w2o4ts Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εχω την εντυπωση οτι με την RC4 κανει πιο πολυ ωρα να ξεκινησει, απ οτι με την κκ. Μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο? Εχω τσεκαρισμενη την αντιστοιχη επιλογη για fastboot στις ρυθμισεις... ετσι ειναι, αλλα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε. Αν θελεις μπορεις να πας στην rc2 που ξεκιναει γρηγορα Όντως κάνει πολλή ώρα με την RC4. Αλλά με την RC2 είχα βρει πολλά (μικρο)προβλήματα, οπότε προσωπικά θεωρώ την RC4 μονόδορομο... Εν τω μεταξύ, κάτι που μου έκανε με την RC2 και συνεχίζει να το κάνει και με την RC4 είναι ότι αν επιχειρήσω να το κάνω "soft reboot" (ή "hot boot" - ονομασία ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιεί κανείς), όταν ξανανέβει το λειτουργικό δε βλέπει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας(!) Θέλει full reboot για να (ξανα)παίξει σωστά! Και με τον αυξημένο χρόνο που κάνει για εκκίνηση η RC4, γίνεται και πιο ενοχλητικό... Συμβαίνει και σε άλλους αυτό, ή είμαι ο μόνος... τυχερός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Όντως κάνει πολλή ώρα με την RC4. Αλλά με την RC2 είχα βρει πολλά (μικρο)προβλήματα, οπότε προσωπικά θεωρώ την RC4 μονόδορομο... Εν τω μεταξύ, κάτι που μου έκανε με την RC2 και συνεχίζει να το κάνει και με την RC4 είναι ότι αν επιχειρήσω να το κάνω "soft reboot" (ή "hot boot" - ονομασία ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιεί κανείς), όταν ξανανέβει το λειτουργικό δε βλέπει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας(!) Θέλει full reboot για να (ξανα)παίξει σωστά! Και με τον αυξημένο χρόνο που κάνει για εκκίνηση η RC4, γίνεται και πιο ενοχλητικό... Συμβαίνει και σε άλλους αυτό, ή είμαι ο μόνος... τυχερός; Πότε τίποτα με όλες τις γερμανικές ρομ τίποτα. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 καλησπερα στη παρεα, ακουσα ενα φιλο στο xda και αλλαξα το facebook με το metal, το clean master με το security 360 και την εργοστασιακη ρυθμιση φωτεινοτητας με το velis auto brightness, τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα, εκει που μου εβγαζε μια μερα σχετικα ανετα, τωρα παμε 2 γεματες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 καλησπερα στη παρεα, ακουσα ενα φιλο στο xda και αλλαξα το facebook με το metal, το clean master με το security 360 και την εργοστασιακη ρυθμιση φωτεινοτητας με το velis auto brightness, τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα, εκει που μου εβγαζε μια μερα σχετικα ανετα, τωρα παμε 2 γεματες μερες. Έχω έχω αυτά που λες δηλαδή clean Master εκτός Facebook και με κρατάει η μπαταρια 2.5 με 3 μέρες και όλη μέρα το 4g ανοικτο το Viber ανοικτο στο σπίτι wifi full και τραγούδια κανένα 3 με 4 ώρες και περιήγηση στον φυλλομετρητη Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 καλησπερα στη παρεα, ακουσα ενα φιλο στο xda και αλλαξα το facebook με το metal, το clean master με το security 360 και την εργοστασιακη ρυθμιση φωτεινοτητας με το velis auto brightness, τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα, εκει που μου εβγαζε μια μερα σχετικα ανετα, τωρα παμε 2 γεματες μερες.Μπορείς να τα γράψεις με περισσότερες λεπτομέρειες και με links, όποτε έχεις χρόνο; Ευχαριστώ Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haikostas Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 λοιπον μαγκες οπως σας ειχα πει πριν λιγες μερες εσπασε to digitizer και απο οτι βλεπω θελει αλλαγη μαζι με την οθονη, μια αλλαγη που κοστιζει γυρω στα 60-80 ευρω. Αποφασισα πως δεν αξιζει η επισκευη του και σκοπευω να πουλησω τα υπολοιπα μερη του κινητου για ανταλλακτικα. οποτε εχουμε τις 2 καμερες, την μητρικη, το κοματι με την usb και την δονηση μια θηκη χρωματος πρασινη-λαχανι και 2 μπαταριες. ολα μαζι τα δινω 60 ευρω χωρις παζαρια παρακαλω. κομματι κομματι θα το συζητησουμε μεσω PM. Οποιος ενδιαφερεται παρακαλω να επικοινωνησει. Ευχαριστω πολυ Παράθεση My devices through the years: Ericsson T29s, Nokia 3510i, Sony Ericsson T610, Nokia 3220, Motorola RAZR V3, Sony Ericsson K750, Sony Ericsson P990, Nokia N82, Nokia X6, iPhone 4, Nokia lumia 630, Jiayu S3 Advanced(RIP),Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Προσπαθώντας να μάθω τις λειτουργίες του, έχω ψάξει αρκετά για να βρω τρόπο πχ scroll up για να το ανοίγω χωρίς να παράω το πλαινό κουμπί αλλά δεν έχω βρει λύση. Έψαξα και στα gestures, χωρίς αποτέλεσμα, όμως. Υπάρχει λύση; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Ήδη από τις πρώτες-πρώτες kitkat με τις οποίες είχε βγει το S3, υπήρχε υποστήριξη για όλα αυτά - double tap to wake, να 'ζωγραφίσεις' γράμματα με το δάχτυλο για να ανοίξει συγκεκριμένες εφαρμογές και τέτοια. Τα βγάλανε στις (official/κινέζικες) Lollipop...;;; (έχω πάει κατευθείαν από KK στην RC4 -που έχει όλα αυτά τα gestures- οπότε δεν έχω εικόνα...). Στην RC4 τα έχει κάτω από κατηγορία "Smart wake" στα settings - και νομίζω ότι στην ίδια μεριά τα είχε και στις ΚΚ. Να υποθέσω ότι μάλλον δεν έχει κάτι ανάλογο στην "official" που φοράει το S3+, ε...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Όχι, δεν υπάρχει κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις, γιαυτό αναγκάστηκα να ζητήσω βοήθεια. Το "φτηνό" Doogee X5, με 5.1 πάλι, έχει στα gestures scroll up για το άνοιγμα της οθόνης ενώ αυτό, όχι. Ψάχνω για λύση πριν σκεφτώ για root. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Όχι, δεν υπάρχει κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις, γιαυτό αναγκάστηκα να ζητήσω βοήθεια. Το "φτηνό" Doogee X5, με 5.1 πάλι, έχει στα gestures scroll up για το άνοιγμα της οθόνης ενώ αυτό, όχι. Ψάχνω για λύση πριν σκεφτώ για root.τί λειτουργικό έχεις; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Ήρθε με 5.1 και την ίδια έχει και το Doogee X5 αλλά το look και τα περιεχόμενα στις ρυθμίσεις είναι διαφορετικά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Στην RC4 εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα? Η κάμερα στην πλήρης οθονη είναι 13Μ?η 9.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 13ΜΡ σε 4:3. Δεν κατάφερα να επιλέξω 16:9, αλλά δε με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Μπορείς να τα γράψεις με περισσότερες λεπτομέρειες και με links, όποτε έχεις χρόνο; Ευχαριστώ http://forum.xda-developers.com/android/general/jiayu-s3-5-5-inch-1080p-hd-4g-lte-t3015809/post65202291#post65202291 ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω έχω αυτά που λες δηλαδή clean Master εκτός Facebook και με κρατάει η μπαταρια 2.5 με 3 μέρες και όλη μέρα το 4g ανοικτο το Viber ανοικτο στο σπίτι wifi full και τραγούδια κανένα 3 με 4 ώρες και περιήγηση στον φυλλομετρητη ολα ειναι αναλογα με τη χρηση που κανει ο καθενας. Σε σενα δηλαδη μπορει να παει και 5 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Εδώ και μερικές μέρες Έχω παρατηρήσει πως όταν πάω να κάνω κλήση αρχικά δεν ακούω τους χτύπους κλήσεις αλλά και τον συνομιλητή μου όταν ανοίξει τη γραμμή.Μόλις κλείσω και ξαναπάρω Όλα καλά.συμβαίνει μερικές φορές και το αντίθετο όταν με καλούν δλδ.τι Μπορεί να φταίει; κάποια εφαρμογή Ή μήπως το σήμα της κινητής τηλεφωνίας; Να ενημερώσω πως έχω τη μαμά ΚΚ από τότε που Έχω το τηλ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Εδώ και μερικές μέρες Έχω παρατηρήσει πως όταν πάω να κάνω κλήση αρχικά δεν ακούω τους χτύπους κλήσεις αλλά και τον συνομιλητή μου όταν ανοίξει τη γραμμή.Μόλις κλείσω και ξαναπάρω Όλα καλά.συμβαίνει μερικές φορές και το αντίθετο όταν με καλούν δλδ.τι Μπορεί να φταίει; κάποια εφαρμογή Ή μήπως το σήμα της κινητής τηλεφωνίας; Να ενημερώσω πως έχω τη μαμά ΚΚ από τότε που Έχω το τηλ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις. Αν εισαι ευχαριστημενος με τη ΚΚ φαντασου πως θα εισαι με τις γερμανικες .... Για την ιστορια αυτο με τις κλησεις μου το εκανε και μενα οταν ειχα την ΚΚ, στην wind και μονο μια φορα, εκτοτε δεν θυμαμαι αλλο περιστατικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Δεν ξέρω φοβάμαι να πάρω το Ρίσκο να κάνω την αλλαγή γιατί δουλεύει μια χαρά και βλέπω πόσους δοκίμασαν την αλλαγή και ή ζοριστηκαν πολύ ή γύρισαν πάλι πίσω στην ΚΚ.Εκτός αυτού εγώ είμαι της ρήσης "ότι δουλεύει μια χαρά δεν το πειράζουμε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Δεν ξέρω φοβάμαι να πάρω το Ρίσκο να κάνω την αλλαγή γιατί δουλεύει μια χαρά και βλέπω πόσους δοκίμασαν την αλλαγή και ή ζοριστηκαν πολύ ή γύρισαν πάλι πίσω στην ΚΚ.Εκτός αυτού εγώ είμαι της ρήσης "ότι δουλεύει μια χαρά δεν το πειράζουμε" Καλημερα. Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι. Το ειχα με ΚΚ 1 χρονο χωρις προβληματα. Εβαλα την RC4 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Μην το φοβασε.... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλημερα. Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι. Το ειχα με ΚΚ 1 χρονο χωρις προβληματα. Εβαλα την RC4 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Μην το φοβασε....μιά απ' τα ίδια και εγώ. Η Rc4 είναι πολύ καλή. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Δεν ξέρω φοβάμαι να πάρω το Ρίσκο να κάνω την αλλαγή γιατί δουλεύει μια χαρά και βλέπω πόσους δοκίμασαν την αλλαγή και ή ζοριστηκαν πολύ ή γύρισαν πάλι πίσω στην ΚΚ.Εκτός αυτού εγώ είμαι της ρήσης "ότι δουλεύει μια χαρά δεν το πειράζουμε" Εγω δεν φοβομουν πιο πολυ βαριομουν . αλλα η αλλαγη απο την κκ στην rc4 εφερε τρομερη βελτιωση. Πλεον ειναι απολυτα αλλαγκαριστο οτι πιο γρηγορο εχω πιασει στα χερια μου το αντουτου απο 39-40000 πηγε σχεδον 50! Κοπηκαν οι ενοχλητικες διαφημισεις ειδικα τελευταια οταν σε καλουσαν επρεπε πρωτα να κλεισεις το μπανερ και μετα να απαντησεις. Βελτιωθηκε πολυ ο τροπος που ακους και που σε ακουν μεγαλη διαφορα. Τελος και οι φωτογραφιες η ταχυτητα ληψης βελτιωθηκε αισθητα. Δλδ οι λογοι ειναι υπερβολικα πολλοι και σοβαροι για την αλλαγη... Φυσικα ξεχασα την τρομερη βελτιωση της μπαταριας μου εδωσε ενα 30% τουλαχιστον επιπλεον Edited February 13, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxoust Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Εχω ακόμη την παλιά 4.4.4. Αξίζει να πάω σε lollipop; και αν ναι, που να ψαχτω να την εγκατάστησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Εχω ακόμη την παλιά 4.4.4. Αξίζει να πάω σε lollipop; και αν ναι, που να ψαχτω να την εγκατάστησω; Φιλε μου η απαντηση για το αν αξιζει ειναι μολις ενα μηνυμα παραπανω. Και για το που την βρισκεις λιγες σελιδες πιο πισω Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxoust Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Φιλε μου η απαντηση για το αν αξιζει ειναι μολις ενα μηνυμα παραπανω. Και για το που την βρισκεις λιγες σελιδες πιο πισω Και κανει για την εκδοση 2gb ram? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshinatsu Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Το κινητό είχε ένα προστατευτικό της οθόνης με το σήμα της Jiayu και, φυσικά, το έβγαλα, αφού ήταν ενοχλητικό. Ψάχνοντας προστατευτικά στην ελληνική αγορά (για άμεση αγορά) δεν μπόρεσα να βρω. Υπάρχουν, και αν ναι, δώστε κάποιο link παρακαλώ. Όταν πήρα το κινητό, αγόρασα και το προστατευτικό tempered glass της Jiayu για να το δοκιμάσω: http://www.jiayu-store.com/original-toughened-glass-protective-film-for-jiayu-s3-smart-phone.html Δεν είχα ξαναβάλει ποτέ tempered glass σε κινητό, και το βρήκα απλά ΜΑΓΙΚΟ. Τα αυτοκόλλητα προστατευτικά μου φαίνονται αστεία πλέον. Στην ελληνική αγορά δεν ξέρω αν θα το βρεις. Παίζει κι από eBay πάντως αν το θες πιο σύντομα, γιατί από το store της Jiayu θα κάνει και κάνα μήνα. http://www.ebay.co.uk/itm/Jiayu-S3-Tempered-Glass-Original-Protective-Film-UK-STOCK-/151979772205 Εμένα μου ήρθε με άλλη, ανανεωμένη συσκευασία, και την τρυπούλα του ηχείου την είχανε προεκτείνει έτσι ώστε να μην καλύπτεται ο αισθητήρας φωτός. Και κανει για την εκδοση 2gb ram? Ευχαριστω. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν διαφορά τα roms μεταξύ του κανονικού 2GB μοντέλου και του "Advanced" 3GB μοντέλου. Απλά κάποια παλιότερα custom roms δε συμπεριλάμβαναν τις NFC λειτουργίες όταν τα φλασάριζες στο "Advanced" που έχει NFC. Edited February 13, 2016 by yoshinatsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Και κανει για την εκδοση 2gb ram? Ευχαριστω. Το 2 gb έχω. Προχωρα άφοβα. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts