simopoulo Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 αναβάθμιση απο την εταιρεία ή πρέπει να περάσουμε άλλη rom? http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/comment-page-9/#comments ΛΟΓΙΚΑ αυτη που ειναι στο needrom. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικα το ποσοστο πεφτει αναλογικα. Απλα σβησμενο φορτιζει στο 84% και οταν το ανοιγω μου δειχνει 66%. Ασε που σβησμενο το εβγαλα απο τον φορτιστη και συνεχιζε να δειχνει οτι φορτιζει..... Το συνδεσα και με εναν φορτιστη με λαμπακι και αναψε το λαμπακι χωρις να το βαλω στην πριζα. Την πρωτη φορα με την ιδια ρον φορτισε μια χαρα προσπαθησες να κανεις επαναφορα κατα την εναρξη? δηλ συνδιασμο κουμπιων εντασης κ ενεργοποιησης και μετα ακολουθεις τις οδηγιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 To εβαλα για φορτιση. 2μιση+ ωρες οθονη ειχε Σιμ εβαλα μονο για 5 λεπτα και την εβγαλα Ενταξει παιδια μην το κουραζουμε βγαζει μερα. To προβλημα τωρα ειναι οτι φορτιζει μονο σβηστο, ενω η πρωτη φορτιση εγινε με ανοιχτο το κινητο. Το εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παλι το ιδιο. Λυπάμαι που το λέω, αλλά για όσους ξέρουν, 2.5 ώρες για κινητό με 3.000 μπαταρία και χωρίς κάρτα sim είναι απλά τραγικό. Ενδεικτικά, το Nexus 4 με 2.100 μπαταρία, με sim κανονικά και φουλ χρήση Wi-Fi βγάζει 4.5-5 ώρες. Οποιοδήποτε σωστό κινητό με 3.000+ μπαταρία πρέπει να βγάζει πάνω από 5.5-6 ώρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlomagnos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 εχω την εντυπωση πως ελλειψη καρτας SIM προκαλει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας καθως το κινητο ψαχνει σημα (οπως και αν υπαρχει καρτα αλλα στο συγκεκριμενο σημειο υπαρχει κακο σημα).βαλε titanium backup και παγωσε τα .apk σχετικα με το τηλεφωνο να δουμε αν θα εχει διαφορα.αυτο με την καρτα σιγουρα συμβαινει στα iphone αλλα νομιζω ειναι το ιδιο και με τα android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Mπορεις να το βάλεις σε plane mode αφού δεν έχει καρτα.Το να ψάχνει σήμα στβεχώς το κινητό είναι πολύ ενεργοβόρο. Επίσης βάλε wakelock detector να δεις τι συμβαίνει. Μετα greenify και ξεκίνα το πάγωμα Edited February 15, 2015 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τα παντα ολα και wipe data Tιποτα. Φοραω την επισιμη με το ota update με ημερομηνια 04/02/2015 Θα περιμενω το επισημο update μπας και στρωσει Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τα παντα ολα και wipe data Tιποτα. Φοραω την επισιμη με το ota update με ημερομηνια 04/02/2015 Θα περιμενω το επισημο update μπας και στρωσει παρομοιο προβλημα με lenovo π780 που ειχα, το αφησα να φορτιζει ολο το βραδι κ εφτιαξε. χωρις να εχω βεβαια επισημη rom. τουλαχιστον κρατει καθολου η μπαταρια η εξαντλειται αμεσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 μηπως να δοκιμαζες να την φλασαρεις απο την αρχη με flashtools?Αλλιως περιμενε την επομενη ΟΤΑ αλλα ποτε θα βγει ξερεις? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το να τρώει 29% για ετοιμότητα κυψέλης προφανώς εχει να κανει με την απουσία σιμ. Δεν μπορούμε να σχολιάζουμε την μπαταρία σοβαρά νομιζω σε κινητό που τρώει το 1/3 σχεδον της ενέργειας προσπαθώντας να βρει σημα. Στο δικο μου πχ κινητό που φυσικα εχει κανονικα σιμ απλα δεν υπαρχει αυτο σαν ένδειξη παράγοντα καταναλωσης. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Το να τρώει 29% για ετοιμότητα κυψέλης προφανώς εχει να κανει με την απουσία σιμ. Δεν μπορούμε να σχολιάζουμε την μπαταρία σοβαρά νομιζω σε κινητό που τρώει το 1/3 σχεδον της ενέργειας προσπαθώντας να βρει σημα. Στο δικο μου πχ κινητό που φυσικα εχει κανονικα σιμ απλα δεν υπαρχει αυτο σαν ένδειξη παράγοντα καταναλωσης. Καλά νταξει. Όλα τα περί μπαταρίας σωστά τα σκέφτεστε αλλά εγω έχω δει σε ΌΛΑ τα mtk που έχουν near stock Android στα stats της μπαταρίας ΠΆΝΤΑ το ετοιμότητα κυψελης είναι στο Θεό. Στο παλιό τ11 μου, στης κοπέλας μου το jiayu g4s (όπου αυτό βγάζει 5 ώρες οθόνη για πλάκα και τη δείχνει σαν 4%) σε μιας φίλης το elephone p2000. Έχω την εντύπωση πως απλά δείχνουν ότι να ναι στα %... Edited February 15, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τα παντα ολα και wipe data Tιποτα. Φοραω την επισιμη με το ota update με ημερομηνια 04/02/2015 Θα περιμενω το επισημο update μπας και στρωσει ξεμαρκαρισε το''smart battery manager'' καπως ετσι λεγεται σε αυτο οφειλεται το μπερδεμα με την φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εμένα πάλι δεν μου βγάζει να έχει νόημα αυτό που λέτε ότι ψάχνει σήμα χωρίς κάρτα SIM. Πώς γίνεται να ψάχνει αφού δεν βλέπει κάρτα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 ξεμαρκαρισε το''smart battery manager'' καπως ετσι λεγεται σε αυτο οφειλεται το μπερδεμα με την φορτιση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μεγαλη εταιρια οπως η jiayu, βγαζει ενα τηλεφωνο κορυφαιο και το θαβει με τα τοσα bugs εχει η ρομ του. Και πρεπει να εισαι συνεχεια με ενα λαπτοπ αγκαλια να περνας καινουργιες ρομ. Ειδικα αν το προβλημα της μπαταριας ειναι οντως υπαρκτο τοτε κλαφτα. Η jiayu οφειλε να βγαλει μια working rom και οχι να μας κανει beta testers. Αυτοι που δεν βιαστηκαν να το παρουν θα ειναι οι κερδισμενοι. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μεγαλη εταιρια οπως η jiayu, βγαζει ενα τηλεφωνο κορυφαιο και το θαβει με τα τοσα bugs εχει η ρομ του. Και πρεπει να εισαι συνεχεια με ενα λαπτοπ αγκαλια να περνας καινουργιες ρομ. Ειδικα αν το προβλημα της μπαταριας ειναι οντως υπαρκτο τοτε κλαφτα. Η jiayu οφειλε να βγαλει μια working rom και οχι να μας κανει beta testers. Αυτοι που δεν βιαστηκαν να το παρουν θα ειναι οι κερδισμενοι. Αγώνας ταχύτητας ηταν, και κέρδισε νομιζω, πρώτο πρωτο βγήκε στα μαγαζια με τον 6572 και wcdma fdd lte. Λογικά τα bugs και νομίζω πως σε 2-3 εβδομαδες θα ειναι κομπλε σε ολα του. μικρο το τίμημα νομίζω για τα λεφτα που ζηταει και αυτα που προσφέρει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μεγαλη εταιρια οπως η jiayu, βγαζει ενα τηλεφωνο κορυφαιο και το θαβει με τα τοσα bugs εχει η ρομ του. Και πρεπει να εισαι συνεχεια με ενα λαπτοπ αγκαλια να περνας καινουργιες ρομ. Ειδικα αν το προβλημα της μπαταριας ειναι οντως υπαρκτο τοτε κλαφτα. Η jiayu οφειλε να βγαλει μια working rom και οχι να μας κανει beta testers. Αυτοι που δεν βιαστηκαν να το παρουν θα ειναι οι κερδισμενοι. και εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. 'Ηταν σημαντικό να προλάβει τις άλλες εταιρίες με τον 6752. Διάβασες νωρίτερα και από τον sam28 ότι τα ίδια γίνονταν και με το ΜΧ4 που είχε και έστρωσε μετά από κάποιες αναβαθμίσεις για να γίνει άριστο. Δεν έχω ακούσει ακόμα για κάποιο πρόβλημα που να με φοβίζει ότι δεν θα φτιάξει άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ξεμαρκαρα και το smart battery saving. Παλι τα ιδια. Ενταξει μην κραζεται την jiayu. Το κινητο ειναι φωτια. Απλα αυτα εχουν οι preorders. Χρονο δεν εχω να το παλεψω με drivers για flashtools κλπ. Οποτε, περιμενω Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Επειδή εχουν ειπωθεί λίγο σπασμωδικα. Το προβλημα ποιο ειναι? Φορτίζει μονο κλειστό ? Δεν φορτίζει στο 100%? Οταν το βγάζεις δειχνει αλλο ποσοστο φόρτισης απο οτι οταν το φορτιζες? Τελικα βγάζει μερα? γιατι κάπου μετα μπερδεύτηκα οτι δεν βγάζει μερα απο σχολιο άλλων στα δικά σου φίλε dalamaidi Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 απο 27 του μηνα που εσταλη απο σιγκαπουρη,ακομα να φανει ελλαδα το δικο μου.... πφφφ Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) απο 27 του μηνα που εσταλη απο σιγκαπουρη,ακομα να φανει ελλαδα το δικο μου.... πφφφ Μεσω ολλανδιας ή απευθείας ερχεται? 27 έγινε η παραγγελία ή όντως 27 στάλθηκε? Αν ερχεται "απευθείας" υπολόγιζε 22-25 μερες απο οταν πραγματικα εφυγε. Και η τελευταια παραλαβή μου απο Σιγκαπούρη χωρις μεσολάβηση ολλανδιας εκανε 1 μήνα παρα μια μερα να έρθει. Εμενα 31 στάλθηκε μεσω ολλανδας 10 μπήκε ελλαδα και ακομα να μου παραδώθει. Μεσω ολλανδιας έρχονται νομιζω νωρίτερα . Edited February 15, 2015 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Μην βγαινουμε off topic το σιγκαπουρης αυτην την εποχη εχει αρκετη αργοπορια.... Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlomagnos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μεγαλη εταιρια οπως η jiayu, βγαζει ενα τηλεφωνο κορυφαιο και το θαβει με τα τοσα bugs εχει η ρομ του. Και πρεπει να εισαι συνεχεια με ενα λαπτοπ αγκαλια να περνας καινουργιες ρομ. Ειδικα αν το προβλημα της μπαταριας ειναι οντως υπαρκτο τοτε κλαφτα. Η jiayu οφειλε να βγαλει μια working rom και οχι να μας κανει beta testers. Αυτοι που δεν βιαστηκαν να το παρουν θα ειναι οι κερδισμενοι. οπως ειπωθηκε ηταν αγωνας ταχυτητας οποτε χρονος για πολλες δοκιμες δεν υπηρχε.οποτε ναι, οσους εκαναν preorder τους χρησιμοποιησε για beta testers με την αναλογη 'ελαφρυνση' στην τιμη.ηδη στα περισσοτερα κινεζοσαιτ οι τιμες ανεβηκαν αργα και σταθερα εν συγκρισει με τις προπαραγγελιες. φιλε dalamaidis, ασχετη παρατηρηση, γιατι δεν εχεις βαλει ακομα καρτα?υπαρχει καποιος λογος σχετικα με το κινητο που το αποφευγεις? singapore post αυτην την εποχη σπαει αρνητικα ρεκορ παραδοσης. ερωτηση: επειδη προσανατολιζομαι για το advanced, πιστευετε θα χρειαστει η ιδια 'περιοδος χαριτος' των πρωτων εβδομαδων απο τη στιγμη της κυκλοφοριας του ή τα οποια bugs θα ειναι κοινα με την εκδοση των 2GB οποτε ο,τι διορθωνεται τωρα βελτιωνει κατ'επεκταση και το advanced?αμα ειναι να φτασει απριλης-μαης για να εχει παρει τις αναβαθμισεις του δεν ξερω αν αξιζει τετοια αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 βίντεο με μερικά καλούδια της κάμερας: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 οπως ειπωθηκε ηταν αγωνας ταχυτητας οποτε χρονος για πολλες δοκιμες δεν υπηρχε.οποτε ναι, οσους εκαναν preorder τους χρησιμοποιησε για beta testers με την αναλογη 'ελαφρυνση' στην τιμη.ηδη στα περισσοτερα κινεζοσαιτ οι τιμες ανεβηκαν αργα και σταθερα εν συγκρισει με τις προπαραγγελιες. φιλε dalamaidis, ασχετη παρατηρηση, γιατι δεν εχεις βαλει ακομα καρτα?υπαρχει καποιος λογος σχετικα με το κινητο που το αποφευγεις? singapore post αυτην την εποχη σπαει αρνητικα ρεκορ παραδοσης. ερωτηση: επειδη προσανατολιζομαι για το advanced, πιστευετε θα χρειαστει η ιδια 'περιοδος χαριτος' των πρωτων εβδομαδων απο τη στιγμη της κυκλοφοριας του ή τα οποια bugs θα ειναι κοινα με την εκδοση των 2GB οποτε ο,τι διορθωνεται τωρα βελτιωνει κατ'επεκταση και το advanced?αμα ειναι να φτασει απριλης-μαης για να εχει παρει τις αναβαθμισεις του δεν ξερω αν αξιζει τετοια αναμονη. Αν δεν βιαζεσαι να αγορασεις κινητο και εαν πιστευεις οτι σε ενα-εναμιση μηνα θα εχει λυσει τα προβληματα ρομ η jiayu τοτε περιμενεις, αλλιως... Εγω προβλεπω πως ορισμενα θα λυθουν απο customs roms και οχι official. H jiayu πρωτα θα πουλησει και μετα θα φτιαξει... Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 οπως ειπωθηκε ηταν αγωνας ταχυτητας οποτε χρονος για πολλες δοκιμες δεν υπηρχε.οποτε ναι, οσους εκαναν preorder τους χρησιμοποιησε για beta testers με την αναλογη 'ελαφρυνση' στην τιμη.ηδη στα περισσοτερα κινεζοσαιτ οι τιμες ανεβηκαν αργα και σταθερα εν συγκρισει με τις προπαραγγελιες. Οκ, τα software θέματα θα τα λύσουμε όντως συν τω χρόνω (αν και είναι λίγο σπαστικό να παίρνεις καινούριο τηλέφωνο -και μάλιστα τέτοιο τηλέφωνο- και να έχει τόσα προβλήματα...) Η μικρή ανησυχία που έχω είναι μήπως η Jiayu έχει κάνει και τίποτα "παραχωρήσεις" σε θέματα hardware - ποιότητας, επιλογής ανταλλακτικών (κλασσική η περίπτωση π.χ. του Umi Zero, του οποίου τα πρώτα -pre-release βέβαια- κομμάτια πρέπει να είχαν κάποια κάμερα... αγνώστου πατρός πάνω αντί για αυτή που υποτίθεται ότι θα είχαν - και ο θεός ξέρει και πόσα/ποιά άλλα μέρη τους...). Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ή αν αυτά τα "πρώτα" τηλέφωνα αρχίσουν να χαλάνε σωρηδόν (όπως είχε γίνει πέρυσι με τις πρώτες παρτίδες του G4, που είχαν και πάλι βιαστεί να το βγάλουν στην παραγωγή), τότε κλάφ' τα... singapore post αυτην την εποχη σπαει αρνητικα ρεκορ παραδοσης. Πονεμένη ιστορία... :( ερωτηση: επειδη προσανατολιζομαι για το advanced, πιστευετε θα χρειαστει η ιδια 'περιοδος χαριτος' των πρωτων εβδομαδων απο τη στιγμη της κυκλοφοριας του ή τα οποια bugs θα ειναι κοινα με την εκδοση των 2GB οποτε ο,τι διορθωνεται τωρα βελτιωνει κατ'επεκταση και το advanced?αμα ειναι να φτασει απριλης-μαης για να εχει παρει τις αναβαθμισεις του δεν ξερω αν αξιζει τετοια αναμονη. Στα σχόλια κάτω από ένα από τα σχετικά πρώιμα άρθρα (κάπου το φθινόπωρο) στο Gizchina, ένας τύπος έγραφε (με ψιλο-σπασμένα αγγλικά και πολλή έπαρση στο στυλ του) διάφορα σχόλια σχετικά με το τηλέφωνο, σα να ήξερε εκ των έσω τα πράγματα σχετικά με τους επεξεργαστές της ΜΤΚ, την ανάπτυξη ROM κλπ. Μαζί με το υφάκι του, είπα "οκ, τι θέλει τώρα να μας το παίξει αυτός και τι είναι όλα αυτά που γράφει; Σιγά..." Μαζί όμως με κάποια σχόλια που έκανε και το user name που χρησιμοποιούσε (ro-edi ή ro.edi, νομίζω), πιθανότατα είναι τελικά ο τύπος που έχει φτιάξει στο xda-developers κάποιες custom roms για ΜΤΚ κινητά, οπότε ίσως τελικά (και παρά το περίεργο ύφος και αγγλικά) και να ήξερε τι έλεγε. Μεταφέρω λοιπόν εδώ (με κάθε επιφύλαξη - και όπως το θυμάμαι γιατί πάει και καιρός και δεν κατάφερα με ένα γρήγορο ψάξιμο τουλάχιστον να ξαναβρώ το άρθρο και το σχόλιό του) αυτά που έλεγε, ότι το ΜΤ6752 είναι καινούριο chipset (οκ, αυτό το ξέρουμε) και ότι ακόμα οι κατασκευαστές δεν έχουν πλήρως βρει τον τρόπο να προσπελάσουν σωστά μεγάλα μεγέθη RAM, με αποτέλεσμα ενώ το λειτουργικό για το μοντέλο των 2GB ήταν έτοιμο και σχετικά σταθερό από νωρίς, αυτό των 3GB έβγαζε, λέει, στους τεχνικούς της Jiayu πολλά και σοβαρά προβλήματα, εξ ου και η καθυστέρηση στην παρουσίαση του σχετικού μοντέλου. Εκτιμούσε δε ότι μπορεί να έπαιρνε και 2-3 μήνες μετά το 2GB, μέχρι να καταφέρουν να βγάλουν σταθερή ROM για το 3GB μοντέλο. Όπως είπα, τα μεταφέρω εδώ (και από μνήμης μόνο) με κάθε επιφύλαξη... Δεν ακούγονται και τελείως παράλογα - αν και από την άλλη δε νομίζω να έχουμε ακούσει κάτι σχετικό για τα "αντίπαλα" μοντέλα και τις εκδόσεις τους με 3GB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimiDe Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 μπορω να βρω την advanced έκδοση η ακομη δν εχει κυκλοφορήσει..? και αν ναι απο που ειναι καλύτερα να το παρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxoust Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδία ξέρει κανεις ποιο ειναιθ το SAR της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts