apotsi Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Καλησπέρα!Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά κατεβάζει απο μόνο του εφαρμογές!!!!!!!!!!!!:mad: Έχω απεγκαταστήσει οτι κατέβασα τελευταία,επανεκκινήσεις,βγάλσιμο μπαταρίας κ.τ.λ.Χωρίς αποτέλεσμα!Καταλήγω πως θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών για να τελειώνουμε.Αλλά επειδή είμαι παντελώς άσχετη πείτε μου θα μου βγάλει κινέζικα και θα κλαίω ή θα είναι όλα κανονικά σαν ένα unrooted? Βοήθεια παρακαλώ στον άσχετο!!!!:pΚαλησπέρα και Χρόνια πολλά. Προφανώς ακόμα έχεις 4.4.4 έκδοση. χρειάζεται ενημέρωση λογισμικού σε Lollipop ή nougat. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 15. Συνεχίζει να μην λειτουργεί το ραδιόφωνο χωρίς τα ακουστικά. Γιατι πρεπει να δημιουργηθει ενα μερος του κινητου σαν αυτουσια κεραια. Στα υπαρχουν τηλεφωνα θα εχεις προβλημα με τις πλευρικες συχνοτητες που μεταφραζεται σαν θορυβος στον δεκτη. Γιατι μην ξεχνας οτι ορισμενα μερη του κινητου εχουν ηδη κεραιες για τις συχνοτητες τις κινητης, WIFI, bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Με NFC , την 7.1.1 και με την εφαρμογή winbank wallet έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει πληρωμές ; Όχι δε μου δουλεύει. Είναι αξιοπερίεργο όμως. Μου δούλεψε μόνο στην AICP. Μετά τίποτα. Έχω ελέγξει σε διάφορες εφαρμογές το NFC και δουλεύει κανονικά. Ενώ συμπτωματικά μου ήρθε και η contactless κάρτα της Πειραιώς και καμιά εφαρμογή δεν μπορεί να την διαβάσει, ενώ της εθνικής αναγνωρίζεται κανονικά. Επίσης κάποιος dev λέει ότι στην Taiwan που ήταν πλήρωνε κανόνα ακόμα και μέσα στο λεωφορείο (με την 7.1.1). using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Όχι δε μου δουλεύει. Είναι αξιοπερίεργο όμως. Μου δούλεψε μόνο στην AICP. Μετά τίποτα. Έχω ελέγξει σε διάφορες εφαρμογές το NFC και δουλεύει κανονικά. Ενώ συμπτωματικά μου ήρθε και η contactless κάρτα της Πειραιώς και καμιά εφαρμογή δεν μπορεί να την διαβάσει, ενώ της εθνικής αναγνωρίζεται κανονικά. Επίσης κάποιος dev λέει ότι στην Taiwan που ήταν πλήρωνε κανόνα ακόμα και μέσα στο λεωφορείο (με την 7.1.1). using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Αν κατάλαβα καλά μόνο αν έχουμε λογαριασμό και win-banking στην εθνική τράπεζα μπορούμε να πληρώνουμε με το τηλέφωνό μας ; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Δοκίμασα το my Alpha wallet αλλα δεν δουλεύει γιατι είναι root το τηλέφωνο.:mad::mad: Αν και δεν ξέρω τις δυνατότητες του my alpha wallet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Δοκίμασα το my Alpha wallet αλλα δεν δουλεύει γιατι είναι root το τηλέφωνο.:mad::mad: Αν και δεν ξέρω τις δυνατότητες του my alpha wallet. κάποτε το έλεγχε και η winbank Piraeus, αλλά φαίνεται έπεσε κράξιμο και το προσπερνάει, απλά με μια ενημέρωση. Στις αρχές ούτε εγώ μπορούσα να το εγκαταστήσω. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν παίζει. Σαν κάτι να έχουν ενεργοποιήσει στις υπηρεσίες της Piraeus και δεν το αναγνωρίζει. using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Oλες οι τραπεζες της ευρωπης, μολις δουν οτι το τηλεφωνο ειναι ρουτ, αρνητε την εγκαταστηαση οποιασδηποτε εφαρμογης τραπεζικων συναλλαγών. Το δοκιμασα με Πειραιως, εθνικη, Νορντεα, Ντανσκ. Και στις τεσσερις εφαγα πορτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 [/color]Εγώ πάντως με την πειραιώς κάνω κανονικά αγορεςμε nfc ειμαι με aicp 6.0 ,ροοτ , κλπ… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Θα βγούμε εκτός θέματος βέβαια, αλλά να ρωτήσω αν οι εφαρμογές των τραπεζών αρνούνται να εγκατασταθούν με το που 'δουν' root, ή απλά αρνούνται να λειτουργήσουν μετά; Και η άλλη ερώτηση, αν έχεις ήδη την εφαρμογή εγκατεστημένη και κάνεις το root μετά, τι γίνεται; (υποθέτω θα αρνείται να λειτουργήσει...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 [/color]Εγώ πάντως με την πειραιώς κάνω κανονικά αγορεςμε nfc ειμαι με aicp 6.0 ,ροοτ , κλπ… είναι ένας λόγος που σκέφτομαι να ξαναβάλω AICP. Να πηγαίνω σ/μ και να ψωνίζω με το κινητό Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Με την εφαρμογή winbank mobile της τράπεζας Πειραιώς κάνω όλες σχεδόν τις συναλλαγές που κάνω από τον σταθερό υπολογιστή του σπιτιού μου . Τώρα γιατί με το NFC δεν μπορώ να πληρώσω στο σούπερ μάρκετ .... δεν το καταλαβαίνω :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Θα βγούμε εκτός θέματος βέβαια, αλλά να ρωτήσω αν οι εφαρμογές των τραπεζών αρνούνται να εγκατασταθούν με το που 'δουν' root, ή απλά αρνούνται να λειτουργήσουν μετά; Και η άλλη ερώτηση, αν έχεις ήδη την εφαρμογή εγκατεστημένη και κάνεις το root μετά, τι γίνεται; (υποθέτω θα αρνείται να λειτουργήσει...) MΟυ εβγαλε προειδοποιηση οτι η συσκευη μου εχει παραπανω δικαιωματα απο αυτα που προβλεπετε και θα διακοπει η εγκατασταση της. Οπως και το εκανε. Δεν επεμενα, αλλα απο οτι ακουω σε αλλους περασε κανονικα με ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsagan Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 sokolataki μηπωσ μπορισ να βοηθησεισ?μαλλον εχω ιο ,αυτο με το χερακι και το s3 (4.4.4) ταπεξε,απο οτι διαβασα θελει αναβαθμιση σε lolipop η MM αλλα καθοτι ασχετοσ με φλασαρισματα... .....help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Είχα γραφτεί και εγώ για το alpha walet αλλά δεν προχώρησα αφού το κινητό είναι rooted Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 sokolataki μηπωσ μπορισ να βοηθησεισ?μαλλον εχω ιο ,αυτο με το χερακι και το s3 (4.4.4) ταπεξε,απο οτι διαβασα θελει αναβαθμιση σε lolipop η MM αλλα καθοτι ασχετοσ με φλασαρισματα... .....help φυσικα και θα σε βοηησουμεε.... λοιπον θελω να κανεις τα εξης 1: κρατα backup στον υπολογιστη σου οτι φωτο βιντεο θελεις 2 κανε backup τις επαφες σου και περνα το αρχειο του backup στον υπολογιστη η περνα τις επαφες σου στην σιμ 3 κατεβασε ολα τα αρχεια του οδηγου εγκαταστασης rc5 (βλεπε πιο πανω) (δυστυχως ακομα δεν μπηκε στο 1ο ποστ) στον υπολογιστη σου 4 ακολουθα τον οδηγο αν δεν τα καταφερεις μπορω αυριο πρωι να τα κανω εγω μεσω teamviwer ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- sokolataki μηπωσ μπορισ να βοηθησεισ?μαλλον εχω ιο ,αυτο με το χερακι και το s3 (4.4.4) ταπεξε,απο οτι διαβασα θελει αναβαθμιση σε lolipop η MM αλλα καθοτι ασχετοσ με φλασαρισματα... .....help o οδηγος βρισκετε σελιδα 477 δες και το βιντεο που εχω φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsagan Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 φυσικα και θα σε βοηησουμεε.... λοιπον θελω να κανεις τα εξης 1: κρατα backup στον υπολογιστη σου οτι φωτο βιντεο θελεις 2 κανε backup τις επαφες σου και περνα το αρχειο του backup στον υπολογιστη η περνα τις επαφες σου στην σιμ 3 κατεβασε ολα τα αρχεια του οδηγου εγκαταστασης rc5 (βλεπε πιο πανω) (δυστυχως ακομα δεν μπηκε στο 1ο ποστ) στον υπολογιστη σου 4 ακολουθα τον οδηγο αν δεν τα καταφερεις μπορω αυριο πρωι να τα κανω εγω μεσω teamviwer ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- o οδηγος βρισκετε σελιδα 477 δες και το βιντεο που εχω φτιαξει οκ θα προσπαθησω αν δεν....τα λεμε το πρωι ,ευχαριστω για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλημερα παιδες και Χρονια Πολλα.Επανερχομαι με ενα θεματακι για το οποιο δεν πηρα απαντηση...μετα την εγκατασταση 7.1.1 ανακαλυψα οτι ενω μπορω να μεταφερω αρχεια αναμεσα στο τηλεφωνο και την SD καρτα πολλες εφαρμογες βλεπουν την SD καρτα ως μη εγγραψιμη (Titanium,CM browser,mail server) με αποτελεσμα να ειναι αδυνατη οποιαδηποτε αντιγραφη στην καρτα.Ως file explorer χρησιμοποιω τον ES παρεπιμπτοντως και ειδα οτι την εξωτερικη καρτα την βλεπει ως /storage/06E3-4B28/...ειναι φυσιολογικο η συμβαινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλημερα παιδες και Χρονια Πολλα.Επανερχομαι με ενα θεματακι για το οποιο δεν πηρα απαντηση...μετα την εγκατασταση 7.1.1 ανακαλυψα οτι ενω μπορω να μεταφερω αρχεια αναμεσα στο τηλεφωνο και την SD καρτα πολλες εφαρμογες βλεπουν την SD καρτα ως μη εγγραψιμη (Titanium,CM browser,mail server) με αποτελεσμα να ειναι αδυνατη οποιαδηποτε αντιγραφη στην καρτα.Ως file explorer χρησιμοποιω τον ES παρεπιμπτοντως και ειδα οτι την εξωτερικη καρτα την βλεπει ως /storage/06E3-4B28/...ειναι φυσιολογικο η συμβαινει κατι? μετά την έκδοση 6.0 δυστυχώς η Google με τα υπερβολικά αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχει κάνει τις sd μόνο για ανάγνωση. Μερικές εφαρμογές σε καθοδηγούν για να δώσεις δικαιώματα εγγραφής. Αλλά για κάποιες άλλες δυστυχώς πρέπει να χρησιμοποιηθεί η εσωτερική μνήμη. Και εγώ για το titanium backup αλλά και για φωτογραφίες (ώστε να μπορώ να τις επεξεργάζομαι) έχω ορίσει φακέλους στην εσωτερική και με έμαθα να μην ξεχνάω να τους αντιγράφω στην sd πριν περάσω νέα Rom κλπ using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsagan Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 οκ θα προσπαθησω αν δεν....τα λεμε το πρωι ,ευχαριστω για τη βοηθεια ela re file kalhmera ,me exei trelanei to thl. den to vlepei to laptop kai prospatho apo ena palio desktop alla pali ta idia,(oyte ta ellhnika den gyrnane edo)to de thlefono den me afhnei na kano bback up tis epafes toylaxiston ,gia ti foto tpt. alla mallon ua tis bro (exo kanei sygxronismo me google opote mallon einai sto laptop ?sosta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 MΟυ εβγαλε προειδοποιηση οτι η συσκευη μου εχει παραπανω δικαιωματα απο αυτα που προβλεπετε και θα διακοπει η εγκατασταση της. Οπως και το εκανε. Δεν επεμενα, αλλα απο οτι ακουω σε αλλους περασε κανονικα με ρουτ Σκεφτόμουν διάφορες... μαϊμουδιές, του τύπου εγκατάσταση σε non-rooted τηλέφωνο, backup με Titanium, root και μετά restore data only, αλλά προφανώς οι εφαρμογές είναι πιο έξυπνες από αυτό και ελέγχουν για root κάθε φορά που ξεκινάνε... (σιγά μην ήταν τόσο εύκολο να τις ξεγελάσουμε, τώρα που το σκέπτομαι...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Σε ευχαριστω gorillaz_gr...μου ελυσες την απορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 ela re file kalhmera ,me exei trelanei to thl. den to vlepei to laptop kai prospatho apo ena palio desktop alla pali ta idia,(oyte ta ellhnika den gyrnane edo)to de thlefono den me afhnei na kano bback up tis epafes toylaxiston ,gia ti foto tpt. alla mallon ua tis bro (exo kanei sygxronismo me google opote mallon einai sto laptop ?sosta? τα αρχεία μπορείς να τα μεταφέρεις και με λειτουργία σε TWRP. Υπάρχει και εκεί διαχειριστής αρχείων. Όπως επίσης μπορείς να είσαι σε TWRP και να συνδέσεις το τηλέφωνο με υπολογιστή. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε λειτουργία Android το τηλέφωνο για να συνδεθεί με υπολογιστή. Εαν τώρα είσαι και εσύ με Windows 10 που όλοι έχουν πρόβλημα με τους drivers.... Ψάξε τον οδηγό και ξαναπέρασέ τους. using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλησπέρα. Το κινητό μου δεν μπορούσε να ανοίξει, εμφάνιζε το μήνυμα Optimizing apps χωρίς να σταματά ποτέ. Η μόνη λύση ήταν να μπω σε recover mode. Έκανα wipe date, dalvik cache κτλ και πατώντας reboot εμφανίζεται το μήνυμα: No OS installed. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δοκίμασα και factory reset αλλά πάλι έχω το ίδιο μήνυμα. Τι κάνω; Βοήθεια!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλησπέρα. Το κινητό μου δεν μπορούσε να ανοίξει, εμφάνιζε το μήνυμα Optimizing apps χωρίς να σταματά ποτέ. Η μόνη λύση ήταν να μπω σε recover mode. Έκανα wipe date, dalvik cache κτλ και πατώντας reboot εμφανίζεται το μήνυμα: No OS installed. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δοκίμασα και factory reset αλλά πάλι έχω το ίδιο μήνυμα. Τι κάνω; Βοήθεια!:wacko: Βάλε rc5 ο οδηγός είναι σελίδα 477 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Με αφορμή σχετική ερώτηση σε διπλανό νήμα (Doogee X5), θέλω να ρωτήσω αν στα S3 και S3+που είναι root είναι δυνατόν να βάλουμε διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε sim. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts