super_f Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλημέρα. Στα SMS τι πρέπει να χρησιμοποιούμε;;; GSM, unicode η αυτόματο;; Ευχαριστώ Το GSM σου δίνει 160 χαρακτήρες αλλά μόνο κεφαλαία. Το unicode και το αυτόματο σου δίνουν 60 χαρακτήρες αλλά και πεζά και ειδικοί χαρακτήρες κτλ. Εξαρτάται τι πρόγραμμα έχεις. Αν έχεις πρόγραμμα που σου δίνει πολλά δωρεάν SMS τότε χρησιμοποίησε το Unicode γιατί είναι πιο όμορφο να γράφεις και πεζά. Αν πάλι είσαι στενά με τα μηνύματα τότε αναγκαστικά GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Το GSM σου δίνει 160 χαρακτήρες αλλά μόνο κεφαλαία. Το unicode και το αυτόματο σου δίνουν 60 χαρακτήρες αλλά και πεζά και ειδικοί χαρακτήρες κτλ. Εξαρτάται τι πρόγραμμα έχεις. Αν έχεις πρόγραμμα που σου δίνει πολλά δωρεάν SMS τότε χρησιμοποίησε το Unicode γιατί είναι πιο όμορφο να γράφεις και πεζά. Αν πάλι είσαι στενά με τα μηνύματα τότε αναγκαστικά GSM. Σε ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Αν μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πως μπορούμε να στείλουμε τα στοιχεία μιας επαφής μέσω sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Αν μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πως μπορούμε να στείλουμε τα στοιχεία μιας επαφής μέσω sms Πας στην επαφή και στις επιλογές πατάς κοινή χρήση και επιλέγεις μέσω sms. Easy και στο στέλνει ως vcf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Εσείς που αποθηκεύεται τις επαφές σας? Όταν πάω να προσθέσω μια επαφή μου δίνει την επιλογή σε sim, συσκευή και τους διάφορους λογαριασμούς που έχω. Που πιστεύεται ότι είναι καλύτερο να αποθηκεύουμε τις επαφές μας? Αν διαλέξω δηλαδή τον google λογαριασμό θα μου τις αποθηκεύσει στις επαφές του gmail? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλημέρα. Στα SMS τι πρέπει να χρησιμοποιούμε;;; GSM, unicode η αυτόματο;; Ευχαριστώ Το GSM σου δίνει 160 χαρακτήρες αλλά μόνο κεφαλαία. Το unicode και το αυτόματο σου δίνουν 60 χαρακτήρες αλλά και πεζά και ειδικοί χαρακτήρες κτλ. Εξαρτάται τι πρόγραμμα έχεις. Αν έχεις πρόγραμμα που σου δίνει πολλά δωρεάν SMS τότε χρησιμοποίησε το Unicode γιατί είναι πιο όμορφο να γράφεις και πεζά. Αν πάλι είσαι στενά με τα μηνύματα τότε αναγκαστικά GSM. Τα SMS έχουν ξεπεραστεί προ πολλού.... αφήστε που κοστίζουν και πολύ..... viber, whats up, imo και αρκετά άλλα (ιδιαιτέρως το viber όμως) είναι απείρως πιο πρακτικά, άμεσα και κυρίως ΠΟΛΥ φτηνότερο μέσο από τα SMS Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Τα SMS έχουν ξεπεραστεί προ πολλού.... αφήστε που κοστίζουν και πολύ..... viber, whats up, imo και αρκετά άλλα (ιδιαιτέρως το viber όμως) είναι απείρως πιο πρακτικά, άμεσα και κυρίως ΠΟΛΥ φτηνότερο μέσο από τα SMS Ναι ωραία, αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι συνέχεια on line, ούτε έχουν όλοι smartphone! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πας στην επαφή και στις επιλογές πατάς κοινή χρήση και επιλέγεις μέσω sms. Easy και στο στέλνει ως vcf Aυτό ακριβώς κάνω αλλά όταν φτάνω στο τέλος μου βγάζει μνμ ότι δεν είναι ανοιχτά τα δεδομένα και δεν το στέλνει ( αφου έχω επιλέξει κοινή χρήση με μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Εσείς που αποθηκεύεται τις επαφές σας? Όταν πάω να προσθέσω μια επαφή μου δίνει την επιλογή σε sim, συσκευή και τους διάφορους λογαριασμούς που έχω. Που πιστεύεται ότι είναι καλύτερο να αποθηκεύουμε τις επαφές μας? Αν διαλέξω δηλαδή τον google λογαριασμό θα μου τις αποθηκεύσει στις επαφές του gmail? Άφοβα στο Gmail. Το χρησιμοποιώ χρόνια οπότε κάθε φορά που παίρνω νέο τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα κάθε φορά που πειράζω το τηλέφωνό μου μου επαναφέρει αυτόματα τις επαφές όταν συνδέομαι στο Google Account μου Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πας στην επαφή και στις επιλογές πατάς κοινή χρήση και επιλέγεις μέσω sms. Easy και στο στέλνει ως vcf Aυτό ακριβώς κάνω αλλά όταν φτάνω στο τέλος μου βγάζει μνμ ότι δεν είναι ανοιχτά τα δεδομένα και δεν το στέλνει ( αφου έχω επιλέξει κοινή χρήση με μηνύματα Στην KitKat υπήρχε επιλογή όπου έπαιρνε τα στοιχεία της επαφής ως κείμενο και τα έστελνε με SMS. Στην Lollipop για κάποιο λόγο (α ρε Sammy!) το αφαίρεσαν και άφησαν μόνο την επιλογή του vcf. Το vcf όμως χρεώνεται ως MMS και απαιτεί ανοιχτά δεδομένα κτλ. Οπότε η φθηνή λύση είναι Αντιγραφή/Επικόλληση του αριθμού σε μήνυμα. Εσείς που αποθηκεύεται τις επαφές σας? Όταν πάω να προσθέσω μια επαφή μου δίνει την επιλογή σε sim, συσκευή και τους διάφορους λογαριασμούς που έχω. Που πιστεύεται ότι είναι καλύτερο να αποθηκεύουμε τις επαφές μας? Αν διαλέξω δηλαδή τον google λογαριασμό θα μου τις αποθηκεύσει στις επαφές του gmail? Εγώ προσωπικά τις αποθηκεύω στο τηλέφωνο αλλά γενικά πιο βολικό είναι το gmail για να συγχρονίζονται και άμεσα. Τα SMS έχουν ξεπεραστεί προ πολλού.... αφήστε που κοστίζουν και πολύ..... viber, whats up, imo και αρκετά άλλα (ιδιαιτέρως το viber όμως) είναι απείρως πιο πρακτικά, άμεσα και κυρίως ΠΟΛΥ φτηνότερο μέσο από τα SMS Ναι αλλά αυτό απαιτεί να είσαι διαρκώς online πράγμα που συνήθως κοστίζει. Τέτοιες λογικές ήταν που εξαφάνισαν το αναλογικό ραδιόφωνο από τη σειρά S και τώρα ψάχνουμε wi-fi για να ακούσουμε λίγο μουσικούλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δε δουλεύει το fast charging από χθες που πέρασα την BTU... Αργεί πολύ να φορτίσει. Καμία σχέση με πριν. Έτυχε σε κανέναν σας; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Σε μενα δουλευει οπως πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 μια χαρα δουλευει , οταν το κουμπονεις γραφει fast charging ??? εαν ναι μην μασας . επεισης μια και το ανεφερες εγω δεν το φορτιζω με fast charging , αλλα με εναν 5v 1A , προτημω να αργει κανει καλυτερη φορτηση Με επανεκκίνηση έστρωσε. Είχε σκαλώσει, ανέβαζε 1% ανά 20 λεπτά. Εντάξει τώρα όλα καλά.. Είναι σε φάση καλιμπραρίσματος η μπαταρία ακόμα λογικά Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 φωτη ποση ωρα κανει με απλο φορτιστη? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) BTU εδω και λιγες μερες. Χθες βράδυ με viber, messenger; Facebook, WhatsApp, από 89% η μπαταρία έπεσε στα 87%. Πιστεύω πάρα πολύ καλά αν σκεφτείς πως πριν έπεφτε 10%. Έχει διορθωθεί αρκετά το drain. Edited February 6, 2016 by sokratis91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδιά ρώτησα και στο άλλο νήμα. .. η αντίστοιχη btu για edge 925f ποια είναι δεν τη βρίσκω. Έχετε κανένα link Edit...τη βρήκα ευχαριστώ Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 BTU εδω και λιγες μερες. Χθες βράδυ με viber, messenger; Facebook, WhatsApp, από 89% η μπαταρία έπεσε στα 87%. Πιστεύω πάρα πολύ καλά αν σκεφτείς πως πριν έπεφτε 10%. Έχει διορθωθεί αρκετά το drain. Τι εννοείς πριν; Τι rom είχες; Εχει να κανει με το app optimization που ναι στη btu και για αυτες τις εφαρμογές που αναφερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τι εννοείς πριν; Τι rom είχες; Εχει να κανει με το app optimization που ναι στη btu και για αυτες τις εφαρμογές που αναφερεις? Είχα ιταλική ρομ πριν και ενώ το κινητό λειτουργούσε άριστα, είχα αρκετό drain. Η BTU είναι πιο καθαρή από τις άλλες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Είχα ιταλική ρομ πριν και ενώ το κινητό λειτουργούσε άριστα, είχα αρκετό drain. Η BTU είναι πιο καθαρή από τις άλλες εκδόσεις. Το καταλαβα ευχαριστώ. Συγκεκριμένα για το app optimization με ενδιαφέρει αν ξερεις η εχεις παρατηρησει. Εκει οφείλεται η διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Άντε πάλι πρόβλημα με τη φόρτιση στην BTU. Μετά από 3 ώρες φόρτισης κόλλησε στο 49%. Δεν ψήνεται να ανέβει άλλο! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Άντε πάλι πρόβλημα με τη φόρτιση στην BTU. Μετά από 3 ώρες φόρτισης κόλλησε στο 49%. Δεν ψήνεται να ανέβει άλλο! Έχω από τα χριστούγεννα btu και μετά από λίγο έβαλα την beta mm. Ποτέ δεν είχα θέμα. Φαντάζομαι reset έκανες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Έχω από τα χριστούγεννα btu και μετά από λίγο έβαλα την beta mm. Ποτέ δεν είχα θέμα. Φαντάζομαι reset έκανες... Και βέβαια έκανα factory reset. 3 πριν την εγκατάσταση και 3 μετά. Είναι η δεύτερη φορά που μου κάνει κάτι τέτοιο... Τώρα το έβαλα σε ασύρματη φόρτιση και πήρε μπρος. Το έβαλα στο φορτιστή πάλι και φαίνεται να πάει κανονικά. Φοβάμαι όμως ότι δεν κάνει fast charging όταν σκαλώνει έτσι όπως σημερα. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_xp Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν θα δω διαφορά στις επιδόσεις και στη σταθερότητα του τηλεφώνου, σε περίπτωση που περάσω τη btu? Είμαι λίγο άσχετος με συγχωρείτε.. Αν το κάνω αυτό σημαίνει, ότι θα είμαι ρουτ και χάνω την εγγύηση? Έχω product code που τελειώνει σε EUR. Αυτό σημαίνει ευρωπαική rom? Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν θα δω διαφορά στις επιδόσεις και στη σταθερότητα του τηλεφώνου, σε περίπτωση που περάσω τη btu? Είμαι λίγο άσχετος με συγχωρείτε.. Αν το κάνω αυτό σημαίνει, ότι θα είμαι ρουτ και χάνω την εγγύηση? Έχω product code που τελειώνει σε EUR. Αυτό σημαίνει ευρωπαική rom? Σας ευχαριστώ! Περνώντας official rom δεν είσαι root ούτε χάνεις εγγύηση. Αυτό ησχυει 99.9%. Έχει αναφερθεί ότι περνώντας ακόμα και official rom γράφει ο knox και χάνεις εγγύηση. Πολύ σπάνια περίπτωση αλλά έχει αναφερθεί. Αν δεν έχεις προβλήματα και δεν βιάζεσαι για Android 6 marshmallow,επειδή δεν γνωρίζεις και πολλά από ότι λες καλύτερα να μην το πειράξεις. Πρώτη φορά που πέρασα official rom με Odin, Ιδρωσα μέχρι να τελειώσει η διαδικασία και να δω ότι το τηλέφωνο άνοιξε και λειτουργούν. Είναι εύκολη διαδικασία, υπάρχει και οδηγός, αν θέλεις ντε και καλά αλλαγή διαβάζεις και συνεχίζεις.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν θα δω διαφορά στις επιδόσεις και στη σταθερότητα του τηλεφώνου, σε περίπτωση που περάσω τη btu? Είμαι λίγο άσχετος με συγχωρείτε.. Αν το κάνω αυτό σημαίνει, ότι θα είμαι ρουτ και χάνω την εγγύηση? Έχω product code που τελειώνει σε EUR. Αυτό σημαίνει ευρωπαική rom? Σας ευχαριστώ! οχι δεν θα εχεις καλυτερη επίδοση(ισως καλυτερη αναμονη απο οτι λενε τα παιδια!!) η σταθερότητα το ιδιο θα ειναι με λιγότερο bloatware !!! και οχι αν το περσεις μεσω odin την επισιμη ρομ απο την samsung δεν θα εισαι ουτε ροοτ και δεν χανεις καμια εγγυηση!!!εγω θα σου προτεινα να κατσεις εκει που εισαι μιας και σε λιγο θα βγει η επισημη marshmallow!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts