Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ κουραστική βρίσκω την νέα διαφήμιση της Vodafone με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.:fool:

Διαβάζει κείμενο, ο άνθρωπος...

Πολύ ωραία αυτά που λέει και μάλλον τα πιστεύει, αλλά δεν παύουν να είναι κείμενο.

Την τελευταία διαφήμιση της ΤΙΜ δε βλέπω να αναφέρει κανείς. Βάλανε τους 2 γκαγκά μαζί και φτιάξανε διαφήμιση. :ρ Μα καλά, αυτό τους φαίνεται ωραίο? :X

Εμένα με εκνευρίζει απίστευτα όταν βλέπω τις φάτσες αυτών των 2 βλαμμένων, χώρια οι λαλακίες που λένε... :chair: :whip:

Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, η "πίκι πίκι τσαααααααααααααν" με νευριάζει.

Μάλλον επειδή είναι ξεδιάντροπη αντιγραφή του "τίκι τίκι τίκι" του Γερμανός (που ούτε αυτή μου άρεσε, αλλά τέλος πάντων).

Επίσης, με νευριάζει αφάνταστα η διαφήμιση της Forthnet σε όλες τις στάσεις λεοφωρείων εδώ στα Χανιά. "Μένεις Χανιά; Μη μένεις χωρίς Forthnet 2play".

Εγώ μένω Χανιά, αλλά μένω χωρίς Forthnet 2play γιατί ο ΟΤΕ με έχει αφήσει χωρίς τηλέφωνο. Πρέπει να μου το κοπανάτε κι από πάνω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την τελευταία διαφήμιση της ΤΙΜ δε βλέπω να αναφέρει κανείς. Βάλανε τους 2 γκαγκά μαζί και φτιάξανε διαφήμιση. :ρ Μα καλά, αυτό τους φαίνεται ωραίο? :X

Εμένα με εκνευρίζει απίστευτα όταν βλέπω τις φάτσες αυτών των 2 βλαμμένων, χώρια οι λαλακίες που λένε... :chair: :whip:

Πω πω αλλάζω κανάλι μόλις τους δω. :protest:

Πω πω αλλάζω κανάλι μόλις τους δω. :protest:

Βασικα ειναι μεν ηλιθιοι ...οκ...αλλα δεν εχω καταλαβει κι αυτο το αστειακι με το "Που ζεις; Στην Λευκορωσια...":worry: :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, η "πίκι πίκι τσαααααααααααααν" με νευριάζει.

Μάλλον επειδή είναι ξεδιάντροπη αντιγραφή του "τίκι τίκι τίκι" του Γερμανός (που ούτε αυτή μου άρεσε, αλλά τέλος πάντων).

ΣΥΜΦΩΝΩ και για τις 2 ... ο ορισμός της ηλιθιότητας!:chair: :rocket:

Βασικα ειναι μεν ηλιθιοι ...οκ...αλλα δεν εχω καταλαβει κι αυτο το αστειακι με το "Που ζεις; Στην Λευκορωσια...":worry: :confused:

Δεν λέει Λευκορωσια , αλλά Λεπτορωσσία ... για να δείξει κάτι με την χρέωση για 1 λεπτό! :happy: (εδιτ , με πρόλαβες captum :-) )

Μία άλλη διαφήμιση πάλι που μου σπάει τραγικά τα νεύρα είναι το Cilit Bang. Αυτό με την τύπισσα που λέει ότι καθάρισε τα άλατα και τη μούχλα κλπ κλπ και μας δείχνει ένα σπίτι τραγικά βρώμικο. Η βρύση έχει άλατα πάχους 2 cm και τα πλακάκια του μπάνιου είναι πλέον μαύρα από τη μούχλα :nuke:

Έλεος με τη σιχαμερή βρωμιάρα! Καλύτερα να το γκρέμιζε το σπίτι.

Και τι νομίζουν δηλαδή; Ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι το θαυματουργό καθαριστικό βγάζει ΤΕΤΟΙΑ βρώμα;

Σαν την άλλη διαφήμιση με το γκρι πουκάμισο που ως εκ θαύματος γίνεται άσπρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το alter τον τελευταίο καιρό διαφημίζει τα καλούδια της δισκογραφικής του λίγο πριν τις κανονικές διαφημίσεις.

Πριν λίγες μέρες έβλεπα τα αποσπάσματα απ΄το Je t'aime που βάζει αργά το βράδυ.

Λίγο πριν τελειώσει λοιπόν το θρυλικό vas vas vas (:p) πετάγεται η διαφήμιση για το νέο cd του Θεοδωράκη :wacko:

Δεν ξέρω αλλά μ΄ενόχλησε πολύ ρε γμτο...

Ανεξάρτητος;

LOL

Με εκνευρίζουν και οι διαφημίσεις για τα παπούτσια boxer. Εκτός του ότι είναι αισθητικά χειρότερες κι από σειρά του ΑΝΤ1 εν έτει 1993, το κόνσεπτ τους είναι για :chair:! Ειδικά μια πιο παλιά με ένα κοριτσάκι που φώναζε "Τ'αγαπημένο σου!!" :devil: και η τελευταία με τη βενζίνη που δεν έχει καν νόημα! :protest:

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά θεωρώ τραγική η διαφήμιση με τον Ευαγγελάτο και τα computers.

Λες και δεν ήταν γελοίο το concept από μόνο του (προβάλλει ακόμα και την ύπαρξη ...DVD ως ένα από τα 5-6 συγκριτικά πλεονεκτήματα των PCs της εταιρίας), ονομάζουν και το προϊόν iDO. Επίτηδες το επέλεξαν???

Μήπως για να μας έρθουν οι συνειρμοί του "ορκίζομαι" που αναφωνούσε ο εν λόγω ...δημοσιογράφος δια στόματος ... Μητσικώστα κάποιες θρυλικές εποχές, μερικά χρόνια πριν???? :lol: :lol: :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά θεωρώ τραγική η διαφήμιση με τον Ευαγγελάτο και τα computers.

Λες και δεν ήταν γελοίο το concept από μόνο του (προβάλλει ακόμα και την ύπαρξη ...DVD ως ένα από τα 5-6 συγκριτικά πλεονεκτήματα των PCs της εταιρίας), ονομάζουν και το προϊόν iDO. Επίτηδες το επέλεξαν???

Μήπως για να μας έρθουν οι συνειρμοί του "ορκίζομαι" που αναφωνούσε ο εν λόγω ...δημοσιογράφος δια στόματος ... Μητσικώστα κάποιες θρυλικές εποχές, μερικά χρόνια πριν???? :lol: :lol: :lol:

Οχι την ειδαν apple και εβγαλαν και αυτοι το δικο τους "i". :lol: :lol: :lol:

Υπολογιστης με dvd :lol:, tv-radio :lol:, games (nvidia 7100) :lol:, internet :lol:

Πιάσανε οι ζέστες, καιρός να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά και να ανεβάσουμε τα μάλλινα στο πατάρι. Πώς το κάνουμε αυτό;

Πρώτον, βάφουμε τα νύχια των ποδιών μας. Μετά ξαπλώνουμε στο κρεβάτι ανέμελα και ελαφρώς ναζιάρικα. Παίρνουμε χαρτί και μολύβι και με αμείωτο το νάζι κάνουμε τη λίστα του super market. Εδώ μας παρουσιάζεται το πρώτο δίλημμα: θέλω ένα σκωροκτόνο (λες και υπάρχουν ακόμα στον πλανήτη σκώροι) αλλά θέλω κι ένα αρωματικό χώρου (έτσι, για πλάκα).

Η λύση: ξεχνάω τι μου έλεγε η δασκάλα μου στο σχολείο και προσπαθώ να προσθέσω 2 ανόμοια πράγματα. "Ένα αποσμητικό και ένα σκωροκτόνο μας κάνουν...." Σε αυτό το σημείο (με το νάζι πάντα αμείωτο) παλεύω να λύσω το μυστήριο του πόσο κάνει 1+1. Σαν από μηχανής Θεός με σώζει ο εκφωνητής. "Μας κάνουν ένα". Το νέο σκωροκτόνο ΚΑΙ αποσμητικό μαζί.

Έλεος! :angry: :knife:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι διαφημισεις του TIM Flexi ειναι πολυ χαλια κατα την γνωμη μου, προσπαθουν (με το ζορι) να βγαλουν γελιο, αλλα το τελικο αποτελεσμα απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει αστειο...:blink: :fool:

Επισης μπορει να μου εξηγησει καποιος το "απο ΕΒΓΑ καλοκαιρι"? Ειναι παραφραση απο κατι αλλο? Ειλικρινα δε το "πιανω" και δεν μου αρεσει καθολου ως φραση...:worry:

Επιεικώς απαράδεκτη η διαφήμιση του ΟΣΕ με μια οικογενεια στο αμάξι...:mad:

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Οι διαφημισεις του TIM Flexi ειναι πολυ χαλια κατα την γνωμη μου, προσπαθουν (με το ζορι) να βγαλουν γελιο, αλλα το τελικο αποτελεσμα απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει αστειο...:blink: :fool:

Επισης μπορει να μου εξηγησει καποιος το "απο ΕΒΓΑ καλοκαιρι"? Ειναι παραφραση απο κατι αλλο? Ειλικρινα δε το "πιανω" και δεν μου αρεσει καθολου ως φραση...:worry:

"Από Αύγουστο χειμώνα κι από μάρτη καλοκαίρι" είναι η παροιμία.

Καλά κάνεις και δεν σ'αρέσει! :happy:

Με την ίδια λογική(?) είδα και το σλόγκαν του Magnum: "Magnum κι έφυγες". :what:

Σε ευχαριστω φιλε captum, το φανταστηκα οτι ηταν παραφραση, αλλα που να παει το μυαλο μου στο σκισιμο που εκαναν...

Αλλο χαλια σλογκαν ειναι το "βαφλα μου κανεις?" απο το "πλακα μου κανεις?". Ελεος :knife:

Μου θυμίζει βιντεοταινία-φαρσοκωμωδία του 80.

"- Θα το πληρώσεις!

- Όχι, δεν πληρώνω τίποτα"

Πώς κατάντησαν έτσι οι διαφημίσεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου σπάει εντελώς τα νεύρα η διαφήμιση της Vodafone που είναι κάτι κεφάλια μόνο και πόλύ περισότερο το τραγουδάκι με την εντελώς ηλίθια φωνούλα της αοιδού που στο ρεφρέν του δίνει και καταλαβαίνει: "Caramelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"

Αχ Παναγία μου. Και το χειρότερο; Την πετυχαίνεις παντού.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Μου σπάει εντελώς τα νεύρα η διαφήμιση της Vodafone που είναι κάτι κεφάλια μόνο και πόλύ περισότερο το τραγουδάκι με την εντελώς ηλίθια φωνούλα της αοιδού που στο ρεφρέν του δίνει και καταλαβαίνει: "Caramelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"

http://img132.imageshack.us/img132/5126/83131449mq9.jpg .... μέχρι και εδώ θα την βλέπεις!:devil: :p

Ρε παιδία ωραία ειναι αυτ6η η διαφήμηση... Αυτη που με εκτροχιάζει εντελώς όμως ειναι μια (όπως εχει αναφερθει πιο πάνω).. Τα boxer... ΕΛΕΟΣ... Πρεπει να επεμβει το Ραδιοτηλεοπτικ.. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!