Jump to content

maxouli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maxouli

  1. Τα ψιψιψίνια με τα κοκοψόψαρα :lol::lol::lol:
  2. Φιλική συμβουλή. Το πρώτο τραγούδι που θα χορέψετε στο τραπέζι του γάμου, να το ακούσετε την προηγούμενη ημέρα καμία 50ριά φορές να το σιχαθείτε για να μην σας πάρουν τα ζουμιά. Οταν ακούω το πρώτο τραγούδι σε κάθε γάμο συγκινούμαι και απορώ πως κρατιούνται ψύχραιμα τα ζευγάρια. Εγώ πάντως αυτό θα κάνω ΟΤΑΝ ερθει η ώρα.
  3. Η διαφήμιση αυτή σατιρίζει μια πολύ παλιά διαφήμιση (1985 περίπου) για τέστ εγκυμοσύνης. Εκεί ήταν μια τύπισσα που έλεγε οτι έχει καθυστέρηση και ζωγράφιζε ένα ερωτηματικό στον αχνισμένο καθρέφτη. Οι 30+ θα το θυμούνται. Εμένα προσωπικά με κάνει να κλαίω από τα γέλια
  4. Το κινητό αυτό το πήρα μετά από ένα μικρό ψάξιμο, απλά ήθελα tv-mobile και οτι άλλο προέκυπτε. Δηλαδή το ήθελα για δεύτερο, για να βάλω μια what's up και αν έλεγε σαν κινητό να έβαζα και την σύνδεση. Τελικά το πούλησα, αναγκαστικά και όχι επειδή δεν μου άρεσε. Όποιος το είδε το ήθελε. Μάλλον τώρα θα πάρω κάτι αντίστοιχο. Τα υπέρ του κινητού είναι τα εξής: Πολύ καλή λήψη τηλεόρασης, στα περισσότερα σημεία έπιανε και με κλειστή την κεραία. Επιανε όλα τα κανάλια και στην επαρχία και όλα τα τοπικά. Εννοείται φοβερό ραδιόφωνο. Πολύ δυνατός ήχος, στην τελευταία σκάλα όμως μπουκώνει + εφέ δόνησης στο μπάσο. Ευχάριστο μενού + file manager Υπερφυσικές μπαταρίες Καλή ανταπόκριση της touch screen Η σύνδεση bluetooth καλή μου φάνηκε Τα κατά: Μεγάλο Δεν έχει πολύ καλό framerate, σε πολύ γρήγορες εναλλαγές θολώνει η εικόνα (δεν το θεωρώ πρόβλημα) Δεν μπορείς να γράψεις Ελληνικά γράμματα Δεν αναγνωρίζει μικρά Ελληνικά γράμματα. Τα κεφαλαία τα αναγνωρίζει κανονικά. Δεν έχει πολύ δυνατό ακουστικό Μέτρια κάμερα 1,3mp χωρίς φλάς Η κεραία είναι πολύ λεπτή και επικίνδυνη να σπάσει Η ελάχιστη ένταση στο ράδιο ή στην tv είναι αρκετά δυνατή. (Ευτυχώς περιλαμβάνονται και ακουστικά) Τα βιντεο για να παίξουν, θέλουν μετατροπή σε mp4 Αυτά θυμάμαι, οτι θέλετε ρωτάτε
  5. Πέντε δέκα δεκαπέντε είκοσι εικοσιπέντε ....... εβδομήντα χιλιάδες. Ευτυχώς την μικρύνανε λίγο τώρα τελευταία.
  6. Χτες το βράδυ, πετάει το ALTER μια full screen φωτογραφία του εξωφύλλου του cd της συγχωρεμένης Μοσχολιού και με έπιασε ΤΑΡΑΧΗ. Ούτε ο Πανταζής στα νιάτα του. Πέρα από την πλάκα, έβαλαν οτι τρομακτικότερο μπορούσαν. Εντάξει, πρέπει να βάλουν θλιμμένη φωτογραφία αλλά αυτό ανήκει στα θρίλερ. Με κάθε σεβασμό στη μνήμη της καλλιτέχνιδας.
  7. Το κακό είναι οτι αν σε ενοχλούν τα μ_λ_κίδια κάνοντας χοντράδες, και κάνεις παράπονα στην «“μητέρα”» τους θα σε βρίσει με τον χειρότερο τρόπο.
  8. Αν έχει ειπωθεί βρίστε με!!! Λέει η γριά στον γέρο της. Α ρε γέρο, μια ζωή περάσαμε μαζί, δεν έχω κάποιο παράπονο από σένα, μόνο κάτι είναι που με βασανίζει χρόνια τώρα. Δέν μου χάρισες ένα γιό. Και κάνει ο γέρος (προτάσσοντας το χέρι): Yo :drool:
  9. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μάλλον θα την πατήσουνε αυτοί, την Δευτέρα το πρωί που θα τους επισκεφτώ.
  10. Παιδιά βοήθεια. Πήγα σε ένα κατάστημα της cosmote στους Αγίους Αναργύρους να πληρώσω το λογαριασμό, και ρώτησα πως γίνεται να ενεργοποιήσω το 3G για βιντεοκλήσεις κλπ. Μου είπαν οτι πρέπει να αλλάξω κάρτα sim και έδωσα 14 ευρώ. Μήπως με πιάσανε κώτσο? Είχα την sim από το 2001.
  11. Ρε παιδιά αυτός ο ΝiVoς θα διαφημίσει ο,τι διαφημίζεται?
  12. Τι λέτε ρε παιδιά? Το κάστρο του Κακέτση :lol: έχει γυριστεί πριν 15 χρόνια???
  13. Στη διαφήμιση της Διγενή με την Αλεξίου, έχουν βάλει ό,τι φίλτρο υπήρχε για την κάμερα. Αυτό μου θυμίζει μια συνέντευξη της Ντενίση που η οθόνη ήταν αχνή από τα φίλτρα. Σκέψου τι φίλτρα πίνουνε.
  14. Αυτό και αν είναι ειρωνία. Τη μέρα που μου ήρθε το GP2X βγήκε ο downgrader από την 2,71 στην 1,50. Και ο λόγος πήρα το PSP (τα Χριστούγεννα) ήταν τα emulators.
  15. Το άκουσα αυτό με τον Μουσαφίρη και για να το επιβεβαιώσω το έγραψα στο Sounder στο gage και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ. Ρε παιδιά μήπως έχει επέμβει στον ήχο κάποιος γιατι αυτά δεν γίνονται? Αν είχαμε το βίντεο...
  16. Ψάχνω απεγνωσμένα την "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ" μια ταινία του Σουγκλάκου η οποία είναι καινούρια (2003) αλλά είναι cult (γέλιο) μέχρι δακρύων. Παρωδία των ταινιών του '80. Έχω ψάξει παντού αλλά τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς περισσότερα?
  17. Το Knight Rider complete 1st season το βρήκα στο play.com με 17 λίρες. Οχι 83 ευρώ που το είχε ένα μαγαζί στην Ομόνοια. Βεβαίως είναι χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους. Και οι άλλες 2 seasons είχαν ανάλογες τιμές, περίπου 27 λίρες.
  18. Έχει καταλάβει κανείς στο τραγούδι της Κοκκ@ίνου "Αποκάλυψη" τι λέει αυτή η φωνή στην αρχή?
  19. Ρε παιδιά εγώ εξωγήινος είμαι που δεν κατάλαβα τίποτα?
  20. Πολύ καλές!!!!!!!!! και κυρίως δεν βρίζει σαν τον Φουσέκη ή όλους τους άλλους. Βάλε και αλλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  21. Η διαφήμιση με τη γριά με το στέμμα ούτε σπαστική είναι ούτε παρακμιακή κατ' εμέ. Την είδα χωρίς ήχο μια φορά και μου σηκώθηκε η τρίχα. Οταν κατεβαίνει η κάμερα σε κοιτάει με ύφος που δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει (υποσυνείδητος φόβος) και μετά που χαμογελάει νιώθεις αγαλίαση (που σημαίνει οτι θα κάνεις αυτό που θέλει). Κλασσικά υποσυνείδητα κόλπα.
  22. Κουράγιο φίλε μου, σχετικά φτηνά την γλίτωσες. Και εμείς (οι 2,01) πρέπει να περιμένουμε και δεν ξέρουμε πόσο. Εντωμεταξύ δεν το αναβαθμίζω σε 2,60 μήπως και σπάσει καμία 2,01 και δεν μπορώ να γυρίσω πίσω.
  23. Πάντως αν έχεις την 2,01 είσαι ο πρώτος που την έσπασε.:) Πέρα από την πλάκα 1) Αν μου τύχαινε εμένα θα είχα τρελλαθεί και 2) θα έπαιρνα ένα μεταχειρισμένο γιατί θα έμπαινα στο λούκι λιγότερο από την αλλαγή οθόνης.
  24. Την πατήσαμε ήδη...
  25. Γιατί μας το έκανες αυτό? Για να πετάξω το PSP? Εχω στο Ν-Gage 1100 roms και στο PSP μόνο 1 παιχνίδι και κοντεύω να σαλτάρω. Ενα εξομοιωτή ρε παιδιά για την 2,01
×
×
  • Create New...