Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο ποσο καιρο φουσκωσε η μπαταρια?

Την φορτιζες στο 100%;;;

Το κινητό το πήρα τον Μάιο και το φορτίζω κάθε βράδυ για να μου βγάλει τη μέρα... Το χρησιμοποιώ αρκετά, ομιλία, internet και διάφορες άλλες εφαρμογές και θεωρώ λογική την κατανάλωση μπαταρίας...

Υπάρχουν πολλές λύσεις στο PlayStore, εγώ τα τελευταία χρόνια χρησιμποιώ το SwiftKeyboard και έχει αρκετά καλό

ελληνικό λεξικό. Φυσικά υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές. Αυτό που μου αρέσει σε αυτή την εφαρμογή είναι ότι "μαθαίνει" και τις λέξεις που χρησιμοποιείς συχνά, τις ενσωματώνει και τις έχει διαθέσιμες.

...ευχαριστώ αδερφε με έσωσες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το modem.zip είναι ένα αρχείο που το κατεβάζουμε απο τον σύνδεσμο που υπάρχει στά προηγούμενα πόστ .

Αφού το κατεβάσουμε το βάζουμε στον φάκελο download της κάρτας sd ή στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου , στον ίδιο φάκελο .

Κατόπιν απενεργοποιούμε το τηλέφωνο και το βάζουμε σε recovery mode . Επιλέγουμε install , βρίσκουμε το αρχείο και το κάνουμε εγκατάσταση . Τόσο απλά ....

Τώρα για απεγκατάσταση ..... δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει ( χωρίς να είμαι σίγουρος , αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας ενημερώσει ) και πρέπει να γίνει και πάλι εγκατάσταση της ρόμ ή του backup που έχουμε φροντίσει να κάνουμε πρίν απο την εγκατάσταση του modem.zip

Προσπάθησα να το κάνω τώρα. Μου βγάζει succesfull και done αλλά πατάω να κάνει reboot και δεν κάνει κάτι το τηλέφωνο σαν να έχει κολλήσει. Πάτησα παρατεταμένα το power button. Τώρα τι πρέπει να κάνω ;;

Προσπάθησα να το κάνω τώρα. Μου βγάζει succesfull και done αλλά πατάω να κάνει reboot και δεν κάνει κάτι το τηλέφωνο σαν να έχει κολλήσει. Πάτησα παρατεταμένα το power button. Τώρα τι πρέπει να κάνω ;;

Βγάλε την μπαταρία ... ξαναβάλτην ... κάνε επανεκκίνηση ... Τι να πώ , αυτό το τηλέφωνο συμπεριφέρεται σε κάθε επέμβαση που του κάνεις και με διαφορετικό τρόπο . Μου έχει τύχει ( μετά απο διάφορα "πειράγματα" ) να κάνει συνεχόμενα boot loop 3-4 φορές και μετά να δουλεύει κανονικά . Άν δεν καταφέρεις αυτό που θέλεις κάνε εγκατάσταση όποια ρομ θέλεις με τα flashtools

Στο Engineer Mode υπάρχει ρύθμιση Auto Answer.

Διάβασα σε προηγούμενο post ότι κάποιος διαμαρτυρήθηκε για το άνοιγμα της γραμμής και άλλος του απάντησε να αλλάξει τη ρύθμιση σε Disable.

Στο δικό μου (unrooted) είναι Enable αλλά αν και η κλήση διαρκεί 20" περίπου δεν ανοίγει.

Τι φταίει;

Βγάλε την μπαταρία ... ξαναβάλτην ... κάνε επανεκκίνηση ... Τι να πώ , αυτό το τηλέφωνο συμπεριφέρεται σε κάθε επέμβαση που του κάνεις και με διαφορετικό τρόπο . Μου έχει τύχει ( μετά απο διάφορα "πειράγματα" ) να κάνει συνεχόμενα boot loop 3-4 φορές και μετά να δουλεύει κανονικά . Άν δεν καταφέρεις αυτό που θέλεις κάνε εγκατάσταση όποια ρομ θέλεις με τα flashtools

Έκανα απλά επανεκκίνηση και το τηλέφωνο λειτουργεί σωστά. Ελπίζω να δω διαφορά στο wifi.

Μετα απο ποσο καιρο φουσκωσε η μπαταρια?

Την φορτιζες στο 100%;;;

Εγώ όταν αγόρασα το Jiayu S3 advanced πήρα 2 μπαταρίες και το φορτιστη της jiayu 1 χρόνο σχεδόν που το έχω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις μπαταρίες.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Στο Engineer Mode υπάρχει ρύθμιση Auto Answer.

Διάβασα σε προηγούμενο post ότι κάποιος διαμαρτυρήθηκε για το άνοιγμα της γραμμής και άλλος του απάντησε να αλλάξει τη ρύθμιση σε Disable.

Στο δικό μου (unrooted) είναι Enable αλλά αν και η κλήση διαρκεί 20" περίπου δεν ανοίγει.

Τι φταίει;

Αν δεν κάνω λάθος όταν λέει enable σημαίνει ότι είναι απενεργοποιημένο και θέλεις να το ενεργοποιήσεις.Πρέπει να λέει disable για να είναι ενεργοποιημένο.

Αυτή την εντύπωση Έχω.ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Το δοκίμασα και έχεις δίκιο.

Αλλά ανοίγει αμέσως, με το πρώτο χτύπημα και δεν είναι πρακτικά σωστό αν δεν το έχεις δίπλα σου.

Υπάρχει, μήπως, ρύθμιση του χρόνου ενεργοποίησης;

Να ρωτησω κατι εντελως διαφορετικο :frog: , ετσι για την ποικιλια.

Τωρα τελευταια καθε φορα που κανω reboot εκφωνει το ακολουθο " UTC, UTC CAPITOL ELECTRA LAMDA" γιου-τι-σι, γιου-τι-σι καπιτολ ελακτρα λαμτνα :fool: τι ειναι αυτο βρε παιδια, ξερει κανενας :lol: :lol: :lol:?

Ειμαι με την RC4.

Δεν ξερω εαν καποιος ασχολειται με CAST SCREEN δηλ να εκπεμπεις σε μεγαλη οθονη με dongle την οθονη του κινητου.

Με RC4 η εκπομπη ειναι τουλαχιστον προβληματικη.

Με ΚΚ4.4.4 αψογη

με 4.2.1 ακομα πιο αψογη

Ξερει κανεις κατι;;

Μηπως και αυτο ανηκει καθε περυσι και καλυτερα;

Ευχαριστω

Καλησπερα,

Γνωριζει κανεις πως να μπλοκαρω στην RC4 ενα νουμερο (πραγματικα και κυριολεκτικα!!!)απο το να με καλει;

Καθως και τα SMS. Προτιμω native χωρις extra app

Ευχαριστω

Αυτή είναι καλή ερώτηση! Όντως στην 4.4 είχε την κλασική native δυνατότητα του Android να βάλεις αριθμό σε blacklist.

Στην RC4 που έχω κι εγώ, φαίνεται να έχει εξαφανιστεί!

Για πείτε, το έχει εντοπίσει κάποιος... κρυμμένο πουθενά αλλού; (γενικότερα κάποια options φαίνονται να έχουν μεταφερθεί σε... περίεργα μέρη!)

Μήπως έχει δει κάποιος τίποτα σχετικό με αυτό το παλιότερο ερώτημα...;

Μήπως έχει δει κάποιος τίποτα σχετικό με αυτό το παλιότερο ερώτημα...;

Βάζεις το true phone dialer και τελειώνει το θέμα. Κλάσεις ανώτερη εφαρμογή κλήσεων/επαφών με blacklist και ότι άλλο θέλεις. Το κινητό σηκώνει άφθονες εφαρμογές και αυτή είναι μια από τις πιο χρήσιμες. Άποψή μου.

Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Βάζεις το true phone dialer και τελειώνει το θέμα. Κλάσεις ανώτερη εφαρμογή κλήσεων/επαφών με blacklist και ότι άλλο θέλεις. Το κινητό σηκώνει άφθονες εφαρμογές και αυτή είναι μια από τις πιο χρήσιμες. Άποψή μου.

και εγώ σχεδόν από την αρχή που έμπλεξα με διάφορες ROM και προηγούμενες συσκευές χρησιμοποιώ τον exDialer , ελαφρύς και αποδοτικός.

Τελικά όλοι μιλάνε για την CM 12.1 που έρχεται για τα κινητά μας στις 29/3. Άραγε τί διαφορές θα έχει. Η αλήθεια είναι δοκίμασα και αυτή που κυκλοφορεί στο needrom.com πριν αρκετό καιρό και φάνηκε δελεαστική αν δε είχε τόσα bugs. Εν αναμονή γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι δημόσια η διάθεση ή για τους εγγεγραμμένους χρήστες της JiaYu.de

στην RC5 είναι ενσωματωμένη λειτουργία στις Ρυθμίσεις μέσα στο υπομενου Misc. Δεν έχω δοκιμάσει να λειτουργήσω κάτι ως unrooted, πάντα το έχω ενεργοποιημένο από τις Ρυθμίσεις και αυτό.

Απλά και εγώ που έχω έναν μετρητή USB , με την RC4 και το "χειροκίνητο" fastcharge που είχαμε περάσει μέσω TWRP μου έδειχνε μεγαλύτερη κατανάλωση σε A(mpere) έως και 60Α είχα δει, τώρα στην RC5 παρόλο που είναι ενεργό δεν έχω δει πάνω από 40Α.

Ειναι εύκολο να με πείτε που θα βρω το λινκ με το χειροκίνητο fast charge;

Εχω την RC4 ROM.

Fast charge RC4 για το κινητακι μας.

Με ένα φορτιστη 2Α.

Link download

http://www.megafileupload.com/ev2l/Fast+

Charging_RC4.zip

αυτό είναι το λινκ για το FastCharge.

Αν είναι εύκολο να μπει και στο 1ο post για να μην το ψάχνουμε;

http://www.megafileupload.com/ev2l/Fast+Charging_RC4.zip

Αυτό είναι το σωστό link, και το περνάς από recovery, λογικά.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Και εγώ σχεδόν από την αρχή που έμπλεξα με διάφορες ROM και προηγούμενες συσκευές χρησιμοποιώ τον exDialer , ελαφρύς και αποδοτικός.

Ευχαριστώ και τους δυο σας. Και εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ τον Dialer One - αλλά δεν έχει δυνατότητα για call/sms blacklisting. Θα ρίξω μια -φρέσκια- ματιά στις εναλλακτικές.

Εντύπωση μου κάνει πάντως ότι φαίνεται να... έκρυψαν ή να αφαίρεσαν την built-in σχετική δυνατότητα που έχει το Android!

Τελικά όλοι μιλάνε για την CM 12.1 που έρχεται για τα κινητά μας στις 29/3. Άραγε τί διαφορές θα έχει. Η αλήθεια είναι δοκίμασα και αυτή που κυκλοφορεί στο needrom.com πριν αρκετό καιρό και φάνηκε δελεαστική αν δε είχε τόσα bugs. Εν αναμονή γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι δημόσια η διάθεση ή για τους εγγεγραμμένους χρήστες της JiaYu.de

Απ' ό,τι φαίνεται επίσης, ετοιμάζουν (ή έστω... φιλοδοξούν να το κάνουν) και Android 6!

Ένα πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι επιτέλους, μετά από... τόσα χρόνια, βρέθηκα με κινέζικο τηλέφωνο που έχει εντυπωσιακή υποστήριξη, καλύτερη και από αρκετά επώνυμα!

Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία για το S3! (ενώ επίσης θεωρώ ότι συνεχίζει να συγκρίνεται ανετότατα με τις περισσότερες συσκευές που βγαίνουν και σήμερα, πάνω από ένα χρόνο από την παρουσίασή του - και μάλιστα και συσκευές που υποτίθεται έχουν καλύτερες προδιαγραφές!)

Καλησπερα,

Γνωριζει κανεις πως να μπλοκαρω στην RC4 ενα νουμερο (πραγματικα και κυριολεκτικα!!!)απο το να με καλει;

Καθως και τα SMS. Προτιμω native χωρις extra app

Ευχαριστω

Αυτή είναι καλή ερώτηση! Όντως στην 4.4 είχε την κλασική native δυνατότητα του Android να βάλεις αριθμό σε blacklist.

Στην RC4 που έχω κι εγώ, φαίνεται να έχει εξαφανιστεί!

Για πείτε, το έχει εντοπίσει κάποιος... κρυμμένο πουθενά αλλού; (γενικότερα κάποια options φαίνονται να έχουν μεταφερθεί σε... περίεργα μέρη!)

Βρήκα την απάντηση σε αυτό το παλιότερο ερώτημα.

Τελικά φαίνεται να είναι το ίδιο το Lollipop και όχι η jiayu.de που έχει... εξαφανίσει τη σχετική επιλογή!

Η απάντηση (google is my friend):

Ανοίγουμε την επαφή που θέλουμε να μπλοκάρουμε (οκ, προφανώς εφαρμόζεται μόνο σε αριθμούς καταχωρημένους ως επαφές, όπως άλλωστε συνέβαινε πάντα).

Την κάνουμε Edit.

Πατάμε το menu button της συσκευής και ανοίγουμε τις επιλογές.

Η τελευταία επιλογή κάτω-κάτω (και η μόνη που έχει tick box δίπλα της) είναι η "All calls to voice mail".

Το επιλέγουμε και τέρμα. Στον... ανεπιθύμητο που μας καλεί, φαίνεται να είμαστε κατειλημμένοι (και αν έχουμε τηλεφωνητή, τον πηγαίνει εκεί, αλλιώς απλώς τρώει πόρτα).

Δεν είμαι βέβαια σίγουρος ότι είναι και η απολύτως επιθυμητή συμπεριφορά, καθώς το μεν τηλέφωνο δε χτυπάει ποτέ (οκ ως εδώ), αυτό που εισπράττει ο καλών όμως είναι ακριβώς το ίδιο με το να του το... κλείσεις στα μούτρα καθώς καλεί!

Ένα πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι επιτέλους, μετά από... τόσα χρόνια, βρέθηκα με κινέζικο τηλέφωνο που έχει εντυπωσιακή υποστήριξη, καλύτερη και από αρκετά επώνυμα!

Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία για το S3! (ενώ επίσης θεωρώ ότι συνεχίζει να συγκρίνεται ανετότερα με τις περισσότερες συσκευές που βγαίνουν και σήμερα, πάνω από ένα χρόνο από την παρουσίασή του - και μάλιστα και συσκευές που υποτίθεται έχουν καλύτερες προδιαγραφές!)

δεν έζησες εποχές ZTE Blade που κατά λάθος ήταν το πρώτο μου κινέζικο πριν το κάνει και η WInd εισαγωγή... Ήταν και η εναρκτήριος της ομάδας των CM. Πφφφφφ νοσταλγήσαμε πάλι :)