soulfree Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Εμας απο την τεταρτη τιποτα!Ακομα processing... Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Τι έχει τι gps παιδιά γιατί παραγγειλα ενα για την γυναικα μου Τι εννοείς; Η γυναίκα σου σου ζήτησε συγκεκριμένο gps; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μόλις παρήγγειλα και εγώ 2 κομμάτια για δώρα Δείχνει τίμια και καλή πρόταση Οψόμεθα :D Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Τι εννοείς; Η γυναίκα σου σου ζήτησε συγκεκριμένο gps; :wacko: Όχι άλλα το χρησιμοποιεί μερικές φορές το GPS ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μόλις το έστειλαν παντός στα. Μειλ που τους ζήταγα να μου το στείλουν σαν δώρο δεν μου έχουν απάντηση ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παιδιά τ εννοεί ο ποιητής? Dear*Ghris, Many*thanks*for*your*recent*inquiry. We*will*send*the*phone*low*price*as*a*gift*,but*sorry*we*can't*exactly*follow*what*you*asked*to*send*parcel, At*the*time*of*customs*clearance*the*Customs*will*seize*your*package*because*the*difference*between*the*parcel*and*invoice. Again*please*accept*our*sincere*apology*for*causing*you*so*much*trouble.** Thank*you*for*your*patience*and*understanding. ** Best*Regards Nancy Leave a reply * * *Full Name: *Reply: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μην φοβάστε το Gearbest... Το Cubot s200 μου ήλθε έγκαιρα και τώρα παρήγγειλα το διαμαντάκι αυτό.. Από θήκες τι υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 'Εφυγε και από μένα παραγγελία από Gearbest. Η τιμή είναι προκλητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Eνα βιντεο με καποια θεματα για το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παιδιά όπως είπα και εγώ έχω παραγγείλει ένα σε λευκό, αλλά αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι σε αναζήτηση στο φόρουμ για την mlais διαπίστωσα ότι τα προηγούμενα μοντέλα της είχαν προβλήματα..και όχι μόνο αυτό αλλά σε καθέναν διαφορετικά... Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχουν καλό ποιοτικό έλεγχο και τα στέλνουν όπως να ναι.. Επίσης έχω διαβάσει και έχω δει όλα τα review για το mlais m9 και διαπίστωσα πως καποιοι δεν αναφέρουν κανένα πρόβλημα και λένε όλα οκ, 2 review που λένε ότι το gps είναι χάλια, ένα ισπανικό review που αναφέρει ότι η οθόνη δεν αποδίδει το λευκό καθόλου καλά.. Επίσης το gizchina αναφέρει στο review του πέρα από το gps που στην συσκευή που είχαν δεν κλείδωνε καν.. Rear camera 8 mega-pixel (interpolated from 5 mega-pixel) Front camera 5 mega-pixel (interpolated from 2 mega-pixel) Τι να πω.. με έναν reviewer πάντως που άνοιξα μια συζήτηση στο youtube μου είπε που η εταιρία του έδωσε την εντύπωση πως επανασχεδίασε το brand της..γι 'αυτό κιόλας στην σελίδα της έχει μόνο το M9.. Ας το ελπίσουμε, γιατί έτοιμος ήμουν να κάνω ακύρωση της παραγγελίας και να πάω προς Ulefone Be X. Ενδεικτικά κάποια από τα review. http://www.htcmania.com/showthread.php?t=966571 http://www.gizchina.com/2015/01/31/mlais-m9-review-not-quite/ http://www.gizchina.com/2015/01/13/inew-v3-plus-vs-mlais-m9-mt6592-mt6592m/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_d Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 παραγγελία και εγώ σε λευκό από GearBest στα 65.99$ εξαιρετική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 αυτο ρε παιδια θα μπορεσουμε να το κανουμε ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Λογικά ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotxasi Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το αγορασα και εγω το κινητακι. Η τιμή του ειναι πραγματι εξαιρετική. Για να δουμε απο ποιοτητα τι θα λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piras Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 +4 2black 2white :p :p :p ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- +4 2black 2white :p :p :p Τα δυο τα μαυρα μου τα εστειλε τα ασπρα μαλλον δευτερα απο μπανταρια ειναι οντως 2800??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpap1 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 +1 παραγγελία και από εμένα. Αν ισχύουν αυτά που φαίνονται στα video, χωρίς λοιπά προβλήματα, είναι μάλλον ότι πιο vfm κυκλοφορεί. Το μόνο που θα ήθελα να του τροποποιήσω σε πρώτη φάση είναι ένα repartition στην εσωτερική μνήμη για να είναι διαθέσιμη σχεδόν όλη για εφαρμογές. Θα δούμε. Με το καλό να μας έρθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 To gorilla glass που λέει ότι έχει, πιστεύετε ότι θα μας καλύπτει? γιατί έψαξα σε alixpress και ebay και δέν βρίσκω τίποτα από screen protectors. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 To gorilla glass που λέει ότι έχει, πιστεύετε ότι θα μας καλύπτει? γιατί έψαξα σε alixpress και ebay και δέν βρίσκω τίποτα από screen protectors. Σε μια ήρεμη πτώση, χωρίς μεγάλο ύψος κάτι θα κάνει. Αλλά αν σου πέσει με τη μούρη πάνω από 1 μέτρο δεν την βγάζεις.... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoszol Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 ξέρει κανείς αν είναι και οι δύο κάρτες 3g..;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotxasi Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Nickpap1 ετοιμασε οδηγο και για μας τους ασχετους οταν με το καλό ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 όσοι αγοράσαμε θα χρειαστούμε και ένα micro sim cutter , αν δεν κάνω λάθος παίρνει micro sim , υπάρχουν στο ebay με 1£ Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 όσοι αγοράσαμε θα χρειαστούμε και ένα micro sim cutter , αν δεν κάνω λάθος παίρνει micro sim , υπάρχουν στο ebay με 1£ απλα πας και στην κοβουν στο καταστημα,γιατι να αγορασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Νάτο: http://www.ebay.com/itm/131315199303?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απλα πας και στην κοβουν στο καταστημα,γιατι να αγορασεις? Γιατί σου χρεώνουν 5 ευρώ (1600 δραχμές)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Νάτο: http://www.ebay.com/itm/131315199303?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί σου χρεώνουν 5 ευρώ (1600 δραχμές)... Aν παρεις αλλη σε χρεωνουν,αν στηνκοψουν ειναι δωρεαν,το εχουν κανει φιλοι και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piras Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402962 Είναι ακριβώς τα ίδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402962 Είναι ακριβώς τα ίδια!!! Είναι φασόν που λένε στο εμπόριο. Η τιμή όμως του Mlais M9 στο Gearbest ήταν άπαιχτη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts