timkos40 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Κάποιος που έχει την rc4 και Μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει αν ξέρει βέβαια με ποιον τρόπο θα βλέπω σε πλήρη οθόνη την φωτο αυτού που με καλεί όταν βρίσκομαι στην αρχική οθόνη και όχι το μικρό το πινακακι που μου βγάζει τώρα με αποδοχή/απόρριψη κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Από αυτά που γράφεις, βγάζω το συμπέρασμα ότι υπάρχει ο συγχρονισμός και με τις ROMs αυτές απλά μπορείς να τον μεταφέρεις στη μπάρα. Το ερώτημά μου είναι, εάν υπάρχει (που είναι σίγουρο ότι υπάρχει αφού ενημερώνονται κανονικά οι εφαρμογές του Google), που βρίσκεται και δεν μπορώ να τον βρω; Στην 5.1 που έχω στο S3 Plus, υπάρχει στις Ρυθμίσεις ενότητα Προσωπικό (που μάλλον αντιστοιχεί στο Personalisation), και μέσα σ' αυτήν Τοποθεσία, Gesture sensing, Ασάλεια, Λογαριασμοί, Γλώσσα και εισαγωγή και Αντίγραφα ασφαλείας κλπ, αλλά φαίνεται πουθενά ο συγχρονισμός. μεσα στο ¨Λογαριασμοι¨ειναι ο συγχρονισμος. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος που έχει την rc4 και Μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει αν ξέρει βέβαια με ποιον τρόπο θα βλέπω σε πλήρη οθόνη την φωτο αυτού που με καλεί όταν βρίσκομαι στην αρχική οθόνη και όχι το μικρό το πινακακι που μου βγάζει τώρα με αποδοχή/απόρριψη κλήσης. αυτη την απορια ειχα κι εγω στην αρχη, αφου μια εδειχνε ολη τη φωτογραφια, και αλλη μια μικρη ενημερωση ψηλα. Μετα καταλαβα οτι οταν εχεις μια εφαρμογη ανοιχτη, πχ ενα παιχνιδι, σου ερχετε μικρη ειδοποιηση για να μη χανεις ολη την οθονη σου, ενω οταν εισαι σε κατασταση αναμονης ανοιγει ολοκληρη η οθονη με μεγαλη φωτογραφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 μεσα στο ¨Λογαριασμοι¨ειναι ο συγχρονισμος. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτη την απορια ειχα κι εγω στην αρχη, αφου μια εδειχνε ολη τη φωτογραφια, και αλλη μια μικρη ενημερωση ψηλα. Μετα καταλαβα οτι οταν εχεις μια εφαρμογη ανοιχτη, πχ ενα παιχνιδι, σου ερχετε μικρη ειδοποιηση για να μη χανεις ολη την οθονη σου, ενω οταν εισαι σε κατασταση αναμονης ανοιγει ολοκληρη η οθονη με μεγαλη φωτογραφια. Αν την ώρα που σου βγάλει την ειδοποιηση πατήσεις πάνω της τοτε ανοιγει σε όλη την οθονη!!! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Αν την ώρα που σου βγάλει την ειδοποιηση πατήσεις πάνω της τοτε ανοιγει σε όλη την οθονη!!! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος!!! Ναι αυτό το διαπίστωσα και εγώ.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος Ούτε με εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshinatsu Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Χωρίς να εγκαταστήσω εκείνο το patchάκι που βγάλανε στο Jiayu.de, έβαλα φορτιστή 2A από ένα tablet, και τώρα η φόρτιση κάνει 2 ώρες από 10 που έκανε πριν. Λέτε να χω καμιά έκρηξη; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εγώ με το patch και 2άμπερο, φόρτισε από 18% σε 100% σε μία ώρα, αλλά το κινητό ζεμάτισε. Θα ψάξω να βρώ 1500άρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Για ποιο patch μιλάτε;; Για τον kernel?? Έχουμε κανένα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 έχω ένα πρόβλημα.... ξαφνικά από χθες δεν μπαίνει στο wifi στην δουλειά μου.... ενώ όλοι οι άλλοι μπαίνουν κανονικά, με τον ίδιο κωδικό, εγώ τίποτα....έχω κάνει επανεκκινήσεις, έχω σβήσει κι έχω ξαναβάλει τους κωδικούς, δεν μπαίνει με τίποτα ενώ στο σπίτι και σε άλλα μέρη μπαίνει κανονικά στο wifi. τη μπορεί να φταίει? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Απευθύνομαι σε όλους τους συμφορουμιτες/σες που έχουν την rc4.Είμαι και εγώ προσφάτως ένας από αυτούς.όντως το κινητό πάει σφαίρα και Τελικά φαίνεται ότι είχατε δίκιο όσοι μου λέγατε να κάνω το βήμα και να την περάσω.Έχω όμως ένα θεματάκι με τις εισερχόμενες κλήσεις.δε μου αρέσει ο τρόπος απεικόνισης των εισερχομένων κλήσεων με εκείνο το πινακακι πανω πάνω στην οθόνη και Απάντηση Όχι με ολίσθηση αλλά με πάτημα κουμπιού.Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος αλλαγής της συγκεκριμένης απεικόνισης μέσω των ρυθμίσεων ή μέσω κάποιας εφαρμογής.δοκίμασα ομολογουμένως την fullscreen caller id αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.όποιος έχει και να προτείνει ευπρόσδεκτο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 μεσα στο ¨Λογαριασμοι¨ειναι ο συγχρονισμος. Επιτέλους, λύθηκε η απορία και σ' ευχαριστώ πολύ. Είχα ανοίξει πολλές φορές το "Λογαριασμοί" αλλά βλέποντας μόνο το Google και "Προσθήκη Λογαριασμού" έβγαινα θεωρώντας ότι δεν υπάρχει κάτι που να συνδέεται με την απορία μου (κακώς, βέβαια, αφού ο συγχρονισμός αφορά, κυρίως, το Google). Μετά το διάβασμα του post σου, πάτησα το Google και άνοιξε η σελίδα με όλες τις επιλογές συγχρονισμού, που είναι όντως ενεργοποιημένες, προφανώς, από την εγκατάσταση του λογισμικού. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Πως μπορώ να δώσω δικαιώματα root σε εφαρμογές Αφού στην rc4 Δεν υπάρχει superuser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Νέα απορία. Προσπάθησα να συνδέσω το κινητό με το pc για να μεταφέρω τις πρώτες φωτο που τράβηξα αλλά κατάφερα να δω μόνο την κάρτα και όχι την εσωτερική μνήμη που αρχειοθετούνται οι φωτο. Πως μπορώ να δω την εσωτερική μνήμη; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshinatsu Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) Πως μπορώ να δώσω δικαιώματα root σε εφαρμογές Αφού στην rc4 Δεν υπάρχει superuser; Ναι μεν δεν υπάρχει εγκατεστημένη superuser εφαρμογή, αλλά το ROM αποκτά πολύ εύκολα root πρόσβαση αν θες. Πηγαίνεις στις γενικές ρυθμίσεις ➞ About phone, και πατάς πολλές φορές πάνω στο build number. Μετά στις γενικές ρυθμίσεις ξεκλειδώνονται τα developer options, τα ενεργοποιείς με το "On" πάνω πάνω, και στις επιλογές υπάρχει το "root access", όπου επιλέγεις "apps only". Αν θες εφαρμογή superuser για να τσεκάρεις συγκεκριμένα και τι παίζει, μπορείς να φλασάρεις αυτό από το recovery. Αν και νομίζω μπορείς να εγκαταστήσεις όποια superuser εφαρμογή θες από το store. Νέα απορία. Προσπάθησα να συνδέσω το κινητό με το pc για να μεταφέρω τις πρώτες φωτο που τράβηξα αλλά κατάφερα να δω μόνο την κάρτα και όχι την εσωτερική μνήμη που αρχειοθετούνται οι φωτο. Πως μπορώ να δω την εσωτερική μνήμη; Αν έχεις PC, πρέπει να αλλάξεις τον τύπο σύνδεσης από "USB storage" σε "MTP". Αυτή η επιλογή εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της σύνδεσης στο USB σε μία ειδοποίηση: http://i.imgur.com/LYQh3YO.jpg Aν όμως έχεις Mac όπως εγώ, η ζωή σου θα είναι κόλαση με τις συνδέσεις USB σε Android κινητά. Edited February 19, 2016 by yoshinatsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Aν όμως έχεις Mac όπως εγώ, η ζωή σου θα είναι κόλαση με τις συνδέσεις USB σε Android κινητά.https://www.android.com/filetransfer/ ΓΙΑ ΤΟ MAC... ;) Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshinatsu Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) https://www.android.com/filetransfer/ ΓΙΑ ΤΟ MAC... ;) Όχι. Η ζωή του θα είναι κόλαση και με αυτό. :lol: Στο Jiayu τουλάχιστον, δε μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από και προς την εξωτερική SD ούτε καν με MTP με αυτό το πρόγραμμα. Ή τουλάχιστον έτσι ήταν στην 4.4.4, στην RC4 δε δοκίμασα να δω αν άλλαξε κάτι. EDIT: Ουάου. Τώρα που το πες, δοκίμασα πάλι το MTP με το Android File Transfer, και πράγματι φαίνεται να δουλεύει κομπλέ. Άλλο ένα θέμα που λύθηκε με το Lollipop λοιπόν :happy: Φαντάσου είχα αναγκαστεί να κάνω όλες μου τις μεταφορές με το Superbeam. Καλό ήταν, δε λέω, αλλά όπως και να χει πιο γρήγορο το USB. Edited February 19, 2016 by yoshinatsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 εμένα μου λειτουργούσε κανονικά και με την ΚΚ. Και εγώ MacBook έχω. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshinatsu Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 εμένα μου λειτουργούσε κανονικά και με την ΚΚ. Και εγώ MacBook έχω. Έχω 2 iMac και 1 Macbook, αλλά είναι όλα παλιότερα (2007-2008). Είχα πολλά θέματα με την MTP σύνδεση στο Jiayu με το KitKat σε όποιο απ'τα 3 και να το συνέδεα. Τώρα βλέπω όλα ΟΚ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Και το δικό μου είναι Late 2008 unibody, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Με El Capitan είμαι. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Θέλοντας να προστατέψω την οθόνη του νεοαποκτηθέντος Plus, έψαξα στην ευρωπαική αγορά και βρήκα αυτό με 5,99€+0,99€ μεταφορικά (σύνολο 6,98€). Έριξα την παραγγελία το ΣΑ 13/2 με εκτιμώμενη παράδοση 18-24/2, τη ΔΕ 15/2 ήρθε μήνυμα ότι στάλθηκε και σήμερα το πρωί το παρέλαβα και το τοποθέτησα. Άψογος ο Γερμανός (τελικά το κατάστημα βρίσκεται στη Γερμανία) τόσο στο υλικό όσο και στην όλη διαδικασία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_Nik Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μετά από 8 μήνες με την μαμά Rom έβαλα και εγώ πριν 3 μέρες την RC4. Πρώτες εντυπώσεις τίποτα το αρνητικό, το πίσω ηχείο πολύ πιο δυνατό. Μπόρεσα και έβαλα και το xposed και όλα δουλεύουν normal. http://s22.postimg.org/nwxt10gv1/Screenshot_2016_02_22_11_12_51.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδια καλημερα!!! Ξερουμε κανα bluetooth συμβατο με το κινητο μας γιατι εχασα το sony sbh20 που ομολογουμενως ηταν πολυ καλο!!!απλα λεω να παρω τωρα κανα αλλο αλλα με ενδιαφερει πολυ η αυτονομια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μετά από 8 μήνες με την μαμά Rom έβαλα και εγώ πριν 3 μέρες την RC4. Πρώτες εντυπώσεις τίποτα το αρνητικό, το πίσω ηχείο πολύ πιο δυνατό. Μπόρεσα και έβαλα και το xposed και όλα δουλεύουν normal. http://s22.postimg.org/nwxt10gv1/Screenshot_2016_02_22_11_12_51.jpg Ήχος κλήσης (ομιλΐα), καμία μεταβολή? Από gestures κάτι καλύτερο, όπως screen off χωρίς χρήση power button, ή η πολύ χρήσιμη απάντηση κλήσης όταν πλησιάζουμε την συσκευή στο αυτί? Ρωτάω γιατί μόνο αυτές τις ελλείψεις έχω εντοπίσει στην extreme 1.3 και αν λύθηκαν θα προχωρήσω κι εγώ στην rc4. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Προσπαθώ να περάσω το xposed και παίρνω αυτό το μνμ.τι πρέπει να κάνω και για ποιο λόγο μου το εμφανίζει αυτό;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160222/21bc959e968997ac9a840c534d9bbbc0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εχω το S3 1 χρόνο και έχω δοκιμάσει όλες τις rom τωρα έχω την RC4.Ολα καλά αλλα οι φωτογραφιες το βράδυ με οποια rom και να ειχα δεν είναι καλες εχουν πολύ "θόρυβο".πως γίνετε αυτο άλλα τηλέφωνα με την ιδια καμερα την Sony IMX214 βγάζουν καλύτερα.Αν δεν είχε αυτο θέμα δεν θα σκεφτομουν καν να το αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Προσπαθώ να περάσω το xposed και παίρνω αυτό το μνμ.τι πρέπει να κάνω και για ποιο λόγο μου το εμφανίζει αυτό; Μαλλον γιατι φλασάρισες λάθος έκδοση. Υπάρχουν τρεις εκδοσεις, ο επεξεργαστής σου είναι arm64. Διαβασε το πρώτο νήμα στο XDA αν έχεις απορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts