Jump to content

sakis_xp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sakis_xp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

sakis_xp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας παιδιά! Μετά από λίγο ψάξιμο καταλήγω στο συγκεκριμένο κινητό. Δεν έχω πάρα πολλές γνώσεις από κινητά. Κυρίως με ενδιαφέρει η κάμερα σε ένα κινητό. Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 350 max. Μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή του σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του. Έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο; Η διαφορά στη κάμερα με το P10 που είναι πολύ πιο ακριβό, είναι μεγάλη;
  2. Καλησπέρα στη παρέα! Συγνώμη αν γράφω σε λάθος τόπικ. Θα μπορούσατε να μου πείτε αντικειμενικά(το λέω γιατί γράφω στο τοπικ για το s7 :)) αν αξίζει να αγοράσω τώρα το s7; Το λέω γιατί όπως και να το κάνουμε είναι μια συσκευή 2 ετών. Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα σε ένα κινητό. Είμαι ανάμεσα σε αυτό, το a8 2018, και το xiaomi που από τα λίγα που άκουσα είναι κινητάρα, αλλά το απορρίπτω λόγο κάμερας. Εκτός αν πάρω το xiaomi και αγοράσω και ξεχωριστά μια ψιφιακή κάμερα. Εσείς τι λέτε να κάνω; Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα παιδιά! Έχω μισό χρόνο το κινητό.. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.. Λίγο η μπαταρία μου τα χαλάει μόνο. Έχω ένα θέμα τη τελευταία εβδομάδα.. Μόλις ανοίγω την κάμερα ακούγεται ένας ήχος σαν τριξιμο είναι αρκετά δυνατός.. Κρατάει 2-3 δευτερόλεπτα και σταματάει.. Έχω παρατηρήσει ότι ο ήχος βγενει από τη κάμερα.. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στις φοτο.. Τι είναι αυτό το περίεργο?? Το έχει κάποιος άλλος?? Μια βοήθεια αν γίνεται...
  4. καλησπέρα σε όλους! εχθές μου γλύστρισε το τηλέφωνο από τα χέρια και έπεσε σε δύναμη κάτω.. Απέκτησε δυστυχώς 2 μικρές γρατσουνιές.. Έχω μία μικρή υποψία ότι κάτι πειράχτηκε με την φωτεινότητα της οθόνης.. :( Σαν να μου φένεται ένα κλικ πιο σκοτεινή. Βασικά μάλλον είναι ιδέα μου αλλά είπα να το αναφέρω μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι τέτοιο σε ανάλογη περίπτωση.. Σας παρακαλώ πείτε μου ότι είναι ιδέα μου... :(
  5. Έβαλα τελικά το τηλέφωνο μέσα στο ρύζι όπως μου είπατε! Το άφησα 1,5 μέρα! Η ελάχιστη υγρασία που υπήρχε στη πίσω κάμερα εξαφανίστηκε!:D Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας!
  6. Λίγο κουλό μου ακούγεται αλλά θα το δοκιμάσω! Κάτι θα ξέρεις! Ελπίζω να κάνει δουλειά.. Σε ευχαριστώ πολύ! Αν έχει κανείς κάτι άλλο υπόψιν του ας πει!
  7. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Με βοήθησαν πολύ. Οπότε θα παραμείνω έτσι προς το παρόν! Εχθές έτυχε να πέσει ένα ποτήρι νερό στο τηλέφωνο μου δυστυχώς.. Δεν είδα κάποιο πρόβλημα, απλά σήμερα παρατήρησα στη πίσω κάμερα μια ελάχιστη υγρασία. :( Πρέπει να τη δεις από κοντά για να τη διακρίνεις.. Δεν είδα καμία διαφορά στις φότο, αν και δεν είμαι και πολύ ειδικός βέβαια.. Πιστεύεται ότι πρέπει να το πάω να μου το φτιάξουν ή όχι? και αν ναι που πηγαίνουμε για service?
  8. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν θα δω διαφορά στις επιδόσεις και στη σταθερότητα του τηλεφώνου, σε περίπτωση που περάσω τη btu? Είμαι λίγο άσχετος με συγχωρείτε.. Αν το κάνω αυτό σημαίνει, ότι θα είμαι ρουτ και χάνω την εγγύηση? Έχω product code που τελειώνει σε EUR. Αυτό σημαίνει ευρωπαική rom? Σας ευχαριστώ!
  9. Καλησπέρα σε όλους! Έχω κάνα μήνα το κινητό!! Δεν έχω ακόμα κάποια ενημέρωση λογισμικού.. Έχω την 5.1.1.. Είναι λογικό? Δεν έχω κάνει τπτ..πιστεύεται με ρουτ θα είναι ακόμα καλύτερο? Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όντως να κάνει δουλειά στη ταχύτητα και στο multitasking που με ενδιαφέρει?
  10. χρόνια πολλά σε όλους! κάτοχος και εγώ του τηλεφώνου εδώ και 2 μέρες! παρότι οταν εχω ελάχιστες εφαρμογές ανοιχτές η μνήμη ειναι 70% περιπου...ακόμα και μετα από επανεκκίνηση...είναι φυσιολογικό αυτό η πρέπει να ανησυχώ?
  11. καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! θα αγοράσω το κινητο απο κοτσωβολο...θα πρεπει να προσεξω κατι? γενικα το θεωρειται αξιοπιστο σαν καταστημα?
  12. sakis_xp

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα σε όλους! Μετα από 3,5 χρόνια με το sony xperia p, πήρα την απόφαση για το Ζ3! Θα το αγοράσω αναγκαστικά από κοτσωβολο. Θα πρέπει να προσέξω κάτι? Τι παρτίδα είναι,προέλευση κτλ?
×
×
  • Create New...