Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

JIAYU S3 4G FDD LTE MTK6752 Octa Core 1.7 GHz Android 4.4 Smartphone 2GB Ram 16GB Rom 5.5 Inch FHD Gorilla Glass Screen Black

Item# 佳域S3 2GB/16GB $199.99 USD 1 $199.99 USD

Subtotal $199.99 USD

Total $199.99 USD

Payment $199.99 USD

Charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *VICKMALL01"

Payment sent to vickmall01@gmail.com

From amount €184.34 EUR

To amount $199.99 USD

Exchange rate: 1 EUR = 1.08494 US

απο 170 ευρω εφθασα στα 184 με paypal....τωρα πως γινεται αυτο ....μη με ρωτας....κατι με την ισοτιμια λενε τα παιδια εδω μέσα... :rolleyes:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

hands free , car charger , screen protector , silicone case ....

τους ζητησα κουπονι σαν πρωτη εγγραφη αλλα δεν γινοταν.....και αντι για κουπονι με δώσανε επιπλεον 2 δωρακια...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχω ομως μια θηκη flip book case για το huawei g750 που ειναι και αυτο 5,5'.....λέτε να ταιριάζει???

Καλύτερα νομίζω είναι να επιλέγεις τη μετατροπή σε ευρώ να την κάνει η τραπεζά σου και όχι το paypal. Εμένα στην παραγγελία μου εβγαινε 176 ευρώ αν το έκανε το paypal και 168 αν το έκανε η eurobank. Είναι σημαντική διαφορά

Xαίρομαι που είμαι ένας από αυτούς, 18/1 όμως μου έφυγαν 160ευρωπουλα και ακόμη τίποτα, 24/1 Despatched to overseas (Country code: GR) .

Βέβαια θα έχουμε και το ζόρι του root και εγκατάσταση των Google Applications. Πάντα κατι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Τώρα υπάρχει και η επιλογή του Meizu M1 Note...

Τελικά λέω να παραγγείλω τα Pistons, αφου ταιριάζουν στο Jiayu G2 θα κάνει και στο S3.

Το root είναι έτοιμο στη μαμά ρομ, στις ρυθμίσεις απλά το ανοίγεις. Το έκανα και μετά καπάκια root test και ήταν root. Αλλά μικρό ρόλο παίζει αφού με ένα flash μιας μαμά ετοιμης ρομ με gapps είναι η ιδανική λύση.

Καλύτερα νομίζω είναι να επιλέγεις τη μετατροπή σε ευρώ να την κάνει η τραπεζά σου και όχι το paypal. Εμένα στην παραγγελία μου εβγαινε 176 ευρώ αν το έκανε το paypal και 168 αν το έκανε η eurobank. Είναι σημαντική διαφορά

και πως γινεται αυτο?

Γεια χαρά! Σκέφτομαι να το παραγγείλω το τηλέφωνο. Συγκεκριμένα το advanced (3GB RAM). Γιατί δεν βλέπω καμία αναφορά για αυτή την έκδοση στο τόπικ; Δεν έχει σταλεί ακόμα σε κανένα; Απλά δεν βρίσκω λόγο να μην πάει κάποιος στην advanced έκδοση για 25 ευρώ διαφορά!

Γιατί δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα και δεν ξέρω αν το παρήγγειλε κανείς.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

-Μαγαπας ή τσαμπα πινω?

-Οπα οπα, καταρχας, που πινεις τσαμπα?

ΠΟΥ βρηκες το pro 240euro? O.o

Τελικα και εφαγα και ηπια τσαμπα..εγινε αποστολη του MX4 Pro με 241Ε ..κανενα προβλημα απο coolicool.πολυ κουλ τα ατομα..σε κουλη τιμη...

Ακυρωνω S3 Advanced

και πως γινεται αυτο?

Την ώρα που σου βγάζει το τελικό ποσό σε ευρώ το paypal και πριν δώσεις το τελικό οκ, έχει διακριτικά με μπλε από κάτω την επιλογή να σε χρεώσει σε δολάρια. Το πατάς, και το paypal ζητάει δολάρια από την τράπεζά σου

minideal..θα ριξω φλασαρισματα με βλεπω.

καλα ναι ειδα Minideal 209 το μειζου..πια κοντα το s3..

οσο κιαν αγαπαμε jiayu, μειζου θα παιρνα..

Σε ποιο αναφερεσαι? στο Μ1 Νοτε? Γιατι δεν πας με +32Ε στο ΜΧ4 Προ?!?!?! Ειναι "λιγο"καλυτερο !!!

Σε ποιο αναφερεσαι? στο Μ1 Νοτε? Γιατι δεν πας με +32Ε στο ΜΧ4 Προ?!?!?! Ειναι "λιγο"καλυτερο !!!

δε νομιζω οτι ισχυει πiα η προσφορα :( Αν υπαρχει καποιος που ξερει οτι υπαρχει να μου πει το αγορασω τωρα κιολας!

Edited by klearchos123

Τελικα και εφαγα και ηπια τσαμπα..εγινε αποστολη του MX4 Pro με 241Ε ..κανενα προβλημα απο coolicool.πολυ κουλ τα ατομα..σε κουλη τιμη...

Ακυρωνω S3 Advanced

Είσαι θεουλης.... Τραβά παίξε κάνα Τζόκερ, έκανες υπέροχο deal να ξέρεις. ΕΣΎ και αν αγόρασες vfm....

Την ώρα που σου βγάζει το τελικό ποσό σε ευρώ το paypal και πριν δώσεις το τελικό οκ, έχει διακριτικά με μπλε από κάτω την επιλογή να σε χρεώσει σε δολάρια. Το πατάς, και το paypal ζητάει δολάρια από την τράπεζά σου

oooooooooo εχεις δίκιο................*******.....τώρα το δοκιμασα......τζαμπα 7 ευρώ....177 θα μου έβγαινε και εγώ έδωσα 184....... :(

δεν βαριεσαι...

minideal..θα ριξω φλασαρισματα με βλεπω.

καλα ναι ειδα Minideal 209 το μειζου..πια κοντα το s3..

οσο κιαν αγαπαμε jiayu, μειζου θα παιρνα..

Συγκριτικά αν θα έπαιρνα ένα από τα 2 κινητά, θα το έπαιρνα από Vickmall.

Και εκεί η διαφορά με το μπλε Μ1 είναι 30$, που δεν ξέρω αν τα δικαιολογεί το ΜΕΙΖU.

Amazon Fire stick 4k max

oooooooooo εχεις δίκιο................*******.....τώρα το δοκιμασα......τζαμπα 7 ευρώ....177 θα μου έβγαινε και εγώ έδωσα 184....... :(

δεν βαριεσαι...

με την επόμενη...:)

Είσαι θεουλης.... Τραβά παίξε κάνα Τζόκερ, έκανες υπέροχο deal να ξέρεις. ΕΣΎ και αν αγόρασες vfm....

Η αληθεια ειναι οτι σε αγαπησα S3 Advanced, ησουν οικονομικο τα ειχες ολα ,αλλα σαν κλασσικη (Ελληνιδα) γκομενα με ειχες στο περιμενε...καλη και η μικρη σου αδελφη αλλα τις ελλειπαν στοιχεια που ηθελα!!..και απο το πουθενα σκαει το Super Model και μου κλεινει το ματι...εεε τι να κανω ?!? ειναι αυτο που λενε: Παρακαλετη ναυαρχιδα ..ξινη απολαυση!!

Ηταν μεγαλη κωλοφαρδια!!!Ειδικα οταν ειδα συζητησεις για το ΜΧ4 σε αντιστοιχο τοπικ και να λενε οτι ειναι συμφερουσα τιμη τα 300Ευρο για το ΜΧ4 :)

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δε νομιζω οτι ισχυει πiα η προσφορα :( Αν υπαρχει καποιος που ξερει οτι υπαρχει να μου πει το αγορασω τωρα κιολας!

http://meizunews.com/category/mx4-pro/

Εδω το ειδα ..κατα τυχη!!

καλημερα παιδια..καλο τσικνισμα καταρχην ,

σχετικα νμε το s3 τωρα πρεπει να σας ενημερωσω οτι με τιν βοηθεια και του forum καταφερα και λειτουργησα το playstore google .

αρχικα λοιπον: ενας τροπος για apps ειναι να περασετε το snap app περνατε τα παντα εκτος γκουγκλ.

στην συνέχεια ανακαλυψα το εξης βιντεο που βοηθησε παρα πολυ ..

και

http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/

αν δειτε το βιντεο σας λέει επακριβως πως να περασετε την ρομ3 και drivers kai flashtools και σε μιση ωριτσα εχετε γκουγκλ ,

ειναι αψογο ,,,

ελπιζω να βοηθησα ,,

το βιντεο πρεπει να το ακουτε κι ολας γιατι σας δινει οδηγιες για τις ρυθμησεις του τηλεφωνου ,και επισης το συγκεκριμενο δουλευει με μπαταρια σε λειτουργια .

καλημερα και παλι να στε ολοι καλα

'ενα μεγάλο ευχαριστω στον

venividivici

Nα σε καλα olympia ποση ωρα κανει να φορτισει με την καινουρια ρομ?

επισης εχει γεμισει ο φακελος με τα πμ σου.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

καλημερα παιδια..καλο τσικνισμα καταρχην ,

σχετικα νμε το s3 τωρα πρεπει να σας ενημερωσω οτι με τιν βοηθεια και του forum καταφερα και λειτουργησα το playstore google .

αρχικα λοιπον: ενας τροπος για apps ειναι να περασετε το snap app περνατε τα παντα εκτος γκουγκλ.

στην συνέχεια ανακαλυψα το εξης βιντεο που βοηθησε παρα πολυ ..

και

http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/

αν δειτε το βιντεο σας λέει επακριβως πως να περασετε την ρομ3 και drivers kai flashtools και σε μιση ωριτσα εχετε γκουγκλ ,

ειναι αψογο ,,,

ελπιζω να βοηθησα ,,

το βιντεο πρεπει να το ακουτε κι ολας γιατι σας δινει οδηγιες για τις ρυθμησεις του τηλεφωνου ,και επισης το συγκεκριμενο δουλευει με μπαταρια σε λειτουργια .

καλημερα και παλι να στε ολοι καλα

'ενα μεγάλο ευχαριστω στον

venividivici

Με την ευκαιρία μπορείς να ανεβάσεις λίγα screenshot από την μπαταρία;

Δηλαδή αφού έχεις κάνει foul φόρτιση ,το δουλέψεις αρκετές ώρες και φτάσεις κοντά στο 10-15% ανέβασε ss από τα battery statistics και πιο συγκεκριμένα τις ώρες χρήσης της οθόνης.

Να δούμε τι γίνεται με την αυτονομία επιτέλους

Amazon Fire stick 4k max

Η αληθεια ειναι οτι σε αγαπησα S3 Advanced, ησουν οικονομικο τα ειχες ολα ,αλλα σαν κλασσικη (Ελληνιδα) γκομενα με ειχες στο περιμενε...καλη και η μικρη σου αδελφη αλλα τις ελλειπαν στοιχεια που ηθελα!!..και απο το πουθενα σκαει το Super Model και μου κλεινει το ματι...εεε τι να κανω ?!? ειναι αυτο που λενε: Παρακαλετη ναυαρχιδα ..ξινη απολαυση!!

Ηταν μεγαλη κωλοφαρδια!!!Ειδικα οταν ειδα συζητησεις για το ΜΧ4 σε αντιστοιχο τοπικ και να λενε οτι ειναι συμφερουσα τιμη τα 300Ευρο για το ΜΧ4 :)

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://meizunews.com/category/mx4-pro/

Εδω το ειδα ..κατα τυχη!!

Ενταξει κινηταρα το mx4 δεν το συζητάμε, αλλά και τα 300 ευρώ ειναι σεβαστο ποσο. Το s3 το έπαιρνες , τουλαχιστον σε προπαραγγελία , 160! τι συγκρινουμε σχεδον μισα λεφτα! και τα specs του meizu δεν ειναι τοσο πιο πανω απο του s3 για να δικαιολογουν τοσα επιπλεον λεφτα. Γνωμη μου παντα το s3 δειχνει κορυφαιο vfm στα ματια μου. Το mx4 κινηταρα αλλα άλλη κατηγορια τιμης (LG G3 32GB).

Eπισης δικαρτο το s3 μονοκαρτο το meizu!!!

Aκομα και στα 240 που το προλαβαν κάποιοι το mx4 pro ήταν 1,5 φορα ακριβότερο από το s3!

Edited by THANKIN

Xαίρομαι που είμαι ένας από αυτούς, 18/1 όμως μου έφυγαν 160ευρωπουλα και ακόμη τίποτα, 24/1 Despatched to overseas (Country code: GR) .

Βέβαια θα έχουμε και το ζόρι του root και εγκατάσταση των Google Applications. Πάντα κατι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Τώρα υπάρχει και η επιλογή του Meizu M1 Note...

Τελικά λέω να παραγγείλω τα Pistons, αφου ταιριάζουν στο Jiayu G2 θα κάνει και στο S3.

Κάτσε ρε φίλε από τις 24/1 είναι το status σου despatched to overseas; Δηλαδή εχουν περάσει από τότε 19 ημέρες; Δεν είναι λιγάκι ανησυχητική η καθυστέρηση; :cry: Εμένα έβγαλε despatched στις 31/1...

Κάτσε ρε φίλε από τις 24/1 είναι το status σου despatched to overseas; Δηλαδή εχουν περάσει από τότε 19 ημέρες; Δεν είναι λιγάκι ανησυχητική η καθυστέρηση; :cry: Εμένα έβγαλε despatched στις 31/1...

δεν ειναι ανησυχητικο αυτην την περιοδο αργει το singapore post βεβαια ειναι και πως θα τυχει.Εμενα ενα δεμα πριν μια βδομαδα μ ηρθε εκανε 32 μερες αστα.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Βλέπω στο 4pda και έχουν ξεκινίσει τα mods. Εχουν βγάλει ήδη cwm και twrp. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=642421
No root->No problem

Μην τον ανησυχείς τσάμπα. Το τελευταίο διάστημα οι αποστολές εξ ανατολάς τραβάνε πολύ και όσο πάει και χειροτερεύει το πράμα. Ευτυχώς αύξησε την προστασία το Paypal.

Ρε παιδιά σταματήστε επιτέλους με το MX4. Εδώ είναι το θρεντ του Jiayu S3. Για το ΜΧ4 υπάρχει συγκεκριμένο θρεντ όπως και για συγκρίσεις κινητών.

Ρε παιδιά σταματήστε επιτέλους με το MX4. Εδώ είναι το θρεντ του Jiayu S3. Για το ΜΧ4 υπάρχει συγκεκριμένο θρεντ όπως και για συγκρίσεις κινητών.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν είχε κάνεις σκοπό να το συνεχίσει άλλο έτσι και αλλιώς. Απλά εκεί είναι βαρετά, δε μιλάει κάνεις, δεν έχει προβλήματα κάνεις όλοι απολαμβάνουν τις συσκευές τους χαχαχαχαχ τέρμα τα off-topic εδώ. :offtopic::offtopic:

τι σημαινει οτι η οθόνη δεν είναι

Multi-touch

Scratch resistant???

ειναι πολύ μείον???

multitouch ειναι μεχρι 10 πατηματα.

scratch resistant ειναι γιατι ειναι gorilla glass 3

τι σημαινει οτι η οθόνη δεν είναι

Multi-touch

Scratch resistant???

ειναι πολύ μείον???

Multi-touch το S3 ειναι και μαλιστα 10-point multitouch που σημαινει οτι καταλαβαινει μεχρι και 10 ξεχωριστα δαχτυλα ταυτοχρονα πανω του, κατι που δεν εχουν πολλα κινητα..

Edit : Sorry venividivici, πληκτρολογουσα και γω παραλληλα.