Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο S3 και όχι στο S3+ για ενεργοποίηση του root.

Δεν έχουμε "δει" ακόμα κανένα S3+ (εννοώ και εδώ στο forum), αλλά δεν έχει λόγο να διαφέρει ως προς αυτό. Σε όλα τα Jiayu της τελευταίας διετίας (ή κάτι τέτοιο), το root είναι όντως τόσο απλή υπόθεση.

Για το backup???

Η δομή του λειτουργικού στο Lollipop είναι ριζικά διαφορετική απ' ό,τι στο KitKat, οπότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες η εφαρμογή να μην παίζει μετά από restore, ή (χειρότερα μάλλον) να φανεί ότι παίζει και να βγάλει πρόβλημα αργότερα.

Αν θέλεις οπωσδήποτε να μεταφέρεις τα δεδομένα της εφαρμογής (λογική προσδοκία, άλλωστε), θεωρώ ασφαλέστερο να εγκαταστήσεις εκ νέου την εφαρμογή (είτε από play store, είτε αν έχεις το .apk) και μετά να κάνεις restore από πάνω μόνο τα δεδομένα από το backup που είχες πάρει (δεν ξέρω ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για backup/restore - το Titanium π.χ. το κάνει).

Πέρασα και εγώ τη RC2 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την rom.. Το πρόβλημα που παραμένει είναι αυτό της μπαταρίας..

Δοκίμασε το γνωστό battery "calibration". Κι εμένα μου έκανε κάποια νούμερα με το που έβαλα τη ROM (όπως και με όλες τις προηγούμενες - και ΚΚ), αλλά μετα από 1-2 φορτίσεις και "calibrations" σταμάτησε και τώρα παίζει μια χαρά!

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι με την εντολή format χάνει το ΙΜΕΙ ?

Γιατί το χάνει όντως. Γενικά κάνει wipe την NVRAM και εκτός από το IMEI ρισκάρεις να προκαλέσεις και άλλες ζημιές. Αν δειτε π.χ. στο xda-devs, κόσμος που έκανε format σε S3 έχει πλέον πρόβλημα με το wifi ή/και το BT - και *δεν* μπορούν και να το διορθώσουν!

Γενικά το format ΔΕ συνιστάται. Το 'απλό' firmware update option κάνει τα απαραίτητα - μεταξύ των οποίων και το repartitioning των filesystems, αν π.χ αλλάζεις μεταξύ KK <-> LP, και είσαι μια χαρά...

καλησπέρα, μπορείτε να μου στείλετε το λινκ να κατεβάσω την RC2 για flashtools, διότι είμαι με 4.4.4?

αυτή που έχει στο needrom σε ένα εξωτερικό λινκ είναι οκ??

καλησπέρα, μπορείτε να μου στείλετε το λινκ να κατεβάσω την RC2 για flashtools, διότι είμαι με 4.4.4?

αυτή που έχει στο needrom σε ένα εξωτερικό λινκ είναι οκ??

Πρέπει πρώτα να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την RC1 απο το needrom . Η RC2 εγκαθίσταται μετά απο αυτήν με TWRP

το έχουμε ξαναπει πολλάκις... από ΚΚ σε Lollipop πρέπει να γίνει οπωσδήποτε με flashtools.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι με την εντολή format χάνει το ΙΜΕΙ ?

3 φορες το εκανα format δεν παρατηρησα τιποτα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχουμε λινκ rc1?? Δεν τη βλέπω στο needrom

https://mega.nz/#!FQlQiKKK!XvLFK3CGDDceHAoECWSLt44AujgTU3Mwb_V8VhXXz0o

Αν δε βρίσκεις την RC1 , βάλε με flashtools την extreme όπως περιγράφεται στις οδηγίες και μετά μεσω recovery την RC2. Εγώ έτσι την πέρασα!

Αν δε βρίσκεις την RC1 , βάλε με flashtools την extreme όπως περιγράφεται στις οδηγίες και μετά μεσω recovery την RC2. Εγώ έτσι την πέρασα!

Αφού η rc2 μπορείς να την βάλεις και μέσω flashtool.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Παιδιά πέρασα και εγώ rc2 παρατηρώ μερικά προβλήματα 1ο και πιο σημαντικό έχω πολύ πολύ αργό browsing ενώ στο downlonding είναι μια χαρά όταν μπαίνω στο ίντερνετ με οποιοδήποτε browser καθυστερεί πολύ. 2ο υπάρχει ένα lag γενικώς στον launcher nova έχω. Υπάρχει καμία λύση του είδους νέο modem που λύνει το πρόβλημα του browsing;;;

Παιδιά πέρασα και εγώ rc2 παρατηρώ μερικά προβλήματα 1ο και πιο σημαντικό έχω πολύ πολύ αργό browsing ενώ στο downlonding είναι μια χαρά όταν μπαίνω στο ίντερνετ με οποιοδήποτε browser καθυστερεί πολύ. 2ο υπάρχει ένα lag γενικώς στον launcher nova έχω. Υπάρχει καμία λύση του είδους νέο modem που λύνει το πρόβλημα του browsing;;;

http://www.megafileupload.com/a7fZ/Modem_20151226.zip

Κατέβασε αυτό και περαστο μέσο recovery.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Κάποιοι λένε μπορείς απευθείας, λάθος;; επίσης ποιο είναι το λινκ για την rc1

Εγώ από ΚΚ πήγα κατευθείαν στην RC2, κατεβάζοντας το link από needrom.. Χρησιμοποίησα flashtool για την διαδικασία..

Εγώ από ΚΚ πήγα κατευθείαν στην RC2, κατεβάζοντας το link από needrom.. Χρησιμοποίησα flashtool για την διαδικασία..

Και Δουλεύει σωστά ή σου κάνει κόλπα;

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στείλε μας το λινκ αν μπορείς σε παρακαλώ

http://www.megafileupload.com/a7fZ/Modem_20151226.zip

Κατέβασε αυτό και περαστο μέσο recovery.

Ευχαριστω φίλε νομίζω ότι έφτιαξε

Δεν έχουμε "δει" ακόμα κανένα S3+ (εννοώ και εδώ στο forum), αλλά δεν έχει λόγο να διαφέρει ως προς αυτό. Σε όλα τα Jiayu της τελευταίας διετίας (ή κάτι τέτοιο), το root είναι όντως τόσο απλή υπόθεση.

Δεν φανταζόμουνα ότι δεν έχει αγοράσει κανείς το S3 Plus όταν συζητούσαμε γι' αυτό τις προηγούμενες μέρες.

Τελικά, το παράγγειλα χθες από Banggood εκμεταλλευόμενος την έκπτωση 10% που δίνει όταν κατεβάσεις την εφαρμογή του και κάνεις την παραγγελία από αυτή.

Σήμερα αντάλλαξα μερικά μηνύματα για τα σχετικά πριν την αποστολή.

Και εγω ακριβως αυτο. Απο kk se rc2 με φλασ τουλς. Κανενα προβλημα δεν διακρινω, μονο 1 φορα εχει κολλησει ο opera browser για 3 δευτερολεπτα. Την δουλευω 10 μερες και εχω να πω τα καλυτερα!!!

Δεν φανταζόμουνα ότι δεν έχει αγοράσει κανείς το S3 Plus όταν συζητούσαμε γι' αυτό τις προηγούμενες μέρες.

Τελικά, το παράγγειλα χθες από Banggood εκμεταλλευόμενος την έκπτωση 10% που δίνει όταν κατεβάσεις την εφαρμογή του και κάνεις την παραγγελία από αυτή.

Σήμερα αντάλλαξα μερικά μηνύματα για τα σχετικά πριν την αποστολή.

Με το καλό να το παραλάβεις (να μας πεις και εντυπώσεις :))

Υποθέτω επομένως ότι σου βγήκε γύρω στα $145;

Δεν κρατάει και άσχημα τιμή το S3 για ενός έτους μοντέλο (έστω και αν μιλάμε για το S3+ που μπορεί να θεωρηθεί "νέο")!

Θυμάμαι είχα παραγγείλει το S3 με τα 2GB (το Advanced δεν είχε βγει ακόμα) πέρυσι τον Ιανουάριο (προπαραγγελία) και με τις προδιαγραφές του η τιμή ($189.99) φαινόταν εξαιρετική! :p

Με το καλό να το παραλάβεις (να μας πεις και εντυπώσεις :))

Υποθέτω επομένως ότι σου βγήκε γύρω στα $145;

Δεν κρατάει και άσχημα τιμή το S3 για ενός έτους μοντέλο (έστω και αν μιλάμε για το S3+ που μπορεί να θεωρηθεί "νέο")!

Θυμάμαι είχα παραγγείλει το S3 με τα 2GB (το Advanced δεν είχε βγει ακόμα) πέρυσι τον Ιανουάριο (προπαραγγελία) και με τις προδιαγραφές του η τιμή ($189.99) φαινόταν εξαιρετική! :p

Με την έκπτωση 10% και 2 θήκες που παρήγγειλα, το αρχικό ποσό ήταν $170.48, το τελικό $153.43 και με την ισοτιμία του paypal (1.04388) θα αφαιρεθούν από το Balance 146,98€ όταν στείλουν το πακέτο.

Ποια η διαφορά του s3 advanced και του s3+ ;

μονη διαφορα ο επεξεργαστης.

Αυτος του + ειναι κομματακι "αργος" σε σχεση με τον προκατοχο του

----- προσθήκη μηνύματος 2 αστρικα ετη μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ τελικά από κκ σε rc2 κατευθείαν.. Το 4g πάνω δίπλα στο σήμα, εξαφανίστηκε;;

εκει ειναι, οταν βεβαια υπαρχει καλυψη

μονη διαφορα ο επεξεργαστης.

Αυτος του + ειναι κομματακι "αργος" σε σχεση με τον προκατοχο του

Και ο -αισθητά- υποδεέστερος επεξεργαστής γραφικών.

εχω προβλημα με το messenger . δεν λειτουργει το Like (αυτο που πατας φουσκωνει ξεφουσκωνει .. ) που εχει κατω δεξια . ξερει καποιος ?? εχω την ρομ απο το vickmall s3sw

Έχω την ίδια έκδοση : S3SW 20150812-212343. Από Vickmall και εγώ. Τράβα ένα screenshot από αυτό που θες και δείξε μου, για να σου το δοκιμάσω και εγώ.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.