Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

freemind11 οπως και αλλα ατομα που ψωνισατε απο εκει μην περιμενετε επειδη λεει Despatched to overseas (Country code: GR)....και μενα το ιδιο ελεγε ,κανε το dispute και μην χανεις χρονο,,,,ετσι και αλλιως αμα σε δικαιωσουν και σου επιστρεψουν τα χρηματα πισω και να σου ερθουν οι ζελατινες μπορει να μην σου πουν απο το paypal να τις επιστρεψεις πισω και μπαινεις σε διαδκασια αποστολης προς κινα....εγω που ειχα παραγγειλει απο το mionbuy ειχα κανει dispute πριν ερθουν οι ζελατινες και πηρα τα χρηματα ηρθαν οι ζελατινες και δεν μου ζητησαν να επιστρεψω τις ζελατινες πισω..σε αλλους που ηρθαν οι ζελατινες κανονικα τους ειπαν οτι επιστρεψτε τις ζελατινες πισω και μετα σας πιστωνουμε τα χρηματα...οποτε κανε την διαδιακασια πριν ερθουν οι ζελατινες.

Και γενικα δεν χρειαζεται να περιμενετε το status της αποστολης για να κανετε dispute,οτι και να γραφει στο status καντε dispute.ετσι και αλλιως το βλεπουνε το σαιτ απο το paypal απο τα πολλα dispute που εκανε ο κοσμος και οχι μονο απο ελλαδα αλλα και απο αλλες χωρες οτι ειναι απατη.

Edited by olympiakos

Ψαχνω για stock το 3GB model, το οποιο θα παραγγελθει μαζι με meizu m1 note. Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο θα μεινει στα χερια μου, το αλλο θα παει σε φιλο.

Υ.Γ: Ελπιζω μετα απο αυτο να σταματησετε τα δανεια προς κινεζους και paypal. Οι τυχεροι τα λεφτα σας δεσμευτηκαν για 15 μερες απο την ημερα πληρωμης, οι πιο ατυχοι (απο οτι διαβαζα και σε περιπτωση με mionbuy) θα πανε στο 3μηνο συνολικα. Τοσα μαγαζια υπαρχουν, με 20 δολλαρια παραπανω θα κανετε τη δουλεια σας γρηγορα και χωρις ανησυχιες.

Ψαχνω για stock το 3GB model, το οποιο θα παραγγελθει μαζι με meizu m1 note. Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο θα μεινει στα χερια μου, το αλλο θα παει σε φιλο.

Υ.Γ: Ελπιζω μετα απο αυτο να σταματησετε τα δανεια προς κινεζους και paypal. Οι τυχεροι τα λεφτα σας δεσμευτηκαν για 15 μερες απο την ημερα πληρωμης, οι πιο ατυχοι (απο οτι διαβαζα και σε περιπτωση με mionbuy) θα πανε στο 3μηνο συνολικα. Τοσα μαγαζια υπαρχουν, με 20 δολλαρια παραπανω θα κανετε τη δουλεια σας γρηγορα και χωρις ανησυχιες.

ναι αλλά δεν ήταν 20$ ήταν 40+ Ευρώ

το club1941 μαλλον τετελεσται δεν λειτουργει πλεον τουλαχιστον οπως δειχνει τωρα...η απαντηση του paypal ειναι οτι μαλλον με δικαιωσαν...We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor.

We were able to recover 157.82 EUR and this amount has been credited to

you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to

recover the balance from the seller.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed

to you, please be assured that we will take appropriate action against the

seller's account, which may include limitation of the seller's account

privileges....Οποτε οσοι ψωνισαν απο εκει ας ξεκινησουν ομαδικα dispute για να δουνε στο paypal οτι ειναι απατη το σαιτ.

Τι εγραψες σαν δικαιολογία στο despute στο papal; Σε δικαίωσαν μονο με το despute η το γυρισες και σε claim;

διαβασε το ποστ 926 απο εμενα...αν φαινεται δημοσιευμενο.

Ακομα χειροτερα δηλαδη, γιατι εκανε μπαμ οτι ειναι απατη. Δεν γινεται ολα τα μαγαζια να το πουλανε σε ενα range τιμης, ο αλλος να στο δινει 20% φτηνοτερα ενω δεν εχει καλα καλα κυκλοφορησει και να πιστευεις οτι δεν ειναι απατη.

οχι δεν εκλεισα το claim το αφησα ανοιχτο μεχρι να μου απαντησουν απο το πειπαλ,, αυτοι το εκλεισαν απο οτι μπηκα και ειδα πριν....τους εγραψα οτι απο το club1941 δεν απαντανε σε καμια επικοινωνια που ειχα μαζι τους και οτι το σαιτ ειναι scam η fake, και οτι ειναι η ιδια περιπτωση σαν το mionbuy,,και οτι ηδη και απο αλλα ατομα απο ελλαδα και ιταλια και αλλες χωρες ξεκινησαν τα dispute.τους εστειλα φωτο print screen απο τα emails που μου εστειλαν απο το σαιτ σχετικα με το order,,φωτο απο το σαιτ οταν ηταν ακομα ανοιχτο και το status παραγγελιας μεσα απο το λογαρισμο μου στο σαιτ....και επισης οτι δεν απαντανε στο live chat απο το σαιτ και γενικα δεν υπαρχει καμια εποικοινωνια σε emails που τους εστειλα....

Ακομα χειροτερα δηλαδη, γιατι εκανε μπαμ οτι ειναι απατη. Δεν γινεται ολα τα μαγαζια να το πουλανε σε ενα range τιμης, ο αλλος να στο δινει 20% φτηνοτερα ενω δεν εχει καλα καλα κυκλοφορησει και να πιστευεις οτι δεν ειναι απατη.

όταν όλα τα άλλα κινητά τα έχει σε κανονική τιμή και όταν λέει ότι το συγκεκριμένο το δίνει σε αυτή την τιμή μόνο για 10 παραγγελίες για 10 μέρες, ως προωθητική κίνηση, σκέφτεσαι ότι μπορεί και να είναι οκ

Παρακαλώ μείνετε στο θέμα με ότι έχει να κάνει με την συσκευή και όχι με τις αποστολές και τα καταστήματα. Υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για τέτοιου είδους ζητήματα.

Παίξατε καθόλου με το Miravision που έχει στα Display Settings;

Δεν το είχα κάνει ως τώρα και πρέπει να πω ότι είχα ξενερώσει άσχημα με την οθόνη - μου φαινόταν τελείως "ξεπλυμένη".

Τελικά το μαραφέτι αυτό κάνει δουλειά! Μπορείς να φέρεις την οθόνη σε μεγάλο βαθμό στα μέτρα σου (ή να το παρακάνεις και να το κάνεις... καρνάβαλο!)

(για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς κάνεις σε αυτήν την οθόνη -του Miravision εννοώ- ... μέχρι που μου έκοψε να πατήσω το menu button...)

Edited by w2o4ts

Δεν το είχα κάνει ως τώρα και πρέπει να πω ότι είχα ξενερώσει άσχημα με την οθόνη - μου φαινόταν τελείως "ξεπλυμένη".

Τελικά το μαραφέτι αυτό κάνει δουλειά! Μπορείς να φέρεις την οθόνη σε μεγάλο βαθμό στα μέτρα σου (ή να το παρακάνεις και να το κάνεις... καρνάβαλο!)

(για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς κάνεις σε αυτήν την οθόνη -του Miravision εννοώ- ... μέχρι που μου έκοψε να πατήσω το menu button...)

Έχει άλλος παράπονο απο την Οθόνη? Όλοι ψάχνουν να το rooτάρουν και οι περισσότεροι έχουνε προβλήματα. Ακόμα και με την οθόνη υπάρχει θέμα ρε παιδιά?

Τι ειπες τωρα;

Απο τα καλλιτερα που εχει βρει καποιος για το εργαλειο!!!

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Έχει άλλος παράπονο απο την Οθόνη? Όλοι ψάχνουν να το rooτάρουν και οι περισσότεροι έχουνε προβλήματα. Ακόμα και με την οθόνη υπάρχει θέμα ρε παιδιά?

ενταξει με την οθονη περι ορεξεως....

η οθονη του ειναι αψογη κατ εμε. πολυ καλη ευκρινεια και καλη φωτεινοτητα . Στο νημα εχουν γραφτει απιστευτα πραγματα.

Στην αρχη δεν δουλευε το gps!

μετα η μπαταρια

μετα το bt

μετα το google play

μετα το 3g

μετα τα ηχεια

τωρα η οθονη

και δεν αναφερω καμια 10 αρια ακομα θεματα που οπως ανοιξαν κλεισαν....μια γιατι ψαχναμε σημα gps μεσα στο σπιτι , μια γιατι δεν ειχαμε σωστη παραμετροποιηση, μια γιατι ο αλλος απαιτει απο το κινητο να παιξει σαν hifi stereo , μια το ενα μια το αλλο.

Συνηθως οταν κατι δεν λειτουργει σε μια συσκευη το προβλημα ειναι απο την συσκευη προς το χρηστη και οχι στα ενδοτερα της συσκευης. Ολα αυτα οταν εχουμε μια αξιοπρεπη υλοποιηση οπως εδω.

ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι.....πως ****το προφέρεται το "Jiayu"???? :mad::rolleyes::D

Εγώ πάντως το λέω απλά .... "Γειάσου" :p

καλησπερα...επειδη πρωτη φορα κοιταω κινα και την εχω βρει με αυτο το κινητο(2 gb ram εκδοση) θα ηθελα να σας ρωτησω ,αξιζει;;;;

με τη λογικη οτι θα το εχω για καποια χρονια!!!

LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

Βλέπω καλά;

Στο Gearbest είχε μέχρι προχτές 190$ και πλέον έχει 232$;;

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_152259.html

Την παλεύουνε; :wacko:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βλέπω καλά;

γιατι ολα τα κινητα εχουν παρει τα ιψη???

μηπως πρεπει να κανουμε κανα μποικοταζ?

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Μετα απο 2 μερες και 15 ωρες με μπαταρια με μετρια χρηση με κλειστους τους σενσορες και σχεδον 4 ωρες οθονη εχει 20% ακομα μπαταρια. Δλδ θα βγαλει 3 μερες χωρις να μπει στην πριζα. Εξαιρετικα. Οποιος δεν κανει χρηση του διπλου ταπ στγν οθονη και του σενσορα εναλλαγης οθονων με το περασμα πανω απο οθονη χωρις επαφη ας τα κλεισει η εξοικονομιση ειναι εντυπωσιακη.

Μετα απο 2 μερες και 15 ωρες με μπαταρια με μετρια χρηση με κλειστους τους σενσορες και σχεδον 4 ωρες οθονη εχει 20% ακομα μπαταρια. Δλδ θα βγαλει 3 μερες χωρις να μπει στην πριζα. Εξαιρετικα. Οποιος δεν κανει χρηση του διπλου ταπ στγν οθονη και του σενσορα εναλλαγης οθονων με το περασμα πανω απο οθονη χωρις επαφη ας τα κλεισει η εξοικονομιση ειναι εντυπωσιακη.

Και σε μενα με παρομοια χρηση μου βγαζει 2,5-3 μερες, πολυ καλα αν αναλογιστει κανεις την fhd 5.5 οθονη...

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

ενταξει με την οθονη περι ορεξεως....

η οθονη του ειναι αψογη κατ εμε. πολυ καλη ευκρινεια και καλη φωτεινοτητα . Στο νημα εχουν γραφτει απιστευτα πραγματα.

Στην αρχη δεν δουλευε το gps!

μετα η μπαταρια

μετα το bt

μετα το google play

μετα το 3g

μετα τα ηχεια

τωρα η οθονη

και δεν αναφερω καμια 10 αρια ακομα θεματα που οπως ανοιξαν κλεισαν....μια γιατι ψαχναμε σημα gps μεσα στο σπιτι , μια γιατι δεν ειχαμε σωστη παραμετροποιηση, μια γιατι ο αλλος απαιτει απο το κινητο να παιξει σαν hifi stereo , μια το ενα μια το αλλο.

Συνηθως οταν κατι δεν λειτουργει σε μια συσκευη το προβλημα ειναι απο την συσκευη προς το χρηστη και οχι στα ενδοτερα της συσκευης. Ολα αυτα οταν εχουμε μια αξιοπρεπη υλοποιηση οπως εδω.

Μετα απο πολυ αναγνωση και σκεψη ,εγινε η παραγγελεια στο vickmall ,και σε αυτο επαιξες σημαντικο ρολο THANKIN.

Για πρωτη φορα ειπα να παρω κινεζικο τηλ. πιστευω να μην το μετανιωσω

Βλέπω καλά;

Άρα είμαι τυχερός που το πήρα στα 175 δολλάρια έστω και θα περιμένω στοκ...

Και ήμουν στο τσακ να προτιμήσω club1941...πάλι καλά...