από 10%μπαταρία, έγραφε ότι θα είναι φορτισμένο σε μια ώρα και τριάντα λεπτά (αν θυμάμαι καλά) γιατί δεν το χρησιμοποιώ συχνά.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Google play: phone info :) Πως λεγεται η πληροφορια που ψαχνουμε; εχει ενα σωρο... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Από τότε που έβαλα την 6.01 παρατήρησα ότι κάποιες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούω την φωνή μου και όχι αυτόν που με κάλεσε. Παίζει να είναι θέμα της ρομ ή γαμ..ται η wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) http://www.gsmarena.com/telus_delays_marshmallow_updates_galaxy_note5-news-17076.php Τραγικό! 13 Απριλίου. Γιατι εχεις Telus; Για το Καναδεζικο ειναι αυτο. Edited March 6, 2016 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Από τότε που έβαλα την 6.01 παρατήρησα ότι κάποιες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούω την φωνή μου και όχι αυτόν που με κάλεσε. Παίζει να είναι θέμα της ρομ ή γαμ..ται η wind? Η Wind είναι... πίστεψε με :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 http://www.gsmarena.com/telus_delays_marshmallow_updates_galaxy_note5-news-17076.php Τραγικό! 13 Απριλίου. αυτο το telus τι ειναι και γιατι μας ενδιαφερει εδω στην ελλαδα? η απλα να γκρινιαζουμε για κατι? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 αυτο το telus τι ειναι και γιατι μας ενδιαφερει εδω στην ελλαδα? η απλα να γκρινιαζουμε για κατι? Πάροχος είναι, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να ασχοληθούμε... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 σε μένα δεν ήρθε τίποτα αφεντικό... http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/PHE/ α, καλά, το edge έχεις... :( Δεν νομίζω να αργήσει και σε σένα.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 μολις περασα και γω στη γυναικα μου την 6.0.1 Italy Wind. Σε μενα S6 edge ακομα να ερθει Nordic Countries. Τελος παντων. 1) Πειτε μου η καμερα που υποστηριζει πλεον raw που το ενεργοποιω; 2) Το fast charging αξιζει ή καταστρεεφει σταδιακά την μπαταριά; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_xp Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 καλησπέρα σε όλους! εχθές μου γλύστρισε το τηλέφωνο από τα χέρια και έπεσε σε δύναμη κάτω.. Απέκτησε δυστυχώς 2 μικρές γρατσουνιές.. Έχω μία μικρή υποψία ότι κάτι πειράχτηκε με την φωτεινότητα της οθόνης.. :( Σαν να μου φένεται ένα κλικ πιο σκοτεινή. Βασικά μάλλον είναι ιδέα μου αλλά είπα να το αναφέρω μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι τέτοιο σε ανάλογη περίπτωση.. Σας παρακαλώ πείτε μου ότι είναι ιδέα μου... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Πως λεγεται η πληροφορια που ψαχνουμε; εχει ενα σωρο... Πας στην καρτέλα CSC CODE και κάτω στο "CSC Country" γράφει τη χώρα. μολις περασα και γω στη γυναικα μου την 6.0.1 Italy Wind. Σε μενα S6 edge ακομα να ερθει Nordic Countries. Τελος παντων. 1) Πειτε μου η καμερα που υποστηριζει πλεον raw που το ενεργοποιω; Αρχικά πρέπει να πας στη Λειτ. και να θέσεις Προηγμένη Λειτουργία. Μετά πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις μπορείς πλέον να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Αποθήκευση ως αρχείου Raw". Edited March 6, 2016 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts