Jump to content

aslbill

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aslbill

  • Ημ. Γέννησης 14/11/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind

aslbill's Achievements

  1. Κάνε screenshot το QR code του πιστοποιητικού και μετα δημιουργία σημείωσης με τη φωτογραφία και προσθήκη συντ'ομευσης στην αρχική οθόνη.
  2. Δοκίμασα τις resurrection remix και τη mockee αλλά δε μου άρεσε καμία και ξαναγύρισα σε miui απο το ελληνικό forum.Μικροπροβλήματα βέβαια αλλά αν έχεις συνηθίσει να δουλεύουν όλα, θέλει υπομονή.
  3. Καλορίζικο το τηλέφωνο! Είναι πολύ εύκολο να του βάλεις ελληνική rom γιατί έχει ξεκλείδωτο boot loader. Μπες στο ελληνικό site miui και ακολούθησε τις οδηγίες για εγκατάσταση της rom για πρώτη φορά. Επίλεξε εσύ ποιά θέλεις stable ή developer και θα το ευχαριστηθείς το τηλέφωνο!
  4. Είναι λίγο παλιός ο επεξεργαστής και το τηλέφωνο πλαστικό, ενώ τώρα είναι μόδα τα μεταλλικά!
  5. Προσωπική άποψη! Το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό αλλά θέλει διάβασμα και λίγο ψάξιμο! Εάν δεν έχεις το χρόνο να ψάξεις για αλλο τηλέφωνο στο kimovil , ίσως δυσκολευτείς να του βάλεις Ελληνική Ρομ με κλειδωμένο bootloader. Τέλος αν προορίζεται για επαρχία με wind,ίσως δεν πιάνει καλά 4g.
  6. http://m.ebay.com/itm/ShockProof-Silicone-Rubber-Clear-Case-Cover-For-XiaoMi-RedMi-Note-3-Mi-4C-Mi4-/272157114692?varId=570970291193&txnId=1666044054017 Απο όσες αγόρασα και δοκίμασα, αυτή έκατσε καλύτερα! Σε ασημί!
  7. aslbill

    Doogee X5 pro

    Καλησπέρα σε όλους! Έχει δοκιμάσει κανείς την cyanogenmod 12.1 ; είναι καλή; Σε σχέση με την r15;
  8. aslbill

    Jiayu S3

    Με RC5 Ρυθμίσεις>Προβολή> show bigger networktype icons
  9. Στο ελληνικό site της miui θα βρεις οδηγό για να του περάσεις την τελευταία Ελληνική ρομ marshmallow. Οι οδηγίες είναι κατατοπιστικότατες! Εγώ παρέλαβα πριν απο μια εβδομάδα ,ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες και ήταν αρκετά εύκολο!
  10. Προσπάθησα να ρουταρω με τα link από τις προηγούμενες σελίδες αλλά ήταν ανενεργά. Τελικά κατέβασα zip για root απο το doogee x5 pro και πέτυχε , μέσω recovery του κινητού, για όποιον ενδιαφέρεται!
  11. Εγώ το παρήγγειλα 115 ευρώ απο everbuying mi4 2 g ram 16 g Rom. Ελπίζω να βγει καλό!
×
×
  • Create New...