gazonas Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Σ' ευχαριστώ φίλε για τα βίντεο. Το πρόβλημα, όπως έχω και πει και πριν, είναι ότι τα links που χρειάζεσαι για να κατεβάσεις τα διάφορα αρχεία (drivers, flashtool κτλ) δεν υπάρχουν. Δυστυχώς ακόμα να βρω λύση :wacko: Μπορεί κάποιος να μας πει έναν ολοκληρωμένο οδηγό με links που να υπάρχουν; Έχω googlάρει τα πάντα αλλά δε βρίσκω άκρη. Δυστυχώς το κινητό παραμένι άχρηστο εδώ και 10 μέρες:blink: Σημείωση: Έχω Windows 10 Ευχαριστώ! και εγω windows 10 εχω φιλε μου και απο την πρωτη σελιδα που εχει ανεβασει ο gorilaz τα links δουλευουν μια χαρα και μπορεις να τα κατεβασεις.μηπως κανεις καποιο αλλο λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Σ' ευχαριστώ φίλε για τα βίντεο. Το πρόβλημα, όπως έχω και πει και πριν, είναι ότι τα links που χρειάζεσαι για να κατεβάσεις τα διάφορα αρχεία (drivers, flashtool κτλ) δεν υπάρχουν. Δυστυχώς ακόμα να βρω λύση :wacko: Μπορεί κάποιος να μας πει έναν ολοκληρωμένο οδηγό με links που να υπάρχουν; Έχω googlάρει τα πάντα αλλά δε βρίσκω άκρη. Δυστυχώς το κινητό παραμένι άχρηστο εδώ και 10 μέρες:blink: Σημείωση: Έχω Windows 10 Ευχαριστώ! Από εδώ το sp flash tool http://spflashtool.com/ για τους drivers κάνε εγγραφή στο jiayu.es (μετάφραση μέσω chrome), πήγαινε στην κατηγορία λήψεις, επίλεξε τη συσκευή S3A και κατέβασε τους από εκεί. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Από εδώ το sp flash tool http://spflashtool.com/ για τους drivers κάνε εγγραφή στο jiayu.es (μετάφραση μέσω chrome), πήγαινε στην κατηγορία λήψεις, επίλεξε τη συσκευή S3A και κατέβασε τους από εκεί. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Έκανα τη διαδικασία, όλα καλά! Πέρασα την RC5. Ποια είναι η καλύτερη ROM κατά τη γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 χαιρετω την παρεα ! γνωριζει καποιος που παρακολουθει ξενα φορουμ για το κινητο μας εαν θα υπαρξει καποια ρομ ΜΜ για το s3 σε rc εκδοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Έκανα τη διαδικασία, όλα καλά! Πέρασα την RC5. Ποια είναι η καλύτερη ROM κατά τη γνώμη σας; Θεωρω την προηγουμενη δηλ RC4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Άλλη μιά ψήφο για την RC4 και για εμένα... Αλλά με άλλο launcher, γιατί μερικές φορές σκάει. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Γιατί θεωρείται καλύτερη την rc4 από την rc5 εκτός το θέμα της μπαταρίας που όντως είναι λίγο καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Γιατί θεωρείται καλύτερη την rc4 από την rc5 εκτός το θέμα της μπαταρίας που όντως είναι λίγο καλύτερη. bootarei πιο γρηγορα με την 4αρα, και το gps κλειδωνει σφαιρα, σε σχεση με την 5. Αυτα προσεξα στο δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Α ρε κινητάρα! Μου έβγαλε ΟΤΑ update η extreme rom 2.0, πλέον υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Μακάρι να είχε την ίδια υποστήριξη και το Letv μου. Και σχετικά με τα bootloops (σήμερα δε μου κανε ούτε ένα) τείνω να πιστέψω ότι είναι θέμα βλάβης του power button μια και από εκεί ξεκινάει κατά 99%. Παρήγγειλα την πλακέτα με τα κουμπάκια από aliexpress με 4€ και θα τα αλλάξω. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 bootarei πιο γρηγορα με την 4αρα, και το gps κλειδωνει σφαιρα, σε σχεση με την 5. Αυτα προσεξα στο δικο μου Για το boot. Ίσως να το κάνει πιο γρήγορα αλλά να σου πω δεν το κάνω και συχνά για το gps η rc5 κλειδωνει σε εμένα σε λιγότερο από 20 δευτέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 χαιρετω την παρεα ! γνωριζει καποιος που παρακολουθει ξενα φορουμ για το κινητο μας εαν θα υπαρξει καποια ρομ ΜΜ για το s3 σε rc εκδοση ? Υποθέτω ότι εννοείς αν θα βγει MM από τους developers που έχουν βγάλει και τις RCn. Έχω αρκετό καιρό που έχω σταματήσει να παρακολουθώ το θέμα στο xda-devs (έχω βολευτεί με την RC5...), και βλέποντας εδώ ότι οι καινούριες ROM είναι από τη "M.A.D. team", νόμιζα κι εγώ ότι πρόκειται για κάποιους άλλους devs. Τελικά, μια σύντομη επίσκεψη στο thread στο xda-devs με... διαφώτισε: Η M.A.D. team είναι οι ίδιοι που έχουν βγάλει τις RC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Υποθέτω ότι εννοείς αν θα βγει MM από τους developers που έχουν βγάλει και τις RCn. Έχω αρκετό καιρό που έχω σταματήσει να παρακολουθώ το θέμα στο xda-devs (έχω βολευτεί με την RC5...), και βλέποντας εδώ ότι οι καινούριες ROM είναι από τη "M.A.D. team", νόμιζα κι εγώ ότι πρόκειται για κάποιους άλλους devs. Τελικά, μια σύντομη επίσκεψη στο thread στο xda-devs με... διαφώτισε: Η M.A.D. team είναι οι ίδιοι που έχουν βγάλει τις RC. Ευχαριστω για την απαντηση ! Απλα διαβαζοντας ολο το νημα για το s3 ειχα δει μεγαλες " διαμαχες" αναμεσα σε cm, extreme και rc για το ποια ειναι πιο απροβληματιστη rom σε kitkat kai lollipop και καταλαβα οτι οι rc rom ειναι σχετικα καλυτερες.. Γι'αυτο ρωτησα αν βγει rc σε MM .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Και σε μένα βγήκε update της Xtreme rom σε 2.1 Το έχει εγκαταστήσει κάποιος ; Στάλθηκε από το Lenovo TB3-710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση ! Απλα διαβαζοντας ολο το νημα για το s3 ειχα δει μεγαλες " διαμαχες" αναμεσα σε cm, extreme και rc για το ποια ειναι πιο απροβληματιστη rom σε kitkat kai lollipop και καταλαβα οτι οι rc rom ειναι σχετικα καλυτερες.. Γι'αυτο ρωτησα αν βγει rc σε MM .. Αν επρόκειτο για διαφορετικές ομάδες, θα εμπιστευόμουν κι εγώ τους devs που έβγαλαν τις RC (derTeufel1980, SuperdragonPT - και τώρα πρέπει να υπάρχει και κάποιος τρίτος στην ομάδα), γιατί εμπλέκονται εδώ και καιρό με τα πρακτικά προβλήματα των διαφόρων ROM (σταθερότητα, ποιότητα ήχου στη συνομιλία, σήμα τηλεφωνίας και wifi, κατανάλωση κλπ κλπ), οπότε θα ήξεραν και πού να ρίξουν βάρος στις καινούριες εκδόσεις. Μιας και πρόκειται για τους ίδιους όμως, ευελπιστώ ότι σύντομα τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν με τις καινούριες ROM θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά - και θα μπορούμε να τις εγκαταστήσουμε κι εμείς που θέλουμε απλά ένα σταθερό τηλέφωνο και όχι πολλούς πειραματισμούς (I'm too old for this s**t - που έλεγε και γνωστός κινηματογραφικός χαρακτήρας). Το μόνο κακό που βλέπω στην υπόθεση είναι ότι μέχρι πρότινος ασχολούνταν όλοι με την ίδια ROM (τις LP που έβγαζαν), ενώ τώρα φαίνεται να έχουν "μοιραστεί" στις διαφορετικές MM... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Και σε μένα βγήκε update της Xtreme rom σε 2.1 Το έχει εγκαταστήσει κάποιος ; Στάλθηκε από το Lenovo TB3-710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εγκατέστησα, κανένα πρόβλημα. Απλά δεν έψαξα να εντοπίσω τις αλλαγές ακόμα. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Μπήκε η 6.0.1 paranoid και καθοτι εδω και μια βδομαδα περιπου, ειναι αψογη, μαλλον την αφηνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 τελικά μετά από 2 εβδομάδες συμβίωσης με την AICP 11 (έκδοση 6.0.1 android) επέστρεψα σε RC5. η αλήθεια είναι πως δεν είμαι κάποιος δύσκολος χρήστης του android αλλά αυτές οι μικρές "αστάθειες" με έκαναν να έχω συνέχεια το νου μου στο τηλέφωνο.Το εγκατέστησα, κανένα πρόβλημα. Απλά δεν έψαξα να εντοπίσω τις αλλαγές ακόμα. εγώ δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης σε WiFi αλλά ναι παρατηρούσα κάποιες αποσυνδέσεις. Επίσης ναι έδειχνε να έχει "λιγότερο" σήμα κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ένδειξη ή και γενικότερα στην λήψη. Αλλά σα να εντόπισα κάποιο "echo" της φωνής μου ειδικά στο σπίτι με την χαμηλότερη ένδειξη σήματος κινητής. Τέλος όσο αφορά τη σύνδεση BT ευτυχώς στα βασικά μου ακουστικά για το γυμναστήριο συνδέθηκε κανονικά, αλλά σε άλλα handsfree όχι. Ευχαριστω για την απαντηση ! Απλα διαβαζοντας ολο το νημα για το s3 ειχα δει μεγαλες " διαμαχες" αναμεσα σε cm, extreme και rc για το ποια ειναι πιο απροβληματιστη rom σε kitkat kai lollipop και καταλαβα οτι οι rc rom ειναι σχετικα καλυτερες.. Γι'αυτο ρωτησα αν βγει rc σε MM .. βασικά μετά την RC4 βγήκε η RC5 από καλούς developers και έτσι η διαμάχη ήταν στο ποια "κάθεται" καλύτερα σε κάθε έναν από εμάς. Είμαι σίγουρος πως πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει 2 γενιές του κινητού από το ίδιο εργοστάσιο (πιθανόν με άλλη πλακέτα) και γι αυτό πχ κάποιοι έχουν πρόβλημα με το γυροσκόπιο, άλλοι όχι. Κάποιοι έχουν πρόβλημα με την SIM άλλοι όχι κλπ κλπ... Τώρα η βασική ομάδα των developers αποτελείται από 3 άτομα και έτσι μάλλον συμφώνησαν ο καθένας τους να ασχοληθεί αποκλειστικά με μία από τις 3 εκδόσεις των ΜΜ (AICP, ΡΑ, CM). Αυτοί όλοι κάνουν την M.A.D. Τeam. Εννοείται για KitKat και LolliPop δεν πρόκειται να ξανα ασχοληθούν. Υποτίθεται αν και δηλώνουν ότι είναι σε διακοπές, λαμβάνουν στοιχεία από τις διάφορες σημαντικές δυσλειτουργίες των νέων ROM και θα επανέλθουν με νέες -βελτιωμένες-εκδόσεις τους. Και σε μένα βγήκε update της Xtreme rom σε 2.1 Το έχει εγκαταστήσει κάποιος ;Στάλθηκε από το Lenovo TB3-710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εγκατέστησα, κανένα πρόβλημα. Απλά δεν έψαξα να εντοπίσω τις αλλαγές ακόμα. Από περιέργεια έβαλα και εγώ ξανά την Xtreme2.0 και αμέσως μόλις ζήτησα "αναβάθμιση" μου έβγαλε μήνυμα για έκδοση 2.1 Δεν μπορώ να ξέρω τις διαφορές τους δυστυχώς, λένε κάποια σημεία στα σχόλιά τους στο needrom αλλά αυτό που δεν μου άρεσε με τους TFdevelopers είναι ότι πιθανόν να κάνουν καλή δουλειά αλλά το φορουμ τους είναι μόνο στα ισπανικά και έτσι δύσκολο να συμμετέχει όλος ο κόσμος. Γενικά πάντως με τη δική μου χρήση και στη δική μου συσκευή σα να φάνηκε πιο ενεργοβόρα και πιο "βαριά" στις αποκρίσεις της. Επίσης δεν είμαι κάποιος "καμένος" για να ασχοληθώ με την παραμετροποίηση μέσω Layers. Προτιμώ τα Θέματα που έχουν οι CM-Roms. CHANGELOG - Xtreme 2.1: Changed modem, Wi-Fi and GPS Improved camera 13MPX full screen Flash and color Quick charge TWRP 3 Minor bugs Αυτά για την ώρα. Σύντομα θα ανανεωθούν και οι οδηγοί στις πρώτες σελίδες του JiaYu s3 και s3+ Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geostamp Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλημερα παιδια...εχω βαλει την rc5 την γερμανικη rom....εχω προβλημα με την μπαταρια....στην αρχη υπηρχε το φαινομενο drain battery....με το που πηγαινε 15% μεσα σε ενα λεπτο εσβηνε το κινξτο....εχει εδω και κατι ημερες ενω το κινητο δειχνει full μπαταρια σβηνει μονο του και οταν ξανανοιγει δειχνει λιγοτερο...και γενικα ξαφνικα σβηνει....αλλη περιπτωση που με κανει ειναι να σβηνει το κινητο και οταν το ανοιγω και ανοιγει το λογοτυπο κανει ενημερωση εφαρμογων συνεχεια χωρις να ανοιγει ομως το κινητο για να βαλω κωδικο pin της sim....σε αυτην περιπτωση αναγκαστηκα να μπω στο bios (το οποιο ομως ειναι στα κινεζικα) και να μπορω να επιλεξω κατι που ελεγε emmc και τελικα ηταν επιλογη format... Λογικα ειναι θεμα rom ολο αυτο; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητο ειναι περιπου 8 μηνων και παρολο που ειμαι ευχαριστημενος , δεν μου αρεσει η διαδικασια να αλλαζω rom κτλ. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και θελω να το πουλησω...οποιος ενδιαφερεται....δεκτος καθε ελεγχος...6956761177 ο αριθμος μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλημερα παιδια...εχω βαλει την rc5 την γερμανικη rom....εχω προβλημα με την μπαταρια....στην αρχη υπηρχε το φαινομενο drain battery....με το που πηγαινε 15% μεσα σε ενα λεπτο εσβηνε το κινξτο....εχει εδω και κατι ημερες ενω το κινητο δειχνει full μπαταρια σβηνει μονο του και οταν ξανανοιγει δειχνει λιγοτερο...και γενικα ξαφνικα σβηνει....αλλη περιπτωση που με κανει ειναι να σβηνει το κινητο και οταν το ανοιγω και ανοιγει το λογοτυπο κανει ενημερωση εφαρμογων συνεχεια χωρις να ανοιγει ομως το κινητο για να βαλω κωδικο pin της sim....σε αυτην περιπτωση αναγκαστηκα να μπω στο bios (το οποιο ομως ειναι στα κινεζικα) και να μπορω να επιλεξω κατι που ελεγε emmc και τελικα ηταν επιλογη format... Λογικα ειναι θεμα rom ολο αυτο; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητο ειναι περιπου 8 μηνων και παρολο που ειμαι ευχαριστημενος , δεν μου αρεσει η διαδικασια να αλλαζω rom κτλ. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και θελω να το πουλησω...οποιος ενδιαφερεται....δεκτος καθε ελεγχος...6956761177 ο αριθμος μου... Λογικά είσαι από την περίπτωση που η εργοστασιακή σου μπαταρία δεν ήταν καλή και εμφανίζει τα συμπτώματα "θανάτου". Κάποιοι λένε ότι τους είχε ψιλοφουσκώσει κιόλας. Πρώτα έπρεπε να κάνεις κάνεις ενεργοποίηση του root και καπάκι ένα battery calibration. Μετά όλα τα άλλα τα πολύπλοκα. Τώρα αν το κινητό δεν ανοίγει καθόλου επειδή πάτησες αυτό το "fornat" χρειάζεται άλλη διαδικασία επαναφοράς. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλημερα παιδια...εχω βαλει την rc5 την γερμανικη rom....εχω προβλημα με την μπαταρια....στην αρχη υπηρχε το φαινομενο drain battery....με το που πηγαινε 15% μεσα σε ενα λεπτο εσβηνε το κινξτο....εχει εδω και κατι ημερες ενω το κινητο δειχνει full μπαταρια σβηνει μονο του και οταν ξανανοιγει δειχνει λιγοτερο...και γενικα ξαφνικα σβηνει....αλλη περιπτωση που με κανει ειναι να σβηνει το κινητο και οταν το ανοιγω και ανοιγει το λογοτυπο κανει ενημερωση εφαρμογων συνεχεια χωρις να ανοιγει ομως το κινητο για να βαλω κωδικο pin της sim....σε αυτην περιπτωση αναγκαστηκα να μπω στο bios (το οποιο ομως ειναι στα κινεζικα) και να μπορω να επιλεξω κατι που ελεγε emmc και τελικα ηταν επιλογη format... Λογικα ειναι θεμα rom ολο αυτο; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητο ειναι περιπου 8 μηνων και παρολο που ειμαι ευχαριστημενος , δεν μου αρεσει η διαδικασια να αλλαζω rom κτλ. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και θελω να το πουλησω...οποιος ενδιαφερεται....δεκτος καθε ελεγχος...6956761177 ο αριθμος μου... Πες μου τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geostamp Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 174 με μεταφορικα απο vickmal μου ειχε κοστισει....τωρα τωρα σε αυτην την τιμη παιρνεις με 3γιγα ram....κατω απο 100 δεν θελω να πεσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Τώρα που διάβασα το προηγούμενο μήνυμά σου.... Αν είχε περάσει την RC4-RC5, δεν θα έπρεπε να έχεις κινέζικο recovery. Εκεί που γράφεις για το EMMC. Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος και δεν έχεις περάσει κάτι σωστά και γι' αυτό έχεις προβλήματα; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geostamp Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ακολουθησα οτι ελεγε στην πρωτη σελιδα για το flash tool και στο scatter loading εβαλα την rc-5..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Εχω 1,5 χρόνο το s3 χωρίς κανένα πρόβλημα.Εκτος απο τωρα τελευταια που κάνει χαζα στην φόρτιση. Οταν το βάζω να φορτίσει σταματαει σε τυχαιο ποσοστο και δεν φτάνει στο 100% ενω το λαμπάκι μένει κοκκινο και πρεπει να το βγαλω και να το βάλω πάλι για να φθασει στο 100. -Αλλαξα καινουρια γνησια μπαταρια -Aλλαξα rom απο RC5 σε extreme 2.1 -Εκανα calibration την μπαταρια με 3 εφαρμογες απο playstore. Το πρόβλημα παραμένει.Τι άλλο μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Τελευταίες μέρες έχω και εγώ πρόβλημα στη φόρτιση, ανάβει κόκκινο το led αλλα δεν φορτίζει!!! Το λογισμικό αναγνωρίζει το φορτιστή, το Ampere ξεκινάει απο τα 1160mApr περίπου αλλα η μπαταρία δεν φορτίζει. Μέχρι τώρα πίστευα οτι είναι θέμα hardware, το βύσμα USB δεν κάνει καλή επαφή κλπ, μέχρι που άρχισα να συμβιβάζομαι με την ιδέα να αλλάξω το βύσμα. Τώρα διαβάζω οτι έχουν και άλλοι θέμα στη φόρτιση, εννοείται οτι μπαταρία έχω αλλάξει εδω και 4 μήνες και ευτυχός πήρα απο vickmall αυτήν μαζί ε το φορτιστή και φορτίζω εκεί την μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts