Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά αυτο που δεν γινοταν να μεταφέρω στην sd ηταν οτι κλείδωσε η sd και δεν μεταφέρει αρχεια

και ουτε format γινετε.Λεει ο δισκος έχει προστασια εγγραφης.Με μια αλλη sd δουλευουν ολα οκ.

Edited by cromdimitris

Καλησπέρα και απο μένα. Εχω την έκδοση με τα 3GB με την rom S3SW20150213-171816.Επειδη το πηρα απο vickmall με τα gapps προεγκατεστημενα και δεν κάνει ΟΤΑ updates,απο τις rom στο needrom αξιζει καμια να φλασαρω η το αφήνω ως έχει.;

Εγω εχω την ιδια ROM και δε μου λεει οτι δε μπορει να κανει update, απλα λεει οτι ειναι updated...

Αυτο εννοεις;;;

Εγω εχω την ιδια ROM και δε μου λεει οτι δε μπορει να κανει update, απλα λεει οτι ειναι updated...

Αυτο εννοεις;;;

Ακριβώς αυτό εννοώ.Απλώς έχω δεί νεότερες rom στο needrom και ρωτάω εάν έχει φλασάρει κάποιος καμία να μας πεί εντυπώσεις.

παιδιά συγγνώμη που ξαναρωτάω, αλλά δεν έχουμε τ9 στα ελληνικά ??? με έχει σκίσει ...

Τ9 σε android τι να το κάνεις? αφού έχει κανονικό πληκτρολογιο

Τ9 σε android τι να το κάνεις? αφού έχει κανονικό πληκτρολογιο

Μαλλον δεν το ρωταω σωστα... Spell checker εννοω... Βλεπεις που δεν εχω καθολου τονους πχ στα ελληνικα ;;

έχετε καταλάβει πότε αναβοσβήνει το κόκκινο και πότε το πράσινο notification led?

ξέρει κανείς ???

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μαλλον δεν το ρωταω σωστα... Spell checker εννοω... Βλεπεις που δεν εχω καθολου τονους πχ στα ελληνικα ;;

Βάλε κανένα πληκτρολόγιο που τα έχει

Νομίζω το swype έχει και το Touchpal και το SwiftKey κλπ

ξέρει κανείς ???

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βάλε κανένα πληκτρολόγιο που τα έχει

Νομίζω το swype έχει και το Touchpal και το SwiftKey κλπ

Εσυ ποιο χρησιμοποοεις;

το default ...

αυτό που έχει πάνω δηλ. αλλά μόλις κατέβασα και το Swype και το Touchpal για να τα δοκιμάσω....έχουν και φωνητική πληκτρολόγηση και swipe

το default ...

αυτό που έχει πάνω δηλ. αλλά μόλις κατέβασα και το Swype και το Touchpal για να τα δοκιμάσω....έχουν και φωνητική πληκτρολόγηση και swipe

Μόλις έβαλα το TouchPal super...

Οποιος θελει να Πειραματιστει με διαφορες rom εδω http:// http://www.movilesdualsim.com/tema/comparador-de-roms-darnos-vuestras-opiniones.95955/ .

εγω εβαλα την performance v3 απο το s3s advance και εχω την εκδοση με τα 2gb δουλευει μια χαρα

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http:// http://www.movilesdualsim.com/tema/comparador-de-roms-darnos-vuestras-opiniones.95955/

Καλημέρα! Μπορεί να απαντήσει τελικά κάποιος αν το κινητό αυτό αξίζει γενικά; Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και έχω χαθεί μέσα σε ρομ, ψαγμένες αλλαγές, πειράματα κτλ... Αυτά που με ενδιαφέρουν (όπως και τους πιο πολλούς φαντάζομαι) είναι τα 3 βασικα:

1. Η μπαταρία του είναι καλή; Πόσο κρατάει με κανονική χρήση; (20-30 λεπτά κλήσεις, 1 ώρες σερφάρισμα, νορμάλ χρήση facebook, viber κτλ..)

2. Εϊναι γρήγορο; Γενικά δύσκολα θα κολλήσει;

3. Το σήμα του είναι καλό; το wifi;

Αυτά πιστεύω είναι τα βασικά και περιμένω την απάντησή σας διότι είμαι στο τσακ να το παραγγείλω από το vickmall (advanced-3GB RAM)

Ευχαριστώ πολύ :rolleyes:

Καλημέρα! Μπορεί να απαντήσει τελικά κάποιος αν το κινητό αυτό αξίζει γενικά; Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και έχω χαθεί μέσα σε ρομ, ψαγμένες αλλαγές, πειράματα κτλ... Αυτά που με ενδιαφέρουν (όπως και τους πιο πολλούς φαντάζομαι) είναι τα 3 βασικα:

1. Η μπαταρία του είναι καλή; Πόσο κρατάει με κανονική χρήση; (20-30 λεπτά κλήσεις, 1 ώρες σερφάρισμα, νορμάλ χρήση facebook, viber κτλ..)

Αυτά πιστεύω είναι τα βασικά και περιμένω την απάντησή σας διότι είμαι στο τσακ να το παραγγείλω από το vickmall (advanced-3GB RAM)

Οι απαντήσεις στις ερωτησεις που κανεις εχουν δοθεί:

1. Εχω βγάλει μεχρι 5.5 ωρες οθονη

2. Ειναι το πιο γρήγορο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου. Τωρα εχω και το lg G3 . Αισθητα πιο smooth το s3 και λίγο πιο γρήγορο στο φόρτωμα σελίδων. Γενικά η γρηγοράδα του ειναι αδύνατον να σε απογοητεύσει οσο απαιτητικός και αν εισαι και απο οποιο κινητο και αν προερχεσαι!

3. Wifi άψογο. Ως σημα δεν εχω πολυ άποψη γιατι το κινητο ειναι την γυναίκας μου, αλλα δεν εχει κανει καποιο παράπονο.

Λοιπόν εγώ έχω το advanced 3 GB RAM εδώ και 5 ημέρες:

1. Το βάζω όσο κοιμάμαι να φορτίζει, το πρωί το βγάζω από την φόρτιση και μέχρι το βράδυ που πέφτω να κοιμηθώ έχει μείνει γύρω στο 40% ακόμα μπαταρία, τώρα στην αρχή μάλιστα που το "παίζω" πολύ. Άρα νομίζω είναι ικανοποιητική η μπαταρία του

2. Πολύ γρήγορο δεν νομίζω ότι θα σου κολλήσει. Ο αδερφός μου είχε το HTC One και τώρα που πήρε αυτό κι αυτός, μου λέει ότι είναι πιο γρήγορο.

3. Πολύ δυνατό το σήμα του στο wifi

Συγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα.. Αντιμετωπιζω το εξης : εχω δυο καρτες σιμ αλλα οταν με καλλουν στη μια δεν εμφανιζεται το ονομα του ενω υπαρχει στις επαφες και οταν με καλλουν στη 2η σιμ εμφανιζεται. Πως μπορω να το φτιαξω? ολες οι επαφες ειναι στη μνημη του κινητου.

Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. ευχαριστω :)

Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.

Συγνωμη που ξαναρωτάω. Εχω το S3 2 gb ram με ota update 20150319-073039. Προσπαθω να ορισω απο τις ρυθμισεις το χρωμα φόντου των καρτων sim και ενω επιλεγω το χρωμα που θελω δεν αλλαζει. εχουν λευκο χρωμα και οι 2. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Σε αλλο κινητο που ειχα άλλαζε κανονικα στο χρώμα που επέλεγα.

Συγνωμη που ξαναρωτάω. Εχω το S3 2 gb ram με ota update 20150319-073039. Προσπαθω να ορισω απο τις ρυθμισεις το χρωμα φόντου των καρτων sim και ενω επιλεγω το χρωμα που θελω δεν αλλαζει. εχουν λευκο χρωμα και οι 2. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Σε αλλο κινητο που ειχα άλλαζε κανονικα στο χρώμα που επέλεγα.

Πάντως με μία κάρτα που το δοκίμασα, άλλαξε κανονικά (αρχικά είχε γαλάζιο χρώμα). Έχουμε και ίδια ROM.

Ας πει και κάποιος με 2 κάρτες...

Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. ευχαριστω :)

Δοκίμασε μήπως χρειάζεται να βάλεις το +30 μπροστά από το νούμερο των επαφών. Δοκίμασε το για 1-2 επαφές να δεις αν λύνει το πρόβλημα. Αν ναι, τότε μπορείς να το κάνεις εύκολα για όλες τις επαφές με το app number fixer.

The day is my enemy, the night my friend

Eγω τα χρωματα τα αλλαξα, αυτο που δεν μπορω να περασω ειναι το νουμερο σε μια απο τις καρτες

Δοκίμασε μήπως χρειάζεται να βάλεις το +30 μπροστά από το νούμερο των επαφών. Δοκίμασε το για 1-2 επαφές να δεις αν λύνει το πρόβλημα. Αν ναι, τότε μπορείς να το κάνεις εύκολα για όλες τις επαφές με το app number fixer.

Σε ευχαριστω παρα πολυ. Τελικα επρεπε να διαγραφουν τα +30. :)

Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.

Φιλε μου:

1. Μου εχει βγαλει 6 ωρες οθονη. Πανω απο 24 ωρες συνολικα για πλακα.

2. Δεν ειναι απλα γρηγορο. Φυσαει..

3. Σημα αναλογα με τον παροχο αλλα εγω με vodafone τελεια. Wifi δεν παιζεται..

Παιδια και εγω περιμενω το S3 advanced!!! Αγοράστηκε απο Aliexpress!!!σταλθηκε 25/03 απο σιγκαπουρη!!! λετε να ερθει μεσα στην βδομαδα η μετα το πασχα?????