kountoura Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ναι, με συγχωρείτε. Το κινητό ήταν Γερμανικό Vodafone αρχικά και πέρασα την XEF μέσω Odin χωρίς να γράψει ο KNOX. Καμιά ιδέα; ΥΓ. Όταν πέρασα την XEF, ειχε προεγκατεστημένα Facebook, Whatsapp αλλά και μια εφαρμογή Coyote την οποία και έβγαλα. Όσοι βάλατε την XEF, είχατε κι εσείς αυτό το Coyote? Η coyote είχε εικονίδιο σαν τοποθεσία? Αν ναι και σε μένα την είχε προ εγκατεστημενη και την έβγαλα. Φίλε μου έκανες πριν και μετά επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Εγώ έκανα στην αρχή επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις και μετά από recovery. Κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχει άλλος με την τελευταία XEF που να μην του λειτουργούν οι κωδικοί από dialer? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Το tap wake είναι θέμα kernel και όχι launcher. Δυστυχώς η Samsung δεν το ενσωματώνει στον kernel της. Θέλει τροποποιημένο kernel για αυτή τη λειτουργία. Ακριβώς. Επίσης για ενεργοποίηση οθόνης χωρίς κουμπιά έχω ενεργοποιήσει τη swipe above the sensor λειτουργία. Περνάς το χέρι πάνω από το σένσορα και τσουπ ανοίγει. Απλά πρέπει να μην κουνιέται το κινητό, πράγμα λογικό αφού θα άνοιγε όλη την ώρα σε μια τσέπη. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 4g plus cosmote. Αντε γειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 4g plus cosmote. Αντε γειά σε πια περιοχη;;;;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 σε πια περιοχη;;;;:lol: Λεωφόρο Καβάλας, Χαιδαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Η coyote είχε εικονίδιο σαν τοποθεσία? Αν ναι και σε μένα την είχε προ εγκατεστημενη και την έβγαλα. Φίλε μου έκανες πριν και μετά επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Εγώ έκανα στην αρχή επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις και μετά από recovery. Κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχει άλλος με την τελευταία XEF που να μην του λειτουργούν οι κωδικοί από dialer? Αφού το σέταρα πρώτη φορά και είδα ότι ήταν branded, στη συνέχεια wipe factory κλπ, reboot για να ενεργοποιησω τις επιλογές προγραμματιστή (ενόψει odin)ητό Περνάω την XEF, σετάρω το κινητό, το κλείνω, ξανά wipe factory reset και σετάρισμα ξανά. Κι από τότε το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. Από αυτονομία πώς πας; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 4g plus cosmote. Αντε γειά Το σωστο speedtest, γινεται οταν διαλεγεις χειροκινητα server και οχι αυτοματα. Για cosmote ειναι η επιλογη cosmote s.a και για vodafone ειναι vodafone greece. Μπορει να σου βγαλει παλι ιδιο αποτελεσμα, απλα ο παραπανω τροπος, ειναι ο σωστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Το σωστο speedtest, γινεται οταν διαλεγεις χειροκινητα server και οχι αυτοματα. Για cosmote ειναι η επιλογη cosmote s.a και για vodafone ειναι vodafone greece. Μπορει να σου βγαλει παλι ιδιο αποτελεσμα, απλα ο παραπανω τροπος, ειναι ο σωστος. Δεν το ήξερα. Θα το δοκιμάσω και συγκρίνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Αφού το σέταρα πρώτη φορά και είδα ότι ήταν branded, στη συνέχεια wipe factory κλπ, reboot για να ενεργοποιησω τις επιλογές προγραμματιστή (ενόψει odin)ητό Περνάω την XEF, σετάρω το κινητό, το κλείνω, ξανά wipe factory reset και σετάρισμα ξανά. Κι από τότε το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. Από αυτονομία πώς πας; 4 ώρες οθόνη με το ζόρι. Με μικτή χρήση wifi data. Μερικά βίντεο και πολύ σερφαρισμα fb κτλ. Τόσο έβγαζε και πριν. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Παρεπιπτώντος 4G+ είχα δει στο παλατάκι(Καβάλας) αλλά και πάνω στον προφήτη ηλία στο τηλεσκόπιο. Edited December 11, 2015 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Oλα καλα ρε παιδια μ'αυτην την συσκευη, την εχει εδω και δυο μηνες ενας κολλητος μου αλλα τρεμει λεει το φυλοκαρδι του για την στιγμη που θα μπλοκαρει και δεν θα μπορει με μια απλη προσθαφαιρεση της μπαταριας να την επαναφερει. εγω κατοχος του s2 ειμαι εδω και χρονια μου μπλοκαρε δυο τρεις φορες, το alpha που εχω τωρα δεν μπλοκαρε ακομη αλλα που θα παει θα μπλοκαρει καποια στιγμη, ειδαν τα ματια μου και tablets που μπλοκαραν και τηλεφωνα με μη προσθαφαιρουμενες μπαταριες που η επεναφορα τους ηταν αρκετα ζορικη.παντως η ελειψις card slot ξεπερνιεται αλλα αυτο με την μπαταρια ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την αγορα του...αποψη διατυπωνω δεν θαβω και θα επιθυμουσα αποψεις για αντιμετωπιση του θεματος ισως για να αρχισω να ψηνομαι για το μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Oλα καλα ρε παιδια μ'αυτην την συσκευη, την εχει εδω και δυο μηνες ενας κολλητος μου αλλα τρεμει λεει το φυλοκαρδι του για την στιγμη που θα μπλοκαρει και δεν θα μπορει με μια απλη προσθαφαιρεση της μπαταριας να την επαναφερει. εγω κατοχος του s2 ειμαι εδω και χρονια μου μπλοκαρε δυο τρεις φορες, το alpha που εχω τωρα δεν μπλοκαρε ακομη αλλα που θα παει θα μπλοκαρει καποια στιγμη, ειδαν τα ματια μου και tablets που μπλοκαραν και τηλεφωνα με μη προσθαφαιρουμενες μπαταριες που η επεναφορα τους ηταν αρκετα ζορικη.παντως η ελειψις card slot ξεπερνιεται αλλα αυτο με την μπαταρια ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την αγορα του...αποψη διατυπωνω δεν θαβω και θα επιθυμουσα αποψεις για αντιμετωπιση του θεματος ισως για να αρχισω να ψηνομαι για το μελλον. Κρατάς πατημενο για μερικά δευτερόλεπτα το power και σβήνει. Δεν χρειάζεται να βγάλεις την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Oλα καλα ρε παιδια μ'αυτην την συσκευη, την εχει εδω και δυο μηνες ενας κολλητος μου αλλα τρεμει λεει το φυλοκαρδι του για την στιγμη που θα μπλοκαρει και δεν θα μπορει με μια απλη προσθαφαιρεση της μπαταριας να την επαναφερει. εγω κατοχος του s2 ειμαι εδω και χρονια μου μπλοκαρε δυο τρεις φορες, το alpha που εχω τωρα δεν μπλοκαρε ακομη αλλα που θα παει θα μπλοκαρει καποια στιγμη, ειδαν τα ματια μου και tablets που μπλοκαραν και τηλεφωνα με μη προσθαφαιρουμενες μπαταριες που η επεναφορα τους ηταν αρκετα ζορικη.παντως η ελειψις card slot ξεπερνιεται αλλα αυτο με την μπαταρια ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την αγορα του...αποψη διατυπωνω δεν θαβω και θα επιθυμουσα αποψεις για αντιμετωπιση του θεματος ισως για να αρχισω να ψηνομαι για το μελλον. Σχεδόν όλα τα κινητά/tablets/pc και οτιδήποτε άλλο, είτε με αποσπώμενη μπαταρία είτε χωρίς, κλείνουν με παρατεταμένο πάτημα του power button. Οπότε μην ανησυχείς, ότι και να γίνει επανέρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Oλα καλα ρε παιδια μ'αυτην την συσκευη, την εχει εδω και δυο μηνες ενας κολλητος μου αλλα τρεμει λεει το φυλοκαρδι του για την στιγμη που θα μπλοκαρει και δεν θα μπορει με μια απλη προσθαφαιρεση της μπαταριας να την επαναφερει. εγω κατοχος του s2 ειμαι εδω και χρονια μου μπλοκαρε δυο τρεις φορες, το alpha που εχω τωρα δεν μπλοκαρε ακομη αλλα που θα παει θα μπλοκαρει καποια στιγμη, ειδαν τα ματια μου και tablets που μπλοκαραν και τηλεφωνα με μη προσθαφαιρουμενες μπαταριες που η επεναφορα τους ηταν αρκετα ζορικη.παντως η ελειψις card slot ξεπερνιεται αλλα αυτο με την μπαταρια ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την αγορα του...αποψη διατυπωνω δεν θαβω και θα επιθυμουσα αποψεις για αντιμετωπιση του θεματος ισως για να αρχισω να ψηνομαι για το μελλον. Δεν είναι S2 για να μπλοκάρει αδερφέ, το έχω με 45 μέρες uptime και πάει σφαίρα, δεν κάνει το παραμικρό κόλλημα... Ασε που επάνω του τεστάρω εφαρμογές που λόγω development έχουν bugs... και πάλι δεν ιδρώνει το αυτί του! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossoug Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παιδια καλησπερα. Ειμαι νεος κατοχος galaxy s6. Το κινητο το πηρα αποκλειστικα για την καμερα του αλλα εχω ενα θεμα σοβαρο για μενα. Βγαζω τα παιδια μου φωτογραφιες την ωρα που παιζουν και βγαινουν θολα. Το χερι, το ποδι, ο,τι κινειται βγαινει θολο!! Ειναι καποια ρυθμιση (αν και τα δοκιμασα ολα) που πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παιδια καλησπερα. Ειμαι νεος κατοχος galaxy s6. Το κινητο το πηρα αποκλειστικα για την καμερα του αλλα εχω ενα θεμα σοβαρο για μενα. Βγαζω τα παιδια μου φωτογραφιες την ωρα που παιζουν και βγαινουν θολα. Το χερι, το ποδι, ο,τι κινειται βγαινει θολο!! Ειναι καποια ρυθμιση (αν και τα δοκιμασα ολα) που πρεπει να κανω; Καλοριζικο φιλε μου! Γεια κοιταξε μηπως εχει ζελατινα στην καμερα πισω..Αλιως ανοιξε την καμερα πηγαινε ρυθμισεις και κανε επαναφορα ρυθμισεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Δεν είναι S2 για να μπλοκάρει αδερφέ, το έχω με 45 μέρες uptime και πάει σφαίρα, δεν κάνει το παραμικρό κόλλημα... Ασε που επάνω του τεστάρω εφαρμογές που λόγω development έχουν bugs... και πάλι δεν ιδρώνει το αυτί του! :) Aφου αρχισα να συνηθηζω το alpha χωρις βεβαια να ξεχναω την χαρα του s2 που δεν θα το αποχωριστω ποτε, και αφου βλεπω οτι εδω στο τοπικ του s6 εισαι εσυ και λες αυτα που λες, με βλεπω συντομα παλι κοντα σου.ουτως η αλλως περιμενω τα σχολια σου και τα λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossoug Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλοριζικο φιλε μου! Γεια κοιταξε μηπως εχει ζελατινα στην καμερα πισω..Αλιως ανοιξε την καμερα πηγαινε ρυθμισεις και κανε επαναφορα ρυθμισεων! Τα εχω ηδη κανει αυτα που μου λες φιλε μου. Ευχαριστω για την απαντηση παντως. Εσενα δε στο κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Τα εχω ηδη κανει αυτα που μου λες φιλε μου. Ευχαριστω για την απαντηση παντως. Εσενα δε στο κανει; Μηπως εστιαζεις κοντα και σου θολωνει καποιο αντικειμενο στο βαθος,για πηγαινε μια βολτα σε public πλαισιο να το τεσταρεις,και βλεπεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Εχω το s6 duos κ στις πληροφορίες λογισμικού όπως κ στο Phone info αντί για SM G9200 μου βγάζει SM G920F Είναι λογικό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossoug Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μηπως εστιαζεις κοντα και σου θολωνει καποιο αντικειμενο στο βαθος,για πηγαινε μια βολτα σε public πλαισιο να το τεσταρεις,και βλεπεις! Πήγα. Όλα έτσι είναι εκτός του z5 και του iphone. Το s6 το επέλεξαν γιατί βγάζοντας Φότο στο κατάστημα με όλα βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες αλλά δε σκέφτηκα να βγάλω τους πωλητές την ώρα που περπατάνε... Δεν βλέπω άλλη λύση απονυο να το χωνεψω μάλλον. Το κάνει βέβαια μόνο μέσα στο σπίτι και γενικά σε τεχνητό φως. Σε ήλιο μέρα δεν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Πήγα. Όλα έτσι είναι εκτός του z5 και του iphone. Το s6 το επέλεξαν γιατί βγάζοντας Φότο στο κατάστημα με όλα βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες αλλά δε σκέφτηκα να βγάλω τους πωλητές την ώρα που περπατάνε... Δεν βλέπω άλλη λύση απονυο να το χωνεψω μάλλον. Το κάνει βέβαια μόνο μέσα στο σπίτι και γενικά σε τεχνητό φως. Σε ήλιο μέρα δεν το κάνει. Αυτή η αλλοίωση στην κίνηση γίνεται νομίζω σε όλα τα τηλέφωνα το έχω πετύχει και εγώ και στο s6 και στο g4 στις lowlight. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Πήγα. Όλα έτσι είναι εκτός του z5 και του iphone. Το s6 το επέλεξαν γιατί βγάζοντας Φότο στο κατάστημα με όλα βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες αλλά δε σκέφτηκα να βγάλω τους πωλητές την ώρα που περπατάνε... Δεν βλέπω άλλη λύση απονυο να το χωνεψω μάλλον. Το κάνει βέβαια μόνο μέσα στο σπίτι και γενικά σε τεχνητό φως. Σε ήλιο μέρα δεν το κάνει. Υποθέτω ότι έχεις ενεργοποιημένο το HDR, το οποίο ΔΕΝ προτείνεται να το χρησιμοποιούμε σε φωτογραφίες με κίνηση... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossoug Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά με ή χωρίς HDR και με οποιοδήποτε τρόπο το κινητό βγάζει θολο ο,τι κινείται. Σήμερα το τεσταρα και σε συννεφιά και κάνει τα ίδια. Θα πάω σε κατάστημα να ξανατσεκαρω τη συσκευή αφού σε εσάς βγάζει καλές θα φταίει ή δικιά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά με ή χωρίς HDR και με οποιοδήποτε τρόπο το κινητό βγάζει θολο ο,τι κινείται. Σήμερα το τεσταρα και σε συννεφιά και κάνει τα ίδια. Θα πάω σε κατάστημα να ξανατσεκαρω τη συσκευή αφού σε εσάς βγάζει καλές θα φταίει ή δικιά μου... Με το ''γρηγορη ταχύτητα'' ή το ''σπορ'' δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts