leasedline Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 μπήπως μπορεί κάποιος να κάνει ενημέρωση στα λινκ του 1ου post? έχω χαθεί εντελώς πρέπει να κατεβάσω flash tools & rom Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/de882ef9baf3b121b2192c7300297944.jpg Μόλις έφτασε από τον κινέζο και αναμένω να τη δοκιμάσω. Παει για φόρτιση με εξωτερικό φορτιστή και αργότερα θα την "φορέσω" :o Sent from my JiayuS3 with TapaTalk Κι εγώ την ίδια μπαταρία παρέλαβα πρίν απο δύο μέρες , μαζί με το "δωράκι" της . Η πρώτη εντύπωση μετά απο μίας μέρας χρήση είναι αρκετά καλή . Με την μαμίσια μπαταρία μετά απο πλήρη φόρτιση , η τάση της έπεφτε απότομα από το 100% στο 90% , και απο το 15% χωρίς χρήση , έσβηνε απο μόνο του μετά απο 15 περίπου λεπτά . Με αυτή την μπαταρία η μείωση της τάσης γίνεται σιγά-σιγά και ομοιόμορφα . Στο 15% γίνεται ειδοποίηση για χαμηλή στάθμη . Απο το 15% μέχρι το 9% της χωρητικότητας και με ελάχιστη χρήση μου κράτησε περίπου τρείς ώρες . Απο το 9% δοκίμασα να κάνω κάποιο τηλεφώνημα και με πολύ αδύνατο σήμα της βόνταφον . Η κλήση κράτησε 4 λεπτά . Μετά έσβησε το τηλέφωνο χωρίς προειδοποίηση . ( Με ένα φτηνό σάμσουνγκ της κόρης μου και με την τάση του να έχει πέσει στο 4% είχα κάνει τρία τηλεφωνήματα των τριών λεπτών το καθένα και δεν είχε σβήσει ακόμη ) Δεν μπορώ ακόμη να πώ με σιγουριά ότι αυτή η μπαταρία έχει κατά πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα απο την μαμίσια . Αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες και μετά απο μερικές φορτίσεις-εκφορτίσεις . Πρός το παρόν μου έδειξε μια επί πλέον χωρητικότητα γύρω στο 10% . Ίσως είμαι απο τους τυχερούς που η γνήσια μπαταρία τους βγήκε αξιοπρεπής . Περισσότερη ενημέρωση μετά απο μερικές μέρες χρήσης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/de882ef9baf3b121b2192c7300297944.jpg Μόλις έφτασε από τον κινέζο και αναμένω να τη δοκιμάσω. Παει για φόρτιση με εξωτερικό φορτιστή και αργότερα θα την "φορέσω" :o Sent from my JiayuS3 with TapaTalk Ανεβάζεις λίγο το link από όπου αγόρασες την μπαταρία?Σε ρωτάω για να δω εάν είναι το ίδιο που έχω βρει εγώ από το Aliexpress... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 μπήπως μπορεί κάποιος να κάνει ενημέρωση στα λινκ του 1ου post? έχω χαθεί εντελώς πρέπει να κατεβάσω flash tools & rom Ευτυχώς τα βρίσκεις όλα στο γνωστό μας needrom. http://www.needrom.com/category/jiayu/s3-jiayu/ Sent from my JiayuS3 with TapaTalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανεβάζεις λίγο το link από όπου αγόρασες την μπαταρία?Σε ρωτάω για να δω εάν είναι το ίδιο που έχω βρει εγώ από το Aliexpress... Για δες εδώ http://s.aliexpress.com/2uA3aaUf Sent from my JiayuS3 with TapaTalk Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ευχαριστώ! scatter file ψάχνω τώρα αν μπορεί να μου δώσει κάποιος! Ευτυχώς τα βρίσκεις όλα στο γνωστό μας needrom. http://www.needrom.com/category/jiayu/s3-jiayu/ Sent from my JiayuS3 with TapaTalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δες εδώ http://s.aliexpress.com/2uA3aaUf Sent from my JiayuS3 with TapaTalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ευχαριστώ! scatter file ψάχνω τώρα αν μπορεί να μου δώσει κάποιος! Αν ψάχνεις για scatter δεν έχεις κατεβάσει σωστή έκδοση RoM. Κάποιες είναι για μέσω FlashTools άλλες μόνο μέσω Recovery. Πρόσεξέ το αυτό. Από εδώ πρέπει να ξεκινήσεις. http://www.needrom.com/download/jiayu-s3-rc4-released-jan-2016-sp-flasch/ Sent from my JiayuS3 with TapaTalk Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 ευχαριστώ, τέλος καλό όλα καλά, το τηλέφωνο επανήλθε από το 0! Αν ψάχνεις για scatter δεν έχεις κατεβάσει σωστή έκδοση RoM. Κάποιες είναι για μέσω FlashTools άλλες μόνο μέσω Recovery. Πρόσεξέ το αυτό. Από εδώ πρέπει να ξεκινήσεις. http://www.needrom.com/download/jiayu-s3-rc4-released-jan-2016-sp-flasch/ Sent from my JiayuS3 with TapaTalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ήρθε και το cm13 αλλά με πολλά προβλήματα προς το παρόν. Είναι δοκιμαστική έκδοση. Θα το βρείτε στο needrom δεν το συνιστώ προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ήρθε και το cm13 αλλά με πολλά προβλήματα προς το παρόν. Είναι δοκιμαστική έκδοση. Θα το βρείτε στο needrom δεν το συνιστώ προς το παρόν Και εγώ την έβαλα ούτε κάρτα sd δεν αναγνωρίζει ούτε την σιμ 1 λίγο το wifi δεν αναγνωρίζει το usb στο υπολογιστή. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/de882ef9baf3b121b2192c7300297944.jpg Μόλις έφτασε από τον κινέζο και αναμένω να τη δοκιμάσω. Παει για φόρτιση με εξωτερικό φορτιστή και αργότερα θα την "φορέσω" :o Sent from my JiayuS3 with TapaTalk Singapore Post, Swedish post και PostNL σταμάτησαν να στέλνουν μπαταρίες και power banks. Και το Belgium post υποτίθεται σταμάτησε. Με ποιό ταχυδρομείο ήρθε η μπαταρία σου; Θα μπορούσες να την ζυγίσεις σε μια ζυγαριά κουζίνας να δούμε αν έχει διαφορά από την αυθεντική; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Άρχισα να διαβάζω τα περί root κλπ στο 1o post και σταμάτησα αμέσως γιατί ο συντάκτης των οδηγών (gorillaz_gr) ξεκινάει με την επισήμανση ότι πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει το root στη συσκευή. Το S3 Plus (έκδοση 5.1 με ελληνικά) δεν έχει τη συγκεκριμένη επιλογή (superuser) ούτε στην Ενότητα "Ασφάλεια" αλλά και δεν έχει Ενότητα "Επιλογές για προγραμματιστές", όπως είχα διαβάσει σε κάποιο μήνυμα. Υπάρχει κάπου αλλού; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Το S3 Plus (έκδοση 5.1 με ελληνικά) [...] αλλά και δεν έχει Ενότητα "Επιλογές για προγραμματιστές", όπως είχα διαβάσει σε κάποιο μήνυμα. Υπάρχει κάπου αλλού; Ανοίγεις τις Πληροφορίες Συσκευής στις Ρυθμίσεις (Settings -> About Phone), βρίσκεις κάπου κάτω κάτω το Build Number και το πατάς πολλές φορές. Θα αρχίσει να σου γράφει κάτι του στυλ "You are 5 taps away from becoming a developer", "... 4 taps..." κλπ, και στο τέλος κάτι σαν "Congratulations! You are now a developer!" (ή τέλος πάντων το αντίστοιχο στα Ελληνικά). Η επιλογή "Developer options" (ή "Επιλογές για προγραμματιστές") θα έχει εμφανιστεί* τώρα κάτω χαμηλά στις Ρυθμίσεις. Δες αν έχει επιλογή για Superuser (ή όπως αλλιώς το λέει, τέλος πάντων). Λογικά θα έχει. Η Jiayu το κάνει έτσι στα τηλέφωνά της από το... 2013 (νομίζω...). Ούτε "περίεργα" σκαλίσματα και αμφιβόλου προελεύσεως εργαλεία για rooting, ούτε τίποτα... _____________________________________________________ * Όλο αυτό είναι του Android γενικότερα, όχι κάτι της Jiayu συγκεκριμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Για άλλη μια φορά Πολλά ευχαριστώ. Και να φανταστείς ότι αυτή τη διαδικασία την είχα κάνει στο προηγούμενο κινητό (Wiko Darkmoon) χωρίς να θέλω κάτι συγκεκριμένο, απλά, επειδή το είχα διαβάσει κάπου. Έχει πάρα πολλές επιλογές αλλά όχι Superuser και το μόνο χαρακτηριστικό που είδα είναι ότι είναι On δηλαδή έχει ανάψει το πράσινο, όπως λέει ο gorillaz, αν εννοεί αυτό. Άλλες σχετικές, που έχουν κουμπιά ενεργοποίησης, είναι "ΟΕΜ Unlocking", "Enable view atteribute inspection" αλλά δεν μοιάζουν να είναι αυτό που λες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Και ναι, μετά από 3 μήνες αρμονικής συμβίωσης με το Jiayu S3 advanced (5.1 extreme rom) από Vickmall, σήμερα ενώ σέρφαρα χαλαρά η οθόνη μου έδειξε όλα τα χρώματα σε στυλ matrix και το κινητό μπρίκαρε! Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη όπως επίσης και κάθε εμπειρία με το service του vickmall! Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Το Vickmall στο after sales support είναι κορυφή. Απλά στέλνεις ένα mail και σου απαντάνε σύντομα με το τί πρέπει να κάνεις και πώς να το στείλεις. Λογικά με την Vivian θα μιλήσεις. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Και ναι, μετά από 3 μήνες αρμονικής συμβίωσης με το Jiayu S3 advanced (5.1 extreme rom) από Vickmall, σήμερα ενώ σέρφαρα χαλαρά η οθόνη μου έδειξε όλα τα χρώματα σε στυλ matrix και το κινητό μπρίκαρε! Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη όπως επίσης και κάθε εμπειρία με το service του vickmall! Μπαίνει σε recovery; Αν ναι, μπες και κάνε hard reset και clear cache. Αλλιώς, άφησέ το να φορτίσει μερικές ώρες και μετά φλάσαρέ το με το SP Flash Tool. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μπαίνει σε recovery; Αν ναι, μπες και κάνε hard reset και clear cache. Αλλιώς, άφησέ το να φορτίσει μερικές ώρες και μετά φλάσαρέ το με το SP Flash Tool. Ούτε καν ανάβει το led φόρτισης. Θα δοκιμάσω βέβαια, αλλά μέχρι στιγμής ούτε σε recovery μπαίνει. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ούτε καν ανάβει το led φόρτισης. Θα δοκιμάσω βέβαια, αλλά μέχρι στιγμής ούτε σε recovery μπαίνει. Enable Dram failed γράφει το sp flash tool, κοινώς πάπαλα.. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Enable Dram failed γράφει το sp flash tool, κοινώς πάπαλα.. Ειδικά αφού το έχεις πάρει από το Vickmall -που νομίζω ότι χαίρει της εμπιστοσύνης των περισσοτέρων εδώ- και είναι και μόλις 3 μηνών, θα σου έλεγα να ξεκινήσεις επικοινωνία μαζί τους. Πιστεύω ότι θα βρεις άκρη - και χωρίς πρόβλημα, το κακό βεβαίως είναι η καθυστέρηση για το πήγαινε-έλα στην Κίνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ειδικά αφού το έχεις πάρει από το Vickmall -που νομίζω ότι χαίρει της εμπιστοσύνης των περισσοτέρων εδώ- και είναι και μόλις 3 μηνών, θα σου έλεγα να ξεκινήσεις επικοινωνία μαζί τους. Πιστεύω ότι θα βρεις άκρη - και χωρίς πρόβλημα, το κακό βεβαίως είναι η καθυστέρηση για το πήγαινε-έλα στην Κίνα... Ναι, έστειλα ήδη mail. Ευελπιστώ να λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ευτυχώς τα βρίσκεις όλα στο γνωστό μας needrom. http://www.needrom.com/category/jiayu/s3-jiayu/ Sent from my JiayuS3 with TapaTalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δες εδώ http://s.aliexpress.com/2uA3aaUf Sent from my JiayuS3 with TapaTalk καλησπερα, με τι τροπο εγινε η συναλλαγη? δε δεχεται την visa πειραιως που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Καλησπέρα. Για όσους έχουν θέματα με το modem, εδώ δημιούργησαν ένα θέμα με όλους τους drivers από modem. Ήδη χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση. Δε σημαίνει όμως ότι θα ανταποκριθεί σε όλους το ίδιο. Δοκιμάστε μέσω TWRP Recovery. JS3 modems Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Singapore Post, Swedish post και PostNL σταμάτησαν να στέλνουν μπαταρίες και power banks. Και το Belgium post υποτίθεται σταμάτησε. Με ποιό ταχυδρομείο ήρθε η μπαταρία σου; Θα μπορούσες να την ζυγίσεις σε μια ζυγαριά κουζίνας να δούμε αν έχει διαφορά από την αυθεντική; Δε ξέρω πώς έχει βγει το συμπέρασμα ότι έχουν σταματήσει οι αποστολές μπαταριών. Μήπως έχεις μπερδευτεί; Δε στέλνονται πια, δεύτερη μπαταρία με την παραγγελία συσκευής. Ως αξεσουάρ δε το έχω ξανακούσει. Ο συγκεκριμένος πωλητής χρησιμοποίησε SingapurPost με κανονικό Tracking Number. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα, με τι τροπο εγινε η συναλλαγη? δε δεχεται την visa πειραιως που εχω. Έχουμε πει πως προσπαθούμε σε αυτό το νήμα να είμαστε ευγενικοί και να ρίχνουμε μια ματιά σε προηγούμενες απαντήσεις. Μονολεκτικά λοιπόν, χρησιμοποιώ Revolut. Λίγο πιο πίσω θα βρεις και αναφορές από άλλους φίλους για άλλο τρόπο. Υπάρχει και ειδικό θέμα στο myphone.gr, για αγορές από εξωτερικό. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 25, 2016 by gorillaz_gr Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Δε ξέρω πώς έχει βγει το συμπέρασμα ότι έχουν σταματήσει οι αποστολές μπαταριών. Μήπως έχεις μπερδευτεί; Δε στέλνονται πια, δεύτερη μπαταρία με την παραγγελία συσκευής. Ως αξεσουάρ δε το έχω ξανακούσει. Ο συγκεκριμένος πωλητής χρησιμοποίησε SingapurPost με κανονικό Tracking Number. Υπάρχουν κρούσματα σε Gearbest και -κυρίως- Vickmall. Anyway, μη βγούμε εκτός θέματος. Μπορείς να την ζυγίσεις σε ηλεκτρονική ζυγαριά (π.χ. κουζίνας για να οδύμε αν έχει διαφορά από την αυθεντική; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Δε ξέρω πώς έχει βγει το συμπέρασμα ότι έχουν σταματήσει οι αποστολές μπαταριών. Μήπως έχεις μπερδευτεί; Δε στέλνονται πια, δεύτερη μπαταρία με την παραγγελία συσκευής. Ως αξεσουάρ δε το έχω ξανακούσει. Ο συγκεκριμένος πωλητής χρησιμοποίησε SingapurPost με κανονικό Tracking Number. Στο πρόσφατο πρόβλημα που είχα με τη μπαταρία, ενημέρωσα το Banggood, ζήτησαν κάποια στοιχεία (φωτο και βίντεο) και τα έστειλα και απάντησαν ότι δεν μπορούν να μου στείλουν νέα μπαταρία, προτείνοντας να αγοράσω μια από άλλο κατάστημα και θα την πληρώσουν. Βρήκα μια, πλήρωσα μέσω paypal και την έστειλαν με μια μεταφορική που ακούω για πρώτη φορά (hh-exp.com). Edit Σε ότι αφορά στο Banggood, σήμερα πιστώθηκε το refund στο paypal. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Υπάρχουν κρούσματα σε Gearbest και -κυρίως- Vickmall. Anyway, μη βγούμε εκτός θέματος. Μπορείς να την ζυγίσεις σε ηλεκτρονική ζυγαριά (π.χ. κουζίνας για να οδύμε αν έχει διαφορά από την αυθεντική; Τα εχω αναφερει ολα αυτα 2-3 σελλιδες πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts