Jump to content

piras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About piras

  • Ημ. Γέννησης 27/06/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

piras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εσύ Σαββα το εχες αυτό το πρόβλημα?
  2. Καλησπέρα παιδιά οποίος μπορεί ας με βοηθήσει σε δύο προβλήματα που δεν μπορώ να λύσω έχω παρατηρήσει ότι η κάμερα του κινητού μου έχει πρόβλημα όταν πάω να εστιασω κοντά πχ όταν πάω να βγάλω μία κόλα α4 φωτογραφία τα γράμματα τα δείχνει παρα πολύ θολά έχω δοκιμάσει 3 ρομ το ίδιο πρόβλημα σέ όλες και το άλλο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω με τπτ να δουλέψει το voice typing απο το google πληκτρολόγιο τώρα έχω περάσει την xtrv beta1 6.12.22 πάλι και σε αυτήν τα ίδια προβλήματα οποίος μπορεί ας με βοηθήσει και αν μπορείτε στείλετε αν έχετε το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα ευχαριστώ!
  3. Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πως να περάσω στο πληκτρολόγιο google το μικρόφωνο αυτό που μιλάς και γράφει ευχαριστώ
  4. Έτσι είναι και εγώ που πείρα τέσσερα κινητά δεν έκανα dispute γιατί με τα λευτα που το αγορασα ακόμα και με τα χουσουρακια του είμαι ευχαριστημένος τώρα αν το πάρεις και δεν βάλεις λίγο το χερακισου στο κινητό προσωπικά δεν με κάθεται καλά πάντα ότι παίρνω έχω την μανία να το κάνω βίδες και να βάζω την πινελιαμου αλλιώς δεν το χαίρομαι και δεν το εκτιμώ ;)
  5. http://m.tinydeal.com/product/hd-screen-guard-protective-film-screen-film-for-axgio-n2q-142805 :)
  6. κανενας γνωστικος βγαζει ακρη ???https://github.com/kashifmin/KashKernel_4.2/blob/master/mediatek/custom/wiko/kernel/magnetometer/bmm056/bmm056.h
  7. Τόση ώρα τ λέω το accelerometer δουλεύει (auto rotation and gaming)αλλά δεν δουλεύει το orientation δλδ το compass μέσο sensor box for android τα βλέπω τ άλλο να βάλω???
  8. στα παιχνιδια που περασα δουλευουν κανονικα μαλλον περνουν εντολη απο το accelerometer sensor τι να πω!:dizzy:
  9. Για 60 ευρο αξίζει που το πηραμε οι ποιο πολλοί τώρα για παραπάνω πιστεύω παιρνεις και καλύτερο έχει τα θεματακιατου!!! Π.χ light sensor δουλεύει αλλά θέλει πειραγμα η συσκευη magnetic και orientation sensor ξεχνατους δεν δουλεύουν όταν κάνεις restart σου χάνει την αυτόματη περιστροφή μπαταρία 1800mah (βγάζει μέρα ανετοτατα) κάμερα 5+2 αλλά μου μοιάζει σαν 5+1 μέρα βγάζει καλές φωτογραφίες βράδυ άστα φλας καλουτσικο καμία σχέση όμως με το δυπλο φλας που έχει το a806 lenovo (RESPECT!!!) Σε γενικές γραμμές για έναν μέσω χρήστη είναι πολλή καλό κινητό μέχρι 90 θα το ξαναπερνα το κινητακη από κολληματα μέχρι στιγμής κανένα!!!
  10. τα imei τα περνας με MtkDroidTools v2.5.3 για το bootloop πατα on kai volume - και πηγενε στο recovery κανε wipe data factory reset και wipe partition
  11. με download all το εκανα με format δεν γινεται και βγαζει το σφαλμα πμτ που λες μετα κανω μεσα απο το recovery wipe data factory reset wipe cache partition και δουλευει κανονικοτατα οποτε τα πρασινα αλογα πηγανε περιπατο ;)
  12. τωρα ειδα τι γραφει εγω το εκανα αλιος : windows 32bit preload mode βγαλμενη την μπαταρια μετα SP_Flash_Tool_v5.1352.01 scatter loading πατας download only cheκαρις ολα εκτος απο cache usrdata πατας doenload και μετα συνδεεις το κινητο με βγαλμενη μπαταρια κοκκινη μπαρα κιτρινη μπαρα πεταει ok και τελος! δοκιμασε και πες (τα drivers του κινητου στο pc ΜΤΚVCOM καπος ετσι τα εχει)
  13. Το ίδιο επαθα και εγώ η λύση είναι μια windows 32bit τα 64bit έχουν θέμα και δεν δουλεύει (ευχαριστώ των Nickpap1 για την λύση )Αναφέρομαι στον θέμα με την ρομ που τουβλιασε με το φλαστουλ που λέει ο αποπανω lolis123 ; )
  14. Μόνο η μια δουλεύει με δεδομένα 3g αν θες να δουλεύει στα δεδομενα με 3g βάλε την κάρτα στην πάνω μεριά
  15. Πράγματι στο sensor box το αλφάδι δεν δουλεύει.

    Έβαλα όμως το bubble level από google play που το είχα και στο άλλο κινητό και το χρησιμοποιούσα και δουλεύει το αλφάδι του. Μάλλον χρησιμοποιεί άλλο σένσορα.

    Και στο sensor browser το οριντατιον αναφέρεται μεν αλλά δεν λειτουργεί. Μάλλον είναι μούφα ή περιλαμβάνεται σε σετ από σενσορες που τους βάζουν πακέτο και ενεργοποιούν όποιον πληρώνει το εργοστάσιο.

×
×
  • Create New...